Fransa

Fransa

Son dakika fransa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fransa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fransa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fransa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fransa gelişmeleri de dahil olmak üzere 33.306 fransa haberi bulunmuştur. Tüm fransa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda görkemli açılış! Oyunlar tarihinde bir ilk gerçekleşti
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda görkemli açılış! Oyunlar tarihinde bir ilk gerçekleştiFransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, Sen Nehri'ndeki törenle açıldı. Böylece olimpiyat oyunları tarihinde ilk kez açılış töreni, müsabakaların yapılacağı stadyumun dışında gerçekleşti.
26.07.2024Diğer Sporlar
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmı
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmıFransa’nın başkenti Paris tüm dünyanın izleyeceği Olimpiyat Oyunları’nın açılış törenine saatler kala son hazırlıkları yaparken hızlı tren hatlarına yapılan saldırıyla sarsıldı. Üç ayrı hat kundaklanıp ve yangınlar çıkarılırken, bu sabah itibarıyla aksayan seferler nedeniyle birçok istasyonda kuyruklar oluştu. Fransa Ulaştırma ve Spor Bakanlıkları hızlı tren hatlarına sabotaj yapıldığını duyurdu. Öte yandan Paris 2024'ün açılış gününde İsviçre sınırlarında bulunan, Fransa ve İsviçre'nin ortak kullandığı Basel-Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı yapıldı. Havaalanı polis ekiplerince boşaltıldı.
26.07.2024Dünya
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir kazandı! UEFA ülke puanı güncellendi
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir kazandı! UEFA ülke puanı güncellendiFenerbahçe'nin ardından Trabzonspor ve Başakşehir de Avrupa'da çıktığı maçları kazandı. Temsilcilerimizden gelen galibiyetler sonrası UEFA ülke puanı güncellendi. İşte detaylar...
26.07.2024Süper Lig
AJet,'ten 9 euro ve dolara yurt dışı uçak bileti!
AJet,'ten 9 euro ve dolara yurt dışı uçak bileti!AJett ucuz bilet kampanyası başlattı. 9 euro ve dolar + vergilerden başlayan fiyattan yurt dışı bileti satmaya başladı.
26.07.2024Ekonomi
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ülkenin ekonomik büyümesine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.
25.07.2024Dünya
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyecekler
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyeceklerİki Fransız okulunun ardından Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği’ne bağlı eğitim kurumu Ernst-Reuter Okulu da Dışişleri Bakanlığı’ndan nota verildiğini, yeni dönemde çift uyruklular dahil Türk vatandaşlarının kabul edilmeyeceğini duyurdu...Bakan Tekin, Meclis’te gazetecilerin Fransız okullarıyla yaşanan krizle ilgili soruları üzerine okulların mevzuat içerisine girerlerse eğitimlerine devam edeceklerini, girmezlerse yok hükmünde olduğunu belirtti...
25.07.2024Gündem
THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirim
THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimTürk Hava Yolları, tatilini Turkish Airlines Holidays ile Almanya, Avusturya, Hollanda, İsviçre, Fransa, İspanya ve İtalya'daki seçili noktalara planlayan müşterilerine yüzde 40'a varan indirimler veriyor.
24.07.2024Ekonomi
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde eleme maçlarının heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
24.07.2024İddaa
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
24.07.2024İddaa
Paris Olimpiyat Oyunları Filenin Sultanları: Türkiye - Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?
Paris Olimpiyat Oyunları Filenin Sultanları: Türkiye - Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?Fransa'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olimpiyatlar 27 Temmuz - 11 Ağustos tarihleri arasında yapılıyor. Bu kapsamda, Filenin Sultanları'nın Olimpiyat maç programı da netlik kazandı. Peki, Türkiye - Hollanda voleybol maçı ne zaman, hangi tarihte, saat kaçta ve hangi kanalda?
24.07.2024Şampiy10
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: Müttefikler şiddetten kaçınsın
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: Müttefikler şiddetten kaçınsınYunanistan Sağlık Bakanı'nın Türkiye ile ilgili skandal açıklamalarına ilişkin Pentagon'dan yanıt geldi. CNN Türk'e konuşan Pentagon yetkilileri "müttefikler şiddetten kaçınsın" açıklamasını yaptı.
23.07.2024Gündem
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladı
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladıTurkcell, Paris Olimpiyatları’nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcularımızı konuk etti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Sporun birleştirici gücüne ve gençlerin gelişimi için taşıdığı öneme odaklanıyoruz. Olimpik sporların ülkemizde daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm dünyanın takip edeceği olimpiyatlarda Ay Yıldızlı formayı giyecek sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.
