Güzellik Uzmanı

Güzellik Uzmanı

Son dakika güzellik uzmanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güzellik uzmanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güzellik uzmanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzellik Uzmanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzellik uzmanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 303 güzellik uzmanı haberi bulunmuştur. Tüm güzellik uzmanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcının kardeşi lüks rezidansın 10. katından düşerek hayatını kaybetti! Ünlü isim sinir krizi geçirdi
Ünlü şarkıcının kardeşi lüks rezidansın 10. katından düşerek hayatını kaybetti! Ünlü isim sinir krizi geçirdi Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp, hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27) ölümüne ilişkin soruşturma sürerken; olaydan sonra yaşananlar, bir site sakininin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yerdeki Özlem'in yakınındaki şarkıcı ablası Esra Akman'ın sinir krizi geçirip, "Canım kardeşim benim, canım" dediği yer aldı.
18.01.2024 Gündem
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü? Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi. Peki, Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
16.01.2024 Gündem
Şarkıcı Esra Akman'ın 11'inci kattan düşen kardeşi öldü
Şarkıcı Esra Akman'ın 11'inci kattan düşen kardeşi öldü Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi.
16.01.2024 Gündem
Şarkıcı Esra Akman'ı kahreden ölüm! 11'inci kattan düşen kardeşi öldü
Şarkıcı Esra Akman'ı kahreden ölüm! 11'inci kattan düşen kardeşi öldü Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi.
16.01.2024 Gündem
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından patlayan güzellik fenomenleri balonu, en çok gerçek güzellik sektörü emekçilerini vurdu. 100 bin kayıtlı salon ve 300 bin kişinin faaliyet gösterdiği sektörün gerçek uzmanları ayakta. Güzellik uzmanları, “Bu iş gerçek eğitimli insanların işi. Sosyal medyadan beğenilip alınacak bir hizmet değil” derken 1.5 milyar dolarlık alanı 600 fenomenin temsil edemeyeceğini söylüyorlar.
18.11.2023 Gündem
İstanbul'un göbeğinde araçları durdurup uygulama yaptı! Kimliği şoke etti
İstanbul'un göbeğinde araçları durdurup uygulama yaptı! Kimliği şoke etti Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda bir şahıs, trafikte araçları durdurup sözde uygulama yaparak cep telefonu feneriyle araçların içerisine baktı. O anları sosyal medyada paylaşan şahıs, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahsın Maltepespor’da futbolcu olduğu ortaya çıktı.
23.09.2023 Yaşam
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti İngiliz polisinin operasyonuyla yakalanan beş Bulgar arasında, uluslararası çapta tanınan bir güzellik uzmanı da var. Kirpik uzatma uzmanı olan Vanya Gaberova, yanı sıra ikram ettiği kekler ve turtalarla komşuları tarafından sevilen bir kişiydi.
23.09.2023 Yaşam
Hem kolon kanserini hem de tiroit kanserini yendi! 'Hastalıklar bize ders vermek için başımıza geliyor'
Hem kolon kanserini hem de tiroit kanserini yendi! 'Hastalıklar bize ders vermek için başımıza geliyor' İzmir'de 1 çocuk annesi Nazife Selçuk (41), kolon kanseri tedavisinin ardından tiroit kanserini de yendi. Tedavinin başarısında olumlu ruh halinin etkili olduğunu söyleyen Selçuk, "Hastalıklar bize ders vermek için başımıza geliyor. 'Bu kaderim' demek kolaya kaçmaktır. Kanseri 2 kez yenmem, bu mücadelem benim gibi kanser hastalarına motivasyon ve umut olsun" dedi.
2.08.2023 Yaşam
Uzmanlar kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı uyarıyor
Uzmanlar kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı uyarıyor Uzmanlar, yaklaşan yaz ayları öncesi kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı vatandaşları uyarıyor. Kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerinin erken yaşlanmaya neden olabileceği belirtiliyor.
23.03.2023 Sağlık
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcılıktan ünlü aktöre yeni suçlamalar geldi
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcılıktan ünlü aktöre yeni suçlamalar geldi Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek”ten resmen suçlanırken savcılıktan peş peşe açıklamalar geldi.
1.02.2023 Dünya
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları...
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları... Evli kadın polisin meslektaşlarıyla yaşadığı skandal ilişki ağı belediye başkanına yapılan bir olayla ortaya çıktı. ABD Tennessee kenti görev yapan evli kadın polis Meagan Hall’un 7 meslektaşıyla cinsel ilişki yaşaması kentte şok etkisi yarattı. İhbarı yapıp rezaletin ortaya çıkmasına neden olan kişinin kimliği duyanları şaşıttı.
