Elektrik Fiyatları

Elektrik Fiyatları

Son dakika elektrik fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.302 elektrik fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm elektrik fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar: Yükseltildi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar: Yükseltildi Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş bir karar daha verildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), elektrik üreticileri ve tedarikçi şirketler için referans fiyat olan piyasa takas fiyatı tavan fiyatının yükseltildiğini duyurdu.
4.07.2023 Ekonomi
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama Kuru soğan arzındaki artışla birlikte fiyatlar üreticide yüzde 50,8, markette yüzde 24,3 düştü. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla son günlerde yaşanan doğal afetleri, beklenen buğday alım fiyatını, mayıs ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarında yaşanan değişimleri değerlendirdi. Artan nüfus karşısında üretimin sürdürülebilirliği için gerekli tedbirler alınarak süt üretiminin artarak devam etmesinin sağlanması gerektiğine dikkati çeken Bayraktar, “Bunun için süt fiyatlarını baskılamak yerine yem fiyatları kontrol altına alınmalı, yetiştiriciye makul fiyatlardan kaba ve kesif yem temin etmenin yolu bulunmalıdır” dedi.
1.06.2023 Ekonomi
Akkuyu NGS ile 70 yıllık hayal gerçekleşti! 'Nükleer enerji muazzam katkı sağlayacak'
Akkuyu NGS ile 70 yıllık hayal gerçekleşti! 'Nükleer enerji muazzam katkı sağlayacak' Türkiye'nin en büyük yatırımları arasında bulunan ilk nükleer güç santrali Akkuyu NGS için nükleer yakıt getirme töreni geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Dünyanın izlediği tören sonrası nükleer enerjinin Türkiye'ye ne gibi faydalar sağlayacağı merak konusu oldu. MÜSİAD Enerji ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Altuğ Karataş, Türkiye'nin nükleer enerji hamleleri ile ilgili açıklamalarda bulunarak konuyla ilgili merak edilen detayları aktardı.
2.05.2023 Ekonomi
Doğal gaz ve elektriğe indirim sinyali! Bakan Dönmez tarih verdi
Doğal gaz ve elektriğe indirim sinyali! Bakan Dönmez tarih verdi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz ve elektrik fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
30.01.2023 Ekonomi
Elektrikle ilgili flaş karar! Fiyatlar yüzde 123 arttı
Elektrikle ilgili flaş karar! Fiyatlar yüzde 123 arttı Elektrik piyasasıyla ilgili flaş karar verildi. Elektrik Piyasası’nda uygulanacak olan lisans işlemleriyle ilgili ücretlere 2023 yılı için yeniden değerleme oranı olan yüzde 123 oranında zam yapıldı.
17.12.2022 Ekonomi
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! Türkiye’nin kurulu güç kapasitesi 102 bin MW’ı aştı
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! Türkiye’nin kurulu güç kapasitesi 102 bin MW’ı aştı Türkiye’nin Eylül ayı sonu itibariyle elektrik kurulu gücü, bir önceki yıla göre 3.765 MW artarak 102 bin 281 MW seviyesine yükseldi.
21.10.2022 Ekonomi
AB ülkeleri gaz tavan fiyatında anlaşamadı
AB ülkeleri gaz tavan fiyatında anlaşamadı Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin enerjiden sorumlu bakanları gaza tavan fiyat getirilmesi konusunda anlaşmaya varamadı.
12.10.2022 Ekonomi
EPDK'dan elektrik fiyatı kararı! Resmen belli oldu
EPDK'dan elektrik fiyatı kararı! Resmen belli oldu Elektrik iletiminde ek ücretler belirlendi. EPDK'nın konuyla ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Buna göre; 2023 yılında uygulanacak iletim ek ücreti, TEİAŞ iletim tarifesinin binde beşi olarak belirlendi.
17.09.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarını yüzde 60 düşürüyor!
Elektrik faturalarını yüzde 60 düşürüyor! Gaziantep Teknopark'ta 4 yıldır inovasyon çalışmalarına imza atan 8 kişilik ekip, 'Şua' adını verdikleri elektrik tasarruf cihazı geliştirdi. 24 saat açık olan işletmede denemeler yapıp, yüzde 60 tasarruf sağladıklarını belirten İsmail Ertuğrul Uyasır (51), "Burada faturaları gözlemliyoruz ve istediğimizin üzerinde sonuçlar almaya başladık. Bu da bizi memnun ediyor" dedi.
29.08.2022 Ekonomi
Zeytinyağı, yumurta, süt, peynir, terayağı,pirinç, tavuk ve kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 9 katına çıktı, yüzde 766,5...
