Güzellik Merkezi

Güzellik Merkezi

Son dakika güzellik merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güzellik merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güzellik merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzellik Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzellik merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 629 güzellik merkezi haberi bulunmuştur. Tüm güzellik merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Demet Özdemir, önceki gün Arnavutköy’de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Saçlarınızda kırıklar var” diyerek espri yapan muhabirlere verdiği yanıtla dikkat çekti.
4.04.2024 Magazin
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya üzerinden reklamlarını yaparak izinsiz ve kayıt dışı tıbbi işlem yapan 2 güzellik merkezi ile bir eve baskın düzenlendi.
3.04.2024 Gündem
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı Başta doktor adaylarının yetişmesine, sonrasında ise tıp dünyasında yeni tekniklerin gelişmesine vesile olan kadavra bağışı İngiltere'de etik tartışması yarattı. Bu tartışmaya sebep olan şey ise kadavra kafalarının botoks ve dolgu için estetik kurslarına pazarlanması.
31.03.2024 Magazin
Şarkıcı ve güzellik Merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü
Şarkıcı ve güzellik Merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü Beylikdüzü'nde iddiaya göre Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğine saldırdı. Saldırı sonucu köpeği ölen komşu, Banu Parlak'tan şikayetçi oldu. Köpeğin öldüğü kavgayı ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
25.03.2024 Gündem
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence...
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence... Tuzla'da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. tarafından şiddete uğradığını iddia etti. Aldığı darbeler nedeniyle çene kemiği kırılan ve vücudunda morluklar oluşan Er, hastanede önce fiziksel, ardından psikolojik tedavi altına alındı. Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. Yasemin Er saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu. Abdulselam G. ise kadını suçlayarak sürekli para istediğini öne sürdü.
10.03.2024 Gündem
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı Diyarbakır’da polisin plazalarda güzellik merkezi ya da masaj salonu adı altında iş yerlerinde fuhuş yaptıran çeteye yönelik düzenlenen ‘Balans’ operasyonunda 4’ü kadın, 9 şüpheli gözaltına alındı. 3 aylık takipte, çete üyelerinden bir kadının tabancayla bir erkeğe ateş açması ve mühürlenen iş yerlerinin zorla açılması da kameralara yansıdı.
29.01.2024 Gündem
Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti
Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti İzmir'in Buca ilçesinde, bir güzellik merkezinde M.A. (45) eşini başka erkeklerle görüştürdüğü iddiası ile tartıştığı Sercan Çelik'i (34) boynundan ve kalp bölgesinden bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası polis ekiplerini bekleyen şüpheli, suç aleti ile birlikte teslim oldu.
16.01.2024 Gündem
Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki güzellik merkezine haciz
Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki güzellik merkezine haciz Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki iş yerine akşam saatlerinde haciz işlemi yapıldı. İş yerinden alınan eşyalar kamyonetlere yüklenerek götürüldü.
4.01.2024 Gündem
Ece Ronay adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Ece Ronay adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Pendik ve Kocaeli'de eski eşi Mehmet Bilir'e ait işyerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay adli kontrolle serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 3 kişi ise tutuklandı.
18.12.2023 Magazin
Ece Ronay ile birlikte 6 şüpheli sağlık kontrolüne götürüldü
Ece Ronay ile birlikte 6 şüpheli sağlık kontrolüne götürüldü Pendik ve Kocaeli'de eşi Mehmet Bilir'e ait iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
18.12.2023 Gündem
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Ronay, işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü.
15.12.2023 Gündem
Üst üste 2. olay! Ece Ronay'ın bir güzellik merkezi daha kurşunlandı
Üst üste 2. olay! Ece Ronay'ın bir güzellik merkezi daha kurşunlandı Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi dün Gebze'de kurşunların hedefi olmuştu. Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan Ronay'a ait bir güzellik merkezinin daha kurşunlandığı ortaya çıktı. Önceki akşam da Ronay'ın eski eşinin araçlarının sergilendiği iddia edilen oto galeri kimliği belirsiz kişiler tarafından video çekilerek kurşunlanmıştı.
4.12.2023 Magazin
Ece Ronay'ın güzellik merkezi kurşunlandı
Ece Ronay'ın güzellik merkezi kurşunlandı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi, kurşunlandı.
3.12.2023 Magazin
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu Dilan Polat'ın 2019 yılında paylaştığı ve sosyal medyanın 'şampiyonlar ligi' olarak isimlendirdiği fotoğrafta bulunan 12 kişinin tüm mal varlıklarına el konuldu. Mal varlıklarına el konulan isimler Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir ve Yavuz Selim Korkut.
1.12.2023 Gündem
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler Nihat Doğan, 2021 yılında güzellik merkezi alarak farklı bir sektöre yatırım yapmıştı. Açılışına Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimleri davet eden Doğan bir yıl sonra da dükkanı devretmişti.
30.11.2023 Magazin
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasından sonra Özlem ve Tayyar Öz çifti için Başsavcılık harekete geçti
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasından sonra Özlem ve Tayyar Öz çifti için Başsavcılık harekete geçti Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahipleri Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma', 'Resmi belgede sahtecilik', 'Vergi usul kanununa muhalefet' ve 'Malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek' suçlarından soruşturma başlatıldı.
28.11.2023 Gündem
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanması güzellik merkezi sektörünü olumsuz etkiledi. İşlerinde yüzde 80'lere varan düşüşler olduğunu iddia eden Denizli Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı, ekonomik zorluklar ve olumsuz algılarla mücadele için çağrıda bulundu.
