Fatura Düşürmek

Fatura Düşürmek

Son dakika fatura düşürmek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatura düşürmek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatura düşürmek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatura Düşürmek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatura düşürmek gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 fatura düşürmek haberi bulunmuştur. Tüm fatura düşürmek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik, doğalgaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 30 daha düşük...
Elektrik, doğalgaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 30 daha düşük... Kış geliyor herkes doğalgaz elektrik faturamı nasıl düşürürüm diye düşünüyor. Yüzde 30'a kadar tasarruf mümkün... Yağmurla birlikte hava sıcaklıklarının düşmesi ve kış mevsiminin yaklaşması konutlardaki en ekonomik ısınma yönteminin hangisi olduğu sorusunu da akıllara getirdi. Prof. Dr. Arif Hepbaşlı, doğalgaz, elektrik gibi kaynakların hangisinin kullanılması gerektiğinden önce yalıtımın, bilinçli tüketim ile enerji verimliliğinin ısıtma harcamalarında en büyük tasarruf etme yöntemi ve güvenilir bir kaynak olduğunu vurguladı.
18.10.2021 Ekonomi
Elektrik faturasını düşürüyor! Paranız cebinizde kalır, herkes için geçerli
Elektrik faturasını düşürüyor! Paranız cebinizde kalır, herkes için geçerli Elektrik faturası ile ilgili milyonları ilgilendiren açıklama. Çoğu kişi bilmiyor. Faturayı düşürüyor, paranız cebinizde kalabilir. Küçük detaylara dikkat ederek elektrik maliyetini düşürebilirsiniz. Böylelikle fazladan para ödemek durumunda kalmazsınız. Yıllık olarak da toplamında büyük ücretler karşımıza çıkmış oluyor. Havaların sıcak olması sebebiyle klima kullanımı en yüksek seviyeye yükselmiş durumda. Ancak klima kullanırken de dikkat edilmesi gereken püf noktalar bulunuyor. Öncelikle enerji tasarruflu ürünlerin tercih edilmesi gerekiyor. Enerji verimlilik seviyesi ne kadar yüksek ise o kadar az enerji tüketir. Hem faturayı azaltmak hem de klimayı verimli kullanmak için neler yapılması gerekiyor? İşte kritik önemde detaylar
3.08.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarıyla ilgili flaş karar! Fiyatlara zam geldi, aboneler...
Elektrik faturalarıyla ilgili flaş karar! Fiyatlara zam geldi, aboneler... Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika kararı. Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor. Elektrik aboneleri dikkat. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Elektrik fiyatlarına zam geldi. Elektrik fiyatlarında 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone gruplarına yüzde 15 zam yapıldı.
30.06.2021 Ekonomi
Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar yüzde 75...
Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar yüzde 75... Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Elektrik aboneleri dikkat. Fiyatlar düşüyor. Yaz aylarında elektrik faturaları çok yüksek geliyor. Bunun birçok nedeni var. Yaz nedeniyle cihazların çalışma süresi uzuyor, faturalar cep yakıyor. Elektrikle ilgili dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunuyor. Bu dönemde faturaları düşürmek ise basit önlemlerle mümkün. Fiyatlar yüzde 75'e kadar düşebilir. Paranız cebinizde kalır. Peki bu dönemde elektrik faturasını düşürmek için neler yapılabilir? İşte tüm öneriler...
30.06.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar yüzde 20...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar yüzde 20... Elektrik faturaları ile ilgili önemli açıklama geldi. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Fiyatlar yüzde 20 düşüyor. Ödediğiniz parayı azaltabilirsiniz. Yaz aylarında elektrik faturaları çok yüksek geliyor. Bunun birçok sebebi var. Yaz nedeniyle cihazların çalışma süresi uzuyor, faturalar cep yakıyor. Elektrikle ilgili dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunuyor. Bu dönemde faturaları düşürmek ise basit önlemlerle mümkün. Fiyatlar yüzde 20'ye kadar düşebilir. Paranız cebinizde kalır. Peki bu dönemde elektrik faturasını düşürmek için neler yapılabilir? İşte tüm öneriler
11.06.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar yüzde 32...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar yüzde 32... Elektrik ile ilgili önemli açıklama geldi. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Faturalara yansıyor. Fiyatı yüzde 32 daha ucuz. Yüzde 315'lik rekor bir artış yaşandı. Tüketiciler için çok önemli bir tasarruf aracı oldu. Elektrik tedarikçisi değiştirebilecek tüketici sayısı serbest tüketici limitinin 80 liraya düşürülmesiyle birlikte 25 milyona kadar çıktı. Bu yıl özellikle ev elektrik tarifelerinin artış göstermesi ile çok sayıda kişinin tedarikçi değiştirmesi bekleniyor. Böylelikle ulusal tarife zamlarından da etkilenme olmayacak ve daha az fatura ödenecek. Yıllık enflasyon oranının altında kalan elektrik zamları ile ilgili de açıklama geldi. 2021'de elektrik fiyatlarında artış yapılması da bekleniyor.
