Evli

Evli

Son dakika evli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evli gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.710 evli haberi bulunmuştur. Tüm evli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Demirspor ve Adanaspor yönetiminde görev yapan Ahmet Işık hayatını kaybetti.
Adana Demirspor ve Adanaspor yönetiminde görev yapan Ahmet Işık hayatını kaybetti.Adana'da İş, siyaset ve spor camiasının yakından tanıdığı Ahmet Işık hayatını kaybetti. Önceki gün hayata gözlerini yuman Ahmet Işık, gözyaşları arasında Buruk mezarlığında toprağa verildi.
24.07.2024Adana
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazası
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazasıAntalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, hayatını kaybetti. Peki, ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli?
20.07.2024Gündem
Anne oğlu birlikte tatile çıktı! Cansu Tosun oğlu Marsel’in eğlenceli anları
Anne oğlu birlikte tatile çıktı! Cansu Tosun oğlu Marsel’in eğlenceli anlarıKendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun oğlu Marsel ile birlikte tatile gitti. Bodrum'da görüntülenen anne-oğulun plajda eğlenceli anları dikkat çekti.
20.07.2024Magazin
Hakkı Susmaz kimdir, nereli? İşte biyografisi
Hakkı Susmaz kimdir, nereli? İşte biyografisiBazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığına Hakkı Susmaz atandı. Peki, Hakkı Susmaz kimdir?
19.07.2024Gündem
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü Tokat Valisi oldu! Abdullah Köklü kimdir, nereli, kaç yaşında? Veli Abdullah Köklü’nin biyografisi
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü Tokat Valisi oldu! Abdullah Köklü kimdir, nereli, kaç yaşında? Veli Abdullah Köklü’nin biyografisiİstanbul Eski Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü'nün hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Tokat Valiliğine İstanbul Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü atandı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Abdullah Köklü, hakkın aramalar yoğunlaştı. Peki, Abdullah Köklü kimdir, nereli, kaç yaşında?
18.07.2024Gündem
69 kişi hayatını kaybetti! 3 kamu görevlisi hakkında soruşturma
69 kişi hayatını kaybetti! 3 kamu görevlisi hakkında soruşturmaKahramanmaraş'ta yürütülen deprem soruşturmalarında ilk kez kamu görevlileri hakkında soruşturma izni verildi. Dulkadiroğlu Kaymakamlığı'nın izni sonrası 69 kişinin hayatını kaybettiği, 16 kişinin yaralandığı Güneşli Kocabaş Evleri'nin 7'nci bloğunun yıkılmasına ilişkin Dulkadiroğlu Belediyesi'nde görevli 3 kişi hakkında 'Taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma' ile 'Görevi kötüye kullanma' suçlarından soruşturma başlatıldı.
17.07.2024Gündem
Ertuğrul Doğan kimdir? Trabzonspor Başkanı kaç yaşında, nereli?
Ertuğrul Doğan kimdir? Trabzonspor Başkanı kaç yaşında, nereli?Ertuğrul Doğan hakkındaki aramalar arttı. Ertuğrul Doğan kimdir? Sorusuna yanıt aranıyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte biyografisi…
16.07.2024Şampiy10
Selin Kabaklı eleştirilere yanıt: Kim kimin kocasını elinden almış belgelerle konuşacağım
Selin Kabaklı eleştirilere yanıt: Kim kimin kocasını elinden almış belgelerle konuşacağımŞarkıcı Ebru Gündeş ile geçtiğimiz şubat ayında Dubai'de nikâh masasına oturan Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı, iş insanı Yasin Ersin ile yeni bir aşka yelken açtı. Yeni sevgilisinin evli olduğu ortaya çıkmasıyla eleştirilen Kabaklı, sessizliğini uzun bir açıklamayla bozdu.
13.07.2024Magazin
'İhanete uğramış bir anneyim' demişti! Selin Kabaklı'nın yeni sevglisi evli çıktı
'İhanete uğramış bir anneyim' demişti! Selin Kabaklı'nın yeni sevglisi evli çıktıŞarkıcı Ebru Gündeş ile Şubat ayında Dubai'de evlenen Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı, yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Kabaklı'nın yeni sevgilisi Yasin Ersin'in evli olduğu ortaya çıkarken, Ersin'den konuyla ilgili açıklama geldi.
