Emlak

Emlak

Son dakika Emlak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emlak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emlak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emlak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emlak gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.263 emlak haberi bulunmuştur. Tüm emlak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaparo dolandırıcıları kiracıları hedef alıyor! IBAN'a para göndermeyen evi tutamıyor
Kaparo dolandırıcıları kiracıları hedef alıyor! IBAN'a para göndermeyen evi tutamıyor Dolandırıcıların yeni kullandığı bir yöntemlerden biri olan kaparo dolandırıcılığının son mağdurları kiracılar oldu. Bir emlakçı üzerinden ünlü bir emlak sitesine sahte ev ilanı veren dolandırıcılar, “Evi tutmak istiyorsanız, kaparo göndermelisiniz” diyerek, çok sayıda kiracıyı dolandırdı. Savcılık şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
23.04.2024 Ekonomi
Ev satışında yeni dönem başladı! Peşinatı olmayan da konut sahibi olabiliyor
Ev satışında yeni dönem başladı! Peşinatı olmayan da konut sahibi olabiliyor Ev almayı ya da satmayı düşünen herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Yeni dönem başladı, tamamen değişti. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranlarının etkisiyle konut piyasası durgunluğa girince çözüm ‘takasta’ bulundu. Emlak ilan sitelerine yüzlerce takasa uygun ilanı eklendi.
22.04.2024 Ekonomi
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı Beylikdüzü'nde uluslararası bir emlak firmasında gayrimenkul danışmanı olan Ahmet Temel, dünya çapındaki satış kotasını aşarak "uzaya gitme" ödülü kazandı. Virgin Galactik firmasıyla uzaya gitmeye hazırlanan Ahmet Temel, uzaktan eğitimlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Amerika'ya giderek yüz yüze eğitimlere katılacak Temel, yıl sonunda Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever'in ardından uzaya gidecek üçüncü Türk olacak.
21.04.2024 Gündem
Ev, araba, arsa satışında yeni model! 'Tüketici kendi çözümünü buldu'
Ev, araba, arsa satışında yeni model! 'Tüketici kendi çözümünü buldu' Ev, araba, arsa almayı ya da satmayı düşünen herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Yeni dönem başladı, tamamen değişti. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranlarının etkisiyle konut piyasası durgunluğa girince çözüm ‘takasta’ bulundu. Emlak ilan sitelerine yüzlerce takasa uygun ilanı eklendi. Ev sahipleri, araç, arsa ya da başka bir konutla takas yaparak satışı hedefliyor.
21.04.2024 Ekonomi
Evi olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Hesaplama tablosu belli oldu
Evi olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Hesaplama tablosu belli oldu Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren emlak vergisi ilk taksit ödemeleri 1 Mart itibariyle başladı. Türkiye'de konutu olan herkesin ödeyeceği emlak vergisi için örnek hesaplama tablosu belli oldu. Vatandaşlar ise "Kimler vergiden muaf? Ödemeler nereye yapılacak? Belediyeye bildirmek zorunlu mu? Şehir farkı oluyor mu?" sorularına yanıt arıyor. İşte tüm detaylar...
31.03.2024 Ekonomi
İdris Ahi kaç oy aldı 2024? Van Bağımsız Belediye Başkan Adayı İdris Ahi kimdir, hangi parti? İşte Van Bağımsız aday İdris Ahi’nin aldığı oy oranı secim sonucu
İdris Ahi kaç oy aldı 2024? Van Bağımsız Belediye Başkan Adayı İdris Ahi kimdir, hangi parti? İşte Van Bağımsız aday İdris Ahi’nin aldığı oy oranı secim sonucu Van’da son 15 yıldır tüm seçimlere katılan İdris Ahi, Van Büyükşehir Belediyesi için de aday oldu. Ahi, seçimi kazanamazsa, 2028 yılında cumhurbaşkanlığı için de bağımsız aday olacağını açıklamıştı. Peki, İdris Ahi kaç oy aldı? Van Bağımsız Belediye Başkan Adayı İdris Ahi yerel seçim sonucu…
31.03.2024 Gündem
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da oyunu kullandı. Akşener, "Seçim sonuçlarının Türkiye açısından iyi olacağını düşünüyorum" dedi.
31.03.2024 Gündem
İşte örnek hesaplamalarla emlak vergisi! Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor
İşte örnek hesaplamalarla emlak vergisi! Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor 1 Mart’ta başlayan emlak vergisi ilk taksit ödemeleri, 31 Mayıs’a kadar devam edecek. Türkiye’de konutu olan herkes emlak vergisi ödeyecek. Ödemeler banka ya da e-devletten yapılabiliyor.
31.03.2024 Ekonomi
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak?
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak? Yerel yöneticilerini belirlemek üzere yarın sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye'de, Başkan Erdoğan İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da oy kullanacak. İşte detaylar...
30.03.2024 Gündem
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti Kocaeli’nin Gebze ilçesinde servis midibüsünün yayaya çarpıp köprüden dereye devrildiği, 4’ü öğrenci, 5 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin tutuklu yargılanan servis midibüsü sürücüsü Mehmet Özdemir, ağlayarak savunma yaptı. Özdemir, kaza nedeniyle vicdan azabı çektiğini belirterek mağdur yakınlarından özür diledi ve hakkında ev hapsi kararı verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
28.03.2024 Gündem
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! 4 gün içerisinde müracaat edilmesi gerekiyor, 21 bin TL...
