Doğal Gaz

Doğal Gaz

Son dakika doğal gaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.651 doğal gaz haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar: Yüzer üretim tesisi 2026'da Karadeniz'de üretime başlayacak
Bakan Bayraktar: Yüzer üretim tesisi 2026'da Karadeniz'de üretime başlayacakEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Gemi, Singapur'dan önümüzdeki hafta başında yola çıkacak. İki aya yakın bir seyir süresi var. Bu platformun kendisi 10 milyon metreküp gaz üretecek." dedi.
26.07.2024Ekonomi
Kamuda tasarruf tedbirleri teklifi Meclis'ten geçti
Kamuda tasarruf tedbirleri teklifi Meclis'ten geçtiKamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi ve kanunlaştı. Yasa, 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek.
18.07.2024Ekonomi
Türkiye, Somali'de petrol ve doğal gaz arayacak
Türkiye, Somali'de petrol ve doğal gaz arayacakEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin Somali offshore'unda petrol ve doğal gaz aramak için anlaşma imzaladığını açıkladı.
18.07.2024Ekonomi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Gabar'da petrol üretimi 45 bin varile yükseldi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Gabar'da petrol üretimi 45 bin varile yükseldiEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Türkiye petrolleri, bugün sadece Gabar'da Türkiye'nin en kaliteli petrolünü, 45 bin varil günlük üretime çıkarmış durumda. 2021 yılında yaptığımız bu keşif yine Türkiye'nin Cumhuriyet tarihinin karalardaki en büyük keşfidir. Şu anda 41 kuyudan 45 bin varil üretiyoruz. Hedefimiz 95 kuyuda, 100 bin varil üretime çıkabilmek" dedi.
13.07.2024Ekonomi
Kira sözleşmesiyle ilgili dikkat çeken öneri geldi! Elektrik, su ve doğal gaz faturası detayı
Kira sözleşmesiyle ilgili dikkat çeken öneri geldi! Elektrik, su ve doğal gaz faturası detayıKira sözleşmeleriyle ilgili kiracılara çok önemli uyarı geldi. Kira sözleşmeleri hazırlanırken elektrik, su ve doğal gaz faturasıyla ilgili dikkat çeken detay verildi. Kira davalarında rekor artışlar görülürken, maalesef sorunlar adli vakalara da dönüştü. Yaşanabilecek anlaşmazlıkları en düşük seviyede tutmak için ise doğru hazırlanan bir kira sözleşmesi büyük önem taşıyor. Peki tarafların haklarını koruyan sözleşmede nelere dikkat etmek gerekiyor?
11.07.2024Ekonomi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan, kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
10.07.2024Gündem
Bakan Bayraktar, Dünya Bankası ile enerji iş birliğini artırmayı hedeflediklerini bildirdi
Bakan Bayraktar, Dünya Bankası ile enerji iş birliğini artırmayı hedeflediklerini bildirdiEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, enerji dönüşümü ve temiz enerji konularında Dünya Bankası ile iş birliğinin geliştirilmesi ve ortak projelerin artırılmasının hedeflendiğini bildirdi.
10.07.2024Ekonomi
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, TÜİK Toplantı Salonu'nda basın kuruluşlarının Ankara temsilcileri ve ekonomi haber müdürleriyle bir araya gelerek gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Enflasyon hesaplamalarına ilişkin tepkilere yanıt veren Çetinkaya dünyada enflasyon nasıl hesaplanıyorsa Türkiye'de de öyle hesaplandığını belirtti. Çetinkaya "TÜFE ve Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) arasında oluşan fark da sadece Türkiye'ye özgü değil" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Ekonomi
TÜİK Başkanı'ndan enflasyon hesaplama açıklaması
TÜİK Başkanı'ndan enflasyon hesaplama açıklamasıTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) hesaplamalarında enflasyon sepetindeki madde fiyatlarının neden açıklanmadığı, diğer kuruluşlarca yayımlanan endeksler ile farklılıklar, fiyat artışlarına etki eden faktörler gibi konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
9.07.2024Ekonomi
İzmir'de doğal gaz patlaması! İşte patlama anının görüntüleri
İzmir'de doğal gaz patlaması! İşte patlama anının görüntüleriİzmir'in Torbalı ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir restoranda patlama meydana geldi. Sanayi tipi tüpün patlama sonrası 4 kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili incelemenin sürdüğünü belirtirken 35 vatandaşın da yaralandığını açıkladı. İzmir Valisi Süleyman Elban da sokakta bulunan 11 binada ise hasar meydana geldiğini belirtti.
30.06.2024Vatan TV
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! BOTAŞ açıkladı
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! BOTAŞ açıkladıBoru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), temmuz itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gaz ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.
28.06.2024Ekonomi
Çevrecilerden yeni eylem: Stonehenge taşlarına boya püskürttüler
Çevrecilerden yeni eylem: Stonehenge taşlarına boya püskürttülerİngiltere'de çevreci grup "Just Stop Oil" aktivistleri, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bulunan ünlü Stonehenge anıtına turuncu toz boya püskürttü.
19.06.2024Dünya
Türkiye ile Japonya doğal gaz alanında İyi Niyet Antlaşması imzaladı
Türkiye ile Japonya doğal gaz alanında İyi Niyet Antlaşması imzaladıTürkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Derneği (GAZBİR) teknik merkezi olan GAZBİR-GAZMER ile Japonya'nın en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden biri olan OSAKA Gas Network ile Japonya'nın Osaka şehrinde afet önleme ve deprem konusundaki bilgi ve teknolojilerin paylaşılması konusunda İyi Niyet Antlaşması imzalandı. İmza töreni, OSAKA Gas Network Başkanı Minoru Murata, GAZBİR Başkanı Yaşar Arslan, GAZBİR-GAZMER ve Enerya yetkililerinin katılımları ile gerçekleşti.