12.07.2024Magazin
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterim
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterimEskişehir'de, eşi ve oğlunun evde ölü bulduğu Safinaz Ayten'in (72) cinayet şüphelisi olarak tutuklanan sanık Mehmet Usta (34), mahkemedeki ilk savunmasında, iş arkadaşının eşi olan kadının kolundaki bileziği zorla aldığını itiraf etti. Evden ayrılırken Ayten’in yaşadığını öne süren Usta, "Tek amacım altınları alıp borcu ödemekti, Safinaz Ayten'i öldürmedim" dedi.
11.07.2024Gündem
Gaziantep Aile ve Dini Rehberlik Merkezi için açılış töreni düzenlendi! "1.5 milyona yakın mezun verdik"
Gaziantep Aile ve Dini Rehberlik Merkezi için açılış töreni düzenlendi! "1.5 milyona yakın mezun verdik"Gaziantep İl Müftülüğü bünyesinde hizmet verecek olan Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın katılımıyla açıldı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Ülke genelinde şuana kadar 1.5 milyona yakın mezun verdik” dedi.
11.07.2024Gaziantep
CHP Nizip İlçe Başkanı Bozfırat, son yolculuğuna uğurlandı
CHP Nizip İlçe Başkanı Bozfırat, son yolculuğuna uğurlandıCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nizip İlçe Başkanı Mehmet Bozfırat, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
9.07.2024Gaziantep
Yeni bakanlar kimler? Yeni bakanlar listesi 2024 ve yeni bakanlar kurulu listesi
Yeni bakanlar kimler? Yeni bakanlar listesi 2024 ve yeni bakanlar kurulu listesiYeni bakanlar kimler? Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, Türkiye Yüzyılı'nın ilk kabinesinde revizyona gidildi. Sağlık Bakanlığı'na Kemal Memişoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na eski Bakan Murat Kurum atandı.
2.07.2024Gündem
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandı
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandıResmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na Murat Kurum, Sağlık Bakanlığı'na ise Kemal Memişoğlu atandı.
2.07.2024Gündem
Mahir Çoğaç neden öldü, Kocaeli’de vurulan Mahir Çoğaç’ı kim öldürdü? MEB öğretmeni Mahir Çoğaç kimdir, nereli, kaç yaşında?
Mahir Çoğaç neden öldü, Kocaeli’de vurulan Mahir Çoğaç’ı kim öldürdü? MEB öğretmeni Mahir Çoğaç kimdir, nereli, kaç yaşında?Çayırova ilçesi Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mahir Çoğaç trafikte seyir halindeyken 17 yaşındaki genç tarafından kafasından vuruldu. Peki, Mahir Çoğaç neden öldü, Kocaeli’de vurulan Mahir Çoğaç’ı kim öldürdü? MEB öğretmeni Mahir Çoğaç kimdir, nereli, kaç yaşında?
27.06.2024Gündem
"Gülen Adam" filmi gerçek oldu: Sürekli güldüğü için cenazelere gidemiyor
"Gülen Adam" filmi gerçek oldu: Sürekli güldüğü için cenazelere gidemiyorAdana'nın Kozan ilçesinde Kemal Sunal'ın "Gülen Adam" filmi gerçek oldu. Lastik tamircisi Ali Tutar, sürekli güldüğü için cenazelere gidemediğini söyledi.
30.06.2024Adana
Victoria Becham, David Beckham’ı ünlü mankenle yatakta basmış! ‘Tam anlamıyla bir kabustu’
Victoria Becham, David Beckham’ı ünlü mankenle yatakta basmış! ‘Tam anlamıyla bir kabustu’Tom Bower'ın son kitabı Beckham'ların skandallarını ve mücadelelerini anlatıyor. 25 yıldır Victoria Beckham ile evli olan bir dönemin ünlü futbolcusu ve David Beckham yatakta basılmış. İddia sosyal medyanın gündemine oturdu.
24.06.2024Magazin
Boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesine kurşun yağdırdı
Boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesine kurşun yağdırdıAdana'da bir şahsın boşanma aşamasındaki eşi ve ailesinden 3 kişiyi katlettiği anlara dair görüntüler ortaya çıktı. Mahalle sakinlerinin 'Hakim yapma' diye bağırması dikkat çekti.
24.06.2024Adana
Hakimin yasak aşkı ifşa oldu! İş insanı itiraf etti: Görüntüleri kaydetti, kocası olduğunu bilmiyordum
Hakimin yasak aşkı ifşa oldu! İş insanı itiraf etti: Görüntüleri kaydetti, kocası olduğunu bilmiyordumAdı tehdit ve şantaj olaylarına karışan Adana'da görev yapan hakim G.A.'nın 5 yıl yasak aşk yaşadığı öne sürülen iş insanı Server Leventoğlu yaşananları anlattı. Leventoğlu, "Beni güçlü görüp benimle yakınlaştı. Benimle yemek yeme teklifinde bulundu. Yemekten sonra ağlamaya başladı. Sonra ilişkimiz başladı. 4-5 sene sürdü ilişkimiz. İlk başta ben evli olduğunu bilmiyordum ama sonra kocası olduğunu öğrendim. Benden sürekli yardım istedi. Bugün dahi hakim beni arayıp tehdit ediyor" dedi. Adalet Bakanlığı, hakimin açığa alındığını ve başka bir dosya nedeniyle de ihraç edildiğini duyurdu.
