Elektrik Faturası

Elektrik Faturası

Son dakika elektrik faturası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik faturası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik faturası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Faturası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik faturası gelişmeleri de dahil olmak üzere 777 elektrik faturası haberi bulunmuştur. Tüm elektrik faturası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatura desteği alanlara güvence bedeli kararı
Fatura desteği alanlara güvence bedeli kararı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından alına karara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan elektrik faturası desteği alan 3 milyon 721 bin hak sahibi, elektrik aboneliği sürecinde güvence bedeli ödemeyecek.
22.03.2024 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar! Artık abonelerden alınmayacak
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar! Artık abonelerden alınmayacak Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar verildi. Elektrik faturası desteği alan vatandaşların abonelik sürecinde güvence bedeli alınmayacak.
21.03.2024 Ekonomi
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, "1 Nisan'dan sonra tüm hemşehrilerim müsterih olsunlar, ilk iş olarak su ücret tarifesinde yüzde 50 oranında indirime giderek, su faturalarını yarı yarıya indireceğiz" dedi. Öldürülen taksici Oğuz Erge'nin Buca'da yaşayan ailesini de ziyaret eden Dağ, destek sözü verdi.
3.02.2024 Gündem
Elektrik ve doğal gaz zammıyla ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu
Elektrik ve doğal gaz zammıyla ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu Kış aylarına girmemizle beraber elektrik ve doğal gaz zammı tekrar gündeme geldi. Birçok vatandaş Ocak ayında elektrik veya doğal gaz zammının olup olmayacağını merak ederken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'dan önemli açıklama geldi.
25.01.2024 Ekonomi
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri...
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri... İsim tamlamaları, Türkçe'nin en önemli dil bilgisi konularından biridir. İsim tamlamaları, belirtili ve belirtisiz olarak ikiye ayrılır. Belirtisiz isim tamlamalarını bulmak için cümleye soru yöneltilir ve karşılığı cümle içerisinde belirtisiz isim tamlaması olarak işaretlenir. Gündelik hayatta da pek farkına varmasak da aslında birçok kez konuşma içerisinde belirtisiz isim tamlamalarını kullanırız.
23.01.2024 Eğitim
Bu yöntemle elektrik faturası düşük geliyor! Sadece bir kez yapın: Çamaşır ile bulaşık makinesinde enerji tüketimi azalıyor
Bu yöntemle elektrik faturası düşük geliyor! Sadece bir kez yapın: Çamaşır ile bulaşık makinesinde enerji tüketimi azalıyor Çamaşır ya da bulaşık makinesi çalışırken kullandığı enerjiden tasarruf yapmak için doğal bir yöntem var. Bu yollar elektrik faturanız daha az geliyor. İşte bilmeniz gerekenler...
22.01.2024 Yaşam
O ilimizde resmen başladı! Artık elektrik faturası ödemiyorlar
O ilimizde resmen başladı! Artık elektrik faturası ödemiyorlar Orman Köylerinde Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimi Projesiyle 2023 yılında Düzce ilinde şebekeye bağlı güneş enerjisi sisteminin (GES) kurulduğu 1 köyde 11 hane elektriğe ücret ödemiyor.
20.01.2024 Ekonomi
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte evlerdeki elektrik tüketimi artacak. Vatandaşlar ise elektrik faturasından nasıl tasarruf edeceğini araştırmaya başladı. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
17.10.2023 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürmek mümkün! İşte yapılması gerekenler
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürmek mümkün! İşte yapılması gerekenler Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açılmaya başladı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırıyor. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Karataş, "Binada yalıtım yoksa gelen faturanın yarısı boşa ödenmiş oluyor." diyerek doğal gaz faturasından tasarruf etmenin püf noktalarını açıkladı. Öte yandan
12.10.2023 Ekonomi
Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi! İşte faturayı düşürme yolları...
Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi! İşte faturayı düşürme yolları... Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, evlerdeki 'elektrik tüketim canavarı aletleri' açıklayarak, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
21.09.2023 Ekonomi
Elektrik faturalarında 1 günlük fatura dudak uçuklattı!