1.02.2023 Dünya
Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış
Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış Bir ülke bu olayı konuşuyor. Güzellik uzmanı genç kadından akılalmaz cinayet. Gerçek ortaya çıktı. Önce Instagram'da avlandı sonrası korkunç şekilde gerçekleşti. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya
Gelinim Mutfakta Olga kimdir, nereli, kaç yaşında? Gelinim Mutfak’ın ilk yabancı gelini Olga’nın biyografisi!
Gelinim Mutfakta Olga kimdir, nereli, kaç yaşında? Gelinim Mutfak’ın ilk yabancı gelini Olga’nın biyografisi! Gelinim Mutfakta Olga hakkında yapılan aramalar arttı. Yarışmaya katılan ilk yabancı gelin olan Olga, boyu, fiziği ve konuşmalarıyla dikkatleri çekti. Olga'nın nereli olduğu, kaç yaşında olduğu, seyirci tarafından merakla konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Olga kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.01.2023 Televizyon
16 meslek için yeni dönem! 1 Ocak'ta başlıyor, sahteciliğin önüne geçecek
16 meslek için yeni dönem! 1 Ocak'ta başlıyor, sahteciliğin önüne geçecek Kuaför, güzellik uzmanı, mobilya döşemecisi ve ayakkabı imalatçısı dahil 16 mesleğe 1 Ocak 2023'ten itibaren mesleki yeterlilik belgesi şartı geliyor. Bu düzenlemenin tüketicinin firmalara olan güvenini artıracağını ve bu sayede sahteciliğin önüne geçileceği dile getiren Tüketici Konfederasyonu Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü, “Nitelikli istihdamın sağlanmasına, kaliteli ürün ve hizmet sunulmasına neden olan mesleki yeterlilik belgesi tüketicinin yaşam standartlarını da yükseltecektir” dedi.
23.12.2022 Ekonomi
Taciz ettiği kadını araçla sürükleyerek yaralayan sanığa 10 yıl 4 ay hapis
Taciz ettiği kadını araçla sürükleyerek yaralayan sanığa 10 yıl 4 ay hapis Bursa'da sokakta yürüyen Büşra P.yi (26) otomobille takip edip, sözlü tacizde bulunduğu, tepki gösterince de aracıyla sürüklediği gerekçesiyle tutuklanan Kazım Durmuş (57), öldürmeye teşebbüs, hakaret, cinsel taciz' suçlarından açılan davada 10  yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.
5.12.2022 Gündem
Gökyüzünde 380 bin voltla gelen ölüm! Bursa'daki uçak kazasının görüntüleri ortaya çıktı
Gökyüzünde 380 bin voltla gelen ölüm! Bursa'daki uçak kazasının görüntüleri ortaya çıktı Bursa’da geçtiğimiz hafta 2 kişinin hayatını kaybettiği uçağın düşme anı çevrim santralinin güvenlik kameralarına yansıdı. Düşen uçağın doğalgaz kombine çevrim santralinin ürettiği 380 bin voltluk elektrik taşıyan yüksek gerilim direği ve tellerine dokunduğu, o sırada alev aldığı daha sonra da yere düştüğü görüldü. Görüntüler Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından incelemeye alındı.
5.12.2022 Gündem
Bursa'da uçak düşmeden önce çekilen görüntüler ortaya çıktı
Bursa'da uçak düşmeden önce çekilen görüntüler ortaya çıktı Bursa'da doğal gaz çevrim santralinin olduğu araziye düşen tek motorlu uçakta hayatını kaybeden pilot Hakan Köksal (54) ile Burcu Sağlam'dan (22) geri, kazadan kısa süre önce uçaktan paylaştıkları son görüntüleri kaldı. Köksal'ın, 4 kişilik uçak lisansını almak üzere Sakarya'ya gittiği, Pamukova'dan Bursa'ya dönüşe geçtikten dakikalar sonra da kazanın gerçekleştiği öğrenildi. Kaza kırım ekibinin incelemesinden sonra uçak enkazı kaldırılırken, düşüş nedeni ise araştırılıyor.
3.12.2022 Gündem
Düşen uçağın havalimanındaki görüntüsü ortaya çıktı! Yaşamını yitiren kadının son paylaşımı dikkat çekti
Düşen uçağın havalimanındaki görüntüsü ortaya çıktı! Yaşamını yitiren kadının son paylaşımı dikkat çekti Bursa'da düşen tek motorlu 2 yaşındaki uçağın Yunuseli Havalimanı'ndan son kalkış görüntüsü ortaya çıktı. Ayrıca düşen uçakta hayatını kaybedenlerin işadamı olan pilot Hakan Köksal (54) ve güzellik uzmanı yolcu Burcu Sağlam (22) olduğu açıklandı.
