Güroymak

Güroymak

Son dakika güroymak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güroymak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güroymak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güroymak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güroymak gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 güroymak haberi bulunmuştur. Tüm güroymak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek Seçim Kurulu'ndan  6 il ve 10 ilçe için karar!
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 6 il ve 10 ilçe için karar! YSK; 31 Mart Mahalli Seçimleri'nin ardından kendisine yapılan seçim iptali, mazbata iptali ve yeniden sayım başvurularıyla ilgili açıklamada bulundu. İşte YSK'nın bugün verdiği kararlar...
9.04.2024 Gündem
Bitlis’te zincirleme kaza: 18 yaralı
Bitlis’te zincirleme kaza: 18 yaralı Bitlis-Güroymak yolunda 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 18 kişi yaralandı.
2.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Önümüzde mahalli idareler seçimi var. Yerel seçimlerde Bitlis'in geleceğine ve iradesine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Muhalefetin içler acısı perişan durumunu gördük. Bunların ülkeyi yönetecek kapasite ve niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz" dedi. Öte yandan Malazgirt Zaferi'nin 952. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda halka seslendi. Erdoğan, "Türk milletinin şanlı tarihini öğrenmek isteyenler Ahlat’ı ve Malazgirt’i ziyaret etsin" dedi.
25.08.2023 Gündem
Ayılar, çadırı parçalarken görüntülendi
Ayılar, çadırı parçalarken görüntülendi Bitlis Eren Üniversitesi'nden (BEÜ) Dr. Öğretim Üyesi Cihan Önen, 2 bin 250 rakımlı Nemrut Krater Gölü çevresine kampçıların kurduğu çadıra saldıran bir ayı ile 2 yavrusunu kamera ile görüntüledi.
7.08.2023 Yaşam
Bitlis canlı seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Bitlis Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları
Bitlis canlı seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Bitlis Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları Bitlis seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com'da yer aldı. Bitlis'in ilçeleri Hizan seçim sonuçları, Mutki seçim sonuçları, Ahlat seçim sonuçları, Adilcevaz seçim sonuçları da canlı olarak bu sayfada oldu. Peki Bitlis hangi parti kazandı? Bitlis Cumhurbaşkanı seçim sonuçları kaç oldu? İşte detaylar...
14.05.2023 Gündem
Çok sayıda ilimizde eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Çok sayıda ilimizde eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Olumsuz hava şartları ve etkisini giderek artıran kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. İşte okullar için tatil kararı alınan illerimiz...
5.02.2023 Eğitim
Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin hangi partiden? Ünal Çetin kimdir, nereli, neden gözaltına alındı?
Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin hangi partiden? Ünal Çetin kimdir, nereli, neden gözaltına alındı? Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin kimdir, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin hangi partiden? Çanakkale Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'in de aralarında olduğu 5 kişi, rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
1.02.2023 Gündem
Kardan kapalı köy yolu, doğum sancıları tutan kadın için açıldı
Kardan kapalı köy yolu, doğum sancıları tutan kadın için açıldı Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Küllüce köyünde doğum sancıları başlayan Süheyla Toprak (19), kardan kapanan yolun açılmasının ardından hastaneye ulaştırıldı.
29.01.2023 Gündem
Batılı öğretmenlerden doğuda fedakarlık örneği! 'Yolları kürekle kendimiz açıyoruz'
Batılı öğretmenlerden doğuda fedakarlık örneği! 'Yolları kürekle kendimiz açıyoruz' Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Arpacık köyünde eğitim hizmeti veren Sakaryalı ve Konyalı kadın öğretmenler, tüm zorluklara karşı köylü çocukların eğitimden geri kalmaması için mücadele veriyor. İlk görev yeri olarak atandığı Ağrı’da mesleğini icra eden Antalyalı Tuğba öğretmen ise elinden tuttuğu çocukları geleceğe taşımanın heyecanını yaşıyor.
24.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Hasan Maral kimdir, nereli, kaç yaşında? GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na atanan Hasan Maral hakkında merak edilenler…
Hasan Maral kimdir, nereli, kaç yaşında? GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na atanan Hasan Maral hakkında merak edilenler… GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na 2 yıldan sonra başkan atandı. GAP İdaresi Başkanlığı görevine Diyarbakırlı Dr. Hasan Maral atandı. Peki, Hasan Maral kimdir, nereli, kaç yaşında?
