Engin Polat

Engin Polat

Son dakika engin polat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engin polat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engin polat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Polat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin polat gelişmeleri de dahil olmak üzere 390 engin polat haberi bulunmuştur. Tüm engin polat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Polat ağladı, Engin Polat itiraf etti! Mahkemede ortalık karıştı, saldırıp tükürdü
Dilan Polat ağladı, Engin Polat itiraf etti! Mahkemede ortalık karıştı, saldırıp tükürdü Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı davada Barış Boyun'un örgüt davasıyla birleştirme kararı verildi. Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmedildi. Dilan Polat duruşma salonuna girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Duruşmada Dilan Polat ve Engin Polat aylık gelirlerini açıkladı. Duruşmada Dilan Polat’ın kızına sarılıp ağladığı da görüldü. Öte yandan duruşma çıkışı Dilan Polat’ın yakınları Banu Parlak’a bağırarak tükürdü. İşte duruşmada yaşananlar...
25.04.2024 Gündem
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Engin ve Dilan Polat bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi
Engin ve Dilan Polat bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıkıyor.
25.04.2024 Gündem
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanıkla ilgili karar verildi.
4.04.2024 Gündem
Fenomen Banu Parlak, adliyeyi birbirine kattı
Fenomen Banu Parlak, adliyeyi birbirine kattı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
28.03.2024 Gündem
Dilan Polat hakaret içerikli mesajlar sonrası Nez Demir’den şikayetçi olmuştu! Mahkemede gözyaşları sel oldu
Dilan Polat hakaret içerikli mesajlar sonrası Nez Demir’den şikayetçi olmuştu! Mahkemede gözyaşları sel oldu Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat, geçtiğimiz Kasım ayında gözaltına alınmıştı. Dilan Polat kendisine hakaret içerikli mesaj attığı iddiasıyla Nez Demir’den şikayetçi olmuştu. Bugün gerçekleşen ilk celsede Polat, şikayetinden vazgeçti. İki arkadaş duruşmada ağlayarak ifade verdi. Dilan Polat’ın Şule adlı yardımcısı Shaklo Khaydarova, geçtiğimiz aylarda Özbekistan’a gönderildi. Şimdi de ülkesinde gece kulübü açtığı ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
Dilan Polat - Engin  ve Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişme! Kan donduran ifade ortaya çıktı
Dilan Polat - Engin ve Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişme! Kan donduran ifade ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Banu Parlak'ın işyerine düzenlenen saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada bir tanığın ifadesi ortalığı karıştırdı. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından tutuklanan Engin ve Dilan Polat çifti hakkında, Banu Parlak'ın işyerine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat'ın birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit ve mala zarar verme suçlarından 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İşte olayın merak edilen tüm detayları…
18.03.2024 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'a bir şok daha! 'Daltonlar çetesi' çetesi detayı ortaya çıktı
Dilan Polat ve Engin Polat'a bir şok daha! 'Daltonlar çetesi' çetesi detayı ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 11 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede Dilan, Engin ve Sezgin Polat'ın 'birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit suçunu azmettirme', 'Mala zarar vermeye azmettirme' suçlarından toplamda ayrı ayrı 8 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Engin Polat, Banu Parlak'ın işyerine tehdit amaçlı silahlı saldırı düzenlenmesi için Gürcistan ülkesindeki bağlantılarıyla kamuoyunda "Daltonlar çetesi" olarak bilinen suç örgütünün firari yöneticilerinden olan Beratcan ve kardeşi Batın Can Gökdemir ile irtibat kurduğu kaydedildi.
16.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat için istenen ceza belli oldu! Soruşturma tamamlandı
Dilan Polat ve Engin Polat için istenen ceza belli oldu! Soruşturma tamamlandı Dilan-Engin Polat davasında dikkat çeken gelişme yaşandı. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga edip adliyelik olduğu dosyada savcılık soruşturmasını tamamladı. 2 Haziran günü evlerinde parti veren ikili, park yüzünden tartıştıkları komşularının evini basıp tehdit ettikleri gerekçesiyle şikayet edilmişti. Savcılık konuyla ilgili soruşturmayı tamamladı. İşte haberin ayrıntıları...
22.02.2024 Gündem
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu?
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu? Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalardan tutuklanmıştı. Dilan Polat'ın arkadaşı Sevim Alan 4 Kasım'dan bu yana cezaevinde olan Polat ailesinin mahkeme tarihini paylaştı. Peki, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat mahkemeye çıktı mı?
25.01.2024 Gündem
Dilan Polat çıktı mı? Polat davası ne oldu, Dilan Polat mahkemeye çıktı mı, mahkeme kararı nedir?
Dilan Polat çıktı mı? Polat davası ne oldu, Dilan Polat mahkemeye çıktı mı, mahkeme kararı nedir? Dilan Polat hapisten çıktı mı, hala tutuklu mu? Kara para aklama iddiası üzerine soruşturma başlatılarak cezaevine giren Dilan ve Engin Polat ile ilgili aramalar arttı. Instagram'da 7 milyona yakın takipçisi olan Dilan Polat'ın hesabından bugün hikaye paylaşıldı. Peki, Dilan Polat mahkeme kararı nedir? Dilan Polat'ın dava sonucu ne oldu?