Elektrik faturalarında 1 günlük fatura dudak uçuklattı! Aşırı sıcaklar elektrik faturalarına yansıdı, elektrik tüketimi tavan yaptı. Ayrıca klima, vantilatör, soğutucu satışları adeta patladı.
16.07.2023 Ekonomi
Elektrik faturasını yükseltiyor! Klima kullanımına dikkat
Elektrik faturasını yükseltiyor! Klima kullanımına dikkat Yaz aylarında gelen elektrik faturalarıyla ilgili dikkat çeken uyarı geldi. Uzmanlar klima kullanımına dikkat çekti. Temmuz itibarıyla sıcaklar kendini iyice hissettirmeye başladı. 30 dereceleri aşan sıcaklar serinleme ihtiyacını artırıyor. Vatandaş bu konuda farklı alternatifleri değerlendiriyor. Sahillere yakın olanların ilk tercihi klima olurken, vantilatörleri de hanelerde sıkça görmek mümkün. Kışın ısınırken nasıl faturaları düşünüyorsak yaz döneminde de bu cihazları kullanırken dikkat etmemiz gereken detaylar var.
7.07.2023 Ekonomi
Elektrikte yeni dönem başlıyor! Tüm aboneleri kapsıyor
Elektrikte yeni dönem başlıyor! Tüm aboneleri kapsıyor Elektrik abonelerini doğrudan ilgilendiriyor. Yeni bir dönem başlıyor. Tamamen değişecek. Milli Akıllı Sayaç Sistemi ile tüketim, kesinti, aşırı kullanım uyarısı abonelerin ‘cebine’ gelecek. Aboneler faturalarında ‘komşum ne kadar harcamış’ kontrolü de yapabilecek.
25.06.2023 Ekonomi
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Uzman isimden kritik uyarı geldi
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Uzman isimden kritik uyarı geldi Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte evlerdeki elektrik tüketimi artacak. Vatandaşlar ise elektrik faturasından nasıl tasarruf edeceğini araştırmaya başladı. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, evlerdeki 'elektrik tüketim canavarı aletleri' açıklayarak, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
17.05.2023 Ekonomi
Elektrik faturasına güneş açacak! Maliyet düşüşü faturaya yansıyacak
Elektrik faturasına güneş açacak! Maliyet düşüşü faturaya yansıyacak Güneşten elektrik üretiminde ihtiyacı aşan kısmın satışı ve sisteme bedelsiz verilmesi şeklindeki işleyişe yüksek katılım var. Maliyet düşüşü faturaya yansıyacak.
1.05.2023 Gündem
10 bin TL destek ödemesi! 11 ili kapsıyor
10 bin TL destek ödemesi! 11 ili kapsıyor Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi kabul edilen 11 ilde acil ihtiyaçların karşılanması için 10 bin TL hane başı destek ödenmesine devam ediliyor.
20.03.2023 Yaşam
AFAD'dan afetzedelere ödenen 'hane başı destek' ödemesine ilişkin açıklama
AFAD'dan afetzedelere ödenen 'hane başı destek' ödemesine ilişkin açıklama Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) afetzedelere ödenen hane başı destek ödemesine ilişkin bilgilendirme yayımladı.
20.03.2023 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik faturasında tasarrufun formülü! İşte ısınmanın en ucuz hali
Doğal gaz ve elektrik faturasında tasarrufun formülü! İşte ısınmanın en ucuz hali Doğal gaz ve elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Dondurucu soğuklar ve yağışlı havalar başladı, enerji tüketimi arttı. Şu ana kadar düşük derecelerde kullanılan kombi ve elektrikli ısıtıcılar gibi cihazlarda sıcaklık ayarı yükseltildi. Yüksek gelen faturalarda enerji tüketim maliyetinin yanında yanlış cihaz tercihinin de etkili olduğu ortaya çıktı. Elektrikli sobayla tek odayı ısıtanlar, neredeyse tüm evi ısıtan kombinin tükettiği gaz ve enerjiden daha fazla ödüyor. İşte ucuz doğal gaz ve elektrik faturasının formülü...