10.09.2022 Gündem
Bitlis'te oluşan hortum kameralara yansıdı!
Bitlis'te oluşan hortum kameralara yansıdı! Bitlis'te, bugün meydana gelen ve metrelerce yüksekliğe ulaşan hortum cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.09.2022 Yaşam
MEB resmen duyurdu! Sayı verildi: 3 bin...
MEB resmen duyurdu! Sayı verildi: 3 bin... Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık olarak öncelik verdikleri alanlardan bir tanesinin okul öncesi eğitim olduğunu vurgulayarak, "Okul öncesinde okullaşma oranlarını OECD ortalamasına çıkartmak için Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi 3 bin yeni anaokulu yapacağız” dedi.
19.07.2022 Eğitim
Bakan Özer, Güroymak Üzümveren Köy Yaşam Merkezi'nin açılışını yaptı
Bakan Özer, Güroymak Üzümveren Köy Yaşam Merkezi'nin açılışını yaptı Millî Eğitim Bakanlığınca aktif olarak kullanılmayan köy ilkokullarının yeniden açılarak yaşam merkezlerine dönüştürülmesi projesi kapsamında, Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Üzümveren Köyü'nde düzenlenen törenle Köy Yaşam Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.
19.07.2022 Eğitim
Bakan Özer: Çocukların eğitime rahat erişimi için devasa yatırımlar yapıldı
Bakan Özer: Çocukların eğitime rahat erişimi için devasa yatırımlar yapıldı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Üzümveren köyünde yapımı tamamlanan Köy Yaşam Merkezi'nin açılışına katıldı. Bakan Özer, "Son 20 yılda eğitimde devrim yaşanıyor. İstanbul'da Ankara'da, Hakkari'de, Bitlis'te, Muğla'da Türkiye'nin hiçbir ilini ayırmadan bu ülkenin çocuklarının eğitime çok rahat erişebilmeleri için devasa yatırımlar yapıldı" dedi.
19.07.2022 Eğitim
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı?
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı? Firari FETÖ üyesi savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın yurtdışına kaçışını FETÖ’den tutuklanan Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun sağladığı ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
19.07.2022 Gündem
Bitlis'te 'hırsızlık' operasyonu; 8 gözaltı
Bitlis'te 'hırsızlık' operasyonu; 8 gözaltı Bitlis'in Güroymak ve Ahlat ilçesinde jandarmanın hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlediği operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
9.05.2022 Yaşam
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Bitlis'te okullara kar engeli!
Bitlis'te okullara kar engeli! Bitlis'te yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi.
8.03.2022 Gündem
Sel bölgeleri için acele kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de
Sel bölgeleri için acele kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de Rize'nin merkez ilçesi ve Çayeli ilçesinde bulunan bazı alanlar, meydana gelen sel ve heyelan afetleri nedeniyle ihtiyaç duyulan yapılaşmanın yapılması için acele kamulaştırıldı.
18.08.2021 Gündem
AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş  hayatını kaybetti
AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş hayatını kaybetti Bitlis'in Güroymak ilçesinde elektrik akımına kapılan AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş (44), yaşamını yitirdi.
15.04.2021 Gündem
İki ilde hissedildi, 4.2 büyüklüğünde deprem! Kandilli ve AFAD'dan açıklama
İki ilde hissedildi, 4.2 büyüklüğünde deprem! Kandilli ve AFAD'dan açıklama Bitlis'in Güroymak ilçesinde saat 11.47'de deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem Muş'un Korkut ilçesinde de hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden peş peşe açıklama yapıldı.
7.04.2021 Gündem
Su arızasını gidermek için gittiler! 4 saat sonra kurtarıldılar
Su arızasını gidermek için gittiler! 4 saat sonra kurtarıldılar Bitlis'in Güroymak ilçesinde köyün içme suyu şebekesinde yaşanan arızayı gidermek için gittikleri dağda olumsuz hava koşulları nedeniyle mahsur kalan köylüler, ekiplerce yürütülen 4 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.
28.03.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Güroymak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güroymak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.