Eyfel Kulesi

Eyfel Kulesi

Son dakika eyfel kulesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eyfel kulesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eyfel kulesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eyfel Kulesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eyfel kulesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 eyfel kulesi haberi bulunmuştur. Tüm eyfel kulesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak Kargo gemisinin çarpmasıyla yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nün enkazı için en büyük vinç getirilecek, yeniden inşa için telaffuz edilen rakam ise 2 milyar dolar.
31.03.2024 Dünya
Eyfel Kulesi yandı mı 2024, Eyfel Kulesi yangını gerçek mi? Fransa Eyfel Kulesi yangın 2024 sosyal medya gündemine oturdu, son hali merak ediliyor!
Eyfel Kulesi yandı mı 2024, Eyfel Kulesi yangını gerçek mi? Fransa Eyfel Kulesi yangın 2024 sosyal medya gündemine oturdu, son hali merak ediliyor! Fransa'da bulunan Eyfel Kulesi'nin yandığı görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Eyfel Kulesi yangını şeklinde paylaşılan görüntüler sonrası birçok kullanıcı arama motorlarına yönelerek Eyfel Kulesi yandı mı? Sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Eyfel Kulesi yangın 2024 haberleri...
23.01.2024 Gündem
Dünyanın konuştuğu Filistinli Munzir İshak: Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu
Dünyanın konuştuğu Filistinli Munzir İshak: Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu Filistinli Hristiyan din adamı Munzir İshak’ın Noel için düzenlenen ayindeki “Mesih İsa enkaz altında. Gazze’deki soykırımdan sonra özrünüzü kabul etmeyeceğiz” sözleri dünyanın gündeminde. CNN Türk’ten Serdar Korucu’ya konuşan Munzir İshak, “Dünya umarım artık Filistinlilerin acısını fark eder” dedi.
28.12.2023 Gündem
Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi!
Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi! Geçtiğimiz yılın ocak ayında konser vermek için gittiği Paris'te sevgilisi Fatih İçmeli'den evlilik teklifi alan şarkıcı Öykü Gürman evlendi. Ünlü çift, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dünyaevine girdi. İkilinin nikahından kareler, sosyal medyada paylaşıldı.
21.10.2023 Magazin
Ebru Şallı- Uğur Akkuş çifti Paris'te buzları eritti!
Ebru Şallı- Uğur Akkuş çifti Paris'te buzları eritti! Evliliklerinde kriz yaşadıklarını doğrulayan Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile Paris'e gitti. Evliliklerine bir şans daha veren çift, Eyfel Kulesi'nin önünde öpüşerek poz verdi.
23.04.2023 Magazin
Yeşil Eyfel Kulesi’ni tasarladılar
Yeşil Eyfel Kulesi’ni tasarladılar Fransa'nın simgesi Eyfel Kulesi'nin inşasının üzerinden 130 yıldan fazla bir süre geçtikten sonra, sanal dünyaların şehirlerin ve altyapıların dönüşümünde daha sürdürülebilir bir geleceğe nasıl yön verebileceğini göstermek adına Paris'in en ünlü yapısı yeniden tasarlandı.
26.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekât mesajı: Hepsinin kökünü kazıyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekât mesajı: Hepsinin kökünü kazıyacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri, Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yusufeli Barajı'nın enerji üretim kapasitesinin 2,5 milyon konutun ya da 750 bin Togg otomobilinin enerji ihtiyacını karşılayacak düzeyde olduğunu belirterek, "Türkiye'nin en çetin coğrafyasında baraj, santral, yeni yerleşim ve yollarıyla birlikte 34 milyar liralık maliyetle Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir eseri milli bütçeden karşılayarak Artvinimize kazandırdık" dedi. Erdoğan kara harekatı mesajı da vererek 'En kısa sürede tankımızla hepsinin kökünü kazıyacağız' ifadelerini kullandı.
22.11.2022 Siyaset
Yusufeli Barajı nerede ? Yusufeli Barajı yüksekliği kaç metre, özellikleri ne?
