Fiyat

Fiyat

Son dakika fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 28.696 fiyat haberi bulunmuştur. Tüm fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın fiyatları için kritik tahmin uzman isimnden geldi: Sadece 5 gün kaldı
Altın fiyatları için kritik tahmin uzman isimnden geldi: Sadece 5 gün kaldıAltın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaklaşan ağustos ayı öncesinde altın fiyatlarına ilişkin tahminlerini açıkladı. İşte İslam Memiş’in altın fiyatları için son tahmini.
26.07.2024Ekonomi
Fiat Temmuz ayını çılgınlıkla kapattı; 750 bin TL'nin altında satılıyor
Fiat Temmuz ayını çılgınlıkla kapattı; 750 bin TL'nin altında satılıyorHer modeli ülkemizde ilgi çeken Fiat Temmuz ayını bir listeyle kapattı. İşte Fiat Fiorino 2024 Temmuz fiyat listesi...
26.07.2024Gündem
Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı?
Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı? Korunmasız cinsel ilişki sonrasında istenmeyen bir hamilelikten endişe duyan ya da bebek planlayan çiftler cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamileliğin belli olduğu ve ne zaman testlerin kesin sonuç verdiğini merak ederler. Hamilelik ile ilgili en doğru sonuçların alınacağı bir süre vardır. İlk başvurulan ise genelde evde partik olarak yapılan gebelik testleridir. Ancak, ilişkinin hemen ardından veya sonraki birkaç gün içinde hamilelikle ilgili kesin sonuç alamayacağınızı bilmeniz gerekiyor. Peki, Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı? İdrarda gebelik testi en erken ne zaman belli olur? Kaç günlük hamilelik kan testinde çıkar? İşte hamilelik ile ilgili ve gebelik testleri ile ilgili bilmeniz gerekenler…
26.07.2024Sağlık
Bakan Memişoğlu'ndan Yunan bakana 'hastaneli' F-35 yanıtı
Bakan Memişoğlu'ndan Yunan bakana 'hastaneli' F-35 yanıtıSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'in "Türkiye havacılıkta sıfır. F-35'lerle Ankara'ya bir gece ansızın gelebiliriz" şeklindeki açıklamasına verdiği cevapta, sağlık hizmeti önerisinde bulunarak, "Sağlığınıza yönelik hizmet vermek üzere sizi İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağım" diye yanıtladı.
25.07.2024Gündem
Bilirkişi raporu ortaya çıktı! İzmir'deki elektrik faciasında hem Gdz Elektrik hem de belediye kusurlu bulundu
Bilirkişi raporu ortaya çıktı! İzmir'deki elektrik faciasında hem Gdz Elektrik hem de belediye kusurlu bulunduİzmir'de akıma kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin İZSU Genel Müdürü ve Gdz Elektrik Dağıtım Genel Müdürü'nün de aralarında bulunduğu 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
25.07.2024Gündem
Araba şok gelişme! En ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu! Kampanyalar yenilendi: İşte 26 marka...
Araba şok gelişme! En ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu! Kampanyalar yenilendi: İşte 26 marka...Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Temmuz ayının en ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu. Bazı markalar fiyatlarını güncellerken, bazıları sabit bıraktı. GSR kapsamında stoktan kalkan araçların yerini yeni modeller aldı. İşte marka marka Temmuz ayı en ucuz sıfır araba fiyatları...
25.07.2024Ekonomi
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”Adana Hacı Sabancı OSB'nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Afrika'ya İhracat Fırsatları' etkinliğine iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte yıllık 700 milyar dolarlık ithalat gerçekleştiren kıtaya daha fazla ihracatın yolları anlatıldı.
25.07.2024Adana
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor: e- Devlet'te yeni dönem! Yarı yarıya indirim yapılacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor: e- Devlet'te yeni dönem! Yarı yarıya indirim yapılacakMilyonlarca sürücüye büyük kolaylık sağlayacak uygulama e-Devlet üzerinden erişime açıldı. Artık sürücüler eksper raporlarını zahmetsizce görüntüleyebilecek. Peki uygulamanın avantajları neler? Trafik sigortası ve kaskoda fiyatlar ne durumda? Uzman isim kampanyaların devam ettiğini, yüzde 50’ye varan indirim uygulandığını söyledi. İşte ayrıntılar...
25.07.2024Ekonomi
Hamster Kombat günlük combo kart 25 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 25 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 25 Temmuz 2024
Hamster Kombat günlük combo kart 25 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 25 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 25 Temmuz 202425 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 25 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 25 Temmuz…
25.07.2024Ekonomi
Hamster Kombat günlük combo kart 24 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 24 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 24 Temmuz 2024
Hamster Kombat günlük combo kart 24 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 24 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 24 Temmuz 202424 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 24 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 24 Temmuz…
24.07.2024 Ekonomi
MSB Bakanı Güler'den Yunan Bakana 'turist' yanıtı: 'Bekleriz'
MSB Bakanı Güler'den Yunan Bakana 'turist' yanıtı: 'Bekleriz'Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ‘Yılda 60 milyon turist geliyor, Yunan Bakan da buyursun turistik geziye gelsin.’ dedi.
