Hafriyat Kamyonu

Hafriyat Kamyonu

Son dakika hafriyat kamyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hafriyat kamyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hafriyat kamyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hafriyat Kamyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hafriyat kamyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 hafriyat kamyonu haberi bulunmuştur. Tüm hafriyat kamyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi! Korkunç olay
Motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi! Korkunç olay Şanlıurfa’da hafriyat kamyonu, kırmızı ışıkta duran sürücü Muhammed Ali Kaplan’ın (19) kullandığı motosiklete çarptı. Kaplan kaza yerinde hayatını kaybederken, kamyonun sürücüsü gözaltına alındı.
31.10.2023 Yaşam
Gaziantep - Şanlıurfa otobanında katliam gibi kaza: 5 can kaybı
Gaziantep - Şanlıurfa otobanında katliam gibi kaza: 5 can kaybı Gaziantep-Şanlıurfa otobanında, bir minibüs otobanda budama yapan karayollarına ait kamyona arkadan çarparak taklalar attı. Korkunç kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 17 kişi hastanelere kaldırıldı.
20.10.2023 Yaşam
Depremde enkazdan sağ çıktı! Aylardır görmedi: Kardeşim hafıza kaybı yaşadı
Depremde enkazdan sağ çıktı! Aylardır görmedi: Kardeşim hafıza kaybı yaşadı Depremde Hatay’da enkazda çıkarılan ve yakınlarının aylardır haber alamadığı 26 yaşındaki genç kadının ablası İlknur Karaca, herhangi bir DNA eşleşmesi çıkmamasından dolayı kardeşinin hafıza kaybı yaşadığını düşünerek, umutla gelecek güzel haberi bekliyor.
20.10.2023 Yaşam
Doğum günü faciası sonrası fotoğraflar ortaya çıktı! Eda ile 2 arkadaşının ölmüştü
Doğum günü faciası sonrası fotoğraflar ortaya çıktı! Eda ile 2 arkadaşının ölmüştü Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanan otomobil sürücüsü Adem Duran (21), tedavisinin ardından tutuklandı. Ölen Eda Baykay'ın kuzeni de olan Duran'ın kaza sırasında 1,10 promil alkollü olduğu belirlendi.
20.10.2023 Yaşam
İstanbul'da hafriyat kamyonu dehşeti! Çok sayıda yaralı var
İstanbul'da hafriyat kamyonu dehşeti! Çok sayıda yaralı var İstanbul'da polisin "dur" ihtarına uymayan ve toplamda 14 aracı ezip geçen kamyon sürücüsü polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandı. Olayda kamyon sürücüsünün denetim noktasındaki polis aracına çarpması sonucunda aralarında 3 polis memuru, 1 gece bekçisi ve sivillerin de bulunduğu 9 kişi yaralandı.
20.10.2023 Haber
Hafriyat kamyonu şoförü dehşeti: 14 aracı ezdi, 2 polis, 1 bekçi toplam 9 yaralı
Hafriyat kamyonu şoförü dehşeti: 14 aracı ezdi, 2 polis, 1 bekçi toplam 9 yaralı İstanbul'da polisin "dur" ihtarına uymayan ve toplamda 14 aracı ezip geçen kamyon sürücüsü polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandı. Olayda kamyon sürücüsünün denetim noktasındaki polis aracına çarpması sonucunda aralarında 3 polis memuru, 1 gece bekçisi ve sivillerin de bulunduğu 9 kişi yaralandı. Tedavi altına alınan 2 polis memuru ve 1 bekçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. İstanbul Valiliği'nden kovalamacanın yaşandığı anlara ve yaralıların sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.
20.10.2023 Yaşam
Hatay'da kontrolden çıkan kamyon asker uğurlayanların arasına daldı; ölü ve yaralılar var
Hatay'da kontrolden çıkan kamyon asker uğurlayanların arasına daldı; ölü ve yaralılar var Hatay'ın Belen ilçesinde, TIR ile çarpışıp kontrolden çıkan hafriyat kamyonu, asker uğurlayanların arasına daldı. Park halindeki 11 araca da çarpan hafriyat kamyonu alev topuna dönerken, kazada 12 kişi yaşamını yitirdi, 3’ü ağır 31 kişi de yaralandı.
