Fransa

Fransa

Son dakika fransa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fransa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fransa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fransa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fransa gelişmeleri de dahil olmak üzere 33.278 fransa haberi bulunmuştur. Tüm fransa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Bastık Paris'te!
Zeynep Bastık Paris'te! Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Fransa'nın başkenti Paris'te çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Bastık'ın gönderisine, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
17.04.2024 Magazin
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
İndirim yapılmayacak! Maliye merak edilen sorunun yanıtını verdi
İndirim yapılmayacak! Maliye merak edilen sorunun yanıtını verdi Hacker saldırısına uğrayan bir şirkete Maliye’den de kötü haber geldi. Mal almak için Fransa merkezli bir şirketle anlaşan şirket, ödeme yaparken Hacker’ların saldırısına uğradı.
15.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadınlar EuroLeague finalinde Fransız temsilcisi Villeneuve d'Ascq LM’yi 106-73 mağlup ederek üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu oldu.
14.04.2024 Basketbol
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
PKK’lı terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi
PKK’lı terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi Emniyet Genel Müdürlüğü; PKK/KCK silahlı terör Örgütüne üye olma suçundan ulusal seviyede aranan Mehmet Kopal'ın Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildiğini duyurdu.
10.04.2024 Gündem
Trabzonspor'un yıldızı Trezeguet transferin gözdesi oldu!
Trabzonspor'un yıldızı Trezeguet transferin gözdesi oldu! Trabzonspor’un en skorer ismi Trezeguet’yi menajerler rahat bırakmıyor. Teklif yağıyor.
7.04.2024 Şampiy10
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’ne yurt dışından da yoğun ilgi var. 85 ülkeden içerik üreticileri ve dağıtımcıların katıldığı, bu yıl 8- 10 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MipTV’de Secret of Pearls (İnci Taneleri) için özel gösterim yapılacak.
5.04.2024 Magazin
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı!
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı! Fransız sporcu Alexis Jandard, dün Olimpik bir havuzun açılışında tramplenden kayarak sırt üstü havuza düştü. Jandard, esprili bir dille birkaç sıyrık dışında durumunun iyi olduğunu ancak egosunun yaralandığını söyledi.
5.04.2024 Gündem
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı!
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı! Fransız sporcu Alexis Jandard, dün Olimpik bir havuzun açılışında tramplenden kayarak sırt üstü havuza düştü. Jandard, esprili bir dille birkaç sıyrık dışında durumunun iyi olduğunu ancak egosunun yaralandığını söyledi.
5.04.2024 Vatan TV
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
3.04.2024 İddaa
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
JL Bourg-Beşiktaş Emlakjet basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
JL Bourg-Beşiktaş Emlakjet basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş, EuroCup yarı final üçüncü maçında Fransız ekibi JL Bourg ile mücadele edecek. Kazanan taraf, finale yükselecek. Zorlu mücadeleyi Miguel Angel Perez, Milan Nedovic ve Eduard Udyanskyy üçlüsü yönetecek. Peki JL Bourg Beşiktaş Emlakjet basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte EuroCup yarı final mücadelesi canlı yayın bilgisi!
3.04.2024 Şampiy10
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dün 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangın dünya basını manşetlerinde yer aldı.
3.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu!
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu! Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oluyor. Siyah-Beyazlı ekibin çok büyük beklentiler içerisinde olduğu yıldız golcü bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Fransızlar, Aboubakar'ın yeni rotasını açıkladı.
3.04.2024 Beşiktaş
Yerel seçimler dünya basınında
Yerel seçimler dünya basınında Dünya dün akşam Türkiye’deki yerel seçimlere odaklanırken, birçok uluslararası basın kuruluşu sandıktan çıkan sonuçlara geniş yer ayırdı.
1.04.2024 Gündem
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı?
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan Şaka Günü geldiğinde, insanlar birbirinden komik espriler araştırıyorlar. Bugün, unutulmaz şakalar yaparak ve 1 Nisan'ı hafızalara kazıyarak eğlenmek için yaratıcı fikirler aranıyor. Her yıl 1 Nisan'da yapılan şakaların ardından "Nisan 1" ifadesini duymamak neredeyse imkansız.
31.03.2024 Gündem
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten?
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten? Şanlıurfa seçim sonuçları belli oluyor. Saat 20.00 itibariyle sandıkların 19,5'i açıldı. AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün oy oranı yüzde 35,05, Yeniden Refah Partisi'nin adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın oy oranı yüzde 36,64 oldu. Resim sonuçları henüz gelmemişken Mehmet Kasım Gülpınar’ın kim olduğuna dair araştırmalar hızlandı.
31.03.2024 Gündem
Kylian Mbappe geliyor, Arda Güler için işler değişiyor!
Kylian Mbappe geliyor, Arda Güler için işler değişiyor! Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'in yüksek maaş teklifini geri çeviren ve uzun yıllardır Real'e transferi yılan hikayesine dönen Kylian Mbappe için yeni bir açıklama geldi. Sezon sonunda Fransa'dan ayrılarak Real Madrid'in yolunu tutması beklenilen Mbappe için geri sayıma geçilirken Carlo Ancelotti kafasındaki sistemi belirledi. PSG, Mbappe ile yollarını ayırmak istemezken son gelen açıklama kafaları karıştırdı.
31.03.2024 Şampiy10
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
30.03.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Fransa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fransa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.