23.07.2024Şampiy10
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler:  F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler: F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebilirizYunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs'tan yaptığı açıklamalarla hop oturup hop kalkarken, bir televizyona çıkan sağlık bakanı skandal cümleler kurdu.
22.07.2024Gündem
EURO 2024'ün en iyi golü Mert Müldür'ün!
EURO 2024'ün en iyi golü Mert Müldür'ün!EURO 2024'te taraftarların oylarıyla seçilen en güzel goller açıklandı. Mert Müldür'ün Gürcistan'a karşı kaydettiği gol listenin zirvesinde yer aldı.
20.07.2024Fenerbahçe
Olimpiyatlara Adana'da hazırlanıyor: Kayhan Özer, Paris 2024'te final koşmak istiyor
Olimpiyatlara Adana'da hazırlanıyor: Kayhan Özer, Paris 2024'te final koşmak istiyorFransa'da düzenlenecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi 100 metre kategorisinde temsil edecek milli atlet Kayhan Özer, final koşmayı hedefliyor.
18.07.2024Adana
A Milli Takım'dan tarihi yükseliş! FIFA sıralaması değişti
A Milli Takım'dan tarihi yükseliş! FIFA sıralaması değiştiA Milli Futbol Takımı, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından açıklanan temmuz ayı dünya sıralamasında 16 basamak yükselerek 26. sıraya yerleşti.
18.07.2024Futbol
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Milli atlet Kayhan Özer: Olimpiyatlarda çok güzel işler yapacağız
Milli atlet Kayhan Özer: Olimpiyatlarda çok güzel işler yapacağızFransa'da düzenlenecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi 100 metre kategorisinde temsil edecek milli atlet Kayhan Özer, final koşmayı hedefliyor.
18.07.2024Adana
Yurt dışı çıkış harcı neden var, yurt dışı çıkış harcı nedir? Diğer ülkelerde yurtdışı çıkış harcı var mı?
Yurt dışı çıkış harcı neden var, yurt dışı çıkış harcı nedir? Diğer ülkelerde yurtdışı çıkış harcı var mı?Yurt dışına çıkış harcına zam geldi. Yurtdışına çıkış harcı 500 TL oldu. Yurt dışı çıkış harcı yeniden değerleme oranında her yıl zamlanacak. Peki, Yurt dışı çıkış harcı neden var, yurt dışı çıkış harcı nedir? Diğer ülkelerde yurt dışı çıkış harcı var mı?
16.07.2024Gündem
İspanya 4. kez Avrupa şampiyonu oldu
İspanya 4. kez Avrupa şampiyonu olduİspanya, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek kupayı kazandı.
14.07.2024Futbol
EURO 2024’te dev final en yüksek oranlarla Misli’de!
EURO 2024’te dev final en yüksek oranlarla Misli’de!14 Haziran’dan bu yana futbol şöleni yaşadığımız EURO 2024’te kupanın sahibi belli oluyor. Futbolseverlerin merakla beklediği dev finalin heyecanı Misli’de “En Yüksek Oranlar” ile yaşanacak.
14.07.2024İddaa
Lamine Yamal Müslüman mı, dini ne? Lamine Yamal Nasraoui Ebana aslen nereli?
Lamine Yamal Müslüman mı, dini ne? Lamine Yamal Nasraoui Ebana aslen nereli?İspanya Milli Takımı'nın EURO 2024'te yıldızı parlayan isimlerinden Lamine Yamal hakkında araştırmalar hız kazandı. Barcelona'da forma giyerek Milli takıma da seçilen Lamine Yamal Nasraoui Ebana sağ kanat mevkinde oynuyor. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İspanya Fransa arasında oynanan yarı final maçında attığı inanılmaz golle de öne çıkan Lamine Yamal Müslüman mı? Lamine Yamal aslen nereli?
14.07.2024Şampiy10
13 Temmuz Dünya Patates Kızartması günü! Dünya Patates Kızartması Günü nedir, ne zaman kutlanmaya başlandı, nasıl ortaya çıktı?
13 Temmuz Dünya Patates Kızartması günü! Dünya Patates Kızartması Günü nedir, ne zaman kutlanmaya başlandı, nasıl ortaya çıktı?13 Temmuz Dünya Patates Kızartması Günü.  Her yıl dünyada 13 Temmuz 'Patates Kızartması Günü' olarak kutlanır.  Patates, evrensel olarak sevilen bir sebzedir. Erişilmesi ve pişirilmesi kolaydır
13.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fransa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fransa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.