6.05.2023 Yaşam
Sultanbeyli'de kiracısını çıkaramayınca dükkan önüne toprak döktürdü
Sultanbeyli'de kiracısını çıkaramayınca dükkan önüne toprak döktürdü Sultanbeyli’de fazla kira parası isteyerek kiracısını iş yerinden çıkarmak istediği iddia edilen iş yeri sahibi, kiracısının dükkandan çıkmaması üzerine iş yerinin önüne bir kamyon toprak döktürdü. Sabah iş yerini açmaya gelen kiracı Özkan Çalık gördüğü manzara karşısında şaşkına dönerken, dükkanın önüne toprağın dökülme anı kameralara yansıdı.
12.01.2023 Gündem
İstanbul’da skandal görüntüler: Caddeleri döküm sahasına çevirdiler, tepki gösteren vatandaşlardan böyle kaçtılar
İstanbul’da skandal görüntüler: Caddeleri döküm sahasına çevirdiler, tepki gösteren vatandaşlardan böyle kaçtılar İstanbul Arnavutköy ve Başakşehir’de, tenha sokakları mesken tutmuş hafriyat çetelerinin, sokakları döküm sahasına çevirdiği görüldü. Araçlardan 2'si yakalanarak 284 bin 430 cezai işlem uygulandı.
10.12.2022 Gündem
Başakşehir'de hafriyat kamyonunun üzerine devrildiği otomobilin sürücüsü yaralı kurtarıldı
Başakşehir'de hafriyat kamyonunun üzerine devrildiği otomobilin sürücüsü yaralı kurtarıldı Başakşehir'de yokuş yukarı çıkmaya çalışan hafriyat kamyonu kayarak arkasından gelen otomobilin üzerine devrildi. Otomobilin sürücüsü yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu yaralı olarak kurtarıldı
30.11.2022 Yaşam
Kamyonet devrilmesin diye bariyere bağlayarak kamyona yasladı
Kamyonet devrilmesin diye bariyere bağlayarak kamyona yasladı Sultangazi’de aşırı yük nedeniyle makas kıran kamyonetin devrilmemesi için iple bariyere bağlanıp kamyona yaslanıldığı anlar kameralara yansıdı. Ortaya ilginç görüntüler çıkarken, sürücüye aşırı yükten dolayı 408 TL ve aracın sigortasının bulunmaması nedeniyle de 190 TL cezai işlem uygulandı.
20.11.2022 Yaşam
Tuzla'da kamyon damperi üst geçide takılı kaldı
Tuzla'da kamyon damperi üst geçide takılı kaldı Tuzla'da damperi açılan hafriyat kamyonu, üst geçide çarptı. Damper üst geçide takılı kalırken, kamyon yaklaşık 50 metre ileride durabildi. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nda trafik yoğunluğu oluştu.
4.11.2022 Yaşam
Arnavutköy'de hafriyat kamyonu inşaata daldı; işçiler ölümden döndü
Arnavutköy'de hafriyat kamyonu inşaata daldı; işçiler ölümden döndü Arnavutköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu şantiye alanına daldı. İşçilerin ölümden döndüğü kaza güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
1.11.2022 Yaşam
Üsküdar'da hafriyat kamyonu otomobilin üzerine devrildi
Üsküdar'da hafriyat kamyonu otomobilin üzerine devrildi Üsküdar'da inşaat alanına duvar dolgusu için toprak döken hafriyat kamyonu park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Olayda yaralanan olmazken, kamyonda yüklü olan toprak yola döküldü. 
7.10.2022 Yaşam
Pendik’te D-100'de zincirleme kaza: 2 yaralı
Pendik’te D-100'de zincirleme kaza: 2 yaralı Pendik, D-100 Karayolu’nda yolcu otobüsü, hafriyat kamyonu ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralı otobüs şoförü ve muavin olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
20.09.2022 Yaşam
Gaziantep'te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Gaziantep'te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, hafriyat kamyonu ile otomobilin çarpıştığı kazada Ercan Tekin (32) hayatını kaybetti, Ahmet Ç. (30) ise yaralandı.
