Erkan Akçay

Erkan Akçay

Son dakika erkan akçay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkan akçay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkan akçay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkan Akçay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkan akçay gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 erkan akçay haberi bulunmuştur. Tüm erkan akçay haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zam oranlarını da içeren yasa teklifinin görüşmelerine başlandı.
12.07.2023 Gündem
AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı Numan Kurtulmuş oldu
AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı Numan Kurtulmuş oldu AK Parti, TBMM Başkanlığı için AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un ismi üzerinde anlaştı.
5.06.2023 Gündem
Meclis’te kayıt trafiği hızlandı
Meclis’te kayıt trafiği hızlandı 28’inci dönem parlamentosuna seçilen milletvekilleri, yemin için Meclis Genel Kurulu’nda cuma günü yapılacak özel oturum programı açıklandıktan sonra kayıt işlemlerine hız verdi.
31.05.2023 Gündem
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı Seçimler sonrasında Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgârı esecek. Hükümette bakanlık yapan isimler milletvekili listelerinden seçildi. Bakanların milletvekili olarak kalması halinde Nureddin Nebati, Fatih Dönmez, Mustafa Varank gibi isimler Meclis sıralarında görülecek. CHP’de bazı ekonomi kökenli milletvekilleri Meclis dışında kalırken, iş dünyasından gelen ve Bolu’dan seçilen Türker Ateş yeni dönemin dikkat çekici isimlerinden olmaya aday.
18.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
AK Parti ve MHP, Erdoğan'ın adaylığı için YSK'ya başvurdu
AK Parti ve MHP, Erdoğan'ın adaylığı için YSK'ya başvurdu Ak Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkanı Ali İhsan Yavuz, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay ve MHP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs seçimleri için olan adaylık belgesini YSK'ya teslim etti.
21.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın YSK'ya başvuru saati belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın YSK'ya başvuru saati belli oldu AK Parti ve MHP kurmayları saat 15.00'te Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan için Yüksek Seçim Kurulu'na başvuru yapacak.
21.03.2023 Gündem
AK Parti'nin ardından MHP de açıkladı: Cumhur ittifakı'nın adayı Erdoğan oldu
AK Parti'nin ardından MHP de açıkladı: Cumhur ittifakı'nın adayı Erdoğan oldu AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Grubu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bildirilmesine oy birliğiyle karar verildiğini açıkladı. AK Parti'nin ardından MHP de adaylarının Erdoğan olduğunu açıkladı.
16.03.2023 Gündem
Meclis çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara
Meclis çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara TBMM Genel Kurulu, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem nedeniyle çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara verdi.
14.02.2023 Gündem
EYT'de son dakika gelişmesi! EYT Meclis'e geldi: 'Tarihi gün' dedi ve detayları açıkladı
EYT'de son dakika gelişmesi! EYT Meclis'e geldi: 'Tarihi gün' dedi ve detayları açıkladı Milyonların beklediği EYT düzenlemesi bugün Meclis Başkanlığı’na sunuldu. EYT şartlarındaki detaylarla ilgili açıklama AK Parti’den geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'ye ilişkin kanun teklifindeki detayları aktardı. İşte 4 maddelik EYT teklifinin ayrıntıları...
30.01.2023 Emekli
AK Parti 'başörtüsü düzenlemesi' için MHP'yi ziyaret etti
AK Parti 'başörtüsü düzenlemesi' için MHP'yi ziyaret etti AK Parti, başörtüsüne anayasal güvenceyi içeren düzenlemeye ilişkin MHP’yi ziyaret etti. AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, 'Anayasa değişikliği teklifini önümüzdeki hafta komisyon gündemine alma konusunda mutabık kaldık.' dedi.
11.01.2023 Gündem
AK Parti'den siyasi parti gruplarına 'anayasa değişikliği teklifi' ziyareti
AK Parti'den siyasi parti gruplarına 'anayasa değişikliği teklifi' ziyareti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, başörtüsü düzenlemesine ilişkin anayasa değişikliği teklifini görüşmek üzere Meclis'te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etti. Bozdağ, "Bu istişareler sonucunda ortaya çıkacak görüşleri tekrar değerlendirip teklife son halini vereceğiz. Çünkü hazır bir teklif götürmüyoruz" dedi.
2.11.2022 Siyaset
EYT son durum! Staj EYT sayılacak mı, EYT ne zaman ve nasıl çıkacak? Prim gün sayısı ve çıraklık sigortası!
EYT son durum! Staj EYT sayılacak mı, EYT ne zaman ve nasıl çıkacak? Prim gün sayısı ve çıraklık sigortası! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. ilgin, emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili çalışmanın son aşamasına gelindiğini söyleyerek, Meclis’e intikal edeceği tarihi de açıkladı. İşte EYT’de son durum…
27.09.2022 Çalışma Hayatı
EYT'de flaş gelişme! Bakan Bilgin kesin çözüm için tarih verdi
EYT'de flaş gelişme! Bakan Bilgin kesin çözüm için tarih verdi Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için flaş gelişme. Milyonlarca çalışan bu haberi bekliyordu. Sakarya EYT Dernekleri Başkanı Mehmet Ali Çelik, "AK Parti ve MHP Grup Başkan Vekillerini ziyaret ettik. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'e dosyamızı sunduk. Bakan Bey, aralık ayında meselenin kesinlikle çözüme kavuşturulacağını söyledi" dedi.
11.08.2022 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akhisar'da Hakan Füzün'ün cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akhisar'da Hakan Füzün'ün cenazesine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Füzün'ün (56) Manisa'da düzenlenen cenaze törenine katılıp, taziye dileklerini iletti.
29.07.2022 Siyaset
Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili flaş açıklama! EYT’de yeni detaylar ortaya çıktı! Emeklilik...
Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili flaş açıklama! EYT’de yeni detaylar ortaya çıktı! Emeklilik... Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ederken, emeklilik için gün sayanlar için dikkat çeken bir açıklama geldi. Hükümet düğmeye bastı, EYT çalışmaları hız kazandı. AK Parti 3600 ek gösterge çözülür çözülmez EYT ile ilgili sorununun çözüleceğini duyurdu. Daha önce kısmi emeklilik, sigorta süresi formülü, kesintili emeklilik yolu, geçici kesintili alternatif, prim tamamlama modeli olarak beş seçeneğin masada olduğu ortaya çıkmıştı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili gelen son bilgilere göre; maaş hesabında 3'lü bir sistem uygulanacak, primi eksik olanlar için halen uygulanmakta olan kısmi emeklilik formülünün uygulanması güçlü bir alternatif olarak öne çıkıyor. İşte EYT ile ilgili flaş detaylar...
22.02.2022 Emekli
Maaşlara bir zam daha! Memur ve emekli hepsini kapsıyor, yeni düzenleme belli oldu, 1.250 lira artış ve...
Maaşlara bir zam daha! Memur ve emekli hepsini kapsıyor, yeni düzenleme belli oldu, 1.250 lira artış ve... Maaşlara zam geliyor. Milyonlarca emekli ve çalışanı yakından ilgilendiriyor. Öğretmen, polis, memur, sağlık çalışanını kapsıyor. 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi. Türkiye'de kamuoyunun gündeminde geniş yer edinen 3600 ek gösterge memur ve emekli maaşlarında ciddi oranda artış sağlayacak. Maaşlarla ilgili detaylar belli oluyor. Emekli maaşlarına en az 1250 lira zam gelecek. Memurların hem gelirini hem de emekli aylığını artıracak 3600 ek göstergede ayrıntılar netleşiyor. Öte yandan AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek gösterge ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. İşte 3600 ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri...
21.02.2022 Memur
EYT'de yeni gelişme! EYT ile ilgili müjde verildi! İşte EYT'de tüm detaylar...
EYT'de yeni gelişme! EYT ile ilgili müjde verildi! İşte EYT'de tüm detaylar... EYT'de yeni gelişme. AK Partili isim EYT ile ilgili müjdeyi verdi. AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilikte yaşa takılanlar meselesinin 5 adımlı bir program kapsamında ele alınacağını söyledi. Öte yandna Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarına AK Parti'den 2022'de çözüm sinyali gelmişti. EYT federasyon ve platform temsilcilerinin geçen hafta gerçekleştirdiği Meclis ziyareti de bu konuda umudu artırdı. Ek gösterge, sözleşmeli personelin kadro sorunun çözülmesinin ardından EYT'lilerin taleplerini değerlendirecek bir komisyon kurulacak. Emeklilikte yaşı bekleyenler 8 Eylül 1999 öncesi sigortalı olan ve hali hazırda emekli olamayanlardan oluşuyor. Ancak düzenleme bütün çalışanları etkilemeyecek. Peki EYT'de son durum nedir? Bu yıl düzenleme gelecek mi? İşte EYT ile ilgili tüm gelişmeler...
21.02.2022 Emekli
EYT için 5 formül masada! EYT ne zaman çıkacak? EYT ile emeklilik nasıl olacak?
