Dilan Polat

Dilan Polat

Son dakika Dilan Polat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dilan Polat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dilan Polat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilan Polat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilan polat gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 dilan polat haberi bulunmuştur. Tüm dilan polat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aldatıcı reklama caydırıcı ceza, saadet zinciri kuranlara son verecek yasa meclisten geçiyor
Aldatıcı reklama caydırıcı ceza, saadet zinciri kuranlara son verecek yasa meclisten geçiyorTüketici ve e-ticaret kanunlarında değişiklik öngören yasa teklifi gece yarısı mesaisiyle komisyondan geçti. Teklifin yasalaşması halinde doğrudan satış şirketlerinin Dilan Polat kremlerinde olduğu gibi ‘saadet zinciri’ne dönüşmesinin önü kapanacak.
25.07.2024Ekonomi
Dilan Polat ile ilgili mahkemeden son dakika kararı!
Dilan Polat ile ilgili mahkemeden son dakika kararı!Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tahliye talebi mahkeme tarafından reddedildi.
22.07.2024Gündem
Dilan - Engin Polat davasında 909 sayfalık MASAK raporu ortaya çıktı!
Dilan - Engin Polat davasında 909 sayfalık MASAK raporu ortaya çıktı!Ticari faaliyeti olmayan pek çok kişi tarafından Dilan Polat'ın sabunlarından binlerce adet siparişler verildiği MASAK raporunda yer alıyor
19.07.2024Gündem
Polat çiftinin davasında 909 sayfalık MASAK raporu ortaya çıktı: Raporda dikkat çeken sabun detayı
Polat çiftinin davasında 909 sayfalık MASAK raporu ortaya çıktı: Raporda dikkat çeken sabun detayıMASAK Polatlara ilişkin 909 sayfalık ilişkin bir rapor hazırladı. 8 ayda hazırlanan raporda şaşırtıcı detaylar yer aldı. Detayları canlı yayında aktaran CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz, "Aslında bu raporda fatura tamamen Engin Polat'a kesilmiş diyebiliriz. MASAK ön raporunda her ne kadar Dilan Polat adına şirketler olsa da tüm şirketlerin mali hesapları tüm ticari faaliyetleri Engin Polat gerçekleştirmiştir diyor" dedi. Öte yandan Tokaz, "Ticari faaliyeti olmayan pek çok kişi tarafından Dilan Polat'ın sabunlarından binlerce adet siparişler verildiği MASAK raporunda yer alıyor" dedi. İşte rapordan detaylar...
19.07.2024Gündem
Polatların iddianamesi adliyede kriz çıkarttı! Savcı geri adım atmadı
Polatların iddianamesi adliyede kriz çıkarttı! Savcı geri adım atmadıDilan Polat iddianamesinin savcı ile mahkeme arasında krize neden olduğu ortaya çıktı. Kanal D Haber'in ulaştığı belgelere göre mahkeme 4 maddelik sert bir gerekçeyle iddianameyi iade etti. Kanal D Haber'in ulaştığı belgelere göre mahkeme 4 maddelik sert bir gerekçeyle iddianameyi iade etti. İşte detaylar...
14.07.2024Gündem
Bütün verileri bilgisayarın kopyaladı! Polat çifti ile çalışan fenomende şok itiraflar
Bütün verileri bilgisayarın kopyaladı! Polat çifti ile çalışan fenomende şok itiraflarDilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında hazırlanan iddianamede, ilginç bir intikam olayı da ortaya çıktı. Bir dönem Polat çifti ile işbirliği içinde olan sosyal medya fenomeni Erkan Şahin, Polat çiftine duyduğu kızgınlıkla telefon ve bilgisayarlarına “rat atarak” (uzaktan erişim yolu ile cihazlara bağlanma) işine yarayabilecek verileri toplayıp, USB’ye kaydetti. Şahin, savcıya mektup yazarak, Polatlar hakkındaki soruşturma kapsamında tanık olarak ifade verdi.
12.07.2024Gündem
Davada yeni detaylar! Engin Polat örgüt lideri, Dilan Polat örgüt yöneticisi
Davada yeni detaylar! Engin Polat örgüt lideri, Dilan Polat örgüt yöneticisiKara para akladıkları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan Dilan ve Engin Polat'ında aralarında olduğu 5'i tutuklu 28 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede yeni detaylar ortaya çıktı. İddianamede, Engin Polat için örgüt lideri eşi Dilan Polat içinse örgüt yöneticisi değerlendirmesi yapıldı. Dilan Polat ve Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan 40 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.
10.07.2024Gündem
Dilan Polat iddianamesinde yeni gelişme! Karara itiraz şoku
Dilan Polat iddianamesinde yeni gelişme! Karara itiraz şokuDilan Polat iddianamesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Savcılıktan mahkemenin kararına itiraz geldi. İşte detaylar...