25.03.2021 Ekonomi
Kombisini açmayan komşuya kötü haber! Suç işliyor
Kombisini açmayan komşuya kötü haber! Suç işliyor Kış aylarının gelmesiyle birlikte apartmanlarda kombiler açılmaya başladı. Ara katlarda oturan bazı daire sahipleri ise; kombilerini açmayarak farkında olmadan suç işlemiş oluyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili uyarılarda bulunarak, "Benim kombim, ister yakarım istediğim kadar yakarım kimse karışamaz diye bir şey yok. Belli sıcaklıkta herkes kombisini açmak zorunda." şeklinde konuştu.
6.10.2023 Gündem
Üniversite öğrencilerine burs tuzağı! Ağlarına böyle düşürüyorlar
Üniversite öğrencilerine burs tuzağı! Ağlarına böyle düşürüyorlar Üniversite öğrencilerinin can suyu haline gelen burslar dolandırıcıların radarına girdi. Gençleri aylık 4.500 TL’ye varan burs vaadiyle kandıran dolandırıcıların yanı sıra kız öğrencileri ağına düşürmeye çalışanlar da var.
10.08.2023 Yaşam
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira Havaların soğuması ile birlikte vatandaşlar doğal gaz faturalarını düşünmeye başladı. Dünya genelinde yaşanan enerji krizi en önemli gündem maddesi olmaya devam ediyor. Yaklaşan kış aylarıyla beraber de konutlara gelecek doğalgaz faturalarının ne kadar olacağı merak konusu. Öte yandan alınacak küçük önlemlerle doğal gaz faturasını düşürmek de mümkün.
29.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik faturasından bu önlemlerle tasarruf elde etmek mümkün
Doğal gaz ve elektrik faturasından bu önlemlerle tasarruf elde etmek mümkün Kışın gelmesiyle beraber doğal gaz ve elektrik kullanımı da artış gösterdi. Yapacağımız bireysel tedbirlerle artan fatura maliyetlerini düşürmek mümnkün. İstanbul Gelişim Üniversitesi'den Dr. Öğr. Üyesi Ekrem Süzen, yaşam alanlarında doğal gaz ve elektrik tasarrufunun nasıl sağlanabileceğini tek tek anlattı.
21.11.2022 Ekonomi
Kombisini açmayan komşuya kötü haber! Suç işliyor
Kombisini açmayan komşuya kötü haber! Suç işliyor Kış aylarının gelmesiyle birlikte apartmanlarda kombiler açılmaya başladı. Ara katlarda oturan bazı daire sahipleri ise; kombilerini açmayarak farkında olmadan suç işlemiş oluyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili uyarılarda bulunarak, "Benim kombim, ister yakarım istediğim kadar yakarım kimse karışamaz diye bir şey yok. Belli sıcaklıkta herkes kombisini açmak zorunda." şeklinde konuştu.
6.11.2022 Gündem
Doğal gaz vanaları kapandı, Avrupa’da ‘soba’ dönemi başladı! Türk firmalara sipariş yağıyor
Doğal gaz vanaları kapandı, Avrupa’da ‘soba’ dönemi başladı! Türk firmalara sipariş yağıyor Rusya ile Ukrayna savaşı Avrupa’da dengeleri değiştirdi. Moskova’nın doğal gaz yaptırımları Batı’da endişeye enden olurken, bu durum ısınmada farklı yöntemler geliştirilmesine neden oldu. Yüksek enerji fiyatları ve Rusya’nın doğal gazı kesmesi nedeniyle bu kış soba yakmaya hazırlanan Avrupa’dan, Türk firmalara soba siparişi yağıyor. Bazı ülkelerde ısıtıcı satışları ise yüzde 35 arttı.
