Oruç Reis

Oruç Reis

Son dakika oruç reis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oruç reis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oruç reis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oruç Reis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oruç reis gelişmeleri de dahil olmak üzere 335 oruç reis haberi bulunmuştur. Tüm oruç reis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pendik'te kaportacı dükkanında patlama: 2'si itfaiye personeli 7 yaralı
Pendik'te kaportacı dükkanında patlama: 2'si itfaiye personeli 7 yaralı Pendik'te 5 katlı binanın bodrum katındaki kaportacı dükkanında iddiaya göre gazlı bir araçta patlama meydana geldi. Patlamada dükanda bulunan 5 kişi ile, yangını söndürmeye çalışan 2 itfaiye personeli dumandan etkilendi. O anlar cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı
25.06.2023 Yaşam
Eski Yunan Bakan Dendias 'Asla unutmayacağım' diyerek açıkladı: Erdoğan izin verdiği için minnettarım
Eski Yunan Bakan Dendias 'Asla unutmayacağım' diyerek açıkladı: Erdoğan izin verdiği için minnettarım Yunanistan'ın eski Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ülkenin en büyük gazetelerinden biri olan Kathimerini'ye konuştu. Görev süresi boyunca unutamadığı olaylardan bahseden Dendias, 29 Haziran 2022'de Madrid'deki NATO zirvesinde yaşanan olayların perde arkasını anlattı.
12.06.2023 Dünya
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Levent'teki Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açılışında konuştu. Erdoğan, caminin 750 milyon liraya mal edildiğini ve camide aynı anda 20 bin kişinin ibadet edebileceğini söyledi.
12.05.2023 Gündem
Ücretsiz doğal gaz ile ilgili yeni açıklama geldi! Bakan Dönmez duyurdu
Ücretsiz doğal gaz ile ilgili yeni açıklama geldi! Bakan Dönmez duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Ücretsiz doğal gaz yaklaşık 40 milyar lira. Vergiler dahil 1 yıl boyunca yaklaşık 40 milyar lira bir katkı vatandaşımıza sağlamış olacağız" dedi.
11.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: Hidrokarbon aramaları konusunda dünyanın dört bir tarafından teklifler alıyoruz
Bakan Dönmez: Hidrokarbon aramaları konusunda dünyanın dört bir tarafından teklifler alıyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, hidrokarbon arama ve araştırmaları konusunda dünyada bu kadar geniş filoya sahip nadir ülkelerden birinin Türkiye olduğunu belirterek, “Şimdi dünyanın dört bir tarafından ‘Bu sondajları gelin bizim burada da yapın’ diye teklifler alıyoruz. Asya’dan, Amerika’dan, Afrika’dan, Orta Doğu’dan. Tabii önceliğimizi Karadeniz gaz keşfine vermiştik. Şimdi iş programımız elverdikçe bu filomuzun bir kısmını belki yurt dışındaki işlere gönderebiliriz" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Veliden öğretmene 'eşime mesaj attın' saldırısı
Veliden öğretmene 'eşime mesaj attın' saldırısı Ankara'nın Mamak ilçesindeki Oruç Reis İlkokulu'nda sınıf öğretmeni Zeynel Demirhan (53), öğrencisinin annesi Medine K.'ye çocuğunun alacağı kitapla ilgili mesaj attığı gerekçesiyle kocası Emrah K.'nin sınıfta yumruklu saldırısına uğradı. Emrah K, jandarma tarafından gözaltına alınıp, serbest bırakıldı.
31.12.2022 Gündem
Enerjide milli adımı başlatan söz! Adım adım tarihi süreç
Enerjide milli adımı başlatan söz! Adım adım tarihi süreç Türkiye'de enerji alanında dev bir yatırım daha hizmete alındı. Türkiye'nin ilk yer altı doğalgaz tesisi olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi hizmete girdi. Tarihi adımın temelleri dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın kritik konuşması ile atılmıştı.
16.12.2022 Ekonomi
Karadeniz gazında sona yaklaşılıyor! Bakan Dönmez tarihi açıkladı
Karadeniz gazında sona yaklaşılıyor! Bakan Dönmez tarihi açıkladı Karadeniz gazıyla ilgili yeni gelişme. Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Filyos Doğalgaz İşleme Tesisinde incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, mart ayı içinde karaya ilk gaz akışını sağlamayı planladıklarını belirterek, An itibari ile 16 inçlik doğal gazın taşınacağı ana boru hattının 140 kilometresi tamamlandı dedi.
20.09.2022 Ekonomi
GSB kura sonuçları sorgulama (gsb.gov.tr.sonuc)! GSB kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB kura sonuçları isim listesi açıklandı mı?
