Fatura

Fatura

Son dakika fatura haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatura ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatura haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatura

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatura gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.882 fatura haberi bulunmuştur. Tüm fatura haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polat çiftinin davasında 909 sayfalık MASAK raporu ortaya çıktı: Raporda dikkat çeken sabun detayı
Polat çiftinin davasında 909 sayfalık MASAK raporu ortaya çıktı: Raporda dikkat çeken sabun detayıMASAK Polatlara ilişkin 909 sayfalık ilişkin bir rapor hazırladı. 8 ayda hazırlanan raporda şaşırtıcı detaylar yer aldı. Detayları canlı yayında aktaran CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz, "Aslında bu raporda fatura tamamen Engin Polat'a kesilmiş diyebiliriz. MASAK ön raporunda her ne kadar Dilan Polat adına şirketler olsa da tüm şirketlerin mali hesapları tüm ticari faaliyetleri Engin Polat gerçekleştirmiştir diyor" dedi. Öte yandan Tokaz, "Ticari faaliyeti olmayan pek çok kişi tarafından Dilan Polat'ın sabunlarından binlerce adet siparişler verildiği MASAK raporunda yer alıyor" dedi. İşte rapordan detaylar...
19.07.2024Gündem
Su faturalarında yüzde 50 indirim sağlıyor; Bulaşık makinesinde bu düğmeye 1 kez basın
Su faturalarında yüzde 50 indirim sağlıyor; Bulaşık makinesinde bu düğmeye 1 kez basınFaturalardaki yüksek artış yaşam maliyetlerini kat kat artırıyor. Pek çok ailenin sıkıntılı durumlar yaşamasına sebep oluyor. Bulaşık makinesindeki bu gizli düğmeye bir kez bastığınızda su faturası yüzde 50 düşük geliyor.
18.07.2024Yaşam
Bakanlık harekete geçti! Fatura kesmeyene büyük ceza geliyor
Bakanlık harekete geçti! Fatura kesmeyene büyük ceza geliyorHazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. Fatura düzenlemeyenlere katmerli ceza kesmeye hazırlanıyor. Detaylar belli oldu.
18.07.2024Ekonomi
Şoke eden su faturası! Ev sahibi rakamı görünce küçük dilini yuttu
Şoke eden su faturası! Ev sahibi rakamı görünce küçük dilini yuttuTekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yaşayan bir vatandaşa 268 bin 821 lira su faturası geldi. Bir aylık gelen su faturası karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaş, “Siz beni toprak ağası mı sandınız” dedi.
17.07.2024Gündem
Bakanlık harekete geçti! Çok harcayan ancak vergi vermeyenlere yakın takip
Bakanlık harekete geçti! Çok harcayan ancak vergi vermeyenlere yakın takipVergi Denetim Kurulu, yüksek tutarda harcaması olduğu halde herhangi bir gelir beyan etmeyen veya düşük tutarlı gelir beyanında bulunan kişileri mercek altına aldı. İlk etapta tespit edilen 800 kişinin aylık 5 milyon liranın üzerinde harcama yaptığı ancak hiç gelir beyan etmediği görüldü.
13.07.2024Ekonomi
Fenomen soruşturmasında adliyeye sevk edilen Neslihan ve İnanç Güngen tutuklandı
Fenomen soruşturmasında adliyeye sevk edilen Neslihan ve İnanç Güngen tutuklandıKüçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ‘kara para aklama’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ soruşturması çerçevesinde gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Neslihan ve İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu 17 kişi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.
12.07.2024Gündem
IBAN ile para gönderirken bu detaylara dikkat edin! Yeni kurallar geldi, artık zorunlu oluyor
IBAN ile para gönderirken bu detaylara dikkat edin! Yeni kurallar geldi, artık zorunlu oluyorSon dönemde işletmelerin IBAN kullanımı yaygınlaşıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı, bu durumu kontrol altına almak için denetimleri artırıyor. Tüketiciler, ödemelerinde dikkatli olmalı ve ödeme açıklamalarına hizmet detaylarını eklemeli. İşletmeler ise fiş veya fatura düzenlemeyi ihmal etmemeli. İşte IBAN'a para gönderirken dikkat edilmesi gereken detaylar...
12.07.2024Ekonomi
Elektrik faturalarında yeni dönem! Aboneler artık ücret ödeyemeyecek
Elektrik faturalarında yeni dönem! Aboneler artık ücret ödeyemeyecekMilyonlarca elektrik abonesini yakından ilgilendiriyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), taslak çalışması kapsamında, fatura ödemelerini düzenli yapan mesken abonelerinden yeni yapacakları sözleşmelerde güvence bedeli alınmamasının planlandığını açıkladı.