Zeytinyağı, yumurta, süt, peynir, terayağı,pirinç, tavuk ve kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 9 katına çıktı, yüzde 766,5... Gıda fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Zeytinyağı, yumurta, süt, peynir, terayağı,pirinç, tavuk, kırmızı et, domates, patates, limon, elma ve diğer pek çok ürünü kapsıyor. Büyük fark ortaya çıktı. Temmuz ayında üretici ile market arasındaki fiyat farkı 9 kata yaklaştı. Bu ayın da üretici ile market arasındaki fiyat farkı en fazla yüzde 766,5 ile elmada gerçekleşti. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Temmuz ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarını değerlendirdiği bir açıklama yaptı.
1.08.2022 Ekonomi
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 32 oranında...
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 32 oranında... Elektrik ile ilgili flaş gelişme. Resmen belli oldu. Türkiye’nin kurulu güç kapasitesi 101.5 bin MW’ı aştı. Türkiye’nin Haziran ayı sonu itibariyle elektrik kurulu gücü, bir önceki aya göre 852 MW artarak 101 bin 518 MW seviyesine yükseldi. Öte yandan Lisanssız santrallerin kurulu güç içindeki payı yüzde 8 iken, lisanslı santrallerin payı yüzde 92 oldu. Kurulu güç içinde kamunun payı yüzde 32, özel sektörün payı da yüzde 68 olarak gerçekleşti. İşte son dakika haberinin detayları...
20.07.2022 Ekonomi
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 48 oranında...
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 48 oranında... Elektrik ile ilgili son dakika gelişmesi. Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) duyurdu. Resmen değişti. Haziran ayında Türkiye elektrik üretiminin yaklaşık yüzde 48’i yenilenebilir enerji kaynaklarından üretildi. TEİAŞ verilerine göre, Haziran ayı boyunca yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik üretimi bir önceki yıla göre yüzde 46,37 artarak günlük ortalama 0,43 TWh’e yaklaştı. Böylece yenilenebilir kaynaklar elektrik üretiminde yüzde 47,71’lik bir paya sahip oldu. İşte son dakika haberinin detayları...
3.07.2022 Ekonomi
Elektrikle ilgili flaş gelişme! EPDK açıkladı, yüzde 27 yükseldi
Elektrikle ilgili flaş gelişme! EPDK açıkladı, yüzde 27 yükseldi Elektrikle ilgili flaş gelişme. Yüzde 27'ye yükseldi. EPDK açıkladı. Türkiye’nin lisanssız elektrik kurulu gücü Nisan’da bir önceki yıla göre 612 MW artarak 7 bin 688 MW’a ulaştı. Öte yandan Lisanslı kurulu güç içerisinde doğal gazın payı yüzde 27,23, barajlı hidrolik santrallerin payı yüzde 25,17, linyitin payı yüzde 10,95, ithal kömürün payı yüzde 9,77, taşkömürünün payı yüzde 0,91 olurken akarsu tipi hidroelektrik santrallerinin payı da yüzde 8,86 oldu. İşte son dakika haberinin detayları...
1.07.2022 Ekonomi
O binaların elektrik ve su fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Ve değişiyor...
O binaların elektrik ve su fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Ve değişiyor... Elektrik ve su fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Faturalara yansıyacak. Meclis'te görüşmeleri süren torba yasada iskansız konutlarla ilgili önemli bir düzenleme var. Teklif olduğu gibi yasalaşırsa iskansız konutlara abonelik hakkı gelecek. Oturulmaya başlanan ancak imar aykırılıkları nedeniyle iskanı olmayan konutlar elektrik ve su aboneliği alabilecek. Bu faturaların düşmesi anlamına geliyor. İşte son dakika haberinin detayları...
30.06.2022 Ekonomi
Elektrikle ilgili flaş karar! Bakan duyurdu: Devreye alıyoruz
Elektrikle ilgili flaş karar! Bakan duyurdu: Devreye alıyoruz Elektrikle ilgili son dakika gelişmesi. Resmen harekete geçildi. Bakan Dönmez açıkladı. Elektrik abonelerini yakından ilgilendiriyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ankara'da Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda (EPDK) düzenlenen '14üncü Elektrik Dağıtım Şirketleri Sektör Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Toplantıda, Bakan Dönmez ile EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) Başkanı Kıvanç Zaimler ve elektrik dağıtım şirketlerinin temsilcileri yer aldı. Bakan Dönmez, ilerleyen yıllarda en önemli konu başlıkları arasında elektrikli otomobillerin yer alacağına işaret ederek, “Elektriğin hayatımıza girmediği nokta yok. Bizim bir asırdır bindiğimiz araçların yakıtı petrol türevleri iken, artık orada da ciddi bir dönüşüm yaşanacak. 2030 yılında muhtemel araç sayısını dikkate alarak şebeke altyapısında bir yatırıma ihtiyacımız olacak. İşte bu altyapı için 1 milyar dolarlık yatırım devreye alıyoruz” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
16.06.2022 Ekonomi
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK duyurdu, yaptırım geliyor
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK duyurdu, yaptırım geliyor Elektrikle ilgili flaş karar. EPDK duyurdu. Resmen değişti. Lisanssız üretici ödemelerini geciktiren Görevli Tedarik Şirketi (GTŞ)’lerin alacakları bloke edilecek. İşte son dakika haberinin detayları...
