Feci Kaza

Feci Kaza

Son dakika Feci kaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Feci kaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Feci kaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feci Kaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feci kaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.886 feci kaza haberi bulunmuştur. Tüm feci kaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bağcılar'da feci kaza! 5 araç birbirine girdi, yaralılar var
Bağcılar'da feci kaza! 5 araç birbirine girdi, yaralılar var İstanbul Bağcılar'da bu sabah 5 araç zincirleme kazaya karıştı, kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
16.04.2024 Gündem
Antalya'da feci kaza: 29 kişi yaralandı
Antalya'da feci kaza: 29 kişi yaralandı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel servis aracı, meydana gelen kazada otomobille çarpışarak devrildi. 29 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
10.04.2024 Gündem
Şanlıurfa'da feci kaza! Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da feci kaza! Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyon çarpıştı. Korkunç kazada polis memuru Batuhan Akar ile eşi Halime Akar olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin çocukları Tunahan Akar ve Umay Akar ise hastanede hayatını kaybetti. Polis memurunun ailesi ile bayram tatili için memleketlerine gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.
5.04.2024 Gündem
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı Manisa’nın Salihli ilçesinde, hafif ticari aracın, sabun yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada; aynı aileden Nadi Çekin (68), Alime Çekin (65) ve Halime Yıldız Çekin'in (30) hayatını kaybetti, A.A.Ç. (3) ağır yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Başakşehir'de feci kaza! Tuz yüklü kamyon otomobile çarptı
Başakşehir'de feci kaza! Tuz yüklü kamyon otomobile çarptı Başakşehir'de yokuş çıkan tuz yüklü kamyon geri geri kayarak arkasındaki otomobile çarptı. Kamyonda yüklü olan tuz otomobilin üzerine döküldü.
26.03.2024 Gündem
Aydın’da şehiriçi yolcu minibüsü devrildi, çok sayıda kişi yaralandı! Feci kaza
Aydın’da şehiriçi yolcu minibüsü devrildi, çok sayıda kişi yaralandı! Feci kaza Aydın’ın Efeler ilçesinde yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu çok sayıda kişi yaralandı.
6.03.2024 Gündem
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü, 1 yaralı
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü, 1 yaralı Pendik, TEM Otoyolu'nda seyir halinde bulunan otomobil, otoyoldan geçmeye çalışan yayalara çarptı. Kazada yolun karşısında geçmeye çalışan 5 kişi hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü yaralandı. Polisin olay yerindeki incelemesi sırasında haberi alarak gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.
5.03.2024 Gündem
Hemzemin geçitte feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Hemzemin geçitte feci kaza! Ölü ve yaralılar var Muş’ta hemzemin geçitte büyükbaş hayvan yüklü tıra trenin çarpması sonucu çok sayıda hayvan telef olurken, ölü ve yaralıların da olduğu belirtildi.
2.02.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu İki hafta sürecek yarıyıl tatili nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda öğle saatlerinden itibaren yolcu yoğunluğu yaşandı.
19.01.2024 Gündem
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
19.01.2024 Gündem
TEM'de feci kaza: 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
TEM'de feci kaza: 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı Silivri TEM Kınalı Kavşağı'nda, otomobil ile hafif ticarin aracın çarpıştığı kazada, iddiaya göre otomobilin sürücüsü, eşi ve kızı hayatını kaybetti.
19.01.2024 Gündem
Sakarya’da yılın ilk günü feci kaza
Sakarya’da yılın ilk günü feci kaza Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yeni yılın ilk gününde alkollü olduğu öğrenilen sürücünün kontrolünden çıkan otomobil kaldırımdaki kadına çarptı. 43 yaşındaki Serpil Sezer, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
1.01.2024 Gündem
İstanbul'da feci kaza! Cip temizlik aracı ile çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
İstanbul'da feci kaza! Cip temizlik aracı ile çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Esenyurt Hadımköy Bağlantı Yolu’nda kırmızı ışıkta geçen cip, İSTAÇ’a ait mekanik süpürme aracına çarptı. Kazada cipte bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, cipte bulunan bir kişi ve mekanik süpürme aracında bulunan şoför yaralandı.
31.12.2023 Gündem
Sakarya kaza nerede oldu? Sakarya Dağdibi mevkii nerede? Sakarya kazasında kaç kişi öldü?