10.07.2024Gündem
Polat çiftinin davasında yeni gelişme: Mahkeme iddianameyi iade etti!
Polat çiftinin davasında yeni gelişme: Mahkeme iddianameyi iade etti!Türkiye'nin gündemine oturan Dilan-Engin Polat soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonun ardından Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı soruşturma sonucu hazırlanan iddianame iade edildi.
9.07.2024Gündem
Neslim Güngen kimdir, eşi İnanç Güngen kim? Gözaltına alınan Neslim Güngen kaç yaşında, nereli?
Neslim Güngen kimdir, eşi İnanç Güngen kim? Gözaltına alınan Neslim Güngen kaç yaşında, nereli?Fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen eşi İnanç Güngen ile gözaltına alındı. Söz konusu gelişmenin ardından Neslim Güngen hakkında araştırmalar arttı. Neslim Güngen, daha önce de Dilan Polat'ı kendisinin sektöre hazırladığını söylediği sözleriyle gündem olmuştu. Peki, Neslim Güngen kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler...
9.07.2024Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat için istenen ceza belli oldu! 3 ayrı suçtan iddianame
Dilan Polat ve Engin Polat için istenen ceza belli oldu! 3 ayrı suçtan iddianameDilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında kara para akladıkları iddiası üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı. Şüpheliler için “Örgüt yapısı içinde suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama”, “Suç örgütü kurma ve üye olma” ve “Yasadışı Bahis” suçlarından 13 yıldan 27 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
3.07.2024Gündem
İş yeri kurşunlanmıştı! Dilan Polat'a sarılarak destek oldu
İş yeri kurşunlanmıştı! Dilan Polat'a sarılarak destek olduBanu Parlak’ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddiasıyla yargılanan Dilan Polat, duruşma salonuna alınır alınmaz, “Suçsuzum, Allah’ım beni kurtar” diyerek yere yığıldı. Polat’a Banu Parlak, “Buradayım Dilan. Geçecek bunlar” diyerek destek verdi.
26.06.2024Gündem
Gültekin Alan kimdir? Dilan Polat davasında mahkemeye dilekçe gönderen Gültekin Alan nereli, kaç yaşında?
Gültekin Alan kimdir? Dilan Polat davasında mahkemeye dilekçe gönderen Gültekin Alan nereli, kaç yaşında?Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Dilan Polat dava başlar başlamaz yere çökerek sinir krizi geçirdi. Polat "Allah'ım ne zaman bitecek" diye mahkemede gözyaşı döktü. Öte yandan Gültekin Alan mahkemeye dilekçe gönderdi. Peki, Gültekin Alan kimdir, nerelidir?
25.06.2024Gündem
Dilan Polat tahliye oldu mu? 25 Haziran 2024 Salı Dilan Engin Polat serbest mi kaldı?
Dilan Polat tahliye oldu mu? 25 Haziran 2024 Salı Dilan Engin Polat serbest mi kaldı?Dilan Polat tahliye mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2. kez hakim karşısına çıkan Dilan Polat, salonda sinir krizi geçirerek, "Allah'ım nolur kurtar" diye bağırdı. Uzun süredir yargılanmasına devam edilen Dilan Engin Polat serbest mi kaldı?
25.06.2024Gündem
Dilan Polat duruşma salonunda 'Allahım ne zaman bitecek?' diye sinir krizi geçirdi! Hakim kararını verdi
Dilan Polat duruşma salonunda 'Allahım ne zaman bitecek?' diye sinir krizi geçirdi! Hakim kararını verdiKara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Dilan Polat dava başlar başlamaz yere çökerek sinir krizi geçirdi. Polat "Allah'ım ne zaman bitecek" diye mahkemede gözyaşı döktü. İşte detaylar...
25.06.2024Gündem
Dilan Polat ve Seçil Erzan cezaevi yönetimine dilekçe ile başvurdu! Talepleri kabul edildi
Dilan Polat ve Seçil Erzan cezaevi yönetimine dilekçe ile başvurdu! Talepleri kabul edildiSilivri’de tutuklu bulunan Seçil Erzan ile Dilan Polat dilekçe vererek aynı koğuşu istedi. Talep kabul edilirken Seçil Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi, Hürriyet’e “Birlikte sohbet edip dertlerini paylaşıyorlar. Aynı koğuşta kalmaları iki taraf için de çok iyi oldu” dedi.
24.06.2024Gündem
Dilan Polat için hangi el devrede?
Dilan Polat için hangi el devrede?Dilan Polat'ın intihar riski olduğu için tahliyesinin talep edilmesinin ardından mahkemenin ne karar vereceği merak konusu. Gelişmeleri yakından takip eden CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ve CNN TÜRK muhabiri Emrah Çakmak yaşanan son gelişmeleri canlı yayında aktardı.
