Hande Fırat

Hande Fırat

Son dakika hande fırat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hande fırat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hande fırat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Fırat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande fırat gelişmeleri de dahil olmak üzere 306 hande fırat haberi bulunmuştur. Tüm hande fırat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın moderatörlüğünü yaptığı Gece Görüşü programında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Yıldırım, "ANFA'nın 2019'da borcu 208 milyon lira, 2023 yılında aynı şirketin borcu 1 milyar 581 milyon 405 lira. Bu ABB'nin internet sitesinde yazıyor. ABB'nin yaklaşık 15 tane şirketi var. ABB 1 milyar 125 milyon lira borçla aldığı şirketlerde 8 milyar 62 milyon lira borcu var. Sayıştay denetçileri bu şirketlin borca batık ve iflasta olduğunu yazıyor" dedi.
26.03.2024 Gündem
'Bergen' filmine dava açmıştı! Halis Serbest'e kötü haber geldi
'Bergen' filmine dava açmıştı! Halis Serbest'e kötü haber geldi Şarkıcı Bergen'i 30 yaşındayken 6 kurşunla öldüren Halis Serbest, kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 'Bergen' filminin yapımcısı Orchestra Content'e yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık açtığı tazminat davasını kaybetti. Serbest'in avukatı, kararı istinafa taşıyacaklarını söyledi.
24.03.2024 Adana
Halis Serbest, tazminat davasını kaybetti! Ölüm tehditleri aldığını söylemişti
Halis Serbest, tazminat davasını kaybetti! Ölüm tehditleri aldığını söylemişti Şarkıcı Bergen’i öldüren eski eşi Halis Serbest, kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla ‘Bergen’ filminin yapımcısı Orchestra Content’e yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Serbest, ölüm tehditleri aldığını, rızası olmadan filmin çekildiğini ve kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu öne sürdü.
23.03.2024 Magazin
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtlıyor.
7.03.2024 Ekonomi
Kremlin'den Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin açıklama
Kremlin'den Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin açıklama Kremlin'den yapılan açıklamada Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin'in Rusya'da Mart ortasında yapılacak seçimlerden önce Türkiye'yi ziyaret edebileceği duyuruldu.
14.02.2024 Gündem
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Demirören Medya Grubu’na verdiği mülakatta TBMM’nin İsveç’in NATO üyeliğine verdiği onayı değerlendirdi. Atılan adım için Türkiye'yi tebrik eden Flake, F-16'ların alım sürecine ilişkin gelinen noktanın memnun edici olduğunu söyleyerek ABD Başkanı Biden'ın da kongreye mektup yazdığını söyledi. Flake, İsrail'in Gazze katliamına ilişkin "Türkiye'nin iki devletli çözüm konusundaki güçlü desteğini takdir ediyoruz" dedi. Flake ekonomik ilişkilerle ilgili olarak "Bakan Şimşek liderliğindeki yeni ekonomi ekibiyle Türkiye ekonomisine ileriye dönük büyük bir güven var" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
TBMM'den İsveç'e NATO vizesi! Genel Kurul'da kabul edildi
TBMM'den İsveç'e NATO vizesi! Genel Kurul'da kabul edildi İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
23.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, üretim ile eş zamanlı olarak arama çalışmalarının da devam ettiğini açıklayarak " Yeni gaz keşifleri olacak" müjdesini verdi. Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Ekonomi
İsrail ve Hamas rehine takasında anlaştı
İsrail ve Hamas rehine takasında anlaştı İsrail ve Hamas rehine takasında uzlaştı. Netanyahu, “Rehineler aşamalar halinde serbest bırakılacak” açıklamasını yaptı.
21.11.2023 Dünya
Gazeteciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeşil pasaport talebini iletti
Gazeteciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeşil pasaport talebini iletti Anadolu Yayıncılar Federasyonu öncülüğünde bir grup gazeteci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek, yeşil pasaport taleplerini iletti.
15.11.2023 Gündem
Fulya Öztürk'e Kudüs'te tehdit telefonu: Kendine dikkat et yine arayacağım
Fulya Öztürk'e Kudüs'te tehdit telefonu: Kendine dikkat et yine arayacağım İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı yerinde takip eden ve son gelişmeleri anında aktaran CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman telefonla tehdit edildi. Öztürk sabah saatlerinde yeniden telefonla arandığını paylaştı.