12.08.2022 Ekonomi
Mesai saatleriyle ilgili flaş detay! Milyonlarca çalışanı kapsıyor! Ve değişiyor
Mesai saatleriyle ilgili flaş detay! Milyonlarca çalışanı kapsıyor! Ve değişiyor Mesai saatleriyle ilgili son dakika açıklaması. Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Mesai saatlerinin düşürülmesi planlanıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın mesai saatlerinin düşürülmesine yönelik söylemlerinin de temelini enerji verimliliğinin oluşturduğu öğrenilirken, bu kapsamda hem kamu hem de özel sektörde evden çalışmaların teşvik edilmesi, hem işe gelip giderken harcanan yakıt hem de plazalardaki yüksek enerji faturalarından tasarruf edilmesi amaçlanıyor. Yapılan hesaplamalara göre kamu ve özel sektörde mevcut çalışanların yüzde 20'sinin işlerini evden de yürütebileceği, bunun sağlanması halinde yakıt tüketiminde ciddi bir düşüş yaşanacağı kaydedildi. Evde çalışmanın beraberinde getireceği elektrik yüküne ilişkin de çalışmalar yapılırken, vatandaşın da kazançlı çıkacağı belirtildi. İşte milyonlarca çalışanı ilgilendiren detaylar...
23.07.2022 Çalışma Hayatı
Bakan Nebati: Azalan dış finansman ihtiyacı ile birlikte enflasyon üzerindeki kur baskıları düşecektir
Bakan Nebati: Azalan dış finansman ihtiyacı ile birlikte enflasyon üzerindeki kur baskıları düşecektir Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2022 yılı Mayıs ayında ihracatın yıllık 242,6 milyar dolar ile Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine ulaştığını belirterek, azalan dış finansman ihtiyacı ile birlikte enflasyon üzerindeki kur baskılarının düşeceğini söyledi.
23.06.2022 Ekonomi
Yüksek fatura ödemeleri ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor
Yüksek fatura ödemeleri ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik, doğal gaz ve su giderlerini kapsıyor. Faturalara ödenen tutar düşüyor. Yaz aylarının gelmesi ile pek çok kişi tatil planı yapmaya başladı. Tatil dönüşü fatura şoku yaşamammak için bazı önlemler almak gerekiyor. Yapılacak basit değişiklikler faturaya ödenecek miktarın düşmesini sağlıyor. Öte yandan tatil sürecine ayrılan bütçeyi de düşürmek mümkün. Alışveriş planı yapmak, tatile çıkılacak günlere yakın mutfak alışverişne dikkat etmek ve gereksiz alışveriş yapmamak tasarruf açısından önemli. İşte tatile çıkmadan bilinmesi gerekenler...
10.06.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Faturalar değişiyor, ay sonunda...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Faturalar değişiyor, ay sonunda... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Faturalar değişiyor. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturalarında büyük indirim sağlıyor. Elektrik faturasında aylık 270 lira tasarruf yapmak mümkün. Durdukları yerde, kapalı olsalar dahi elektrik harcayan elektronik cihazlardan birçoğumuzun haberi yok. Bunun içinse sadece fişte takılı durumda unutulmaları yetiyor. Kapalıyken bekleme moduna geçerek elektrik tüketen bu cihazlar, uzmanlar tarafından 'vampir' olarak nitelendiriliyor. Yapılan araştırmalara göre ortalama olarak bir evde harcanan elektriğin yüzde 10'u 'vampir cihazlar'a ait. Bu küçük gibi görünse de aslında hesaplandığında yıllık fatura maliyetini yükseltebiliyor. Peki hangi cihazlar, ne kadar elektrik harcıyor? İşte elektrik faturalarında tasarruf sağlayacak yöntemler...
13.05.2022 Ekonomi
Elektrik faturasında büyük indirim! Aylık 270 lira...
Elektrik faturasında büyük indirim! Aylık 270 lira... Elektrik faturasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Elektrik faturalarında büyük indirim sağlıyor. Elektrik faturasında aylık 270 lira tasarruf yapmak mümkün. Durdukları yerde, kapalı olsalar dahi elektrik harcayan elektronik cihazlardan birçoğumuzun haberi yok. Bunun içinse sadece fişte takılı durumda unutulmaları yetiyor. Kapalıyken bekleme moduna geçerek elektrik tüketen bu cihazlar, uzmanlar tarafından 'vampir' olarak nitelendiriliyor. Yapılan araştırmalara göre ortalama olarak bir evde harcanan elektriğin yüzde 10'u 'vampir cihazlar'a ait. Bu küçük gibi görünse de aslında hesaplandığında yıllık fatura maliyetini yükseltebiliyor. Peki hangi cihazlar, ne kadar elektrik harcıyor? İşte elektrik faturalarında tasarruf sağlayacak yöntemler...
