Ahlat

Ahlat

Son dakika ahlat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahlat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahlat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahlat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahlat gelişmeleri de dahil olmak üzere 403 ahlat haberi bulunmuştur. Tüm ahlat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van Gölü kahverengiye döndü! 10 kilometrelik alan havadan görüntülendi
Van Gölü kahverengiye döndü! 10 kilometrelik alan havadan görüntülendi Bitlis'in Ahlat ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Sel suları, derelere karışıp ulaştığı Van Gölü'nde sahil kesimini kahverengiye dönüştürdü.
27.03.2024 Gündem
Sel suları Van Gölü’nü tanınmaz hale getirdi
Sel suları Van Gölü’nü tanınmaz hale getirdi Bitlis’in Ahlat ilçesinde yağmur ve sel sonrası dere yataklarından dökülen sular, Van Gölü’nü kahverengiye boyadı.
27.03.2024 Vatan TV
Van Gölü kıyıları dondu
Van Gölü kıyıları dondu Bitlis ve ilçelerinde son günlerde etkili olmaya başlayan dondurucu soğuk, Tatvan – Ahlat arasında Van Gölü kıyılarının donmasına neden oldu.
21.12.2023 Gündem
'Anadolu’nun tapusu' ziyaretçi akınına uğruyor
'Anadolu’nun tapusu' ziyaretçi akınına uğruyor Bitlis'in Ahlat ilçesinde bulunan ve dünyanın en büyük İslam mezarlığı olan Selçuklu Meydan Mezarlığını yaz aylarından bu yana yaklaşık 200 bin kişi ziyaret etti.
12.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İslam düşmanlığına karşı birlikte 'dur' demeliyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İslam düşmanlığına karşı birlikte 'dur' demeliyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için bulunduğu New York'taki Türkevi'nde Ahıska Türklerini kabul etti. Burada konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Ahıska Türklerinin durumunu çok yakından takip ediyoruz. Ülkemize gelen Ahıska Türkü sayısı 4 bini buluyor." dedi.
17.09.2023 Gündem
Türkiye'de il sayısı 100'e çıkacak mı? İşte en kalabalık ve şehir olmaya aday ilçeler
Türkiye'de il sayısı 100'e çıkacak mı? İşte en kalabalık ve şehir olmaya aday ilçeler Türkiye'de il sayısının 100'u bulacağı ile ilgili flaş açıklamalar geldi. Bu çerçevede il olmaya aday şehirler merak ediliyor. En kalabalık ilçeler açıklandı. TÜİK'in açıkladığı son rakamlara göre bağlı olduğu ilin merkez ilçesine uzaklığı, nüfus büyüklüğü, sosyo-ekonomik koşulları gibi kriterlerle il olmaya en yakın ilçeler belli oldu.
14.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meclis'in açılışıyla birlikte yeni anayasa girişimlerimizi tekrar başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meclis'in açılışıyla birlikte yeni anayasa girişimlerimizi tekrar başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanlığı'nda 2023-2024 Adli Yıl Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunarak, "Hukuk devleti hepimizin ortak hedefi ve kırmızı çizgisidir. Toplumdan gelen serzenişlerin önüne geçmek hepimizin görevidir. Hiçbir vatandaşımız adliyenin adalet kapısı olduğundan şüpheye kapılmamalı, hakkını huzuru kalple aramalı. Bunun için hukukun üstünlüğünden taviz veremeyiz" dedi.
1.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki programda konuştu. Türkiye hakkında sahte bir imaj ifade edildiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gerçek öyle değil. Sıkıntılarımız elbette vardır. Bunlar yarın da olacak. Son iki asrımızın en avantajlı dönemini yaşıyoruz. Bölgede tüm krizlerin çözümü Türkiye" dedi.
30.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Milli Park Alanı'nda, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programında açıklamalarda bulundu. "İkinci bin yılın başında aynı heyecanla buradayız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada gerisinde çok büyük emeklerin, mücadelelerin olduğu vizyondan söz ediyoruz. Eser ve hizmetlerimizle Cumhuriyetimizin kazanımlarını tahkim ettik. Birilerini sürekli karamsarlık yaymaya çalışmasına bakmayın. Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir" ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda konuştu.
25.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Önümüzde mahalli idareler seçimi var. Yerel seçimlerde Bitlis'in geleceğine ve iradesine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Muhalefetin içler acısı perişan durumunu gördük. Bunların ülkeyi yönetecek kapasite ve niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz" dedi. Öte yandan Malazgirt Zaferi'nin 952. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda halka seslendi. Erdoğan, "Türk milletinin şanlı tarihini öğrenmek isteyenler Ahlat’ı ve Malazgirt’i ziyaret etsin" dedi.
25.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Ahlat programı 2023 nedir, Cumhurbaşkanı Bitlis’e ne zaman gelecek?
Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Ahlat programı 2023 nedir, Cumhurbaşkanı Bitlis’e ne zaman gelecek? Ahlat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlayacak. Bitlis’in Ahlat ilçesinde kurulan 1071 Sultan Alparslan Otağı, bu yıl 952. yıl dönümü kutlanacak olan Malazgirt Zaferi etkinlikleri için hazır hale getirildi. Peki, Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek?
