Hafta Sonu Tatili

Hafta Sonu Tatili

Son dakika hafta sonu tatili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hafta sonu tatili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hafta sonu tatili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hafta Sonu Tatili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hafta sonu tatili gelişmeleri de dahil olmak üzere 546 hafta sonu tatili haberi bulunmuştur. Tüm hafta sonu tatili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı?
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü olacak? Ramazan Bayramı tatilin 9 güne çıkarılmasının ardından gözler Kurban Bayramı tatiline çevrildi. Zilhicce ayının 10 - 11 - 12 ve 13. günlerinde kutlanan Kurban Bayramı tarihi bu yıl haziran ayında idrak edilecek. 2024 Kurban Bayramı tarihi…
20.04.2024 Yaşam
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü?
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın tatil olup olmadığı sorgulanıyor. 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. Peki, 23 Nisan öncesi 22 Nisan Pazartesi okullar resmi tatil mi? 22 Nisan okullar var mı, pazartesi günü yarım gün mü?
18.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün?
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün? Bayramdan sonra okullar ne zaman açılıyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bayram tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki öğrenciler için eğitim öğretim kaldığı yerden devam edecek.
5.04.2024 Gündem
Sıcak havayı fırsat bildiler! Mart ayında deniz keyfi yaptılar
Sıcak havayı fırsat bildiler! Mart ayında deniz keyfi yaptılar Mersin'in Erdemli ilçesindeki tarihi Kızkalesi bölgesine gelen yerli ve yabancı turistler, denize girip, güneşlendi.
17.03.2024 Gündem
Sistem değişti, İstanbul'a kar yağışı başladı! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayacak: Ankara, Bursa, Bolu, İstanbul'a tane tane yağacak!
Sistem değişti, İstanbul'a kar yağışı başladı! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayacak: Ankara, Bursa, Bolu, İstanbul'a tane tane yağacak! Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgası yurdumuza giriş yaptı. Beklenen kar yağışı Çanakkale, Bursa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ'da etkili olmaya başladı. Meteorolojik kaynaklar hava sıcaklıklarının 10 derece birden düşeceğini açıklamıştı. Bu sistemde İstanbul'un iç kesimlerinde kar yağışının görülmeyeceğini açıklayan uzmanlar, kuvvetli fırtınanın sürdüğü bazı ilçelerde Cuma gününden itibaren lapa lapa karın yağacağını açıkladı. Vatandaşların yürümekte zorlandığı 9 Ocak Salı sabahında başlayan çok soğuk hava Ocak ayı boyunca adım atmakta zorluk yaşatacak. Marmara Bölgesinde Bursa kar yağışı nedeniyle hafta sonu tatiline erken girebilir. Kar yağışı olan iller arasında Bolu, Ankara, Çanakkale, Çorlu ve Edirne yerini aldı. Peki hava böyle giderse 12 Ocak Cuma okullar tatil olur mu? Gelin Metoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'in hava tahminine birlikte bakalım.
9.01.2024 Gündem
Bursa'da plastik kaplama fabrikasında yangın
Bursa'da plastik kaplama fabrikasında yangın Bursa'da, plastik kaplama fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, 23 araçla yangına müdahale ediyor.
30.12.2023 Gündem
Havada kar kokusu var! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayabilir! Meteoroloji ilan etti: İstanbul kar yağışıyla tanışıyor!
Havada kar kokusu var! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayabilir! Meteoroloji ilan etti: İstanbul kar yağışıyla tanışıyor! Bir süredir Trakya'da etkili olan kar yağışı sonunda İstanbul'a geliyor. Anadolu'da yollar kapandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava durumu tahminlerini güncelledi. Hafta sonu soğuk hava dalgası her yeri kuşatıyor. Marmara'da kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyrettiği yeni haftada kar adeta geliyorum diyor. Buna göre 21 Aralık Perşembe gecesinden başlayacak kar yağışı Cuma günü okulları tatil edebilir. Birçok ilin valiliği yoğun kar yağışı için alarm durumuna geçti. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Mevsimin ilk karı ne zaman düşecek? İşte yurt genelinde hava durumu tahminleri...
18.12.2023 Gündem
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu Korkunç olay Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Otel odasında tartıştığı Özbekistan uyruklu sevgilisi Sojıda Kalandorova'nın (27) üzerine asit dökerek ölümüne neden olan, onun kız arkadaşı Kırgızistan uyruklu Sarvınaz Kharullaeva'yı (23) da yaralayan tutuklu Özgür Günden (45) hakkında 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 16 yıl, 'kasten yaralama'dan ise 3 yıla kadar olmak üzere toplam 19 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
30.11.2023 Gündem
Hafta sonu tatili 3 gün mü oluyor? MEB hafta sonu tatili kaç gün, okullarda hafta sonu tatili 3 gün mü olacak?
Hafta sonu tatili 3 gün mü oluyor? MEB hafta sonu tatili kaç gün, okullarda hafta sonu tatili 3 gün mü olacak? Okullarda hafta sonu tatili 3 gün mü olacak, MEB hafta sonu tatili 3 gün mü oluyor? MEB uzun süredir okullarda eğitim sistemi ve tatil günleri ile ilgili hazırlık yapıyor. Eğitim öğretim yılı yaklaşırken hafta sonu tatili 3 gün mü oluyor, okullarda hafta sonu tatili kaç gün? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.08.2023 Eğitim
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Kurban Bayramı tatili öncesi başladı! Yüzde 25 indirim fırsatı, rezervasyonlar arttı
Kurban Bayramı tatili öncesi başladı! Yüzde 25 indirim fırsatı, rezervasyonlar arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını söylemesi ardından turizmde hareketlilik başladı.
7.06.2023 Ekonomi
Haftalık izin ile ilgili flaş açıklama! Haklı fesih sebebi sayılıyor
Haftalık izin ile ilgili flaş açıklama! Haklı fesih sebebi sayılıyor Haftalık izin ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren açıklama geldi. 10 dakika fazla çalışan bile haklı fesih hakkı kazanıyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Mehmet Akif Cenkci konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Hafta tatili verilmeyen veya usulüne uygun kullandırılmayan işçi, iş sözleşmesini haklı nedenle feshedebilir." şeklinde konuştu.
22.05.2023 Çalışma Hayatı
19 Mayıs borsa kapalı mı, açık mı 2023? 19 Mayıs’ta borsa İstanbul (BİST) işlem yapılıyor mu?
19 Mayıs borsa kapalı mı, açık mı 2023? 19 Mayıs’ta borsa İstanbul (BİST) işlem yapılıyor mu? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için az bir kaldı. Atatürk’ün Samsun'a çıkarak Kurtuluş savaşını başlattığı 19 Mayıs Gençlik Bayramı olarak kutlanıyor. 19 Mayıs’ın resmi tatil olması yatırımcıların, borsalarda işlem yapılıp yapılamayacağını araştırmasına neden oldu. Peki, 19 Mayıs borsa açık mı 2023? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda borsada işlem yapılıyor mu?
16.05.2023 Ekonomi
Okullar arefe gününde tatil mi, açık mı, bayram arefesi okul var mı yok mu? Okullarda bayram tatili kaç gün olacak 2024?
Okullar arefe gününde tatil mi, açık mı, bayram arefesi okul var mı yok mu? Okullarda bayram tatili kaç gün olacak 2024? Arefe gününde okullar tatil mi, bayram arefesi okullar tatil mi? Dini bayramlarda kamu kurumları, okullar, üniversiteler, eczaneler, hastane, banka ve borsa gibi birçok kurum kapalı oluyor. Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne tamamlanmasıyla öğrenciler ve velileri tatil planı için arefe günü okulların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, okullar arefe günü tatil mi, okullarda bayram tatili kaç gün 2024?
4.04.2024 Gündem
Muğla’da deniz sezonu açıldı! Sıcaklıklar normalin üzerinde
Muğla’da deniz sezonu açıldı! Sıcaklıklar normalin üzerinde Yıllık 3 milyon yabancı turisti ağırlayan Muğla’da havaların mevsim normallerinin üzerinde sıcak gitmesi nedeniyle deniz sezonu bu yıl Mart ayında açıldı.
26.03.2023 Gündem
Genç sevgililerin bungalovda korkunç sonu! Soruşturma başlatıldı
Genç sevgililerin bungalovda korkunç sonu! Soruşturma başlatıldı Genç çift hafta sonu tatili için Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan bungalova gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde korkunç olay sonrası genç çiften kahreden haber geldi. Olay sonrası harekete geçilerek soruşturma başlatıldı. İşte haberin detayları...
27.02.2023 Yaşam
31 Aralık resmi tatil mi? Yılbaşı tatili kaç gün, 31 Aralık yarım gün mü, tüm gün tatil mi?
31 Aralık resmi tatil mi? Yılbaşı tatili kaç gün, 31 Aralık yarım gün mü, tüm gün tatil mi? Yılbaşı için günler sayılıyor. Yeni yıl hazırlıkları bir yanıyla devam ederken, 31 Aralık’ın tatil olup olmadığı da sorgulanmaya başlandı. Peki 31 Aralık resmi tatil mi, yarım gün mü?
24.12.2022 Gündem
29 Ekim resmi tatil mi? 28 Ekim yarım gün tatil olacak mı? 29 Ekim hangi güne denk geliyor?
29 Ekim resmi tatil mi? 28 Ekim yarım gün tatil olacak mı? 29 Ekim hangi güne denk geliyor? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yılı kutlamaları yaklaşırken pek çok kişi 28 Ekim ve 29 Ekim tarihlerinde tatil olup olmayacağını araştırıyor. Peki, 29 Ekim resmi tatil mi? 28 Ekim yarım gün tatil olacak mı? 29 Ekim hangi güne denk geliyor? 28 Ekim yarım gün olarak mı sayılacak? İşte detaylar…
31.08.2022 Gündem
Sevgilisinin üzerine asit döktüğü genç kadın yaşama 38 gün tutunabildi
Sevgilisinin üzerine asit döktüğü genç kadın yaşama 38 gün tutunabildi Denizli’de kıskançlık krizine giren sevgilisi tarafından üzerine asit dökülen Özbekistan uyruklu genç kadın, tedai gördüğü İzmir’deki hastanede 38 gün sonra hayatını kaybetti.