13.05.2022 Ekonomi
Fırsatçı ev sahiplerinin elektrik ve su faturası tuzağı! Elektrik ve su abonelikleri neden yapılmıyor?
Fırsatçı ev sahiplerinin elektrik ve su faturası tuzağı! Elektrik ve su abonelikleri neden yapılmıyor? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Yeni ev kiralayacaklar dikkat! Bu detay binlerce lira fatura ödemenize neden olabilir. Yüksek enerji maliyetleri sonrası 'tarifeli' Elektrik Faturası sistemine geçildi. Buna göre meskenlerde belirli bir seviyeye kadar indirimli tarife uygulanıyor. Bu uygulama sadece evlerle ilgili. Sanayi tipi elektrikte ise bu uygulama yok. Ancak, pek çok evde sanayi elektriği kullanılıyor. İskanı alınmamış evleri kiraya veren fırsatçı ev sahipleri, 2-3 aya iskanın alınacağını taahhüt ederek kiralama yapıyor. İskanın alınması 2 yılı bulunca da bu maliyetler kiracılara ödetiliyor. Binlerce lirayı geçen elektrik ve su maliyetleri de hayat pahallılığının arttığı bu günlerde önemli bir gider kalemi haline geliyor. Konuyla ile ilgili başka bir çıkmaz da iskanı alınmamış dairelere doğalgaz aboneliği verilirken su ve elektrik aboneliğinin verilmemesi. Peki, Kiracı bu durumda ne yapmalı? İskani olmayan bir daire kiralanırsa ne olur? İskanı olmayan eve elektrik aboneliği olur mu? Su aboneliği için iskan şart mı? İşte detaylar…
17.04.2022 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Rusya-Ukrayna krizinde çözüm için 5 madde
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Rusya-Ukrayna krizinde çözüm için 5 madde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli Ukrayna-Rusya savaşında Putin'in haksız olduğunu belirtip 5 madde halinde yapılması gerekenleri sıralayarak "Rusya ve Ukrayna ile masaya oturabilecek tek ülke Türkiye'dir." dedi.
3.03.2022 Siyaset
Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! 1 Mart'ta başlıyor, ek indirim...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! 1 Mart'ta başlıyor, ek indirim... Elektrik fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Ek indirim geliyor. 1 Mart itibarı ile geçerli olacak. Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Yüksek gelen elektrik faturalarından şikayet eden vatandaşların talepleri dikkate alındı. Elektrik faturaları ile ilgili art arda atımlar atılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son kabine toplantısının ardından elektrik tarifelerinin vatandaşlar ve esnaflar lehine düzeltileceğine ilişkin açıklamalarının ardından gözlerin çevrildiği Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, dün üreticilerle bir araya geldi. Yapılan değerlendirmeler sonrasında hem hükümetin öngördüğü indirimler hem de yeni formüller masaya yatırıldı. Buna göre yeni tarifeler 1 Mart'ta yürürlüğe girecek. Ayrıca yeni bir indirim de gündemde. İşte elektrik faturasında düşüş için atılacak adımlar ile ilgili son dakika gelişmeleri...
23.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarına yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Elektrik faturalarına yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Türkiye'nin gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığını yaptığı Kabine toplantısındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından başta elektrik faturaları olmak üzere milyonlarca vatandaşın merakla beklediği müjdeleri tek tek duyurdu.
16.02.2022 Gündem
Elektrik faturaları değişiyor! Fiyatları düşüren yöntem, aboneler bilmiyor, Saat 22.00'den sonra...
Elektrik faturaları değişiyor! Fiyatları düşüren yöntem, aboneler bilmiyor, Saat 22.00'den sonra... Elektrik faturalarıyla ilgili flaş açıklama. Tek tek açıkladı. Birçok elektrik abonesini bunu bilmiyor. Elektrik faturalarına yeni yıl ile birlikte gelen zam sonrası pek çok kişi yüksek gelen faturalardan şikayet ediyor. Enerji giderini düşürmek isteyenler tasarruf yolları arıyor. Küçük değişiklikler faturaların belli oranlarda düşmesini sağlayabilir. Ancak yoğun elektrik tüketimini fiyatların daha düşük olduğu saatlere kaydırmak ciddi miktarda daha düşük faturana ödenmesine imkan veriyor. Cumhuriyet Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fertelli, elektriğin en ucuz olduğu zaman diliminin 22.00-06.00 saatleri arası olduğunu söyledi. Bu saatler arasında çamaşır, bulaşık makinesinin çalıştırılması, ütü saatinin 22.00'den sonraya çekilmesi faturaların düşmesini sağlıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
9.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarını düşürecek formül! Bakanlık harekete geçti ve bir hafta içinde açıklanacak...