26.08.2022 Yaşam
Kazada eşi ve kızını kaybeden babanın feryadı yürek dağladı
Kazada eşi ve kızını kaybeden babanın feryadı yürek dağladı Antalya'nın Alanya ilçesinde kamyonun çarptığı motosikletteki İsmail Songür (30) yaralanırken, eşi Ayşe Songür (31) ve 1 yaşındaki kızları Elif Su yaşamını yitirdi. Kızını kucağına alan Songür’ün "Eşim gitti" diye feryat etmesi yürek dağladı.
25.08.2022 Yaşam
TEM'de peş peşe hafriyat kamyonu kazaları!
TEM'de peş peşe hafriyat kamyonu kazaları! TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkiinde TIR şoförü, önündeki hafriyat kamyonuna çarptı. Otoyolun İstanbul istikameti kaza nedeniyle bir süre kapandı, şoföre ilk müdahale araç içinde yapıldı. Sabah saatlerinde de TEM Büyükçekmece mevkiinde hafriyat yüklü kamyon otomobilin üstüne devrilmiş, toprakla kaplanan otomobildeki sürücü sağ kurtarılmıştı.
28.07.2022 Yaşam
İstanbul'da hafriyat kamyonları suya gömüldü
İstanbul'da hafriyat kamyonları suya gömüldü Güngören'de su dolan şantiye alanında 9 hafriyat kamyonu ve bir iş makinası su altında kaldı. Bağcılar'da da su basan şantiyede 11 hafriyat kamyonu ve 4 iş makinesinin su altında kalmıştı.
10.07.2022 Yaşam
Bağcılar'da 11 kamyon 4 iş makinesi suya gömüldü
Bağcılar'da 11 kamyon 4 iş makinesi suya gömüldü Bağcılar'da kuvvetli yağış şantiye alanını göle çevirdi. 11 hafriyat kamyonu ve 4 iş makinesinin su altında kaldığı alan havadan görüntülendi.
10.07.2022 Yaşam
Hafriyat kamyonu dereye düştü! 'Tir tir titriyorum'
Hafriyat kamyonu dereye düştü! 'Tir tir titriyorum' Beykoz'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan İSKİ'ye ait hafriyat kamyonu durağa çarparak dereye düştü. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
3.06.2022 Yaşam
Emniyet şeridinde can pazarı! Minibüs hafriyat kamyonuna çarptı
Emniyet şeridinde can pazarı! Minibüs hafriyat kamyonuna çarptı Ümraniye'de emniyet şeridinde park halindeki hafriyat kamyonuna, işçileri taşıyan minibüs arkadan çarptı. Kazada minibüste bulunan 11 kişi yaralandı. 
27.05.2022 Yaşam
Bursa'da kamyon, yolcu otobüsüne çarptı: 1 ölü, 6 yaralı
Bursa'da kamyon, yolcu otobüsüne çarptı: 1 ölü, 6 yaralı Bursa Çevre Yolu’nda hafriyat kamyonu, aynı yönde seyir halinde olan yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Kazada otobüste bulunan yolculardan 1’i hayatını kaybetti, 6'sı yaralandı. 
5.05.2022 Yaşam
Seyrantepe'de damperi açık hafriyat kamyonu yön tabelasına çarptı
Seyrantepe'de damperi açık hafriyat kamyonu yön tabelasına çarptı Seyrantepe TEM otoyolunda seyir halindeyken aniden açılan bir hafriyat kamyonu damperi, yön tabelasına çarptı. Bir kısmı parçalanan yön tabelası, yıkılma tehlikesi geçirirken trafik durma noktasına geldi. Ekipler yön tabelalarını kaldırmak için çalışma başlattı.
16.04.2022 Haber
TEM otoyolunda korku dolu anlar! Trafik durma noktasına geldi
TEM otoyolunda korku dolu anlar! Trafik durma noktasına geldi Seyrantepe TEM otoyolunda seyir halindeyken aniden açılan bir hafriyat kamyonu damperi, yön tabelasına çarptı. Bir kısmı parçalanan yön tabelası, yıkılma tehlikesi geçirirken trafik durma noktasına geldi. Ekipler yön tabelalarını kaldırmak için çalışma başlattı.
16.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hafriyat Kamyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hafriyat kamyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.