Sakarya kaza nerede oldu? Sakarya Dağdibi mevkii nerede? Sakarya kazasında kaç kişi öldü? Sakarya Dağdibi mevkii nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. 28 Aralık sabahı Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 11 kişi hayatını kaybetti. Feci kaza sonrası Sakarya Valisi ve Sakarya Belediye Başkanı açıklamalarda bulundu. Sabah saatlerinde gerçekleşen kazada 54 kişi yaralandı. Peki Sakarya kazası nerede oldu? Sakarya Dağdibi mevki nerede?
28.12.2023 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı...
Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı... Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde 3 otobüsün karıştığı zincirleme kazada 10 kişi öldü, 54 kişi yaralandı.
28.12.2023 Vatan TV
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı Konya'da kaçakçılara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, yaklaşık 2 milyon adet doldurulmuş makaron, 15 kilogram kıyılmış tütün ve 28 adet kesilmiş darphane bandrolü ile piyasa değeri 3 milyon 250 bin lira olan gümrük kaçağı kozmetik ürünü, elektronik sigara ve telefon ele geçirildi. Operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alındı.
26.12.2023 Gündem
Avcılar D-100'deki feci kaza kamerada: 4 yaralı
Avcılar D-100'deki feci kaza kamerada: 4 yaralı Avcılar'da sağ şeritten hızla giden sürücü, önüne geçen otomobile çarpmamak şerit değiştirence önce iki araca sonra aydınlatma direğine çarptı. Kameraya yansıyan kazada 4 kişi yaralandı.
26.12.2023 Gündem
Tokat'ta feci kaza! 5 kişi hayatını kaybetti
Tokat'ta feci kaza! 5 kişi hayatını kaybetti Tokat'ta Ahmet Özkul'un (30) kullandığı minibüs, aynı istikamette giden kamyona arkada çarptı. Kazada minibüsteki 5 kişi hayatını kaybetti.
10.12.2023 Gündem
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı Şanlıurda'da ceza infaz kurumunda tutuklu olan dayısı M.K.'nın işlemlerini hızlandırıp tekrar mahkemeye çıkması için kendisini Ankara Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan Alper Pars, Cumhuriyet Savcısı Gökhan K.'nın dikkati sayesinde yakalanırken, dikkat çeken bir itiraf da geldi.
29.11.2023 Gündem
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada Uluborlu Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli memur Feyzullah Canbaş (30) hayatını kaybederken, Uluborlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emre Ruhi Göçmen'in de aralarında bulunduğu 4 sağlıkçı yaralandı.
29.11.2023 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Enflasyon 2024'ün ikinci yarısında gerileyecek
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Enflasyon 2024'ün ikinci yarısında gerileyecek Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, İSO Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Kasım ayı öncü göstergeleri de aylık enflasyondaki gerilemenin devam edeceğine işaret etmektedir. Enflasyon Raporu'nda da belirttiğimiz gibi yıllık enflasyon mayıs ayındaki baz etkisiyle tepe noktasına ulaştıktan sonra 2024'ün ikinci yarısında gerileyecek. Baz etkilerinin ötesinde, enflasyondaki düşüş süreci birçok kanalla kendini gösterecek" dedi.
29.11.2023 Gündem
Kuzey Marmara otoyolunda feci kaza
Kuzey Marmara otoyolunda feci kaza Kuzey Marmara Otoyolu’nda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil otoyol kenarındaki şantiye alanına uçtu. Çakıl taşlarının üzerine yan yatan otomobilden sürücü yara alamadan kurtuldu.
29.11.2023 Gündem
Karşı şeride geçen araç dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var
Karşı şeride geçen araç dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, karşı şeride geçen aracın seyir halindeki 3 otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.
12.11.2023 Gündem
Hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu! Feci kaza
Hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu! Feci kaza Manisa'nın Kula ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu. Kazada sürücü Çağlar Uzun (28) ile yanındaki annesi Gülşen Uzun (60) ve arkadaşı Naci Şen (32) yaşamını yitirdi.
12.11.2023 Yaşam
Siirt'te feci kaza! Anne ve 5 çocuğu kişi yanarak can verdi
Siirt'te feci kaza! Anne ve 5 çocuğu kişi yanarak can verdi Siirt'in Kurtalan ilçesinde devrilen otomobilde çıkan yangında anne ve 5 çocuğu yanarak hayatını kaybetti, sürücü olan baba yaralandı.
6.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Feci Kaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feci kaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.