Gazete Vatan Logo

Rüya Gibi Evler yıldızı Christina'nın yeni kararı! Uzak tutacaklar

Emlak yatırımcısı olan, Türkiye'de yayınlanan Rüya Gibi Evler programının yıldızı Christina Haack, eski eşi ile boşandıktan sonra bile TV programına devam etmişti. Şimdi Josh Hall ile evli olan Christina, yeni programı ve evliliği hakkında konuştu; yeni bir karar aldığını belirtti.

Rüya Gibi Evler yıldızı Christina'nın yeni kararı! Uzak tutacaklar

Türkiye'de Rüya Gibi Evler adıyla yayınlanan Flip or Flop programının yıldızı emlak yatırımcısı Christina Haack, eski eşiyle yıllarca yan yana çalışması ile dikkatleri üzerine çekmişti. Christina Haack, kendisi gibi emlak yatırımcısı olan Tarek El Moussa ile 13 yıl önce evlendi. İki çocukları olan çift, televizyon programında özel hayatlarını tüm şeffaflığıyla izleyicilere yansıtıyordu.

Çift ayrılık kararı aldıktan sonra da programlarına devam etmişti. Kısa bir süre sonra Christina Haack ikinci kez evlendi ve bu evlilikten üçüncü çocuğu Hudson London Anstead dünyaya geldi. Ancak bir süre sonra Christina Haack ikinci eşi Ant Anstead'ten ayrıldı.

KAMERALARDAN UZAK TUTACAKLAR

Şimdi Josh Hall ile evli olan Christina, Christina in the Country adlı yeni bir TV programına başladı ve bu kez evliliğine dair bazı detayları kameralardan uzak tutmayı planlıyor.

Christina, "Büyükanne ve büyükbabamın çiftliğinde büyüdüm. Merkez kıyısında 100 dönümlük arazileri vardı ve derede yüzerek, bisiklete binerek büyüdük" diyor.

Şehirden taşra hayatına geçiş yapan Christina, pandemi sırasında Tennessee'ye gelip bölgeye aşık olduğunu ve hemen bağlandığını söylüyor.

Haberin Devamı

Üç çocuk annesi olan Christina'nın ilk eşi Tarek El Moussa'dan 12 yaşında Taylor ve 7 yaşında Brayden, ikinci eşi Ant Anstead'den 3 yaşında Hudson isimli çocukları var. Ailesiyle birlikte taşraya taşınan Christina, yeni eşi Josh ile kıyı yaşamının tadını çıkardığını söylüyor.

BİRAZ DAHA MAHREMİYET

Christina, kıyı bölgesindeki evlere de California'dakiler gibi 'benzersiz' tadilatlar yapacağını söylüyor. Programda ayrıca Josh Hall ile olan evliliği de hayranlarının gözü önünde olan Christina, bazı durumları kameralardan saklayacaklarını ifade ederek şunları söyledi:

Josh ve ben aynı zamanda her iki şovun da baş yapımcılarıyız, bu yüzden neyi paylaşmak istediğimiz, neyi kendimize saklamak istediğimiz konusunda saatlerce süren bir iletişim var. Örneğin, televizyonda olmayacak olan düğünü çekmedik. Yalnızca eğlenceli olan şeyleri göreceksiniz.

Josh, ilişkileri hakkında "Tüm kişisel şeyleri gizli tutuyoruz. Hayatımızın küçük bir parçasını ekrana taşıyoruz" dedi.