Göksun

Göksun

Son dakika göksun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göksun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göksun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göksun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göksun gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 göksun haberi bulunmuştur. Tüm göksun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor?
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor? İş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Alkış, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir." ifadesini kullandı. Peki, TFF Başkan Adayı Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlı?
17.04.2024 Gündem
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye”
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye” Geleneksel ezgileri modern elektronik tınılarıyla buluşturan müzisyen Özgür Akgül’ün ilk albümü "Hediye" müzikseverlerle buluştu.
3.03.2024 Magazin
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in ailesine Kahramanmaraş'ta taziye ziyaretinde bulundu. Yerlikaya'nın taziye ziyareti sırasında şehit babası Özdemir ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Başımız sağ olsun. Allah sabırlar versin inşallah. Tüm aileye başsağlığı dileklerimi iletmek isterim.' ifadelerini kullandı.
15.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraşlı şehit iki askerin ailelerini ziyaret edip, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü.
15.01.2024 Gündem
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Pençe-Kilit şehitlerine acı veda
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Pençe-Kilit şehitlerine acı veda Türkiye, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahramanlarını son yolculuklarına uğurluyor. Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in tabutuna sarılan babası Bayram Delen, "Sen benim babamdın, hakkını helal et" dedi. Anne Zeynep Delen de tabuta sarılıp, "Koçum, seni böyle mi görecektim" deyip, gözyaşlarına boğuldu.
14.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var
Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde meydana gelen 22 aracın karıştığı 2 ayrı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.
28.12.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta korkutan deprem
Kahramanmaraş'ta korkutan deprem Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
30.10.2023 Gündem
Kahramanmaraş’ta 4,1 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş’ta 4,1 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
16.10.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 4.6 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 4.6 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ta bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıkladı. Deprem Adana başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi.
23.09.2023 Gündem
Muğla'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Muğla'da 4.1 büyüklüğünde deprem AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Marmaris'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
21.08.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, saat 16.54' te merkez üssü Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
21.08.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 4.2 büyüklüğünde deprem!
Kahramanmaraş'ta 4.2 büyüklüğünde deprem! AFAD'ın verilerine göre; Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
20.08.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 3.8 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 3.8 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
9.08.2023 Gündem
Prof. Dr. Pampal duyurdu: Depremlerin önceden tahmin edileceğini düşünüyorum
Prof. Dr. Pampal duyurdu: Depremlerin önceden tahmin edileceğini düşünüyorum Ankara Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, depremlerin önceden tahmini konusunda çok sayıda yöntemin dünyanın her yerinde yoğunlukla kullanıldığını söyledi. Pampal, "Önümüzdeki dönemlerde depremlerin önceden tahmin edileceğini, can kayıplarının minimuma ineceğini düşünüyorum" dedi.
4.08.2023 Gündem
Depremlerle ilgili ezber bozan açıklama geldi: 'Fayın kırılacağını gösterir emare yok'
Depremlerle ilgili ezber bozan açıklama geldi: 'Fayın kırılacağını gösterir emare yok' Depremlerle ilgili son dakika açıklaması! Ankara Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Kahramanmaraş merkezli depremlerin stres yüklediği ileri sürülen Göksun'dan Kozan'a uzanan Savrun Fayı'nda inceleme yaptı. Pampal, "Savrun Fayı kırılacak ve Adana yıkılacak" görüşüne katılmadığını belirterek, "Adanalılar, Savrun Fayı'ndan dolayı çok tedirgin. Çalışmalarımda Savrun Fayı'nın aktif olduğunu gösterecek hiçbir ipucuna rastlamadım. Kırılacağını gösterir emare yok" dedi.
2.08.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki: Kahramanmaraş’ta 112 bin 414 deprem konutu yapılacak
Bakan Özhaseki: Kahramanmaraş’ta 112 bin 414 deprem konutu yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, depremin yıktığı Kahramanmaraş’ta kalıcı konutların yapımını hız kesmeden sürdürüyor. Bakan Mehmet Özhaseki, “Kahramanmaraş’ımıza, 82 bin 104 konut, 30 bin 310 köy evi olmak üzere, toplamda 112 bin 414 konut yapacağız. Vatandaşlarımız sağlam ve güvenli yuvalarına yerleşene kadar biz buradayız.” dedi.
31.07.2023 Ekonomi
Kahramanmaraş'ta 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Kahramanmaraş'ta 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre; Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 3.6 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi.
5.07.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 4.3 büyüklüğünde deprem!
Kahramanmaraş'ta 4.3 büyüklüğünde deprem! Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
29.06.2023 Gündem
Bakan Özhaseki deprem bölgesinde açıkladı: Yeni bir formüle geçeceğiz
Bakan Özhaseki deprem bölgesinde açıkladı: Yeni bir formüle geçeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kurban Bayramı namazını 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden etkilenen Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde kıldı. Vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Özhaseki yaptığı açıklamada, “Yaraları saracağız, milletimizin yüzünü güldüreceğiz. Bayramdan sonra yeni bir usule, yeni bir formüle geçeceğiz. Bizim her bir aşamasını denetleyeceğimiz bir formül. Eğer vatandaş kendi evini kendi yerinde yapmak istiyorsa, devletin ona nasıl yardım edeceği hususunu açıklayacağız. Vatandaşlarımızın bir an önce o kalıcı konutlara çıkabilmesi içinde şantiyeleri bir bir geziyorum, hızlı davranmaya çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.
28.06.2023 Ekonomi
Kahramanmaraş’ta 3,7 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş’ta 3,7 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
20.06.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 4.7 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 4.7 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
19.06.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 3,9 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 3,9 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi olan 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
15.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Göksun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göksun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.