20.10.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli, İYİ Parti'ye ittifak çağrısı yaptı
MHP lideri Bahçeli, İYİ Parti'ye ittifak çağrısı yaptı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti'ye ittifak çağrısı yaptı. Bahçeli, "Ülke hayrına yerel seçimlerde komşu olalım. Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" ifadelerini kullandı.
10.08.2023 Gündem
15 Temmuz gecesi darbecilerin CNN Türk'ü basma anı! Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı...
15 Temmuz gecesi darbecilerin CNN Türk'ü basma anı! Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı... 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişiminde darbecilerin CNN Türk'ü basma anını Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı CNN Türk Kameraman Şefi Ahmet Akpolat, 15 Temmuz'da CNN Türk İstanbul binasını basan darbeci askerlerle yaşadıklarını anlattı. Olayın her anında kamerayla kayıtta olan Akpolat, "Kendimin ve muhabir arkadaşımın güvenliği esas alırım ama görüntüde de iyi görüntüyü almak için de giderim. Pişman olmadım. Neden öyle bir şey yaptım demedim. Mesleki olarak arkadaşlarla çok konuşuruz ama benim için en önemli görüntü CNN Türk'e giriş anını kaydetmekti" dedi.
15.07.2023 Gündem
Hande Fırat 15 Temmuz gecesine damga vuran tarihi görüşmeyi anlattı! CNN Türk'teki o facetime görüşmesi nasıl yapıldı?
Hande Fırat 15 Temmuz gecesine damga vuran tarihi görüşmeyi anlattı! CNN Türk'teki o facetime görüşmesi nasıl yapıldı? 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi gecesi yaşanan tarihi yayının perde arkasını gazeteci Hande Fırat, CNN Türk ekranlarında anlattı.
15.07.2023 Gündem
Tanju Özcan CNN Türk'e konuştu: Yürüyüşten önce İmamoğlu ile görüştüm
Tanju Özcan CNN Türk'e konuştu: Yürüyüşten önce İmamoğlu ile görüştüm Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN TÜRK Gece Görüşü programında Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin'in sorularına yanıt verdi.
6.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan CNN TÜRK'te enflasyon ve asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan CNN TÜRK'te enflasyon ve asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN TÜRK ekranlarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz Asgari ücrette ara zam konusuna değinerek "Enflasyona çalışanları ezdirmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
15.06.2023 Ekonomi
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular Yeni dönemin ikinci Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda öncelikli gündem maddesi ekonomi. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların ele alınması bekleniyor.
14.06.2023 Gündem
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı Asgari ücret zammında flaş gelişme. Gözler asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak ara zamma çevrildi. Gazeteciler, CNN TÜRK ekranlarında Hande Fırat ile Gece Görüşü programında konuyu değerlendirdi.
13.06.2023 Ekonomi
Mehmet Şimşek'in ekonomi için planını açıkladı!
Mehmet Şimşek'in ekonomi için planını açıkladı! Yeni Kabine listesinin açıklanması ile Mehmet Şimşek Hazine ve Maliye Bakanı olarak görevlendirildi. Mehmet Şimşek'in ekonomi adına yapacağın hamleler merak konusu olmuştu. Mehmet Şimşek'in ekonomi planı açıklandı.
9.06.2023 Ekonomi
Yeni kabineyi CNN TÜRK'te yorumladılar: Olumlu sinyallerini pazartesi piyasalarda göreceğiz
Yeni kabineyi CNN TÜRK'te yorumladılar: Olumlu sinyallerini pazartesi piyasalarda göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde kabineyi açıkladı. Gece Görüşü programında gazeteciler yeni kabineyi değerlendirdi.
3.06.2023 Gündem
Bahçeli'den Erdoğan'a anlamlı hediye: MHP liderinin öngörüsüne dikkat çekiliyor
Bahçeli'den Erdoğan'a anlamlı hediye: MHP liderinin öngörüsüne dikkat çekiliyor Hande Fırat, 16 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı görüşmeye ilişkin önemli bir detayı paylaştı. MHP lideri Bahçeli 16 Mayıs'taki görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a üstünde "Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılında yeni bir fetih yılında 13. Cumhurbaşkanımız olarak mührünüzü vuracağınız inancımla." yazılı bir plaket ve mühür hediye etti.
30.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hande Fırat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande fırat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.