11.07.2024Ekonomi
Kira sözleşmesiyle ilgili dikkat çeken öneri geldi! Elektrik, su ve doğal gaz faturası detayı
Kira sözleşmesiyle ilgili dikkat çeken öneri geldi! Elektrik, su ve doğal gaz faturası detayıKira sözleşmeleriyle ilgili kiracılara çok önemli uyarı geldi. Kira sözleşmeleri hazırlanırken elektrik, su ve doğal gaz faturasıyla ilgili dikkat çeken detay verildi. Kira davalarında rekor artışlar görülürken, maalesef sorunlar adli vakalara da dönüştü. Yaşanabilecek anlaşmazlıkları en düşük seviyede tutmak için ise doğru hazırlanan bir kira sözleşmesi büyük önem taşıyor. Peki tarafların haklarını koruyan sözleşmede nelere dikkat etmek gerekiyor?
11.07.2024Ekonomi
Ehliyet sınavında neler değişti, direksiyon sınavı süresi kaç dakika oldu?
Ehliyet sınavında neler değişti, direksiyon sınavı süresi kaç dakika oldu?Direksiyon sınavı düzenlemesi Resmî Gazete'de yayımlandı. Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'le beraber teorik ve uygulamalı sınavlarda birçok değişiklik geliyor. Yeni yönetmeliğe göre sınav yeri sabah yapılan kurayla belli olacak. Peki direksiyon sınavları nasıl olacak, direksiyon sınavında süre kaç dakika?
10.07.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Ehliyet sınavlarında süre ve bazı kurallar değişti
Resmi Gazete'de yayımlandı! Ehliyet sınavlarında süre ve bazı kurallar değiştiSürücü belgesi sınavlarına başkasının yerine girenler veya girmeye teşebbüs edenler ile kendi yerine başkasını sınava sokan veya buna teşebbüs edenlerin sınavlardan men süresi 2 yıldan 5 yıla çıkarıldı.
9.07.2024Gündem
Araba sahipleri dikkat! Zorunlu hale getirilecek, usulsüz fatura tarih olacak
Araba sahipleri dikkat! Zorunlu hale getirilecek, usulsüz fatura tarih olacak Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) gelecek yıldan itibaren vergi mükellefi kişi ve kuruluşlar için zorunlu hale gelerek, akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan yıllık yaklaşık 15 milyar liralık vergi kaybının da önüne geçecek.
2.07.2024Ekonomi
1 Temmuz e fatura zorunluluğu mu geliyor? Kesilecek toplam ceza 1 milyon 100 bin lira olacak.
1 Temmuz e fatura zorunluluğu mu geliyor? Kesilecek toplam ceza 1 milyon 100 bin lira olacak.Brüt satış hasılatı 2022 yılında 3 milyon lira ve üzeri olan mükellefler, 1 Temmuz'dan sonra sektör ayrımı olmadan e-faturaya geçmek zorunda olacak.
29.06.2024Ekonomi
Adana'da şehit yakını ve gazilere verilen yemekte usulsüzlüğe ceza yağdı
Adana'da şehit yakını ve gazilere verilen yemekte usulsüzlüğe ceza yağdıAdana’nın Ceyhan ilçesinde şehit yakını ve gazilere verilen yemekte usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle yemek firması sahibi ve eski Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı'nın da aralarında olduğu 4 kişiye 6 yıl 3’er ay hapis cezası verildi.
26.06.2024Adana
Fiş almayan, hesabını başkasına veren yandı! Bakanlık yeni düzenleme getiriyor
Fiş almayan, hesabını başkasına veren yandı! Bakanlık yeni düzenleme getiriyorHazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. ‘Fiş almayayım indirim yap’ dönemi kapanıyor. Bakanlık gelir artırıcı düzenlemeler kapsamında fiş ve fatura gibi belgeleri düzenlemeyenlerle bu belgeleri almayanlara ağır yaptırımlar getirerek, kayıt dışı ticareti azaltmayı öngörüyor. İşte detaylar...
21.06.2024Ekonomi
Doğal gazda fatura desteği için düğmeye basıldı! Gelire göre tarife sistemi
Doğal gazda fatura desteği için düğmeye basıldı! Gelire göre tarife sistemiHükümet doğal gaz faturalarıyla ilgili yeni bir düzenleme için harekete geçiyor. Yapılan çalışmalara göre vatandaşlar gelirine göre doğal gaz tarifesi ödeyecek. İşte detaylar...
11.06.2024Ekonomi
Dar gelirliye elektrik ve doğal gaz desteği!