15.06.2022 Ekonomi
Fiyatlar düştü! Pazarlar hareketlendi
Fiyatlar düştü! Pazarlar hareketlendi Kış boyunca yüksek olan sebze ve meyve fiyatları havaların ısınmasıyla düşmeye başladı. Ordu’da pazarcı esnafı, yaz aylarının gelmesiyle birlikte fiyatlarda ciddi oranda düşüş olduğunu, talebin arttığını söyledi.
1.06.2022 Ekonomi
Kripto paralar çöküşe sürükleniyor! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve...
Kripto paralar çöküşe sürükleniyor! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve... Kripto paralarda rüzgar tersine döndü. Sert hareketlerden Bitcoin dışındaki altcoinler daha fazla etkilendi. Altcoinler düşerken Bitcoin hakimiyetini artırmaya devam ediyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte ayrıntılar…
1.06.2022 Ekonomi
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan yeni sistemi duyurdu
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan yeni sistemi duyurdu Kirada oturan milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Bakan kira fiyatları ile ilgili yeni formülü resmen açıkladı. Artık değişiyor, yeni düzenleme ile vatandaş rahat bir nefes alacak. Kira ile ilgili 4 bakanlığın yaptığı ortak çalışmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Oran üzerinden bir belirleme yapacağız, miktar üzerinden değil. Oran üzerinden yaptığımızda maliyet, her miktara göre farklı şekilde oluşacaktır. Bunun üzerinde son aşamaya gelindiğini ifade etmek isterim" dedi.
1.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine zam gelecek mi?
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine zam gelecek mi? Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 1 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
1.06.2022 Ekonomi
Doğal gaz  fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Yeni tarife belli oldu
Doğal gaz fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Yeni tarife belli oldu Doğal gazda haziran ayında geçerli olacak mesken, sanayi aboneleri ve elektrik üretim amaçlı tarife belli oldu.Böyle konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatı yüzde 30, elektrik üretimi için kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 16 zamlandı.
1.06.2022 Ekonomi
Evi olmayana müjde! Aidat öder gibi ev satın alınacak, konutta yeni dönemin şifreleri...
Evi olmayana müjde! Aidat öder gibi ev satın alınacak, konutta yeni dönemin şifreleri... Satılık ve kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artış sonrası hükümet harekete geçti. Ev sahibi olmak isteyenleri doğrudan ilgilendiren bir adım atılıyor. Düşük taksitlerle ev sahibi olmak mümkün hale gelecek. 81 ilde konut seferberliği başlatılıyor. Peki avntajlı fiyatlarla kimler konut sahibi olabilecek? Evi olmayan dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasının amaçlandığı kapmanya ile kiralardaki artışın da önüne geçilmesi hedefleniyor. Öte yandan konut maliyetlerinin düşürülmesi de gündemde. İşte gayrimenkul sektörünü hareketlendiren konunun detayları...
1.06.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Zam geldi, tüm aboneler için geçerli
Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Zam geldi, tüm aboneler için geçerli Elektrik fiyatlarına zam geldi. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Zam oranları netleşti. Zamlı tarife ugulaması bugün başladı. Elektrikte tüm abone gruplarının 1 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere tarifelerinin belirlenmesine ilişkin kurul kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, mesken abonelerinin tarifesine yüzde 15, sanayi ve ticarethane abonelerinin tarifesine ise yüzde 25 zam yapıldı.
1.06.2022 Ekonomi
Elektrikle ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 19 arttı
Elektrikle ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 19 arttı Elektrikle ilgili son dakika gelişmesi. Resmen açıkladılar. Ve değişti. Yüzde 19 oranında arttı. Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) Türkiye’de geçen hafta elektrik üretiminin yüzde 19,57’sinin rüzgar enerjisi ile karşılandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
26.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.