Gazete Vatan Logo

Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları...

Evli kadın polisin meslektaşlarıyla yaşadığı skandal ilişki ağı belediye başkanına yapılan bir olayla ortaya çıktı. ABD Tennessee kenti görev yapan evli kadın polis Meagan Hall’un 7 meslektaşıyla cinsel ilişki yaşaması kentte şok etkisi yarattı. İhbarı yapıp rezaletin ortaya çıkmasına neden olan kişinin kimliği duyanları şaşıttı.

Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları...

Evli kadın polisin polis merkezinde ya da görev başındayken 7 meslektaşıyla cinsel ilişkiye girmesi ülkede gündem olmuştu. ABD Tennessee'de Belediye Başkanı Jason Cole'a kadın polis Maegan Hall (26) hakkında yapılan bir ihbar üzerine inceleme başlatıldı. İhbarda genç kadının birçok meslektaşıyla cinsel ilişkiye girdiği iddia ediliyordu. Evli olan Meagan Hall önce suçlamaları kabul etmedi ancak daha sonra her şeyi itiraf etti. 61 sayfalık itirafta Meagan Hall önce kocası Jedidiah ile 'açık ilişki' yaşadıklarını söyledi. Sonra da diğer polislerle striptiz oyunları oynadığını, onlara ayak fetişi fotoları gönderdiğini hatta eş değiştirme partilerine katıldığını açıkladı.

KENDİSİNİ GİZLEMİŞ

Üstelik bu olayların çoğu ya polis merkezinin spor salonu gibi çeşitli bölümlerinde ya da görev başındayken gerçekleşmişti. 7 polisle birlikte olduğunu söyleyen Meagan Hall, kocasını da eş değiştirme partilerine çağırdığını fakat onun gelmediğini söyledi. Soruşturmanın ardından Meagan Hall'un yanısıra Lewis Powell, Patrick Magliocco, Çavuş Ty McGowan, Dedektif Seneca Shields ve Juan Lugo-Perez adlı polisler kovuldu. İhbarı yapanın ise Meagan Hall'un diğer polislerle ilişkiye girmesini kıskanan ancak kendisinin de onlar arasında olduğunu gizlemeye çalışan Çavuş Ty McGowan olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı