Zeytinyağı Fiyatları

Zeytinyağı Fiyatları

Son dakika Zeytinyağı fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeytinyağı fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeytinyağı fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeytinyağı Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeytinyağı fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 zeytinyağı fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm zeytinyağı fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili kritik uyarı! Tüketiciler ucuz zeytinyağına dikkat etmeli
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili kritik uyarı! Tüketiciler ucuz zeytinyağına dikkat etmeli  Zeytinyağ fiyatları rekor kırıyor,Yok yılı olması sebebiyle fiyatı yükselen zeytinyağında üreticilerden uyarı geldi. Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, “Tariş’in alım fiyatını işaret ederek 290 liranın altında zeytinyağı görürsek o yağdan şüphelenin. Çok fiyat farkı varsa dolandırılıyorsunuzdur” derken, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat da “Fiyat konusunda gerçekçi olmayan söylemler var. Şu an ticaret 220 lira seviyesinde gerçekleşiyor. Fiyatların hızla artacağı haberleri gerçekleri yansıtmıyor. Zaten talep düşük” ifadelerini kullandı.
22.11.2023 Ekonomi
Fiyatlar zirveye çıktı sahte zeytinyağı uyarısı geldi! Gerçeği koklayarak, tadarak anlaşılabilir mi?
Fiyatlar zirveye çıktı sahte zeytinyağı uyarısı geldi! Gerçeği koklayarak, tadarak anlaşılabilir mi? Fiyatların yükselmesiyle zeytinyağı sahtecilik çoğaldı. Fırsatçılar zeytinyağı olarak farklı yağlardan oluşan karışımları satıyor.Gıda Mühendisi Nurten Sırma, "Gerçek zeytinyağının kokusu, tadı, lezzeti önemli.Zeytin kokusu veya içildiği zaman boğazı yakan bir raiyalı tadın gelmesi beklenir; bazen sahteciler de bu yolu kullanabiliyorlar. Yani zeytinin kokusu, tadı, rengi kimyasal olarak taklit edilebilir." diye konuştu. Sırma, "Dolayısıyla markasını bilmediğimiz denetlenmeyen bir yerden almak risklidir. O nedenle pazardan almak güvenilir bir yol değil." dedi.
21.11.2023 Gündem
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili kritik uyarı! Ucuz zeytinyağına dikkat...
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili kritik uyarı! Ucuz zeytinyağına dikkat... Zeytinyağ fiyatları rekor kırıyor. Hal böyleyken e-ticaret platformlarında 5 litresi 300-400 liraya satılan zeytinyağları şüphe uyandırıyor. Yağlar farklı ‘birlik’ ve ‘vakıf’ isimleri ile satılıyor. Ege’deki ticaret borsaları bu satıcıların dolandırıcı olduğunu, en ucuz zeytinyağının 160-180 lira olması gerektiğini söylüyor. Yağları satan birlik yetkilileri ise “Biz yağımıza güveniyoruz. Yağın asidiyle oynayıp maliyeti düşürüyoruz. Biz ucuz değiliz diğerleri pahalı” diyor.
20.09.2023 Ekonomi
Bakanlıktan zeytinyağı açıklaması: Fiyatlar geriye çekilecek
Bakanlıktan zeytinyağı açıklaması: Fiyatlar geriye çekilecek Ticaret Bakanlığı'nca, "Bolluk döneminde zeytinyağı ihracatımızın katma değerli ve yüksek fiyatlı olmasından memnuniyet duyarız. Ancak iç tüketimde vatandaşımızın yüksek fiyatla mağdur edilmesine de göz yummayız. Nitekim varili ve dökme zeytinyağının ihracatını kısıtlama kararımız, kısa sürede iç piyasadaki yükselmiş fiyatları geriye çekecektir" açıklaması yapıldı.
5.08.2023 Ekonomi
Zeytinyağı ihracatıyla ilgili flaş karar! 3 ay yasaklandı
Zeytinyağı ihracatıyla ilgili flaş karar! 3 ay yasaklandı Gündemden düşmeyen zeytinyağı fiyatları ve sezon için beklenen düşük rekolte tahminleri ardından zeytinyağı ihracatı yasaklandı.
2.08.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan 'zeytinyağı ihracatı' açıklaması
Ticaret Bakanlığı'ndan 'zeytinyağı ihracatı' açıklaması Ticaret Bakanlığı'nca "Dünyada azalan zeytinyağı rekoltesinin sebep olduğu artan dış talep ve dünya fiyatları sebebiyle önemli ölçüde yükselen dökme ve varilli zeytinyağı ihracatının yurt içi tüketici fiyatlarına olan olumsuz etkisinin devam ettiği kaydedilmiştir. Bakanlığımızca bu şartlar altında yeniden bir değerlendirme yapılarak, önümüzdeki zeytinyağı hasat döneminin başlangıcına (1 Kasım 2023) kadar dökme veya varilli zeytinyağı ihracatına yönelik olarak ilave tedbirler yürürlüğe konulmuştur" açıklaması yapıldı.