11.06.2024Ekonomi
Doğal gazda fatura desteği için düğmeye basıldı! Gelire göre tarife sistemi
Doğal gazda fatura desteği için düğmeye basıldı! Gelire göre tarife sistemiHükümet doğal gaz faturalarıyla ilgili yeni bir düzenleme için harekete geçiyor. Yapılan çalışmalara göre vatandaşlar gelirine göre doğal gaz tarifesi ödeyecek. İşte detaylar...
11.06.2024Ekonomi
Dar gelirliye elektrik ve doğal gaz desteği!
Dar gelirliye elektrik ve doğal gaz desteği!Doğalgaz ve elektrik maliyetlerine karşı tüm kesimlerin desteklenmesi yerine, ihtiyaç sahiplerine odaklanan bir sisteme geçiş yapılacak. Dar gelirlilere yönelik destek kapsamının artırılması öngörülürken, yüksek elektrik ve gaz tüketimi olan üst gelir grubu daha fazla ödeyecek.
10.06.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı ikramiyelerimizi 10-14 Haziran tarihileri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Böylece tek kalemde emeklilerimize 42 bin TL tutarında ödeme yapacağız" dedi. Erdoğan yaptığı açıklamada Bayram tatili için alınan kararı açıkladı.
4.06.2024Gündem
SOCAR Türkiye'den açıklama: Ham petrolü İsrail'e sattığımız yönündeki ithamlar asılsızdır
SOCAR Türkiye'den açıklama: Ham petrolü İsrail'e sattığımız yönündeki ithamlar asılsızdırSOCAR Türkiye gündemdeki iddialara yönelik yazılı bir açıklama yaptı.
3.06.2024Ekonomi
Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı? Bakan Şimşek'ten cevap geldi
Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı? Bakan Şimşek'ten cevap geldiHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Bu program kaynak çekmez dediler. Tarihte eşi benzeri görülmemiş kaynak girişi var" ifadelerini kullandı. Bakan Şimşek ayrıca 'yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı?' sorusuna da yanıt verdi. İşte detaylar...
3.06.2024Ekonomi
'Bayan Bacak' Serpil Örümcer: Ekmek param için buradayım
'Bayan Bacak' Serpil Örümcer: Ekmek param için buradayım1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, maddi sıkıntı çekiyor. Hayat mücadelesi veren isim, Unkapanı'ndaki Ayın Biri Kilisesi'nin önünde pazar tezgahı açıyor.
3.06.2024Magazin
AB Büyükelçilerine doğal gaz mesajı: Kapasiteyi arttıralım, yatırım yapalım
AB Büyükelçilerine doğal gaz mesajı: Kapasiteyi arttıralım, yatırım yapalımEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Avrupa Birliği’ne üye ülkelerin büyükelçilerini bakanlıkta ağırladı. Görüşmede, Hazar bölgesindeki doğal gaz kaynaklarının Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaştırılması konusu gündeme geldi.
31.05.2024Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! BOTAŞ resmen açıkladı
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! BOTAŞ resmen açıkladıDoğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni kararı açıkladı. BOTAŞ, doğal gaz toptan satış fiyatlarında değişikliğe gitmedi.
31.05.2024Ekonomi
Enerji Bakanı Bayraktar'dan doğalgaz üretim açıklaması
Enerji Bakanı Bayraktar'dan doğalgaz üretim açıklamasıEnerji Bakanı Alparslan Bayraktar'dan doğalgaz üretim açıklaması! Bakan Bayraktar "Bugün itibari ile doğal gaz üretimimiz yeni rekora ulaştı. Günlük 5 milyon metreküp üretiyoruz" dedi.
24.05.2024Ekonomi
Türkiye ve Azerbaycan’dan Avrupa’nın doğal gaz arz güvenliğine yeni katkı
Türkiye ve Azerbaycan’dan Avrupa’nın doğal gaz arz güvenliğine yeni katkıTürkiye ve Azerbaycan, doğal gazda kendilerinin yanı sıra Avrupa’nın da arz güvenliğini sağlamaya dönük adımlar atıyor. Azerbaycan doğal gazının Türkiye’ye ve buradan da Avrupa’ya ulaştırılması için yeni ortaklıklar geliştirilirken mevcut iş birlikleri de derinleştiriliyor.
24.05.2024Ekonomi
Bursa'da evi havaya uçuran kiracı yoğun bakımdan çıktı
Bursa'da evi havaya uçuran kiracı yoğun bakımdan çıktıBursa'da kirada oturduğu evi doğal gaz borularını spiralle keserek havaya uçuran kiracı yoğun bakımdan çıktı. Normal odaya alınan kiracının psikolojik sorunlarının olduğu bildirildi.
24.05.2024Gündem
Ev sahibine kızan kiracı doğal gaz borularını kesip, evi patlattı
Ev sahibine kızan kiracı doğal gaz borularını kesip, evi patlattıBursa'da eşinden ayrılan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen kiracı, doğal gaz borularını spiral ile keserek binayı havaya uçurdu. Patlama sonrası ortalık savaş alanına dönerken kiracı ise yanarak yaralandı. Kiracının ev sahibini eve çağırdığı ve o sırada patlamayı gerçekleştirmek istediği iddia edildi.
22.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.