Gazete Vatan Logo

Evli Ve Öfkeli 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Heyecanın hiç bitmediği Evli Ve Öfkeli dizisi yepyeni bölümüyle geliyor. Ekranların sevilen dizisi Evli Ve Öfkeli 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Evli Ve Öfkeli yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Evli Ve Öfkeli yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Evli Ve Öfkeli 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Oyuncularından bazıları Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy olan Evli Ve Öfkeli dizisinde bu hafta bizi neler bekliyor? Yapımcı Ali Gündoğdu ve yönetmen ise Nisa Akman olan Evli ve Öfkeli dizisi yeni bölüm fragmanı haberimizn detayında.

4 Ekim 2015 tarihinde atv'de başlayan dramatik televizyon dizisi olan Evli ve Öfkeli, haftaya bomba gibi giriyor.

Dizinin yapımcılığını Süreç Film üstlenmektedir.

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Letafet teyzenin gelişi Mine ve Dilek'in düzenini değiştirir, iki kardeşi türlü oyunlar oynamaya mecbur eder. Bu mecburiyet karşısında Tarık ve Cenk'i zorlu bir sınav beklemektedir. Seray'ın işi alma ve Coşku'yu etkileme azmi, ummadığı hadiselere yol açarak iyice çıkmaza girmesine neden olur. Her şeyi öğrenen Didem, Esra ile yüzleşir.

EVLİ VE ÖFKELİ DİZİSİ HAKKINDA

Dilek, Seray, Esra ve Mine; Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulurlar.

Haberin Devamı