Yatırımcı

Yatırımcı

Son dakika yatırımcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yatırımcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yatırımcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yatırımcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yatırımcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.634 yatırımcı haberi bulunmuştur. Tüm yatırımcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonda düşüş mesajı verdi. Yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini vurguladı. Türkiye'nin not görünümünün pozitife çevrilmesinin, kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye’nin notunu arttıracağı anlamına geldiğini belirtti.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi Yıllık enflasyonun Mart ayında yükselmesi ve temel fiyat baskılarının inatçı bir şekilde güçlü kalmaya devam etmesi, Fed'in bu yıl faiz oranlarını ne kadar düşürebileceğine dair soru işaretlerini arttırdı.
10.04.2024 Ekonomi
Bayram öncesi altın fiyatları uçuşa geçti! Yatırımcıya altında son alım fırsatı uyarısı yapıldı
Bayram öncesi altın fiyatları uçuşa geçti! Yatırımcıya altında son alım fırsatı uyarısı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bayram öncesi altın fiyatları uçuşa geçti. Gram altın, 2,425 TL seviyesiyle rekor seviyeye yükselirken, çeyrek, yarım ve Cumhuriyet altını da yükseliş eğiliminde. Öte yandan yatırımcıya altın alımı için son fırsat uyarısı yapıldı. Uzmandan bayram sonrası ilk pazartesi gününe dikkat çekti. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
9.04.2024 Ekonomi
Dolardaki düşüş devam edecek mi? Yatırımcıyı neler bekliyor? Dikkat çeken analiz
Dolardaki düşüş devam edecek mi? Yatırımcıyı neler bekliyor? Dikkat çeken analiz Piyasalar güne nasıl başlıyor? Dolardaki düşüş devam edecek mi? Seçim öncesi dövizin yükseleceğine dair beklentiler vardı. Şimdiki tablo nasıl? TL'nin değer kazanması için neler yapılmalı? Detayları Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ata Özkaya aktardı.
4.04.2024 Ekonomi
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı'
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı' Borsada geçtiğimiz yıl sonuna doğru sert düşüşler yaşanmış, özellikle küçük yatırımcı borsadan ayrılmıştı. Rüzgar terse döndü, küçük yatırımcı geri geldi ama, bu kez de borsadaki milyoner sayısında azalma yaşandı.
4.04.2024 Ekonomi
Uranyum blokzincirine taşındı! Değeri günden güne değişiyor
Uranyum blokzincirine taşındı! Değeri günden güne değişiyor Gayrimenkul, kıymetli madenler, kredi teminatı, emtia gibi gerçek dünya varlıklarının blokzincirine taşınarak erişilebilir hale gelmesini tanımlayan tokenizasyon kavramı, ekosistemin 2024 başlıkları arasında yerini aldı. Güncel bir rapor, emtia tabanlı kripto para birimlerinin piyasa değerinin 1,1 milyar doları aştığını gösterdi. Söz konusu raporda, emtia tabanlı kripto para projelerinde çoğunlukla altın, gümüş gibi kıymetli madenlerin tercih edildiğini söyleyen Gate.io Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez,“Kıymetli madenlerin pazar hakimiyetine rağmen daha farklı emtialara yönelen projelere de rastlamak mümkün. Örneğin bir proje, 1 sterlin değerindeki uranyum bileşiğine endekslenen uranyum tabanlı bir kripto para birimi geliştirdi” dedi.
2.04.2024 Gündem
Dolar ve altın için sürpriz tahmin! Yatırımcıya yeni rakam ve tarih verildi
Dolar ve altın için sürpriz tahmin! Yatırımcıya yeni rakam ve tarih verildi Altın ve dolar fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Yerel seçim sonrası piyasalarda ne gibi gelişmeler olacağıyla ilgili uzman isimlerden peş peşe yorumlar geldi. Öte yandan yatırımcıya yeni rekor ve tarih uyarısı yapıldı. İşte altın ve dolar fiyatlarında son dakika tüm detaylar...
2.04.2024 Ekonomi
Altın 73 dolar değer kazandı! Yatırımcı için büyük alım fırsatı uyarısı geldi
Altın 73 dolar değer kazandı! Yatırımcı için büyük alım fırsatı uyarısı geldi Altın fiyatları tırmanışa geçti. Ons altın fiyatı 2233 dolara yükselerek son bir haftada 73 dolarlık değer kazandı. Gram altın ise altın piyasasındaki işçilik maliyetlerinin azalmasıyla yükselişini ons kadar artırmadı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yükselişini güçlendiren altın için alım fırsatı seviyelerini duyurdu.