GSB kura sonuçları sorgulama (gsb.gov.tr.sonuc)! GSB kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın taşra teşkilatında temizlik görevlisi meslek kolunda 144'ü engelli, 106'sı eski hükümlü statüsünde olmak üzere toplam 1017 sürekli işçi alımı yapılacağı kura çekimi saat 10.30’da başladı. 12 Ağustos'ta sona eren başvuruların ardından gözler GSB kura çekimi sonuçlarına çevrildi. GSB 1017 sürekli işçi alımı kura çekimi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından noter huzurunda gerçekleştirildi, GSB işçi alımı kura sonucu isim listeleri, Bakanlığın internet adresinden duyurulacak. Peki, GSB kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? GSB kura sonuçları ve isim listesi sorgulama…
31.08.2022 Personel Alımı
GSB kura çekimi canlı yayın 2022! GSB kura çekimi nerden izleyebilirim, saat kaçta? GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı?
GSB kura çekimi canlı yayın 2022! GSB kura çekimi nerden izleyebilirim, saat kaçta? GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? GSB personel alımı kura çekimi heyecanı başladı. 12 Ağustos’ta sona eren Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 1017 sürekli işçi alımı başvurularında sıra kura çekimine geldi. İŞKUR tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede nihai adayların belirlenmesi için bugün noter huzurunda GSB kura çekimi yapılacak. Peki, GSB kura çekimi saat kaçta? İŞKUR GSB personel alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır? İşte GSB kura çekimi canlı yayın ve sorgulama ekranı…
31.08.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik personeli alımı kura çekilişi ne zaman? GSB kura sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB işçi alımı mülakatları ne zaman?
Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik personeli alımı kura çekilişi ne zaman? GSB kura sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB işçi alımı mülakatları ne zaman? Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 1017 temizlik personeli alımı başvuruları İŞKUR üzerinden 12 Ağustos’ta tamamlanmıştı. Gözler GSB tarafından yapılacak kura çekilişine çevrildi. GSB, temizlik işçisi, engelli sürekli temizlik işçisi, eski hükümlü sürekli temizlik işçisi alımı için kura çekimini gerçekleştirecek. Kurada adı çıkanların daha sonra sözlü sınavları yapılacak. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik personeli alımı kura çekilişi ne zaman? GSB kura listeleri açıklandı mı? GSB kura sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB işçi alımı mülakatları ne zaman? İşte detaylar…
29.08.2022 Personel Alımı
Abdülhamid Han gemisinin dikkat çeken hikayesi! Zincirleri kıran o sihirli soru
Abdülhamid Han gemisinin dikkat çeken hikayesi! Zincirleri kıran o sihirli soru Hürriyet Gazetesi yazarı Fatih Çekirge, Abdülhamid Han gemisinin hikayesini yazdı. Çekirge, yazıda 6 Nisan 2017 tarihindeki atılan önemli adımı ve Abdülhamid Han gemisinin bilinmeyen detaylarını anlattı.
14.08.2022 Gündem
İşte enerjide milli adımın hikayesi! Dev hamlenin fitilini ateşleyen konuşma
İşte enerjide milli adımın hikayesi! Dev hamlenin fitilini ateşleyen konuşma Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisi Abdülhamid Han, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle görev yerine uğurlandı. Gözler ise Abdülhamid Han gemisinin, 6 Nisan 2017'de dönemin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın yaptığı konuşmayla başlayan hikayesine çevrildi. İşte tarih tarih Abdülhamid Han gemisinin hikâyesi...
9.08.2022 Ekonomi
Abdülhamid Han Mavi Vatan'da! Prof. Şenay Yalçın: Birkaç ay içinde müjdeli haberler alabiliriz
Abdülhamid Han Mavi Vatan'da! Prof. Şenay Yalçın: Birkaç ay içinde müjdeli haberler alabiliriz Abdülhamid Han Gemisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedefe doğru yol almaya başladı. Akdeniz'de doğal gaz arayacak olan gemiye ilişkin Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Şenay Yalçın önemli bilgiler verdi. Yalçın "Fazla değil birkaç ay içerisinde güzel haberleri alabileceğimizi düşünüyorum" dedi.
9.08.2022 Ekonomi
Yunanistan’da Abdülhamid Han korkusu! En kötü senaryo...
Yunanistan’da Abdülhamid Han korkusu! En kötü senaryo... Yunanistan'da Abdülhamid Han paniği başladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Abdülhamid Han sondaj gemisinin gelecek ay Akdeniz’de faaliyetlerine başlayacağını açıklaması Atina’yı alarma geçirdi. Atina, geminin görev yerine göre iki ülke arasında yaşanabilecek olası senaryoları değerlendirmeye başladı.
