Gazete Vatan Logo

Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış

Bir ülke bu olayı konuşuyor. Güzellik uzmanı genç kadından akılalmaz cinayet. Gerçek ortaya çıktı. Önce Instagram'da avlandı sonrası korkunç şekilde gerçekleşti. İşte haberin detayları...

Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış

Adı Sharaban K. olarak açıklanan katil zanlısı 23 yaşındaki kadın, kendisi gibi 23 yaşında olan Khadidja O.'yu öldürmekle suçlanıyor. Ağustos 2022'de Almanya'da gerçekleşen tüyler ürpertici cinayette Sharaban, kurbanını 50 bıçak darbesiyle öldürmüş, bununla da kalmayıp yüzünü tanınmayacak hale getirmişti. Cinayete dair ürkütücü detaylar yeni yeni ortaya çıkmaya başladı.

INSTAGRAM'DA AVA ÇIKTI

Sharaban, kurbanı Khadidja O.'yu Instagram'dan bulup mesaj atmıştı. Katil kadın bununla da kalmayıp diğer potansiyel kurbanlarına da mesaj atmıştı. Instagram'dan adeta 'kurban' arayışına çıkan cani, seçtiği kadınların kendisine benzer olmasına özen gösteriyordu.

POLİS VE AİLESİ ÖLENİN O OLDUĞUNU SANDI

Polisler öldürülen kadının cesedini Ingolstadt'ta park halindeki bir arabanın içinde buldu. Arabanın içinde bulunan ceset, başlangıçta polis ekipleri tarafından Sharaban olarak tanımlandı. Sharaba'ın ailesi bile cesedin kızlarına ait olduğunu onayladı. Ancak yapılan otopsi gerçekleri ortaya çıkardı.

Ceset Heilbronn'da yaşayan Cezayir asıllı güzellik blog yazarı Khadidja'ya aitti. Polis, her iki kadının da çarpıcı bir şekilde birbirine benzediğini söyledi. Olay alman basınında "Klon cinayeti" olarak adlandırıldı.

Haberin Devamı

Sharaban ve 23 yaşındaki arkadaşı Sheqir K cinayetten tutuklandı. Eğer suçlu bulunurlarsa ömür boyu hapis yatma ihtimalleri var.

Emniyet güçleri, Sharaban'ın sosyal medyada kendisine benzeyen birkaç kadına daha ulaştığı iddia etti.
Eyalet savcısı Veronika Grieser, "Çeşitli vaatlerde bulunarak buluşma düzenlemeye çalıştı. Soruşturmalar, sanığın bir aile anlaşmazlığı nedeniyle saklanmak istediğini ve bu amaçla kendi ölümünü taklit etmek istediğini düşünmemize yol açtı" dedi.

MAKYAJ TEKLİFİ

Alman yayın kuruluşu Sueddeutsche'ye göre öldürülen Khadidja, Sharaban'ın makyaj teklifini kabul ederek buluşmaya gitmişti. Sharaban ve Sheqir'in genç kadını evinden aldıkları iddia ediliyor. Sonra ise Heilbronn ve Ingolstadt arasındaki bir ormanlık alanda durdular. Khadidja'yı arka koltukta bıçaklayarak öldürdüler ve aracı Ingolstadt'ta bıraktılar. Ceset, Sharaban'ın ailesi tarafından 16 Ağustos'ta bulundu.

Haberin Devamı

DEHŞETE DÜŞÜREN CİNAYET NEDENİ

Sharaban'ın cinayeti işleme nedeni ise kan donduran cinsten. İddialara göre Sharaban, kendini ailesine 'öldü' olarak göstermek ve onlardan kaçmak istiyordu. Bu nedenle kendine çok benzeyen birini bulup, onu öldürmeye ve ortadan kaybolmaya karar verdi.

'HER GÜN BÖYLE BİR OLAY GÖREMEZSİNİZ'

Posta'da yer alan habere göre; Sharaban ve Sheqir, 19 Ağustos'ta adam öldürme şüphesiyle tutuklandı.

Polis sözcüsü Andreas Aichele, Bild'e yaptığı açıklamalarda "Suç silahı bulunamadı, ancak kanıtlar çok büyük. Kurban 50'den fazla bıçak darbesiyle öldürüldü, yüzünün şekli tamamen bozuldu. Her gün böyle bir olay göremezsiniz" dedi.