Esra Akman

Esra Akman

Son dakika Esra Akman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esra Akman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esra Akman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Akman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra akman gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 esra akman haberi bulunmuştur. Tüm esra akman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcının kardeşi lüks rezidansın 10. katından düşerek hayatını kaybetti! Ünlü isim sinir krizi geçirdi
Ünlü şarkıcının kardeşi lüks rezidansın 10. katından düşerek hayatını kaybetti! Ünlü isim sinir krizi geçirdi Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp, hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27) ölümüne ilişkin soruşturma sürerken; olaydan sonra yaşananlar, bir site sakininin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yerdeki Özlem'in yakınındaki şarkıcı ablası Esra Akman'ın sinir krizi geçirip, "Canım kardeşim benim, canım" dediği yer aldı.
18.01.2024 Gündem
Ünlü şarkıcının kardeşi 10. kattan düşerek hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcının kardeşi 10. kattan düşerek hayatını kaybetti Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ünlü şarkıcı Esra Akman’ın kardeşi Özlem Akman, dün gece saatlerinde 10. kattan düşerek hayatını kaybetti.
17.01.2024 Yaşam
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü? Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi. Peki, Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
16.01.2024 Gündem
Evli çifti kaza ayırdı! Kahreden kaza
Evli çifti kaza ayırdı! Kahreden kaza Karabük'ün Eskipazar ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü Turgut Hızarcıoğlu (68) ağır yaralandı, eşi Esma Hızarcıoğlu (64) hayatını kaybetti.
16.01.2024 Gündem
Şarkıcı Esra Akman'ın 11'inci kattan düşen kardeşi öldü
Şarkıcı Esra Akman'ın 11'inci kattan düşen kardeşi öldü Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi.
16.01.2024 Gündem
Şarkıcı Esra Akman'ı kahreden ölüm! 11'inci kattan düşen kardeşi öldü
Şarkıcı Esra Akman'ı kahreden ölüm! 11'inci kattan düşen kardeşi öldü Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi.
16.01.2024 Gündem
Eski eşini sokak ortasında öldürüp, aynı silahla intihar etti
Eski eşini sokak ortasında öldürüp, aynı silahla intihar etti Balıkesir'in Bandırma ilçesinde eski eşi Esra Altınkaynak'ı (37) tabancayla vurarak öldüren Mustafa Akman (52), aynı silahla yaşamına son verdi.
3.07.2022 Gündem
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne?
Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne? Dizi sezonunun başlamasıyla birlikte televizyon ekranlarına yeni diziler başlıyor. Uzun süredir beklenen yapımların başında da Sol Yanım dizisi geliyor. Başrollerinde; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in oynadığı yeni dizi Sol Yanım izleyici ile buluşacak. Peki, Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne? İşte Sol Yanım dizisi ile ilgili detaylar...
16.10.2020 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Reklam tuzağı!
Reklam tuzağı! Çocukların yer aldığı birçok reklamda cinsiyet ayrımı ve ambalajlı sağlıksız ürünlere yönlendirme olduğuna dair yapılan “Çocukların yer aldığı reklamların çocuklara ve yetişkinlere verilen mesajlar, roller ve cinsiyete yönelik ayrımcılık unsurları açısından incelenmesi” başlıklı araştırma ilginç sonuçlarıyla dikkat çekiyor.
20.04.2018 Gündem
İşte Seda Akman'ın yeni dizisi!
İşte Seda Akman'ın yeni dizisi! Show TV'nin iddialı dizisinden Seda Akman sürprizi...
22.09.2017 Televizyon
Elif dizisi 367. bölüm fragmanı yayınlandı!
Elif dizisi 367. bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif harika bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 367. bölüm özeti yayınlanan Elif'te neler olacak? İşte Elif 367. bölüm özeti ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...
26.09.2016 Magazin
Gecenin Kraliçesi 15.bölüm fragmanıyla final mi yapıyor?