EYT için 5 formül masada! EYT ne zaman çıkacak? EYT ile emeklilik nasıl olacak? Emeklilikte Yaşa Takılanlar’a (EYT) ilişkin yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor! Milyonlarca EYT’linin gözü kulağı hükümetten gelecek açıklamalara çevrilirken federasyon ve platform temsilcilerinden oluşan bir heyetin geçen çarşamba günü TBMM’de AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ve MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay ile görüşmesi, EYT müjdesi bekleyenleri heyecanlandırdı. EYT’ler için pek çok formül gündemde. EYT sorununun çözümü için 2022 yılı işaret edilirken EYT’lilere emekliliğin yolunu açacak 5 formül üzerinde duruluyor. Peki, EYT ne zaman çıkacak? EYT ile emeklilik nasıl olacak? EYT için 5 formül ne? Kısmi emeklilik nedir? EYT’de emeklilik şartları ne olacak? Kesintili emeklilik nedir? Prim tamamlama nasıl olacak? İşte EYT ile ilgili merak edilen tüm soruların cevapları!
21.02.2022 Emekli
EYT'de son dakika gelişmesi! Ve belli oldu
EYT'de son dakika gelişmesi! Ve belli oldu EYT ile ilgili flaş gelişme. EYT ile ilgili kritik detaylar belli oldu. EYT'de son dakika açıklaması geldi. Hükümet EYT'lilerin (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) sorununu çözmek için düğmeye bastı. Çarşamba günü Meclis'te AK Parti ve MHP kurmaylarını ziyaret eden EYT temsilcileri, "2022 yılı içerisinde EYT'lilerin sorununu halledeceğiz" sözünü aldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, sigorta prim gün sayısını dolduran Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için bir çalışma yapıyor. Maliyet odaklı çalışma sonrası öne çıkan düzenleme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak. Son karar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacak. Bu düzenlemenin de 2022 yılı bitmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına gelmesi bekleniyor. EYT düzenlemesi, 8 Eylül 1999 tarihinden önceki sigorta koşullarını yerine getiren, prim günü kriterini ve ödemesini sağlayanların yaşa takılmaksınız emekli olması durumunu ifade ediyor.
19.02.2022 Emekli
Memur ve emekli maaş zammı ile ilgili flaş gelişme! Ödemeler değişti, 15 Ocak'ta...
Memur ve emekli maaş zammı ile ilgili flaş gelişme! Ödemeler değişti, 15 Ocak'ta... Memur ve emekli maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmesi. Zam farkları ödemesi 15 Ocak'a yetişmedi. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. AK Parti'nin memur ve emekliye ek zammı da içeren kanun teklifi, bugünkü Genel Kurul'da "toplantı yeter sayısının" azizliğine uğradı. AK Parti ve MHP'nin teklifin 11. maddesi üzerinde verdiği önerge okunduktan sonra muhalefet önergeye tepki gösterip yoklama isterken, salonda iki kez yapılan yoklamada toplantı yeter sayısı bulunamadı. Düzenleme yasalaşmadığı için 15 Ocak'ta memur ve emekli maaş zammı farkları yatırılamayacak. AK Partili yetkililer, fark ödemeleri için bir düzenleme daha yapılabileceğine işaret ediyor.
13.01.2022 Ekonomi
TBMM Genel Kurulu'nda 'zam' gündemi
TBMM Genel Kurulu'nda 'zam' gündemi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yeni yılın ilk mesaisi için toplanan Genel Kurul'da grup başkan vekillerince, zam oranları üzerine açıklamalar yapıldı.
4.01.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Kuzey Makedonyalı mevkidaşı Caferi ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, Kuzey Makedonyalı mevkidaşı Caferi ile görüştü Resmi ziyaret kapsamında Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’e gelen TBMM Başkanı Dr. Mustafa Şentop, Kuzey Makedonya Meclisi'nde resmi törenle karşılandıktan sonra Kuzey Makedonya Meclis Başkanı Talat Caferi ile görüştü.
21.12.2021 Siyaset
Açık cezaevleri izinleri uzatıldı mı, cezaevi korona izni ne zaman bitecek? Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü açıkladı!
Açık cezaevleri izinleri uzatıldı mı, cezaevi korona izni ne zaman bitecek? Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü açıkladı! Açık cezaevleri izinleri uzatıldı mı, cezaevi korona izni ne zaman bitiyor? TBMM Genel Kurulunda, 5'inci Yargı Paketi'ni içeren İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi'ne ceza infazla ilgili yeni madde ihdas edildi.
24.11.2021 Gündem
MHP'den Türkkan'a tepki: İstifa etmeli ve ihraç edilmelidir
MHP'den Türkkan'a tepki: İstifa etmeli ve ihraç edilmelidir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erkan Akçay, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına hakaret etmesi ile ilgili "Şehit yakınlarına yapılan küfür ve hakareti şiddetle lanetliyorum. Derhal istifa etmeli ve partisinden ihraç edilmelidir" dedi.
7.11.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Akçay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkan akçay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.