Geçmiş Olsun Telefonu

Geçmiş Olsun Telefonu

Son dakika geçmiş olsun telefonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geçmiş olsun telefonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geçmiş olsun telefonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geçmiş Olsun Telefonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geçmiş olsun telefonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 274 geçmiş olsun telefonu haberi bulunmuştur. Tüm geçmiş olsun telefonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan AK Partili'ye geçmiş olsun telefonu
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan AK Partili'ye geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe’de tanıtım broşürü dağıtırken saldırıya uğrayan 72 yaşındaki Ramazan Şahin'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahin'in tedavisi için kendi doktorlarını görevlendirdi.
26.03.2024 Gündem
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici seçim çalışmalarını yürüttüğü Tokat’ın Reşadiye ilçesinde trafik kazası geçirdi, Destici Reşadiye Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat’a sevk edildi.
4.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan imama geçmiş olsun telefonu! Kurum: Saldırıyı kınıyoruz
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan imama geçmiş olsun telefonu! Kurum: Saldırıyı kınıyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan ile dün İstanbul Fatih’te yaşanan saldırı sonrası yaralanan Fatih Camii İmamı Galip Usta yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyarette Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan da telefon görüşmesi yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti.
9.01.2024 Vatan TV
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan imama telefonu! Kurum: Saldırıyı kınıyoruz
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan imama telefonu! Kurum: Saldırıyı kınıyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, saldırı sonrası yaralanan Fatih Camii İmamı Galip Usta'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan da imamla telefon görüşmesi yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti.
9.01.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu ‘yola devam’ diyecek! İşte CHP kulislerinde konuşulanlar
Kılıçdaroğlu ‘yola devam’ diyecek! İşte CHP kulislerinde konuşulanlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30’da partisinin TBMM Grubu’nda konuşacak. Kılıçdaroğlu’nun konuşması için iyi bir hazırlık yaptığı ve kapsamlı bir açıklama yapacağı belirtiliyor.
20.06.2023 Gündem
Bakan Koca: Deprem bölgesinde şu ana kadar herhangi bir bulaşıcı hastalık salgını saptanmadı
Bakan Koca: Deprem bölgesinde şu ana kadar herhangi bir bulaşıcı hastalık salgını saptanmadı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem bölgesinde şu ana kadar herhangi bir bulaşıcı hastalık salgınına rastlanmadığını belirterek, "Valilik ya da Kaymakamlıkların ‘musluk suyu içilebilir’ duyurusuna kadar içme ve diş fırçalama için ambalajlı sular tercih edilmeli, şebeke suyu temizlik vs. için kullanılmalıdır" dedi.
19.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a liderlerden 'geçmiş olsun' telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a liderlerden 'geçmiş olsun' telefonu Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev, Malta Cumhurbaşkanı George Vella, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve Bosna-Hersek eski Devlet Başkanlığı Üyesi Bakir İzetbegoviç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.
19.02.2023 Gündem
Lucescu'dan Dursun Özbek'e geçmiş olsun telefonu
Lucescu'dan Dursun Özbek'e geçmiş olsun telefonu Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Mircea Lucescu, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciasının ardından Dursun Özbek'i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
16.02.2023 Galatasaray
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'geçmiş olsun' telefonu
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'geçmiş olsun' telefonu Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından, dünya liderleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
6.02.2023 Gündem
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu Azerbaycan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan ve Özbekistan liderleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Meclis Başkanı Şentop'tan Pakistan için 'geçmiş olsun' telefonu
Meclis Başkanı Şentop'tan Pakistan için 'geçmiş olsun' telefonu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Pakistan'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle Pakistan Milli Meclis Başkanı Raca Pervez Eşref ve Pakistan Senatosu Başkanı Sadık Sanjrani'ye 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.
29.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İbrahim Tatlıses'e geçmiş olsun telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İbrahim Tatlıses'e geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses’i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve diğer yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulundu.
25.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Ajda Pekkan’a ‘geçmiş olsun’ telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Ajda Pekkan’a ‘geçmiş olsun’ telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüse yakalanan sanatçı Ajda Pekkan’ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
5.08.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan, Hahambaşı Haleva'ya 'geçmiş olsun' telefonu
Kılıçdaroğlu'ndan, Hahambaşı Haleva'ya 'geçmiş olsun' telefonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Yahudi Mezarlığı'na yapılan saldırı nedeniyle Hahambaşı İsak Haleva'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.
15.07.2022 Siyaset
Yeni seçim sistemi ile ilgili flaş gelişme! ‘Artık oy’la vekillik yok
Yeni seçim sistemi ile ilgili flaş gelişme! ‘Artık oy’la vekillik yok Seçim Yasası teklifine göre yüzde 10'luk seçim barajı yüzde 7'ye düşürülecek. İttifak ile birlikte yüzde 7 barajını geçebilen partiler, milletvekili çıkarabilmek için içinde bulundukları ittifakın ‘artık oy’undan faydalanamayacak. Her parti kendi oyuyla milletvekili çıkaracak.
15.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis’e geçmiş olsun telefonu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis’e geçmiş olsun telefonu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
14.03.2022 Siyaset
Abu Dabi Veliaht Prensi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu!
Abu Dabi Veliaht Prensi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
8.02.2022 Siyaset
Abdullah Gül'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu
Abdullah Gül'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, koronavirüs tedavisi gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.
7.02.2022 Siyaset
İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun telefonu
İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun telefonu İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Covid-19’a yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
6.02.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testi pozitif çıktı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testi pozitif çıktı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi  Emine Erdoğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz." dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada, "Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde hafif belirtiler üzerine Sn. Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum." dedi.
6.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz açıklaması: 'Bu çarkı bozacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz açıklaması: 'Bu çarkı bozacağız' Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. “Faiz, zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapar” diyen Erdoğan “Faiz sebep, enflasyon neticedir. Bu çarkı bozacak, milleti asli noktadaki hedeflerine ulaştıracağız" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki göstererek "Şimdi utanmadan sıkılmadan bana mektup gönderiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kayıtları orada tutuluyor. Hani İBB'de personel fazlası vardı, israf vardı. Belediyenin borcunu 61 milyar liraya çıkardılar. Anlaşılan o ki 2024'e kadar borç 100 milyar liraya kadar yaklaşacaktır. Bu ihanettir” dedi.
26.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asiye Ateş'in ailesine geçmiş olsun telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asiye Ateş'in ailesine geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan Asiye Ateş'in babası ile telefonda görüştü.
26.12.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'na, Iraklı mevkidaşından 'geçmiş olsun' telefonu
Bakan Çavuşoğlu'na, Iraklı mevkidaşından 'geçmiş olsun' telefonu Dışişleri Bakanlığı, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Türkiye'de devam eden yangınlar nedeniyle arayan Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile görüştüğünü duyurdu.
3.08.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'na, Yunan mevkidaşından geçmiş olsun telefonu
Bakan Çavuşoğlu'na, Yunan mevkidaşından geçmiş olsun telefonu Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'na, Türkiye'deki orman yangınları nedeniyle geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu açıkladı.
29.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Geçmiş Olsun Telefonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geçmiş olsun telefonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.