24.07.2024Gündem
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Canlı altın fiyatları 24 Temmuz 2024! Altın fiyatlarında dalgalanma! Bugün çeyrek altın ve gram altın fiyatı ne kadar?
Canlı altın fiyatları 24 Temmuz 2024! Altın fiyatlarında dalgalanma! Bugün çeyrek altın ve gram altın fiyatı ne kadar?Altın fiyatları bu hafta aynı performansı gösteremedi. Gram ve çeyrek altın dünü yükselişle kapattı ve fiyat ivmesini hâlâ koruyor. İşte, 24 Temmuz 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
24.07.2024Ekonomi
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: Müttefikler şiddetten kaçınsın
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: Müttefikler şiddetten kaçınsınYunanistan Sağlık Bakanı'nın Türkiye ile ilgili skandal açıklamalarına ilişkin Pentagon'dan yanıt geldi. CNN Türk'e konuşan Pentagon yetkilileri "müttefikler şiddetten kaçınsın" açıklamasını yaptı.
23.07.2024Gündem
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğiz
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğizTicaret Bakanı Ömer Bolat, "Bundan sonraki aylarda ciddi bir azalış trendi göreceğiz enflasyonda. Vatandaşımızın hayat pahalılığı sıkıntılarının gerilemesini göreceğiz." dedi. Bakan Bolat otomobil piyasası ile ilgili detayları da anlattı.
23.07.2024Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladıPiyasalarda gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararını merakla bekliyordu. Para Politikası Kurulu faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu.
23.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te köy turnuvaları, büyük heyecanla devam ediyor
Gaziantep'te köy turnuvaları, büyük heyecanla devam ediyorŞehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde başlatılan “Köy Turnuvaları” büyük heyecana sahne oluyor. Köylerin spor tutkusunu ve dostluklarını pekiştirmenin amaçlandığı turnuvada, 3. hafta heyecanı yaşanacak.
26.07.2024Gaziantep
Bu yıl turizmde Yunanistan'ın yıldızı parlıyor! Türkiye'deki esnaf turisti komşuya kaptırdı: Fiyatları düşürdüler
Bu yıl turizmde Yunanistan'ın yıldızı parlıyor! Türkiye'deki esnaf turisti komşuya kaptırdı: Fiyatları düşürdülerTürkiye’nin gözde turizm beldelerinde otel ve restoranların uyguladığı fahiş fiyatlar sonrası vatandaşın tercihi değişti. Türk vatandaşları Yunan adalarında daha uygun fiyatlarda tatil yapmaya başladı. Yurt içinde iş yapamayan işletmeler ise çareyi komşuda buldu.
23.07.2024Ekonomi
Yeni Volkswagen Golf 2024 fiyatı duyuruldu; İddialı markanın yaptığı inanılır gibi değil
Yeni Volkswagen Golf 2024 fiyatı duyuruldu; İddialı markanın yaptığı inanılır gibi değilVolkswagen Golf yenilenmiş haliyle otomobil severlere sunuldu. İşte Volkswagen Golf 2024 Temmuz fiyat listesi...
23.07.2024Gündem
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldı
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldıCumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığındaki Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Toplantısı sonrası yapılan açıklamada "Programımızın nihai amacı sürdürülebilir ve kapsayıcı büyümeye ulaşmak, fiyat istikrarının tesisi ile kalıcı refah artışını sağlamaktır. Bu süreçte, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerini kapsayan kalkınma odaklı politikalarımızla istihdam sağlamaya devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.
23.07.2024Ekonomi
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 23 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 23 Temmuz
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 23 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 23 Temmuz23 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 23 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 23 Temmuz…
23.07.2024Ekonomi
Altın, borsa ve dolarda yıl sonu için ezer bozan tahmin! Yatırımcıya alım fırsatı uyarısı geldi
Altın, borsa ve dolarda yıl sonu için ezer bozan tahmin! Yatırımcıya alım fırsatı uyarısı geldiAltın, borsa ve dolar fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Yurt içi piyasalarda gözler bugün Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararında olacak. Peki piyasalarda beklenti ne? Son haftalarda borsa ve altında sert hareketler dikkat çekti. Dolar/TL’de ise zaman zaman 33’ün altı test edildi. Peki son tahminler neler? İşte detaylar...
23.07.2024Ekonomi
İkinci el arabada büyük düşüş! Yıllar sonra ilk kez oldu
İkinci el arabada büyük düşüş! Yıllar sonra ilk kez olduİkinci el araç pazarında satış rakamları dikkat çekici boyutlara ulaştı. Haziran ayında ikinci el araç pazarı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25 daralarak 485 bin adette kaldı. Bu son 5 yılın en düşük satış rakamı olarak kayda geçti.
23.07.2024Ekonomi
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler:  F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler: F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebilirizYunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs'tan yaptığı açıklamalarla hop oturup hop kalkarken, bir televizyona çıkan sağlık bakanı skandal cümleler kurdu.
22.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.