20.06.2024Gündem
ABD, 500 bin kişiye eş durumundan vatandaşlık verecek
ABD, 500 bin kişiye eş durumundan vatandaşlık verecekBeyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden’ın ABD vatandaşlarıyla evli kişiler için vatandaşlık fırsatı sunan yeni bir program açıklayacağını duyurdu. Yeni programa göre, ABD'de yaşayan tahmini 500 bin eşe ve 50 bin çocuğa vatandaşlık verileceği belirtildi.
18.06.2024Dünya
ABD ‘eş durumundan vatandaşlık’ programını duyurdu: 500 bin kişi faydalanacak
ABD ‘eş durumundan vatandaşlık’ programını duyurdu: 500 bin kişi faydalanacakBeyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden’ın ABD vatandaşlarıyla evli kişiler için vatandaşlık fırsatı sunan yeni bir program açıklayacağını duyurdu. Yeni programa göre, ABD'de yaşayan tahmini 500 bin eşe ve 50 bin çocuğa vatandaşlık verilmesi bekleniyor.
18.06.2024Dünya
Ömer Bin Ladin kimdir? Usame Bin Ladin’in oğlu Rock'n Roll tarzıyla dikkat çekti: Rock'n Roll ne demek?
Ömer Bin Ladin kimdir? Usame Bin Ladin’in oğlu Rock'n Roll tarzıyla dikkat çekti: Rock'n Roll ne demek?Usame Bin Ladin'in dördüncü oğlu Ömer Bin Ladin, Rock'n Roll tarzıyla dikkat çekiyor. Ömer Bin Ladin geçtiğimiz yıllarda da resim sergisi açmıştı. Ressam ve yazarlık yapan Ömer bin Ladin Fransanın Normandiya kentinde yaşamını sürdürürken, sosyal medyada kot, t-shirt ve deri ceketli Rockn Roll tarzı ve sevgilisiyle el ele tutuştuğu fotoğraf yankı buldu. Peki, Ömer Bin Ladin kimdir, kiminle evli, tarzı Rock'n Roll nedir?
13.06.2024Gündem
Demet Ersoy kimdir, hangi dizide oynadı, filmleri neler? Demet Ersoy’un oynadığı diziler ve biyografisi…
Demet Ersoy kimdir, hangi dizide oynadı, filmleri neler? Demet Ersoy’un oynadığı diziler ve biyografisi…Bodrum'da bir otelin terasından düşen 48 yaşındaki tiyatrocu Demet Ersoy vefat etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Peki, Demet Ersoy kimdir, nereli, hangi dizide oynadı, filmleri neler? Demet Ersoy’un oynadığı diziler ve biyografisi…
13.06.2024Gündem
Arazide ayı saldırısına uğrayan bir kişi hayatını kaybetti
Arazide ayı saldırısına uğrayan bir kişi hayatını kaybettiTunceli’nin Nazımiye ilçesinde hayvanlarını otlatmak için araziye çıkardıktan sonra kendisinden haber alınamayan vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı. Vatandaşın, ayı saldırısında hayatını kaybettiği belirtildi.
7.06.2024Gündem
Ru dizisi konusu nedir? Ru dizisi oyuncuları kimler? Gain'de yayınlanan Ru dizisi nerede çekildi?
Ru dizisi konusu nedir? Ru dizisi oyuncuları kimler? Gain'de yayınlanan Ru dizisi nerede çekildi?Ru dizisi konusu seyircilerin tepkisini çekmeye devam ediyor. Gain platformunda yayınlanan ve başrollerinde Meryem Uzerli, Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı Ru dizisi 38 yaşında evli bir kadınla 18 yaşında genç bir adamın hikayesini aktarıyor seyirciye. Ru dizisi yeni bölümlerinde yer alan aşk sahnelerine tepkilerini sosyal medyada dile getiren kişiler, dizinin konusuna büyük tepki gösterdi. Peki Ru dizisi nerede çekiliyor? Ru dizisi oyuncuları arasında kimler var?
6.06.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Evli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.