Dilan-Engin Polat çiftine yeni dava! Savcılık Dilan Polat ve Sıla Doğu için kararını verdi
Dilan-Engin Polat çiftine yeni dava! Savcılık Dilan Polat ve Sıla Doğu için kararını verdi Polat çifti komşularıyla davalık oldu. Aralarında "kara para aklama", "vergi kaçırma" gibi 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga edip adliyelik olduğu dosyada yeni bir gelişme yaşandı.
10.01.2024 Gündem
Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun ev sahibi isyan etti! Boğaz manzaralı lüks evi dikkat çekmişti
Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun ev sahibi isyan etti! Boğaz manzaralı lüks evi dikkat çekmişti Dilan Polat ve Engin Polat davasında gözaltına alınan Sıla Doğu ve kardeşi Can Doğu da tutuklanmıştı. Türkiye’nin yakından takip ettiği olayda şimdi de Sıla Doğu'nun ev sahibini mağdur ettiği ortaya çıktı.
22.11.2023 Magazin
Engin ve Dilan Polat'ın ifadelerinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken suçlama
Engin ve Dilan Polat'ın ifadelerinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken suçlama Engin Polat ve Dilan Polat'ın hakimlikteki ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat ifadesinde, "Biz aileyiz örgüt diye bir şey olamaz. Eşimin ailesi kendi ailem olmadığı için benim ailem gibi oldu. Vergi konularını bildiğim kadarıyla mali müşavir ve muhasebecilerimiz hallediyor. Benim sahte fatura, naylon fatura gibi şeylerle bir ilgim yoktur. Fatura kesmeyi bile bilmem işimizin ticari boyutu ile eşim ilgileniyor" derken, Engin Polat ise, "Aldığımız faturalarda sıkıntılı olanlar çıkabilir. Geçmişte de çıkmıştı. Biz aldığımız her faturanın malzemesini teslim almışızdır. Kimseye sahte fatura vermedik. Tüm satışlarımız faturalıdır" dedi.
5.11.2023 Gündem
Banu Parlak'ın güzellik salonu 3 saat arayla iki kez kurşunlandı!  Başıma bir şey gelirse Polat çifti sorumludur
Banu Parlak'ın güzellik salonu 3 saat arayla iki kez kurşunlandı! Başıma bir şey gelirse Polat çifti sorumludur Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gündeme gelen Dilan ve Engin Polat’ın kendisini vurmaları için tetikçi tuttuklarını öne süren şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezi üç saat arayla iki kez silahla kurşunlandı.
2.10.2023 Yaşam