28.11.2023 Gündem
Petek Dinçöz, Dilan Polat'la arasında geçenleri anlattı! 'Alo ben Dilan'
Petek Dinçöz, Dilan Polat'la arasında geçenleri anlattı! 'Alo ben Dilan' Güzellik merkezi sahibi olan Petek Dinçöz, sektöre girdiğinde Dilan Polat'ın kendisini aradığını söyledi. İşte Dilan Polat ve Petek Dinçöz arasında yaşananlar...
23.11.2023 Magazin
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından patlayan güzellik fenomenleri balonu, en çok gerçek güzellik sektörü emekçilerini vurdu. 100 bin kayıtlı salon ve 300 bin kişinin faaliyet gösterdiği sektörün gerçek uzmanları ayakta. Güzellik uzmanları, “Bu iş gerçek eğitimli insanların işi. Sosyal medyadan beğenilip alınacak bir hizmet değil” derken 1.5 milyar dolarlık alanı 600 fenomenin temsil edemeyeceğini söylüyorlar.
18.11.2023 Gündem
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi?
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi? Kara para akladıkları iddiasıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat çift olayı ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Polat çiftinin güzellik salonu açmak isteyenlere, 20 milyon liralık isim hakkı vererek gelir elde ettikleri iddiaları dolaşırken çiftin bir avukatının da ilk soruşturma dalgasında gözaltına alınması ünlü dizi Breaking Bad'di anımsattı. Bir avukatın müvekkiline kara para aklama için güzellik salonu aldırmasını hatırlattı. Nakit para akışının yoğun olduğu bu salonlar, muhasebe denetiminin zor olması nedeniyle dünya genelinde de para aklamada sıklıkla başvurulan bir yöntem oluyor. Söz konusu ayrıntının ardından Breaking Bad dizisine yönelik sorgulamalar arttı.
16.11.2023 Gündem
Banu Parlak'ın güzellik merkezi nerede? Banu Parlak kimdir, Dilan Polat ile ilişkisi ne?
Banu Parlak'ın güzellik merkezi nerede? Banu Parlak kimdir, Dilan Polat ile ilişkisi ne? Dilan Polat ve Engin Polat çifti bu kez Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlatılması soruşturmasında ifade verdi. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giden ikiliden sonra vatandaşlar "Banu Parlak kimdir, Banu Parlak ne iş yapıyor?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki Banu Parlak'ın güzellik merkezi nerede? İşte detaylar...
14.11.2023 Gündem
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı Güzellik merkezi sahibi fenomenler Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından panikte. Ne yapacağını şaşıran fenomenler sosyal medya hesaplarında büyük bir temizliğe başladı. Ama vergi müfettişleri onları peşine düştü bile. İşte o fenomenlerden Nevra Bilem ile ilgili de bir gerçek ortaya çıktı. Onlarca kişi, 'Nevra Bilem bizi dolandırdı' diye suç duyurusunda bulundu.
11.11.2023 Gündem
Ece Ronay aylık kazancını açıkladı! Dilan Polat'ın hayatı rol model oldu, ben de bu işe girdim
Ece Ronay aylık kazancını açıkladı! Dilan Polat'ın hayatı rol model oldu, ben de bu işe girdim Bir dönem Mehmet Ali Erbil tarafından tacize uğradığını iddia eden Ece Ronay, katıldığı programda güzellik merkezine dair açıklamalarıyla gündeme geldi. Dilan Polat'a özenerek güzellik merkezi açtığını ifade eden Ronay, aylık kazancını da açıkladı.
10.11.2023 Magazin
Aymira Koçaklı kimdir, yaşam merkezi nerede, babası ne iş yapıyor? Aymira Koçaklı roman mı, nereli, kaç yaşında?
Aymira Koçaklı kimdir, yaşam merkezi nerede, babası ne iş yapıyor? Aymira Koçaklı roman mı, nereli, kaç yaşında? Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer güzellik salonu sahibi fenomenlerine çevrildi. Bu kapsamda gündeme gelen isimlerden biri de Aymira Koçaklı oldu. Peki, Aymira Koçaklı kimdir, nereli, kaç yaşında? Aymira Koçaklı’nın babası ne iş yapıyor? Aymira Koçaklı yaşam merkezi nedir? Aymira Koçaklı'nın serveti ne kadar?
9.11.2023 Gündem
Servetleri dudak uçuklatıyor! Fenomenleri korku saldı, tek tek siliyorlar! Radara takılanlar: Şule Kayatürk, Selin Ciğerci ve Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz
Servetleri dudak uçuklatıyor! Fenomenleri korku saldı, tek tek siliyorlar! Radara takılanlar: Şule Kayatürk, Selin Ciğerci ve Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz Lüks yaşamlarını sosyal medyada sergilemekten çekinmeyen fenomen isimler dikkatleri üzerlerine çekiyor. Dilan Polat soruşturmasının ardından benzer paylaşımlar yapan ve genç yaşta sahip oldukları servetleri sosyal medya kullanıcılarının radarına girdi. Tayyar-Özlem Öz ve Şule-Yasin Kayatürk çiftlerinin servetleri inceleniyor. Bu iki çift de kara para aklamak suçundan tutuklanan Dilan-Engin Polat çifti gibi güzellik merkezi işletiyor ve kozmetik malzeme ticareti yapıyor. Bazı fenomenlerin paylaşım sayıları azalırken, bazılarının geçmiş paylaşımlarını sildikleri dikkat çekiyor.
9.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güzellik Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzellik merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.