Yusufeli Barajı nerede ? Yusufeli Barajı yüksekliği kaç metre, özellikleri ne? Türkiye'nin birinci, dünyanın beşinci en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla açılacak Yusufeli Barajı Çoruh nehri üzerinde yer alıyor. Peki, Yusufeli nerenin ilçesi? Yusufeli Barajı yüksekliği kaç metre, özellikleri ne? Yusufeli Barajı ne zaman hizmete girecek? Yusufeli Barajı açılışı saat kaçta? Yusufeli Barajı kimin? Yusufeli barajı yıllık elektrik üretimi ne kadar olacak? İşte Yusufeli Barajı teknik özellikleri ve elektirik üretimi hedefi…
22.11.2022 Gündem
Avrupa felaketleri peş peşe yaşadı! Fransa, İtalya ve Avusturya'yı önce kuraklık ve yangın sonra fırtına vurdu: 13 ölü
Avrupa felaketleri peş peşe yaşadı! Fransa, İtalya ve Avusturya'yı önce kuraklık ve yangın sonra fırtına vurdu: 13 ölü Kuraklık ve orman yangınlarının ardından Avrupa’yı şimdi de şiddetli fırtınalar vurdu. İtalya, Avusturya ve Fransız adası Korsika’da 3’ü çocuk 13 kişi öldü. Can kayıplarına çoğunlukla devrilen ağaçlar sebep oldu. Avusturya’nın güneyinde etkili olan fırtına nedeniyle 2’si çocuk toplam 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
20.08.2022 Dünya
Doğal gaz ile ilgili sevindiren gelişme! Bu yıl başlıyor, yüzde 100 oranında...
Doğal gaz ile ilgili sevindiren gelişme! Bu yıl başlıyor, yüzde 100 oranında... Doğal gaz ile ilgili müjdeli haber geldi. Aboneleri yakından ilgilendiriyor. Doluluk yüzde 100'e ulaştı. Bu yıl içinde başlıyor. Tuz Gölü Yer Altı Doğal Gaz Depolama Tesisi, 1 milyar 200 milyon metreküp kapasitesi ile yüzde yüz dolu şekilde kışa hazır. Tesiste depolanan gaz her biri Eyfel Kulesi yüksekliğinde olan 12 adet suni mağaralardan talep durumunda doğal gaz iletim sistemine veriliyor. İşte son dakika haberinin detayları...
28.07.2022 Ekonomi
Araba sahiplerini ilgilendiriyor! 1915 Çanakkale Köprüsü ve otoyolu geçiş ücretleri belli oldu
Araba sahiplerini ilgilendiriyor! 1915 Çanakkale Köprüsü ve otoyolu geçiş ücretleri belli oldu Dünyanın en büyük orta açıklığına sahip köprüsü olan 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu'ndan geçiş ücretleri belli oldu. Buna göre hem köprü hem de otoyolu tamamen kullanan bir otomobilin ödeyeceği ücret 272.50 lira oldu. Türkiye'nin mega projelerinden biri olan ve açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde geçişler bu gece yarısından itibaren ücretli oldu. Buna göre hem köprüyü hem de otoyolu tamamen kullanan otomobiller 272.50 lira Ücret ödeyerek kesintisiz seyahat yapabilecek.
26.03.2022 Ekonomi
E harfi ile eşya isimleri - E ile başlayan eşyalar...
E harfi ile eşya isimleri - E ile başlayan eşyalar... İnsanın hayal gücünün eseri olan eşyalar tasarlanırken ilk olarak hedeflenen eşyanın bir işe hizmet etmek için üretilmesi olmaktadır.
18.02.2022 Gündem
Öykü Gürman'a Paris'te sürpriz teklif!
Öykü Gürman'a Paris'te sürpriz teklif! Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, konser vermek için gittiği Paris'te beş yıldır aşk yaşadığı Fatih İçmeli'den evlilik teklifi aldı. Eyfel Kulesi'nin önünde sevgilisine "Evet!" yanıtını veren Gürman, o anları takipçileriyle de paylaştı.
14.01.2022 Magazin
Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden Paris pozları!
Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden Paris pozları! Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ve zaman zaman mutluluklarını gözler önüne seren Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, Paris'e gitti. Birbirlerini Eyfel Kulesi'nin önünde fotoğraflayan ikili, bu pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
17.12.2021 Magazin
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakan Dönmez canlı yayında duyurdu
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakan Dönmez canlı yayında duyurdu Doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın sorularını cevapladı. Bakan Dönmez, doğalgaz tedariğinde sıkıntı olmayacağını belirterek, "Elimizde doğalgaz var. Teknik olarak bir sorun yok, kontratlarımız var. Her yılın sonunda bir sonraki yılın planlamasını yaparız. Geçtiğimiz yılda bu dönem için planlama yapıldı. 50-51 milyar metreküp bir talep yapıldı. Biz de yaklaşık 10 milyar metreküplük bir ilave oldu" ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakan Dönmez, enerji fiyatlarındaki maliyetinin büyük kısmının devlet tarafından karşılandığını belirterek, "Enerji fiyatındaki artışın hepsini tüketiciye yansıtmıyoruz. Devlet 160 milyar TL'lik fedakarlık yaptı" dedi. Karadeniz'deki keşfedilen gazın üretime geçeceği tarihi açıklayan Bakan Dönmez, "İlk üretime 2023'te geçeceğiz. Karadeniz'deki gaz 2023'te ulusal sisteme bağlanacağız için gelecek. Orada ürettiğimiz gazla da konutlarımızın tükettiği gazı karşılayacağız" dedi.