1.12.2022 Gündem
Dudak estetiği hayatını kararttı! Yemek yiyemiyor, su içemiyor
Dudak estetiği hayatını kararttı! Yemek yiyemiyor, su içemiyor 28 yaşındaki Türk kadın Fransa'dan geldi, hayalindeki dudaklara kavuşmak isterken var olanları da kaybetti. Çünkü iddiaya göre Ankara'da yetkisi olmayan bir güzellik merkezinde yaptırmıştı o dudak estetiğini. Genç kadın şimdi ne yemek yiyebiliyor ne de su içebiliyor.
18.08.2022 Gündem
Kendini 'yüzbaşı' olarak tanıtan birlikte yaşadığı kişi dolandırıcı çıktı
Kendini 'yüzbaşı' olarak tanıtan birlikte yaşadığı kişi dolandırıcı çıktı Kahramanmaraş'ta, Çiğdem Savran (23), 3 ay dini nikahla birlikte yaşadığı ve yüzbaşı olarak tanıdığı Arif S.'nin (33), kendisini ve kuzenini dolandırdığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Arif S.'nin yüzbaşı olmadığını, 18 suç kaydının bulunduğunu ve kendisiyle birlikteyken başka kadını da evlilik vaadiyle 350 bin lira dolandırdığını öğrenen Çiğdem Savran, "Çok profesyonel dolandırıcıymış" dedi.
31.10.2022 Yaşam
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı!
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı! Bir dönem fazla kilolarıyla mücadele eden Deniz Seki, tüp mide ameliyatının ardından sağlıklı yaşam ve düzenli spor sayesinde fit bir görünüme kavuştu. İmajında da baştan aşağı yeniliğe giden şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını şaşkına çeviriyor. Adeta bambaşka biri olan Seki, 'estetik' sorusunu yanıtlarken, "İlk harçlığımı kazandığım meslekti" diyerek şarkıcılık kariyeri öncesine dair konuştu.
27.05.2022 Magazin
Son dakika... Bolu Dağı Tüneli'nde korkunç kaza! 18 araç çarpıştı: 30 yaralı
Son dakika... Bolu Dağı Tüneli'nde korkunç kaza! 18 araç çarpıştı: 30 yaralı Bolu Dağı TEM Otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 18 araç çarpıştı. Kaza sonrası İstanbul yönü trafiğe kapatılmıştı. Akşam 20.00 sularında İstanbul yönü tekrardan açıldı. Çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. İstanbul istikametine giden araçlar Abant gişelerinden D-100 yoluna yönlendirildi. Bolu Valisi Ahmet Ümit, kazada 1'i ağır 30 civarında kişinin yaralandığını söyledi.
19.03.2022 Gündem
Güzellik uzmanı kızların çantasından çıkanlar polisi de şaşırttı
Güzellik uzmanı kızların çantasından çıkanlar polisi de şaşırttı Adana’da polisin durdurduğu otobüsteki yolculardan güzellik uzmanı olduklarını söyleyen R.O. (19) ve S.H.’nin (21) el çantalarında 1 kilo 56 gram esrar bulundu. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinde, "Uyuşturucu taşımanın bu kadar ciddi bir suç olduğunu bilmiyorduk" dedikleri öğrenildi.
19.03.2022 Yaşam
Sağlık ve güzellik ürünlerine dikkat
Sağlık ve güzellik ürünlerine dikkat Sosyal medya platformlarında fenomenler tarafından tanıtılan sağlık ürünlerinin insan sağlığına zararlı olabileceğini ve uzak durulması gerektiğini belirten Güzellik Uzmanı Seda Ozen, "Sosyal medyada çok etkiliymiş gibi gösterilen güzellik ve sağlık ürünleri, olumsuz yönde cildinize zarar verebilir" dedi.
4.10.2021 Sağlık
Normalleşme döneminde kalıcı makyaja talep arttı
Normalleşme döneminde kalıcı makyaja talep arttı Güzellik Uzmanı Sibel Kırbaş, pandemi sürecindeki ikinci normalleşme döneminde güzellik merkezlerinin yoğunlaştığını belirterek, kalıcı makyaj taleplerinin arttığını söyledi. Özellikle tekrar ofis ortamında işe başlayan kadınların kalıcı makyaj yaptırmak istediğini kaydeden Kırbaş, güzellik merkezlerinin yoğunlaştığını ifade etti.
7.04.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Güzellik Uzmanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzellik uzmanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.