Evli

Evli

Son dakika evli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evli gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.762 evli haberi bulunmuştur. Tüm evli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
3 yıl evli kalmışlardı! Selçuk Yöntem anlattı: ‘Zuhal istedi döndük’
3 yıl evli kalmışlardı! Selçuk Yöntem anlattı: ‘Zuhal istedi döndük’ Oyuncu Selçuk Yöntem, katıldığı 'Empati' programında ilk eşi, oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay ile Londra'da yaşadığı döneme ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Magazin
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
4.04.2024 Gündem
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu Bayrampaşa'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap’ı silahla 5 kurşunla öldüren, çocuğunun da dilini yaktığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmus Çap ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında Çap, "Olaydaki silahı eşim bana doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çocuğum yalan söylediği için eşim dilini yakmamı söyledi, ben de yaktım. O da kayıt almış, eşimin oyununa geldim. Ben cinayet işlemedim, bana cinayet işlettirdiler" dedi.
3.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti Çanakkale'den 4 yıl önce maden işçisi eşi ile birlikte köylerine geri dönen ve mahallesindeki eksiklikleri görerek muhtar adayı olmaya karar veren Hatice Akkaya, bir ilki başardı. Adana'nın Kozan ilçesinde tek vaadi 'dürüstlük' olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı.
2.04.2024 Adana
Akraba evlilikleri açıklandı! 14 yıldır ilk yaşanıyor
Akraba evlilikleri açıklandı! 14 yıldır ilk yaşanıyor Gelenekçi toplumlarda görülen ve Türkiye'de geçmişte yaygın olan akraba evliliği 2010'da 34 bin 564 olan akraba evliliği sayısı, 2023'te 18 bin 26'ya düştü. Akraba evliliklerinin en yaygın olduğu Şanlıurfa'da 15 bin 155 evliliğin yüzde 17,7 oranla birinci olduğu açıklandı.
2.04.2024 Gündem
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti İzmir’in Torbalı ilçesinde, kayınbirader ve eniştenin yarıştığı belediye başkanlığı seçimlerinde kazanan CHP’nin adayı Övünç Demir oldu. Demir’in ablası ile evli olan Özgür Erman Çağlar ise yarışı ikinci sırada tamamladı.
1.04.2024 Gündem
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı! Oyların yüzde 46,97'sini aldı: Barış Demirci kimdir?
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı! Oyların yüzde 46,97'sini aldı: Barış Demirci kimdir? CHP, 56 yıl sonra Artvin'in Yusufeli ilçesini yeniden kazandı. İlçe merkezi ve köyleri Yusufeli Barajı'nın suları altında kalan Yusufeli'nin yeni yerleşim yerinde, ilk kez yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Barış Demirci, ilçe belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? "Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerinde önde gidiyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu resmi olmayan rakamlara göre oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu. Peki, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir? Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında?
1.04.2024 Gündem
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
Şırnak'ta yeniden AK Parti'li Yarka başkan oldu! İşte Şırnak'ın ilçeleri
Şırnak'ta yeniden AK Parti'li Yarka başkan oldu! İşte Şırnak'ın ilçeleri 31 Mart yerel seçimler sona erdi. Şırnak'ta mevcut başkan Mehmet Yarka yeniden başkan seçildi. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten?
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten? Şanlıurfa seçim sonuçları belli oluyor. Saat 20.00 itibariyle sandıkların 19,5'i açıldı. AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün oy oranı yüzde 35,05, Yeniden Refah Partisi'nin adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın oy oranı yüzde 36,64 oldu. Resim sonuçları henüz gelmemişken Mehmet Kasım Gülpınar’ın kim olduğuna dair araştırmalar hızlandı.
31.03.2024 Gündem
YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir, kaç yaşında? Ahmet Yener nereli?
YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir, kaç yaşında? Ahmet Yener nereli? Ahmet Yener, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde de ekranda yaptığı açıklamalarla merak edilen isimler arasında yer almaya başladı. YSK Başkanı Ahmet Yener'in hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler de merak ediliyor. Peki Ahmet Yener kimdir? YSK Başkanı Ahmet Yener kaç yaşında, nereli?
30.03.2024 Gündem
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması Zeynep Beşerler, önceki gün Akmerkez'de kameralara yansıdır. Çocukları oyun alanına bıraktığını söyleyen Beşerler, muhabirlerle de sohbet etti. Ünlü isim, 10 yıldır evli olduğu Emir İçgören ile ilgili yöneltilen soruya da yanıt verirken ihanet açıklaması da yaptı.
29.03.2024 Magazin
Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Muhsin Şentürk seçildi mi?
Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Muhsin Şentürk seçildi mi? Yargıtay Başkanı kim oldu? Yargıtay Başkanlığı seçiminden bugün de sonuç çıkmadı. Hiçbir aday salt çoğunluğu elde edemedi. Seçimlere katılan 5 adaydan Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak ile 12. Hukuk Dairesi Başkanı Ayhan Tuncal adaylıktan çekildi. Seçimin yarın yapılacak altıncı turunda Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk aday olarak yer alacak. Peki, Muhsin Şentürk kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.03.2024 Gündem
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi?
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi? Yargıtay Başkanı kim oldu? Yargıtay Başkanlığı seçiminden bugün de sonuç çıkmadı. Hiçbir aday salt çoğunluğu elde edemedi. Seçimlere katılan 5 adaydan Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak ile 12. Hukuk Dairesi Başkanı Ayhan Tuncal adaylıktan çekildi. Seçimin yarın yapılacak altıncı turunda Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk aday olarak yer alacak. Peki, Mehmet Akarca kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.03.2024 Gündem
Mehmet Akarca kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın özgeçmişi
Mehmet Akarca kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın özgeçmişi Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle 25 Mart'ta başkanlık seçimi yapılacak. Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk de adaylar arasında yer alıyor. Peki, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca kimdir?
25.03.2024 Gündem
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir? Dördüncü kez kansere yakalanan ve uzun süredir tedavisi devam eden ünlü oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Bahar Öztan'ın çocuğu var mı? Bahar Öztan'ın oğlunun adı ne, babası kim, Bahar Öztan'ın eski eşi Yavuz Çolak kimdir?
22.03.2024 Magazin
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolması nedeniyle yeni başkan seçildi. AYM'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu.
21.03.2024 Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda sanığın üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancanın şarjörüne 3 mermi koymak ve maktulün sırt kısmına gelecek şekilde yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 'öldürmek' kastıyla ateş ettiği ayrıca amacın 'yağma' olduğuna vurgu yapıldı. 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' cümlesinden yola çıkarak dosyadaki delillerle hüküm kurulduğu vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Kızı şikayetçi oldu Halk Eğitim Merkezi müdürü taciz iddiasıyla açığa alındı
Kızı şikayetçi oldu Halk Eğitim Merkezi müdürü taciz iddiasıyla açığa alındı Mardin’de Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.E.D. (62), usta öğretici olarak görev yapan bedensel engelli kadın E.S.’yi (33) taciz ettiği iddiasıyla açığa alınıp, soruşturma başlatıldı.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Evli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.