13.12.2021 Ekonomi
Lionel Messi paylaştı sosyal medyada alay konusu oldu!
Lionel Messi paylaştı sosyal medyada alay konusu oldu! Paris Saint Germain'in Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin eşi Antonela Roccuzzo, Eyfel Kulesi manzarasıyla özel fotoğraflar paylaştı. Messi'yi de paylaştığı fotoğraf sosyal medyada kısa sürede viral oldu.
11.11.2021 Fransa
Dünyayı dolandıran adam! Eyfel Kulesi’ni milyonlara sattı...
Dünyayı dolandıran adam! Eyfel Kulesi’ni milyonlara sattı... İngiliz biyografi yazarının yeni kitabında, dünyanın en ünlü dolandırıcılarından olan, hatta mafya lideri Al Capone’yi bile dolandıran Victor Lustig anlatıldı. Lustig, ‘Sülün Osman’ gibi ünlü köprüleri satmaya kalkıyordu!
13.08.2021 Dünya
Yusufeli Barajı’ndan çok özel görüntüler!
Yusufeli Barajı’ndan çok özel görüntüler! CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk ve Halil Kahraman'ın özel izinle girdiği Yusufeli Barajı'ndan çok özel görüntüler...
10.06.2021 Gündem
Artvin'de dünyanın 3'üncü Türkiye'nin en yüksek barajı!
Artvin'de dünyanın 3'üncü Türkiye'nin en yüksek barajı! Eyfel Kulesi'nden sadece 25 metre daha kısa...
10.06.2021 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'sembol olacak' dedi! Tek pilon detayı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'sembol olacak' dedi! Tek pilon detayı... Elazığ ve Malatya'nın bağlantı noktası Kömürhan Köprüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı. Köprü, tek pilonlu ve orta açıklığının 380 metre olması sebebiyle dünya literatüründe 4. sırada yer alıyor. Köprünün inşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanıldı.
2.01.2021 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! 'Yalnızca biridir'
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! 'Yalnızca biridir' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yaptığımız yollar, köprüler ve tünellerle insanımızın bereketine bereket katmak, iş olanaklarını artıracak yeni yatırımlara zemin hazırlamak, çiftçimizin, sanayicimizin ticaretine omuz vermek için çalışıyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Kömürhan Köprüsü ve Kömürhan Tüneli de bu azimle, memleketin her köşesine inşa ettiğimiz eserlerden yalnızca biridir." dedi.
2.01.2021 Ekonomi
Kömürhan Köprüsü ne zaman açılacak? Dünyada en uzun 4. köprü Kömürhan Köprüsü hangi illerden geçecek?
Kömürhan Köprüsü ne zaman açılacak? Dünyada en uzun 4. köprü Kömürhan Köprüsü hangi illerden geçecek? Kömürhan Köprüsü ne zaman açılacak? Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Orta Anadolu ve Akdeniz bölgelerini birbirine bağlayan yollar üzerinde, stratejik konumda bulunan 660 metre uzunluğundaki Yeni Kömürhan Köprüsü bugün açılacak.
2.01.2021 Gündem
Eyfel Kulesi'nde bomba ihbarı
Eyfel Kulesi'nde bomba ihbarı Son dakika haberi: Fransa'nın başkenti Paris'teki Eyfel Kulesi bomba saldırısı ihbarı nedeniyle boşaltıldı. Yetkililer bölgeyi güvenlik çemberine aldığını duyurdu.
23.09.2020 Dünya
Karadeniz'de doğalgaz bulundu! Bakan Albayrak'tan ilk açıklama
Karadeniz'de doğalgaz bulundu! Bakan Albayrak'tan ilk açıklama Hazine ve Maliye Berat Albayrak, Karadeniz'de doğalgaz keşfiyle ilgili, "Bugünkü keşif ve potansiyellerle birlikte, ülkemizin gündeminden "cari açık" konusunu kaldırıyoruz. Döviz ve cari fazlasını konuşacağımız yeni bir sürece giriyoruz"dedi.
21.08.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Eyfel Kulesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eyfel kulesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.