26.01.2024 Gündem
Dilan Polat'ın kayınvalidesinin paylaşımı şaşırttı! Gelini hakkında aldığı kararı duyurdu
Dilan Polat'ın kayınvalidesinin paylaşımı şaşırttı! Gelini hakkında aldığı kararı duyurdu Dilan Polat hakkında son gelişmeyi kayınvalidesi duyurdu. Kara Para aklma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polay, geçtiğimiz ay Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine kaldırılmıştı. Antidepresan ilaç kullandığı öğrenilen Dilan Polat, yapılan tedavinin ardından cezaevine sevk edilmiştiş. Dilan Polat hakkında son gelişmeyi kayınvalidesi Şükran Polat kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
13.01.2024 Gündem
TMSF'den Polat Grubu şirketlerine ilişkin açıklama
TMSF'den Polat Grubu şirketlerine ilişkin açıklama  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)'ndan Dilan Polat adını taşıyan yeni güzellik merkezlerinin faaliyetlerine devam etmesi ve yeni merkezlerin açılmasıyla ilgili yapılan açıklamada, "Franchise sözleşmeleri TMSF'den önce imzalanmıştır" denildi.
11.01.2024 Gündem
Dilan-Engin Polat çiftine yeni dava! Savcılık Dilan Polat ve Sıla Doğu için kararını verdi
Dilan-Engin Polat çiftine yeni dava! Savcılık Dilan Polat ve Sıla Doğu için kararını verdi Polat çifti komşularıyla davalık oldu. Aralarında "kara para aklama", "vergi kaçırma" gibi 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga edip adliyelik olduğu dosyada yeni bir gelişme yaşandı.
10.01.2024 Gündem
Polat çiftinin kremleri köylüleri isyan ettirdi! CİMER’e ve jandarmaya başvurdular
Polat çiftinin kremleri köylüleri isyan ettirdi! CİMER’e ve jandarmaya başvurdular Polat çiftinin sattığı kremler Lüleburgaz’da köylüleri isyan ettirdi. Çifte yapılan operasyonun hemen ardından kamyonlarla getirilen krem kıvamındaki kimyasal maddenin, 3 bin kovanın olduğu ormana döküldüğünü gören köylüler CİMER’e ve jandarmaya başvurdu.
9.01.2024 Gündem
Akıl hastanesine kaldırılmıştı! Dilan Polat için felç açıklaması geldi
Akıl hastanesine kaldırılmıştı! Dilan Polat için felç açıklaması geldi Kara para aklama soruşturmasında tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Dilan Polat'ın 4 yıldır antidepresan kullandığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise avukatı Dilan Polat'ın sağlık durumu ile ilgili felç riski ihtimaliden bahsetti.
1.01.2024 Gündem
Dilan Polat ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü
Dilan Polat ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü Kara para aklama, vergi kaçırma, örgüt kurma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik yürütülen soruşturmada son dakika gelişmesi yaşandı. Dilan Polat Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. İşte Dilan Polat ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
31.12.2023 Gündem
Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak! Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma için flaş karar
Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak! Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma için flaş karar Dilan Polat - Engin Polat çifti için başlatılan soruşturma kapsamında TMSF’nin kayyım olduğu şirketlerin e-ticaret sitelerindeki ürün satışları yeniden başlıyor. Fon 39 şirketteki çalışanların maaşını ödemeye başladı. Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma da hizmetine devam edecek.
27.12.2023 Gündem
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkıyor. Demet Akalın, hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın, bir dönem eşi Dilan Polat'a şiddet uyguladığını iddia etmişti. Çiftin avukatı Hüseyin Kaya'dan bu iddialara cevap gelirken, konu '2.Sayfa'da konuşuldu. Programın sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşının anlattığı bir olayı bir kez daha gündeme getirdi.
14.12.2023 Gündem
Eylül Öztürk'ün eşi Deniz Akkaya’nın swinger parti iddiasına yanıt verdi!
Eylül Öztürk'ün eşi Deniz Akkaya’nın swinger parti iddiasına yanıt verdi! Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konulmuştu. Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya da bomba bir iddia ortaya attı, çift hakkında swinger iddiasında bulunmuştu. Eylül Öztürk’ün eşi Deniz Akkaya’ya yanıt verdi.
13.12.2023 Magazin
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin'
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin' Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla geçtiğimiz haftalarda tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler benzer yükselişlerle servet sahibi olan diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konuldu. Çok konuşulan sürecin ardından Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya şaşırtan bir iddiada bulundu.
11.12.2023 Magazin
'Şampiyonlar Ligi' masasından Eylül Öztürk aylık gelirini açıkladı!  'Utanç duyuyorum'
'Şampiyonlar Ligi' masasından Eylül Öztürk aylık gelirini açıkladı! 'Utanç duyuyorum' Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar Ligi' masası olarak paylaştığı fotoğraftaki tüm fenomenler Dilan - Engin Polat soruşturmasına dahil edilerek mal varlıklarına el konuldu. Masada yer alan ve bir dönem Dilan Polat ile olan yakın arkadaşlığı gündeme gelen Eylül Öztürk fenomenler masasının en çok konuşulan ismi oldu. Özellikle Amerika'da aldığı evleri çok konuşulan Öztürk kendisini savundu ve aylık gelirini açıkladı. İşte Eylül Öztürk'ün son açıklamalarının detayları...
11.12.2023 Gündem
Dilan Polat'ın yardımcısı ülkesine döndü! ‘Millet olarak rahatlayın’
Dilan Polat'ın yardımcısı ülkesine döndü! ‘Millet olarak rahatlayın’ Dilan ve Engin Polat'ın Özbekistan uyruklu çalışanı Şule’nin akrabalarını Polat çiftinin evine yerleştirdiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Şule ile Özbekistan uyruklu arkadaşları kaçak durumda oldukları için sınır dışı edildi. Sınır dışı edilen Dilan Polat’ın yardımcısı sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla ülkesine döndüğünü duyurdu.
9.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Engin Polat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin polat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.