Gazete Vatan Logo
Magazin Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi!

Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi!

Geçtiğimiz yılın ocak ayında konser vermek için gittiği Paris'te sevgilisi Fatih İçmeli'den evlilik teklifi alan şarkıcı Öykü Gürman evlendi. Ünlü çift, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dünyaevine girdi. İkilinin nikahından kareler, sosyal medyada paylaşıldı.

Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi!

6 yıldır Fatih İçmeli ile aşk yaşayan oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman, konser vermek için gittiği Fransa'nın başkenti Paris'te evlilik teklifi almıştı. Ünlü isim, Eyfel Kulesi'nin önünde kendisine tektaş uzatan İçmeli'ye "Evet!" yanıtını vermişti.

'MUTLULUKTAN UÇARAK GECEYE KONDUK"

O anları sosyal medya hesabından da yayınlayan Öykü Gürman, duygularını; "Paris… Uçup giden yaşamla mutluluktan uçarak geceye konduk. beklemediğim bir an... Yine her şey birdenbire en çok sevdiğim doğallıkta ve akışta aşka dönüştü. 'Evet!' dedim" sözleriyle dile getirmişti.

"YAZIN EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Gürman, geçtiğimiz kış Kıbrıs’ta sahne almıştı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isim, “Yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Daha tam tarih belli değil, konser ve iş durumuna göre yazın İstanbul’da evleneceğiz” demişti.

BAKÜ'DE DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Öykü Gürman ile Fatih İçmeli, sonunda muradına erdi. Ünlü çift, dün Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de nikah masasına oturdu. İkilinin nikahından kareler, sosyal medyada paylaşıldı.

Haberin Devamı

İLK EVLİLİĞİNİ YAVUZ BİNGÖL İLE YAPMIŞTI

Öte yandan Öykü Gürman, ilk evliliğini 2015 yılında şarkıcı Yavuz Bingöl ile gerçekleştirmişti. Ancak çift, 2016'da yollarını ayırmıştı.