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! 4 gün içerisinde müracaat edilmesi gerekiyor, 21 bin TL... Evi olan milyonları yakından ilgilendiriyor! Son günlere girildi. 21 bin TL detayı oraya çıktı. Kira Gelir beyanında son gününü 1 Nisan olduğunu hatırlatan emlak uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Mesken kira geliri elde edenler elde ettikleri kira gelirinin 2023 yılı için istisna tutarı olan 21 bin TL’yi aşması halinde beyanname vermeleri gerekiyor. Vergi kesintisine (tevkifata) tabi işyeri kira gelirleri elde edenlerde ise, kira gelirlerinin brüt tutarı 2023 yılı için beyanname verme sınırı olan 150 bin TL’yi aşması halinde beyanname verirler'' dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde siyasi parti liderleri ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu.
27.03.2024 Gündem
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
AK Parti İBB adayı Murat Kurum: Telaşlılar, ne yapacaklarını bilmiyorlar
AK Parti İBB adayı Murat Kurum: Telaşlılar, ne yapacaklarını bilmiyorlar Ümraniye'de, kentsel dönüşüm temel atma töreninde konuşan AK Parti İBB adayı Murat Kurum, "Telaşlandılar, alelacele gidip ‘işe başlama töreni’ yapıyorlar. İşe başlama, siz böyle bir tören duydunuz mu? Açılış değil, temel atma değil, işe başlama töreni. Telaşlılar telaşlı, ne yapacaklarını bilmiyorlar" dedi.
17.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş’ta düzenlenen Üreten İstanbul Büyüten Türkiye programında iş, sanat ve spor camiası ile bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret ederek TOKİ tarafından deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Özhaseki, önümüzdeki ay itibariyle yapacakları konut sayısının 75 bini bulacağını söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! 1 Mart'ta başlıyor
Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! 1 Mart'ta başlıyor Emekli vatandaşları ve bu yıl içerisinde emekli olacakları yakından ilgilendiriyor. Ayrıca eşi dolayısıyla ölüm aylığı alanları da kapsıyor. 2024 yılı emlak vergisi 1. taksidi Mart ayı başında başlıyor. Ancak emekliler başta olmak üzere bazı mükellefler vergi ödemiyor. İşte şartları…
27.02.2024 Ekonomi
Emekli ve EYT'liler ile dul ve yetim aylığı alanları doğrudan ilgilendiriyor! Ödeme yapılmayacak
Emekli ve EYT'liler ile dul ve yetim aylığı alanları doğrudan ilgilendiriyor! Ödeme yapılmayacak Emekli vatandaşları ve bu yıl içerisinde emekli olacakları yakından ilgilendiriyor. Ayrıca eşi dolayısıyla ölüm aylığı alanları da kapsıyor. 2024 yılı emlak vergisi 1. taksidi Mart ayı başında başlıyor. Ancak emekliler başta olmak üzere bazı mükellefler vergi ödemiyor. İşte şartları…
25.02.2024 Ekonomi
Ev alacakları ilgilendiriyor! Hata tapuda ortaya çıkıyor
Ev alacakları ilgilendiriyor! Hata tapuda ortaya çıkıyor Antalya'da kent imar planlarının hazırlandığı yıllarda yapılan hata nedeniyle emlakçılar ve ev almak isteyenler, tapuda karşı karşıya geliyor. Alıcı gezip gördüğü ve anlaştığı 1'inci kattaki dairenin tapuda zemin, zemin katın ise bodrum olarak geçtiğini görünce ev almaktan vazgeçiyor. Emlakçılar ise 'Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor' dedi.
24.02.2024 Gündem
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, görev süresi dolan site yönetiminin alelacele habersiz yaptığı ileri sürülen 4,5 milyonluk asansör bakım ihalesi ve 11 milyonluk dış cephe boya ihalesi, site sakinlerini çileden çıkardı. Yüzlerce site sakini durumu protesto ederken, yangından mal kaçırırcasına yapıldığı söylenen ihaleler yargıya taşındı.
22.02.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 307 bin konutun inşaatının devam ettiğini belirterek, birkaç ay içinde toplam 75 bin konutun teslim edilmiş olacağını söyledi.
19.02.2024 Ekonomi
Arsa satışında bu fiyat görülmedi; KDV ve peşinat yok! 2500 TL teminatla arsa sagibi olabilirsiniz!
Arsa satışında bu fiyat görülmedi; KDV ve peşinat yok! 2500 TL teminatla arsa sagibi olabilirsiniz! Milli Emlak tarafından sunulan fırsat dolu arsa satışında rakamlar inanılmaz! KDV ve peşinat ödemeden arsa sahibi olabilme şansınız var. İlk kez arsa alacaklara tam bir yatırım fırsatı sunuyor.
18.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, aidatların makul seviyelere çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; "Bazı sitelerimizde fahiş oranda, nerdeyse bir kira kadar aidat alınmakta. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi
17.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emlak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emlak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.