13.01.2023 Ekonomi
Haluk Bayraktar: Kızılelma, Türkiye’yi bir üst lige taşıyacak
Haluk Bayraktar: Kızılelma, Türkiye’yi bir üst lige taşıyacak Kızılelma'ya ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Haluk Bayraktar, "Kızılelma, Türkiye’yi bir üst lige taşıyacak; ses hızına yakın ve üstüne çıkabilecek varyantlarda olan çok kritik seviyede önemli, stratejik bir proje" dedi.
12.12.2022 Ekonomi
Elektrik faturası neden yüksek gelir? Elektrik faturası nasıl düşürülür? Uzmanlardan “vampir güç” uyarısı!
Elektrik faturası neden yüksek gelir? Elektrik faturası nasıl düşürülür? Uzmanlardan “vampir güç” uyarısı! Kış ayının gelmesi ile birlikte gerek elektrikli cihazların kullanımındaki artış, gerekse elektrikli soba veya kombi gibi ürünlerin sürekli çalışması elektrik faturalarında gözle görülen bir artışa neden oluyor. Hal böyle olunca bir çok tüketici de elektrik faturalarını düşürmenin yollarını arıyor. Uzmanlar düzenli olarak çalışan cihazlardan ziyade elektrik faturalarının artışında kullanılmayan cihazların yani ‘standby’ yani hazır modda bekleyen araçların olduğunu söylüyor. Peki, Elektrik faturası nasıl düşürülür? Elektrik faturası neden yüksek gelir? Uzmanların “vampir güç” uyarısı!
12.12.2022 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik faturasından bu önlemlerle tasarruf elde etmek mümkün
Doğal gaz ve elektrik faturasından bu önlemlerle tasarruf elde etmek mümkün Kışın gelmesiyle beraber doğal gaz ve elektrik kullanımı da artış gösterdi. Yapacağımız bireysel tedbirlerle artan fatura maliyetlerini düşürmek mümnkün. İstanbul Gelişim Üniversitesi'den Dr. Öğr. Üyesi Ekrem Süzen, yaşam alanlarında doğal gaz ve elektrik tasarrufunun nasıl sağlanabileceğini tek tek anlattı.
21.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz destek ödemeleri başladı!
Doğal gaz destek ödemeleri başladı! İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteği’nde kış dönemi ödemeler başladı.
18.11.2022 Ekonomi
Ülkeye yıllık katkısı 1 milyon dolar! Avrupa ülkeleri sıraya giriyor
Ülkeye yıllık katkısı 1 milyon dolar! Avrupa ülkeleri sıraya giriyor Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yer alan Eber Gölü’nde üretiliyor; İngiltere, Hollanda gibi büyük Avrupa ülkelerine çatı yalıtım malzemesi olarak ihraç ediliyor. Sezon başladı, ülke ekonomisine 1 milyon dolarlık katkı sağlıyor.
16.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz, elektrik faturası ve aile desteğinde flaş gelişme! 900 TL ile 2.500 TL arasında ödeme yapılıyor
Doğal gaz, elektrik faturası ve aile desteğinde flaş gelişme! 900 TL ile 2.500 TL arasında ödeme yapılıyor Doğal gaz, elektrik faturası ve aile desteği ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakan duyurdu, kalemler tek tek açıklandı. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor, çocuklu haneye ilave destekle ilgili de detaylar belli oldu. Peki kimlere ne kadar destek veriliyor? İşte sosyal yardımlarda son gelişmeler...
16.11.2022 Ekonomi
Kabine’de ana gündem ekonomi! EYT, geçici işçilere kadro, ile ilgili flaş detaylar
Kabine’de ana gündem ekonomi! EYT, geçici işçilere kadro, ile ilgili flaş detaylar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün yapılacak kabine toplantısının ana gündemini enflasyonla mücadele ve emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) oluşturuyor.
7.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Faturası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik faturası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.