17.06.2024Vatan TV
Dilan Polat için hangi el devrede? Nihat Uludağ tek tek anlattı
Dilan Polat için hangi el devrede? Nihat Uludağ tek tek anlattıDilan Polat'ın intihar riski olduğu için tahliyesinin talep edilmesinin ardından mahkemenin ne karar vereceği merak konusu. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Polatlar soruşturmasında savcılık ile mahkemenin yaşadığı çelişkiye dikkat çekti. Savcılığın tahliye talebinde bulunduğunu aktaran Uludağ, mahkemenin ise "MASAK'ın tam raporu mahkemeye intikal etmemişken neden delillerin hepsi toplanıldı" yanıtını verdiğini söyledi.
17.06.2024Gündem
Dilan Polat'ın tahliyesi talep edildi! 'İntihar riski cezai sorumluluğunu etkilemez'
Dilan Polat'ın tahliyesi talep edildi! 'İntihar riski cezai sorumluluğunu etkilemez'Engin-Dilan Polat'ın da aralarında bulunduğu şüphelilere ilişkin yürütülen kara para aklama soruşturmasında savcılık Dilan Polat'ın tahliyesini talep etti. İşte tahliye talebinin detayları...
17.06.2024Gündem
Dilan ve Engin Polat davasında sürpriz tahliye! Tutuksuz yargılanacaklar
Dilan ve Engin Polat davasında sürpriz tahliye! Tutuksuz yargılanacaklarDilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama soruşturmasında Sıla Doğu ve Can Polat'ın da arasında olduğu 11 şüpheli tahliye edildi. Karardaki dikkat çeken detay ise savcının Dilan Polat için tahliye istemesi oldu.
14.06.2024Gündem
Polatların yargılandığı davada flaş gelişme! Hakimin dilekçesi ortaya çıktı
Polatların yargılandığı davada flaş gelişme! Hakimin dilekçesi ortaya çıktıTutuklu fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın azmettirici olarak yargılandığı silahlı saldırı davasında, çok önemli bir gelişme yaşandı. Polatları yargılayan hakim, davadan çekildiğine dair bir dilekçe sundu... Çekilme sebeplerini anlattığı o dilekçeye Kanal D haber ulaştı...
6.06.2024Gündem
Rabia Çataklı kimdir, annesini 116 parçaya ayıran Rabia Çatalı olayı nedir? Rabia Çataklı’nın hastalığı ne?
Rabia Çataklı kimdir, annesini 116 parçaya ayıran Rabia Çatalı olayı nedir? Rabia Çataklı’nın hastalığı ne?Dilan Polat'ın oda arkadaşının Rabia Çataklı iddiaları ardından Rabia Çataklı olayı bir kez daha gündeme geldi. Annesini 116 parçaya, anneannesini altı parçaya ayıran Rabia Çataklı olayı Türkiye’de günlerce konuşulmuştu. Peki, Rabia Çataklı kimdir, annesini ve anneannesini parçalara ayıran Rabia Çatalı olayı nedir?
30.05.2024Yaşam
Dilan Polat için yeni karar! 3 ay detayı ortaya çıktı
Dilan Polat için yeni karar! 3 ay detayı ortaya çıktıGelen son dakika haberine göre Dilan Polat 3 ay psikoloji kliniğinde tedavi görecek!
27.05.2024Gündem
Dilan-Engin Polat çifti tekrar hakim karşısında! Komşularıyla kavga etmişlerdi, şikayetinden vazgeçti
Dilan-Engin Polat çifti tekrar hakim karşısında! Komşularıyla kavga etmişlerdi, şikayetinden vazgeçtiDilan ve Engin Polat çifti, Çekmeköy'de yaşadıkları evde tutuklanmadan önce komşularıyla yaşadığı kavgayla ilgili ilk kez hakim karşısına çıktı. Müşteki avukatları, şikâyetten vazgeçtiklerini mahkemeye bildirdi. Duruşmada savunma yapan Dilan Polat, "Avukatlarım orada değil mi? Ne diyeceğimi bilemiyorum. Biz uzlaştık. Kimseyi darbetmedim. Zaten benim bir erkeği darbedebilmem mümkün değil. Hakaret veya tehdit içerikli bir söz söylemedim" dedi.
27.05.2024Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında yeni gelişme: Sabun satarak 1 milyar TL gelir!
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında yeni gelişme: Sabun satarak 1 milyar TL gelir!Engin ve Dilan Polat soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Savcılığın tespitine göre Dilan Polat, ünlü bir online satış platformundan bir kısmı sabun satışı ve influencer ücreti adı altında 1 milyar liralık işlem hacmine ulaştı. Şirket şirket gezdirilen bu paranın ne kadarının gerçek ne kadarının kara para olup aklanmaya çalışıldığı MASAK raporuyla belirlenecek.
27.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dilan Polat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilan polat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.