1.08.2023 Ekonomi
Sızma zeytinyağı fiyatları ile ilgili açıklama! Belli oldu
Sızma zeytinyağı fiyatları ile ilgili açıklama! Belli oldu Zeytinyağı alım fiyatları ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, 2022-2023 sezonuna ilişkin açıklamada bulundu ve sızma zeytinyağı alım fiyatının belirlendiğini duyurdu.
3.11.2022 Ekonomi
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili flaş '250 lira' açıklaması! Tüketicilere önemli uyarı
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili flaş '250 lira' açıklaması! Tüketicilere önemli uyarı Zeytin sezonu ile birlikte zeytinyağı üretimleri de hızla devam ediyor. İnternet ortamında zeytinyağı diye satılan bazı ürünlere karşı uyarı geldi. Edremit Körfezi Zeytinyağı Üreticileri Federasyonu Başkanı Mehmet Semerci, “Böyle bir rakama sızma zeytinyağı verilmesi mümkün değildir.” diyerek yağ fiyatlarının hangi seviyede olması gerektiğini tek tek açıkladı. İşte internet üzerinden zeytinyağı alacaklar için önemli detaylar...
28.10.2022 Ekonomi
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! İkiye katlandı
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! İkiye katlandı Türkiye'nin zeytin ve zeytinyağı deposu olarak bilinen Mersin'in Mut ilçesinde hasadı başlayan zeytinin fiyatı düşerken, zeytinyağının fiyatı ise ikiye katlandı. Zeytinin kilosu 6 liradan 4 liraya, iri zeytinin kilosu 14 liradan 13 liraya düştü, 45 ile 60 TL arasında satılan zeytinyağının kilosu ise 100 TL'ye çıktı.
30.09.2022 Ekonomi
TOKİ resmen duyurdu! 21 Mart'ta başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden...
TOKİ resmen duyurdu! 21 Mart'ta başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden... TOKİ duyurdu, 21 Mart tarihinde başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden alınacak. Kura çekilişi ise 31 Mayıs'ta yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlara yönelik İstanbul Sancaktepe’de 2+1 ve 3+1 nitelikte yapılacak 420 konutluk proje için 21 Mart’ta başvuruların başlayacağını açıkladı. 2+1 konutlar konutlar ortalama 1 milyon 430 bin olacak, yüzde 30 peşinatla 8 bin 342 lira taksitle 120 aya varan vadelerden, 3+1 konutlar 1 milyon 680 bin, yüzde 30 peşinatla 9 bin 800 lirada taksitle 120 aya varan vade seçenekleriyle satılacak.
10.03.2022 Ekonomi
Kadınlar daha başarılı! Tahmin edilmesi zor ve...
Kadınlar daha başarılı! Tahmin edilmesi zor ve... Siber Güvenlik ve Çevrimiçi Davranışlar raporuna göre, basit ve tahmin edilmesi kolay şifre kullanımı erkeklerde yüzde 31 iken bu oran kadınlarda yüzde 23. Rapora göre, 54 ve daha büyük yaştaki kullanıcılar, 18-44 yaş aralığındaki kullanıcılara göre daha güçlü şifreler kullanıyor.
10.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Ayçiçek yağı ve zeytinyağı fiyatları ile ilgili açıklama! 81 ile gönderiliyor, fiyat sabit kalınca...
Ayçiçek yağı ve zeytinyağı fiyatları ile ilgili açıklama! 81 ile gönderiliyor, fiyat sabit kalınca... Ayçiçek yağı ve zeytinyağı ile ilgili açıklama! Ayçiçek yağı fiyatları artarken zeytinyağı fiyatları sabit kaldı. Vatandaşlar da hal böyle olunca zeytinyağı almaya başladı, satışlar arttı. Firmaların zeytinyağı satışları katlandı, kargolar da sevkiyata yetişmekte zorlanıyor. Her gün Türkiye'nin 81 iline zeytinyağı gönderiliyor.
10.03.2022 Ekonomi
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması!
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Zeytinyağı fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Zeytinyağı fiyatları dikkat çekiyor. Son bir ayda yüzde 33 arttı. Aydın’ın önemli ihracat ürünlerinden olan ve kalitesi yüksek olan zeytinyağının, bu yıl rekoltesinin düşük olması sebebiyle alım fiyatları arttı. Kasım ayında 33 TL olan zeytin yağı alım fiyatı son bir ayda yüzde 33 artarak 44 TL’ye yükseldi.
10.12.2021 Ekonomi
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Yükseldi...
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Yükseldi... Zeytinyağı fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Fiyatlar bu yıl yükseldi. Zeytin ağaçlarının geçen sene aşırı soğuklardan dolayı yanması fiyatları etkiledi. Geçen sene 35 lira olan yağ fiyatları 50 liraya çıktı. Geçen sene 3 ila 4 kilo zeytinden 1 kilo yağ çıkarken, bu yıl 4 ila 6 kilo arası zeytinden 1 kilo yağ çıkmaya başladı. Bu da fiyatların artmasına sebebiyet verdi.
30.11.2021 Ekonomi
Zeytinyağı fiyatları cep yakıyor! Yüzde 50'den fazla arttı, daha da yükselmesi...