Elektrik faturalarını düşürecek formül! Bakanlık harekete geçti ve bir hafta içinde açıklanacak... Elektrik faturalarını düşürecek çalışma başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Enerji Bakanlığı tarafından bir çalışma yapılıyor. Elektrik faturalarının düşürülmesi için formül arayışı başladı. Enerji Bakanlığı tarafından ticari işletmelerin elektrik yükünü azaltmak için bir çalışma yürütülüyor. Enerji Bakanlığı’nın çalışmasının 1 hafta ya da 10 gün içinde açıklanması bekleniyor. Konutlar için tarife sınırının yükseltilmesi, esnaf için yeni tarife modelinin getirilmesi, konutlarda ikinci kademe için uygulanan yüzde 127’lik zammın bir kısmının geri alınması ve dağıtım bedellerinde indirim gibi başlıklar üzerinde duruluyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'elektrik faturalarında yeni düzenleme olacak mı' sorusuna canlı yayında yanıt verdi.
9.02.2022 Ekonomi
Faturalar düşüyor! Bu saatlere dikkat, değiştiren az ödüyor
Faturalar düşüyor! Bu saatlere dikkat, değiştiren az ödüyor Elektrik faturalarına yeni yıl ile birlikte gelen zam sonrası pek çok kişi yüksek gelen faturalardan şikayet ediyor. Enerji giderini düşürmek isteyenler tasarruf yolları arıyor. Küçük değişiklikler faturaların belli oranlarda düşmesini sağlayabilir. Ancak yoğun elektrik tüketimini fiyatların daha düşük olduğu saatlere kaydırmak ciddi miktarda daha düşük faturana ödenmesine imkan veriyor. Cumhuriyet Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fertelli, elektriğin en ucuz olduğu zaman diliminin 22.00-06.00 saatleri arası olduğunu söyledi. Bu saatler arasında çamaşır, bulaşık makinesinin çalıştırılması, ütü saatinin 22.00'den sonraya çekilmesi faturaların düşmesini sağlıyor.
8.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş hamle! Karar resmen açıklandı, kademeli tarife...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş hamle! Karar resmen açıklandı, kademeli tarife... Elektrik faturaları ile ilgili flaş gelişme! Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturalarında yeni dönem başlıyor. Resmen açıklandı. Yeni yıl ile birlikte uygulanmaya başlayan kademeli tarife sonrası vatandaşlar yüksek gelen faturalar nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Az tüketen abonelerin yeni zamlardan daha az etkilenmesi için uygulanmaya başlayan kademeli tarifede alt limit sınırının düşük tutulması nedeniyle pek çok tüketici üst limitten ödeme yapmak zorunda kaldı. Vatandaşlardan gelen şikayetler sonucunda kademeli tarifede limit 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıldı. Yeni kademe ile birlikte hane faturalarında yüzde11 civarında düşmesi bekleniyor. Ancak kademeli tarife nedeni ile sadece hanelere değil aynı zamanda işletmelere de yüklü elektrik faturaları geldi. Kiradan fazla elektrik faturası ödeyen esnaftan kademeli tarifede değişiklik yapılmasına dair talep geldi. Özellikle küçük esnaf fatura yükü altında kaldı. Yeni yıl ile birlikte başlayan kademeli tarife uygulamasında tartışmalar bitmiyor. Hükümet tarafından uygulamada görülen eksikliklerin giderileceğine yönelik açıklamalar geliyor. Limitlerin yükseltilmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan yeni bir açıklama geldi. Elektrik faturaları ile ilgili yeni adımlar atılacağı duyuruldu. Öte yandan ihtiyaç sahibi vatandaşa fatura desteği veriliyor. Peki, elektrik fatura desteği başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte 2022 elektrik yardımı başvuruları hakkında merak edilen tüm detaylar...
8.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fatura Düşürmek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatura düşürmek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.