31.03.2024 Ekonomi
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için müjde verdi. Altınok, aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Emeklilere ve öğrencilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Bankada parası olana güzel haber! Mevduat faizleri katlanıyor, döviz ve altın detayı dikkat çekiyor
Bankada parası olana güzel haber! Mevduat faizleri katlanıyor, döviz ve altın detayı dikkat çekiyor Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Merkez Bankası'nın politika faizini artırmasının ardından bankalar mevduat faizlerinde artışa gitti. Peki mevduat faizlerindeki yükseliş yatırımcı tercihini nasıl etkiliyor. Borsa, altın ve dövizdeki para mevduata gider mi? Banka mevduat faizlerinde daha da yükselecek mi? Ekonomist Belgin Maviş merak edilenleri cevapladı.
27.03.2024 Ekonomi
Yatırımcı için dolar ve altın ile ilgili çarpıcı analiz! Kritik tarih açıklandı
Yatırımcı için dolar ve altın ile ilgili çarpıcı analiz! Kritik tarih açıklandı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın ve dolar için çarpıcı analiz yapıldı. Geçen hafta altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası rekor seviyeleri gördükten sonra geri çekildi. Altında yön aşağı döndü mü? Gram altın için yeni hedefler neler? İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme!
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme! ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu!
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu! Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelenmesi sonucunda en çok kripto para birimi listeleyen merkezi borsayı açıkladı. Kripto para borsası Gate.io, bin 898 kripto para birimi listelemesiyle 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından ilk sırada yer aldığı belirtildi.
18.03.2024 Ekonomi
Gram altın için kritik gün işaret edildi! Yatırımcı için büyük fırsat geliyor
Gram altın için kritik gün işaret edildi! Yatırımcı için büyük fırsat geliyor Altın fiyatları rekorlar sonrası yerini kar satışlarına bıraktı. Ons altın fiyatı bu hafta açıklanacak Fed faiz kararına odaklandı. Peki altın gram fiyatı seyri ne olacak? Altın ve Para Piyasaları İslam Memiş, o günü işaret ederek alım fırsatını duyurdu.
18.03.2024 Ekonomi
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı Bizim Toptan 2022 yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen uluslararası “Vizyon Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak büyük başarı kazandı.
12.03.2024 Ekonomi
Altının kaderi belli oluyor! Yatırımcıya uyarılar peş peşe geldi
Altının kaderi belli oluyor! Yatırımcıya uyarılar peş peşe geldi Küresel piyasalarda ABD Merkez Bankası'nın faiz indirimine gitmesinin yakın olduğu beklentisi altın fiyatları üzerindeki baskıyı kaldırdı ve hızlı yükselişe neden oldu. Ons ve gram altın tarihi yüksek seviyelerine çıkarken ABD ekonomisinden gelen olumsuz istihdam verisi yükselişi durağanlaştırdı. Ons altın 2180 dolardan fiyatlanıyor. Gram altın ise iç piyasada 2200 lira üzerinde seyrederken serbest piyasalarda 2400 TL üzerinde olduğu ifade ediliyor. Son bir haftada yatırımcısına yüzde 15 üzerinde kazandıran altın fiyatları yakın takibe alındı. Öte yandan altın fiyatlarında yeni rekor için geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Piyasalar hareketli! Yatırımcı güvenli limanda demirliyor
Piyasalar hareketli! Yatırımcı güvenli limanda demirliyor Dalgalı seyir izleyen piyasalarda yatırımcılar daha seçici davranmaya başladı. Yaklaşan yerel seçimler, yüksek enflasyondan korunmak için uygun adreste bulunma isteği ve dış piyasalardaki gelişmeler karar vermeyi zorlaştıran etkenler. İleriye yönelik daha net projeksiyonlar yapılacak ortamlar oluşana kadar güvenli limanlarda demirlemek de seçenek olarak öne çıkabilir.
10.03.2024 Ekonomi
TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemi başlıyor
TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemi başlıyor TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemine başlıyor. Yeni girişimcilere kapılarını açacak olan program teknoloji odaklı, ölçeklenebilir iş fikirlerine sahip girişimcilerin; proje fikirlerini sürdürülebilir ve hızlı bir şekilde ticari faaliyete dönüştürmesine yardımcı oluyor.
5.03.2024 Yaşam
Altın, dolar ve mevduattan çok kazandırdı! Yüzde 61 oranında kazanç sağladı
Altın, dolar ve mevduattan çok kazandırdı! Yüzde 61 oranında kazanç sağladı Merkez Bankası’nın faizi sabit tutması ve mevduat faizlerinde getirilerin azalması ile birlikte yatırımcı tercihleri değişti. Yeni yıl itibarıyla borsada getiriler dikkat çekiyor. Piyasada şu anda ‘teknoloji coşkusu’ yaşanıyor. Peki rallinin sebebi ne, borsa için yeni tahmin ne? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim açıkladı.
1.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yatırımcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yatırımcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.