23.08.2023 Gündem
Van Gölü'nde heyecanlandıran keşif!  Nuh Tufanı detayı ortaya çıktı
Van Gölü'nde heyecanlandıran keşif! Nuh Tufanı detayı ortaya çıktı Doğu Deniz Derneği ve HAK Arama Kurtarma Derneği tarafından Bitlis’in Tatvan ve Ahlat ilçeleri arasında Van Gölü'nde yapılan dalışta, Kayı tamgalı ve haç işaretli taşlar ile yaşam merkezi olduğu tespit edilen alanlar bulundu.
13.08.2023 Yaşam
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi… Tunceli Valisi değişti mi, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 57 ilin valisi değişti. Bülent Tekbıyıkoğlu Tunceli Valisi oldu. Peki, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir, nereli? İşte Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
10.08.2023 Gündem
Ayılar, çadırı parçalarken görüntülendi
Ayılar, çadırı parçalarken görüntülendi Bitlis Eren Üniversitesi'nden (BEÜ) Dr. Öğretim Üyesi Cihan Önen, 2 bin 250 rakımlı Nemrut Krater Gölü çevresine kampçıların kurduğu çadıra saldıran bir ayı ile 2 yavrusunu kamera ile görüntüledi.
7.08.2023 Yaşam
AK Partili Belediye Başkanı trafik kazası geçirdi
AK Partili Belediye Başkanı trafik kazası geçirdi Bitlis’in Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban’ın da içinde bulunduğu araç kaza yaptı, Başkan Çoban ve beraberindekiler hafif şekilde yaralandı.
2.08.2023 Gündem
Taleplere yetişemiyor! Bin yıllık ağaçlardan yapıyor
Taleplere yetişemiyor! Bin yıllık ağaçlardan yapıyor Bitlis'in Ahlat ilçesinde baston ustaları, her yıl ağustos ayında düzenlenen Malazgirt Zaferi kutlamaları için binlerce yıllık ceviz ağaçlarından baston yapıyorlar. Kutlamaların yapılacağı alanda han otağı, kıl çadırlar, cirit, güreş ve okçuluk sahalarında çalışmalar sürüyor.
27.07.2023 Yaşam
Bitlis canlı seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Bitlis Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları
Bitlis canlı seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Bitlis Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları Bitlis seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com'da yer aldı. Bitlis'in ilçeleri Hizan seçim sonuçları, Mutki seçim sonuçları, Ahlat seçim sonuçları, Adilcevaz seçim sonuçları da canlı olarak bu sayfada oldu. Peki Bitlis hangi parti kazandı? Bitlis Cumhurbaşkanı seçim sonuçları kaç oldu? İşte detaylar...
14.05.2023 Gündem
Kadıköy'de aracı yanan sürücü gözyaşlarına boğuldu
Kadıköy'de aracı yanan sürücü gözyaşlarına boğuldu Kadıköy'de seyir halindeki cipte yangın çıktı. Aracını yol kenarında durduran kadın sürücü, yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken gözyaşlarını tutamadı.
25.03.2023 Gündem
Bitlis TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! 16 Kasım TOKİ BİTLİS 1250 kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Adilcevaz, Ahlat, Hizan, Merkez, Tatvan kura sonuçları!
Bitlis TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! 16 Kasım TOKİ BİTLİS 1250 kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Adilcevaz, Ahlat, Hizan, Merkez, Tatvan kura sonuçları! TOKİ Bitlis kura sonuçları isim listesi araştırması başladı. TOKİ’nin Bitlis’te inşa edeceği 1.250 konut için hak sahipleri bugün belli olacak. 16 Kasım’da gerçekleştirilecek çekiliş NOTER huzurunda canlı olacak. Peki, Bitlis TOKİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman saat kaçta açıklanacak, nihai isim listesi sonuç sorgulama nasıl yapılır? Bitlis TOKİ kura sonuçları sorgulama hakkında merak edilenler…
16.11.2022 Ekonomi
Bitlis'te 4.2 büyüklüğünde deprem
Bitlis'te 4.2 büyüklüğünde deprem Bitlis'in Ahlat ilçesinde, saat 07.57'de AFAD verilerine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.11.2022 Gündem
Bitlis TOKİ kura çekimi ne zaman? Bitlis TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nasıl sorgulanacak?
Bitlis TOKİ kura çekimi ne zaman? Bitlis TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nasıl sorgulanacak? Bitlis TOKİ kura çekimi ve sonuçları için bekleyiş başladı. TOKİ kura çekimleri 7 Kasım'da yapılmaya başlandı. İlk olarak Şırnak ve Ardahan'da yapılan TOKİ kura çekimi diğer illerdeki kura çekimi tarihleri sorgulanmaya başlandı. TOKİ kura çekilişi Bitlis'in Adilcevaz, Ahlat, Hizan, Merkez, Tatvan ilçelerinde yapılacak. TOKİ konutu sayısı ise 1250 olacak. Peki, Bitlis TOKİ kura sonuçları ne zaman, Bitlis TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nerede yayınlanacak?
8.11.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
İcra borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz
İcra borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz Beştepe'deki kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantıda alınan kararları açıklıyor. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz. 15 Ağustos 2022'den önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülebilmesini ve tasfiyesini sağlıyoruz" dedi.
5.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahlat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahlat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.