10.07.2022 Yaşam
Bayram tatili öncesi flaş açıklama! Fatura, kredi kartı, kredi...
Bayram tatili öncesi flaş açıklama! Fatura, kredi kartı, kredi... Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu, 13 Temmuz Çarşamba ve 14 Temmuz Perşembe günlerinin resmi tatil olmadığını, son tarihi bugüne denk gelen, fatura, kredi kartı, tüketici kredisi taksiti ve senetli borçlara ilişkin hukuki işlemlerle ilgili tüketicilerin dikkatli olmaları uyarısında bulundu.
4.07.2022 Ekonomi
Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili uzar mı? Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?
Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili uzar mı? Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala hazırlıklar başladı. Kimi bayram tatilini fırsat bilip ya memleketlerine ya da tatil yörelerine akın edecek. Çalışanların büyük çoğunluğu da bayram tatilinin kaç gün olacağını araştırıyor. Ramazan Bayramı’nda hafta sonu tatilleri bayram ile birleştirilmemişti. Kurban Bayramı’nın 15 Temmuz öncesine denk gelmesi ile birlikte bu süreleri hafta sonu birleştirilip birleştirilmeyeceği merak konusu. Peki, Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili uzar mı? Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? İşte detaylar…
22.06.2022 Gündem
Nestle Türkiye’den mesai düzenlemesi! Haftalık izinler 2,5 güne çıkarıldı!
Nestle Türkiye’den mesai düzenlemesi! Haftalık izinler 2,5 güne çıkarıldı! Nestle Türkiye’den mesai saatlerine yaz düzenlemesi! Şirketten yapılan açıklamada hafta sonu tatili Cuma saat 14.00’te başlayacak. Buna göre çalışanların haftalık izinleri 2,5 gün olacak.
14.06.2022 Çalışan Hakları
Otelde tartıştığı sevgilisiyle arkadaşının üzerine asit döktü
Otelde tartıştığı sevgilisiyle arkadaşının üzerine asit döktü Denizli'de Özgür Günden (44), otel odasında tartıştığı Özbekistan uyruklu sevgilisi Sojida Kalandarova (27) ve Kırgızistan uyruklu arkadaşı Sarvinoz Khaırullaeva'yı (23) üzerine asit döküp yaraladı. Kendisi de sıçrayan asit nedeniyle yüzünden yaralanan Günden gözaltına alındı. Cinayet suçundan sabıkalı olan Günden tutuklanırken, asit dolu termosu resepsiyondan aldığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
11.05.2022 Yaşam
Bayramda kargolar çalışıyor mu? MNG, Sürat, Aras, Yurtiçi, Trendyol ve PTT kargo bayramda açık mı?
Bayramda kargolar çalışıyor mu? MNG, Sürat, Aras, Yurtiçi, Trendyol ve PTT kargo bayramda açık mı? Ramazan Bayramı tatili başlıyor. Bugünden itibaren hafta sonu tatili ile birlikte bayram tatilinin de başlamasıyla binlerce vatandaş, kargoların bu süreçte çalışıp çalışmayacağını merak ediyor. Özellikle kargo bekleyen müşteriler MNG, Sürat, Aras, Yurtiçi, Trendyol ve PTT Kargo’nun bayramda açık olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bayramda kargolar çalışıyor mu? MNG, Sürat, Aras, Yurtiçi, Trendyol ve PTT kargo bayramda çalışıyor mu? İşte Kargo telefon numaraları
29.04.2022 Gündem
Asgari ücretli milyonlarca çalışana güzel haber! Hesaba yatacak! Maaşa ek 639 lira
Asgari ücretli milyonlarca çalışana güzel haber! Hesaba yatacak! Maaşa ek 639 lira Asgari ücretli milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Maaşa ek 639 lira hesaba yatacak. Bayramda çalışacak milyonlarca vatandaşa mesai ücreti yatacak. Asgari ücretli (bu yıl için net 4 bin 253 lira) bir işçiye günlük net 142 lira ödenmesi gerekiyor. İşçi hafta sonu tatilini pazar yapıyorsa ve arife dahil tüm bayram süresince çalıştıysa 8,5 yevmiye alacak. Bunun 4 yevmiyesi zaten asgari ücretin içinde. Dolayısıyla 4,5 yevmiye tutarında yani 639 lira (142x4.5) ilave ödeme yapılacak. Bayramlarda yapılan çalışmaların karşılığının bir sonraki ücret ile birlikte ödenmesi gerekiyor. İşte bayram mesaisiyle ilgili tüm detaylar...
26.04.2022 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Hafta Sonu Tatili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hafta sonu tatili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.