Dar gelirliye elektrik ve doğal gaz desteği!Doğalgaz ve elektrik maliyetlerine karşı tüm kesimlerin desteklenmesi yerine, ihtiyaç sahiplerine odaklanan bir sisteme geçiş yapılacak. Dar gelirlilere yönelik destek kapsamının artırılması öngörülürken, yüksek elektrik ve gaz tüketimi olan üst gelir grubu daha fazla ödeyecek.
10.06.2024Ekonomi
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den 'mezuniyet balosu' açıklaması: Yasaklamadık
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den 'mezuniyet balosu' açıklaması: YasaklamadıkMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredata yönelik eleştirilere yanıt verdi. Bakan Tekin, müfredata ilişkin 67 bin görüş alındığını belirterek "Saygı sınırının dışında eleştiriler yapılıyor." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin, "Liselerde mezuniyet baloları yasaklandı mı?" sorusuna da yanıt verdi.
3.06.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 organize suç örgütü çökertildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın, Erzurum ve Karaman merkezli 5 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Kuyu-2' Operasyonları'nda Aydın’da Hakan Gürel’in, Erzurum'da Erkan Yaprak ve Muhammet Tokyay'ın, Karaman’da İbrahim Öztürk’ün elebaşılığını yaptığı 3 suç örgütü çökertildi.
31.05.2024Gündem
Fatura ödeme merkezinde dolandırıcılık yaptılar!
Fatura ödeme merkezinde dolandırıcılık yaptılar!İstanbul'un Avcılar İlçesinin Merkez Mahallesi'nde yıllardır faaliyet gösteren fatura ödeme merkezinde faturalarını ödeyenler evlerine gelen elektrik, su ve doğalgaz kesme tebligatlarıyla şok yaşadı. 2 ay önce el değiştirdiği ve ruhsatsız olduğu öğrenilen iş yerini belediye ekipleri mühürledi. Çok sayıda kişinin fatura ücretlerini toplayan dolandırıcılar kayıplara karıştığı belirtildi.
22.05.2024Gündem
Haydar Dümen'in eşine tefeciler tuzak kurdu! Emniyet ekipleri tarafından operasyon yapıldı
Haydar Dümen'in eşine tefeciler tuzak kurdu! Emniyet ekipleri tarafından operasyon yapıldıİstanbul'un Silivri İlçesinde borç para verdiği mağdurların taşınmazlarına el koyan şüphelilere yönelik operasyon yapıldı. Mağdurların içinde 2022 yılında hayatını kaybeden psikiyatr Haydar Dümen'in eşi Gülten Dümen de bulunuyor. Sanıkların "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" ile "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına ilişkin çalışma yapıldığı açıklandı.
20.05.2024Magazin
Vergi kaçağına sıkı takip! 17 milyar liralık sahte faturaya inceleme
Vergi kaçağına sıkı takip! 17 milyar liralık sahte faturaya incelemeHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatıyla, maliye ekipleri 17 milyar liralık sahte faturaya yönelik inceleme başlattı.
15.05.2024Ekonomi
Tam ATM’de hangi bankalar var, Tam ATM ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?
Tam ATM’de hangi bankalar var, Tam ATM ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?Yedi kamu bankasının hizmetleri tek ATM'de toplandı. Konuya ilişkin bilgi veren Bileşim AŞ Genel Müdürü Murat Akseven, "Üye bankaların müşterileri şu an için 5 bin 600, yakın bir tarihte 19 bin TAM ATM'sine erişebilme ve işlem yapabilme imkanı elde edecekler" dedi. Peki, TAM ATM hangi bankalarda var, TAM ATM nedir, ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?
11.05.2024Ekonomi
Emekliye kira desteğinde rakam belli oldu; 10 bin TL emekli maaşı alana kira, fatura ve gıda desteği şartları nedir?
Emekliye kira desteğinde rakam belli oldu; 10 bin TL emekli maaşı alana kira, fatura ve gıda desteği şartları nedir?Emekliler 10 bin TL maaşa ek olarak kira, gıda, fatura desteği almak için başvurulara yakında başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilecek destek ödemelerinde en düşük emekli maaşı alan emeklilere "bölgesel destek" geliyor. Buna göre kira, gıda ve fatura desteği olacak. Peki emeklilere bölgesel destek şartları nedir?
8.05.2024Ekonomi
Basit usul nedir, basit usul kalkıyor mu?
Basit usul nedir, basit usul kalkıyor mu?Vergilendirme, bir hesap dönemi içinde elde edilen gelir ile giderler ve satılan malların alış bedelleri arasındaki müspet farka uygulanan vergilendirme olan basit usul ile ilgili sosyal medyada kaldırılacağına dair iddialar dolaşıyor. Peki, Basit usul kalkıyor mu?
7.05.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fatura ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatura haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.