Gecenin Kraliçesi 15.bölüm fragmanıyla final mi yapıyor? Gecenin Kraliçesi Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Severek izlenen dizi Gecenin Kraliçesi final yapma kararı mı aldı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtlarını bulacağı ve Gecenin Kraliçesi 15.final bölüm fragmanının yer aldığı haberimiz...
19.04.2016 Magazin
Evli Ve Öfkeli 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle
Evli Ve Öfkeli 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle Heyecanın hiç bitmediği Evli Ve Öfkeli dizisi yepyeni bölümüyle geliyor. Ekranların sevilen dizisi Evli Ve Öfkeli 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Evli Ve Öfkeli yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Evli Ve Öfkeli yeni bölüm fragmanı haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Gecenin Kraliçesi 13.bölüm fragmanında sürpriz birleşme! - İzle
Gecenin Kraliçesi 13.bölüm fragmanında sürpriz birleşme! - İzle Star Tv ekranlarında yayınlanan Gecenin Kraliçesi heyecan dolu bir bölümle geliyor. Oyuncu kadrosunda Meryem Uzerli Murat Yıldırım ve Uğur Polat gibi isimleri barındıran Gecenin Kraliçesi merakla bekleniyor. Tüm merak edilen sorular ve yanıtları Gecenin Kraliçesi 13.bölüm fragmanıyla beraber sizlerle...
4.04.2016 Magazin
Gecenin Kraliçesi 6. bölüm fragmanları nefes kesti!-izle
Gecenin Kraliçesi 6. bölüm fragmanları nefes kesti!-izle Salı akşamlarına damga vuran yeni dizi Gecenin Kraliçesi 6. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Gecenin Kraliçesi 6. bölüm fragmanlarında Aziz ve Selin yıldırım nikahı yapacak. Gecenin Kraliçesi 6. bölüm fragmanlarında Kartal tüm bu olanlara ne tepki verecek. Gecenin Kraliçesi 6. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...
16.02.2016 Magazin
Dev ekip bir arada
Dev ekip bir arada 23 Nisan'da başlayacak 26. Ankara Film Festivali'nde yarışacak filmler ve Onur Ünlü'nün başkanlık edeceği jürinin diğer isimleri açıklandı. 9 filmin seçildiği ulusal yarışmanın jürisinde Demet Evgar, Emrah Serbes ve Serkan Keskin gibi isimler yer alıyor.
19.03.2015 Kültür Sanat
İşte AKP'nin listesi!
İşte AKP'nin listesi! AK Parti'nin 81 ilde gösterdiği vekil adaylarının listesi açıklandı. Ağır toplar Doğu ve Güneydoğu illerinden aday gösterilirken, sahil bölgelerde de güçlü isimler yer aldı.
11.04.2011 Siyaset
PERYÖN Başkanı Selen Kocabaş oldu
PERYÖN Başkanı Selen Kocabaş oldu TÜRKİYE Personel Yönetimi Derneği’nden (PERYÖN) Genel Başkanlığı’na Turkcell İş Destek Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş seçildi...
26.03.2010 Ekonomi
Türbanlı vekil eşi azaldı
Türbanlı vekil eşi azaldı Bir önceki dönemde 274 milletvekilinin eşi tesettürlü olan TBMM’de, bu oran azaldı
29.09.2021 Gündem
Şemdinli hakimlerine sürgün
Şemdinli hakimlerine sürgün 1499 hakim ve savcını yeri değiştirildi İşte tam liste...
29.09.2021 Gündem
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem
Genç Parti'nin   TAM ADAY LİSTESİ
Genç Parti'nin TAM ADAY LİSTESİ Genç Parti'nin, 22 Temmuzda yapılacak milletvekili seçimine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna verdiği aday listesi belli oldu...
21.02.2018 Gündem
Saadet Partisi'nin vekil adayları   TAM LİSTE
Saadet Partisi'nin vekil adayları TAM LİSTE Saadet Partisi'nin, 22 Temmuz milletvekili genel seçimlerine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdiği aday listesi belli oldu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esra Akman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra akman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.