22.07.2022 Dünya
Yunanistan'da Joe Biden şoku! Tatbikatları iptal ediyorlar: Türkiye istediği her şeyi aldı...
Yunanistan'da Joe Biden şoku! Tatbikatları iptal ediyorlar: Türkiye istediği her şeyi aldı... İspanya'nın başkenti Madrid’deki tarihi NATO zirvesinde ABD Başkanı Joe Biden’ın “Türkiye’ye F-16 satmalıyız” şeklindeki çıkışı komşu Yunanistan’da geniş yankı buldu. Stratejisini Ege’de hava üstünlüğünü ele geçirmek üstüne kuran Atina’nın bu hayali suya düşerken Ankara ile arayı yumuşatmak için rutin tatbikatlara ara vereceği iddia edildi.
2.07.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Cezayir'de Bey Sarayı'nı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Cezayir'de Bey Sarayı'nı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cezayir’de Hacı Ahmet Bey Sarayı'nı ziyaret etti.
26.06.2022 Siyaset
1 çocuk annesini tüfekle öldürüp, intihara kalkıştı
1 çocuk annesini tüfekle öldürüp, intihara kalkıştı  Balıkesir'de İsmail Ertek (56), tartıştığı 1 çocuk annesi Sevim Özdemir'i (38) pompalı tüfekle öldürdükten sonra kendi başına da ateş ederek ağır yaralandı. 
22.06.2022 Yaşam
Türkiye'nin Akdeniz, Ege ve Karadeniz'deki enerji gücü! Dünyada benzeri yok...
Türkiye'nin Akdeniz, Ege ve Karadeniz'deki enerji gücü! Dünyada benzeri yok... Türkiye'nin Doğu Akdeniz, Ege ve Karadeniz'deki enerji filosu büyüyor. Abdülhamit Han sondaj gemisinin de filoya katılmasıyla sondaj gemi sayısını 4'e yükselten Türkiye'nin denizlerdeki enerji arama gücü artmaya devam ediyor. 2 adette sismik araştırma gemisi bulunan Türkiye bu gücüyle dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer alıyor. (Haber7)
15.06.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız' Efes-2022 Tatbikatı’nı yerinde takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Yunanistan’a yaptığı uyarılar, hükümetin soğukkanlı görünme çabalarına rağmen Atina’da panik etkisi yarattı. Yunan başkentinde Ege’de ‘sıcak olay’ yaşanması ihtimaline dair korku iyice arttı. Bakanlardan peş peşe açıklamalar gelirken Yunan televizyonuna çıkan emekli koramiral, skandal sözlere imza attı.
11.06.2022 Dünya
Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı...
Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı... 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı' dizisinden ayrılan Engin Altan Düzyatan, önceki gün İstanbul Havalimanı’nda elinde koltuk değnekleriyle görüntülendi. Yürümekte güçlük çeken ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, "Oyunculuğu bıraktı" şeklindeki iddialara da açıklık getirdi.
22.05.2022 Magazin
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrıldı mı, Oruç Reis Engin Altan Düzyatan neden ayrıldı? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Oruç Reis ile ilgili aramalar arttı. Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan'ın akıbeti merak ediliyor. Isabel'i canlandıran Pelin Akil ve Meryem'i canlandıran Cemre Gümeli'nin diziye geçen hafta veda etmişti. Peki, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
20.05.2022 Televizyon
Avrupa Birliği'nde Rusya depremi! Yunanistan'ın Türkiye korkusu ikiye böldü...
Avrupa Birliği'nde Rusya depremi! Yunanistan'ın Türkiye korkusu ikiye böldü... Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra Rus petrolüne yaptırım uygulamak için harekete geçen Avrupa Komisyonu'nun planları Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Malta’nın yaptığı yoğun lobi çalışmaları nedeni ile parçalandı. Yunanistan petrol yasağı nedeni ile kendilerinin sahneden çekilmesi durumunda aralarında Türkiye ve Çin'in de aralarında bulunduğu ülkelerin devreye gireceğini savunuyor.
10.05.2022 Dünya
Damat dehşeti! Kanser hastası kayınvalidesini öldüresiye dövdü
Damat dehşeti! Kanser hastası kayınvalidesini öldüresiye dövdü Samsun'da eşiyle boşanma davası devam ederken Anneler Günü'nde kanser hastası olan kayınvalidesini darp ederek gözaltına alınıp serbest bırakılan damat, savcının talimatıyla yeniden gözaltına alınıp adliye sevk edildi.
10.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Oruç Reis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oruç reis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.