Zeytinyağı fiyatları cep yakıyor! Yüzde 50'den fazla arttı, daha da yükselmesi... Kuraklık ve pandemi gibi etkilerle ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan yükseliş zeytinyağı fiyatlarına da yansıyor. Zeytinyağının üretici çıkış fiyatında geçtiğimiz yıldan bu yana yüzde 50'den fazla artış yaşanırken, bu artışın devam edebileceği belirtiliyor. Akhisar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, ayçiçek yağı ile zeytinyağı arasındaki fiyat farkının kapanmasının zeytinyağı fiyatlarını tetiklediğini, bunun yanında hasat zamanı yüksek miktarlarda dökme zeytinyağı ihracının ve ülkelerin stokçuluğa yönelmesinin de fiyatları etkilediğini belirtiyor.
3.02.2021 Ekonomi
Miras cinayetine kan donduran ifadeler
Miras cinayetine kan donduran ifadeler İZMİR’in Kemalpaşa İlçesi’nde miras yüzünden tartıştığı kız kardeşi Gülten Foçadan ve kocası Sedat Foçadan’ı öldürüp, çocukları Selin Foçadan’ı (21) öldürmeye teşebbüs ettiği ididasıyla tutuklanan emekli banka müdürü 56 yaşındaki Ahmet Cirit, 1’i ağırlaştırılmış 3 kez müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmaya başladı...
15.06.2016 Yaşam
Evdeki hesap farklı
Evdeki hesap farklı Mutfakların vazgeçilmezi birçok gıda ürününde vatandaşın bütçesini sarsacak fiyat artışları yaşandı...
9.08.2015 Ekonomi
Fiyatı 3 ayda yüzde 57 fırladı
Fiyatı 3 ayda yüzde 57 fırladı Zeytinyağı yılın ilk 3 ayında yüzde 57 zamlandı. Sebep hem Türkiye’de hem dünyada düşük rekolte ve birkaç yıldır zarar eden üreticinin yükselen fiyatı görünce ürününü elde tutması.
23.04.2015 Ekonomi
Sahteciliğin yeni hedefi: Zeytinyağı
Sahteciliğin yeni hedefi: Zeytinyağı Türkiye'de, bu yıl zeytinyağı fiyatları rekor derecede artınca ''ürün sahteciliği''nde de artış olduğu bildirildi...
12.03.2015 Ekonomi
Zeytinyağcıların Suriye isyanı!
Zeytinyağcıların Suriye isyanı! "Kimsenin sesi çıkmıyor" diyerek isyan ettiler...
30.11.2012 Ekonomi
Zeytinyağı dibe vurdu
Zeytinyağı dibe vurdu Akdeniz mutfağının değişilmezi zeytinyağının fiyatları son 10 yılın en düşük düzeyine geriledi.
29.05.2012 Ekonomi
Zeytin hasadı buruk başladı
Zeytin hasadı buruk başladı Türkiye'nin en önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir'in Edremit, Burhaniye, Ayvalık, Havran ve Gömeç ilçelerinde zeytin hasadı `buruk' başladı. Bölge ekonomisinin en önemli değerlerinden biri olan zeytin meyvesinde rekoltenin yüksek olması üreticiyi sevindirirken, zeytinyağı fiyatlarının düşmesi ve taban fiyatın açıklanmaması tedirginlik yarattı.
21.11.2006 Ekonomi
Hayvan ithalatında özel sektör olmayacak hayvanlar 4 ay satılamayacak
Hayvan ithalatında özel sektör olmayacak hayvanlar 4 ay satılamayacak Bundan sonraki dönemde piyasadaki dengeleri bozan hayvan ithalatının sadece devlet tarafından yapılacağını söyleyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Artık özel sektör olmayacak. ESK ve birlikler taleplerini bize iletecek. Biz uygun gördüğümüz kadar hayvanı seçerek getireceğiz. Aşıları yapılmış hayvanların garantisi de biz olacağız. Satış yasağı ile al-satlarla fiyatlar etkilenmeyecek. Temel amacımız besicilerimizi güçlendirmek, aile işletmelerinin hacmini büyütmek ve ithalatı da zamanla bitirmek” diye konuştu.
22.01.2024 Ekonomi
Tariş zeytinyağı alım fiyatları 2023-2024! Tariş zeytinyağı alım fiyat listesi
Tariş zeytinyağı alım fiyatları 2023-2024! Tariş zeytinyağı alım fiyat listesi Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, 2023-2024 ürün alım fiyatını 295 TL olarak belirlediklerini duyurdu.
8.11.2023 Finans
Restoran ve kafelerde kuver soygunu! 1000 TL'ye kadar çıkıyor
Restoran ve kafelerde kuver soygunu! 1000 TL'ye kadar çıkıyor Restoran ve kafelerde neredeyse her gün menü fiyatları değişirken, vatandaşlar adisyonlara eklenen fahiş ‘kuver ve servis’ ücretlerinden şikayetçi. 40 TL’lik iki çaya 50 TL kuver yazan da var, pasta servisine 1.000 TL isteyen de... Sektör temsilcilerinden konu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.
29.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zeytinyağı Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeytinyağı fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.