Eren Bülbül

Eren Bülbül

Son dakika Eren Bülbül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eren Bülbül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eren Bülbül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eren Bülbül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eren bülbül gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 eren bülbül haberi bulunmuştur. Tüm eren bülbül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, aidatların makul seviyelere çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; "Bazı sitelerimizde fahiş oranda, nerdeyse bir kira kadar aidat alınmakta. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi
17.02.2024 Gündem
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti Başına isabet eden yorgun mermi ile yaralanıp, hastanede hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı (15), ölümünün 2'nci yıl dönümünde anıldı. 2 ay önce başına yorgun mermi isabet ederek hayatını kaybeden Kerem Can Özdemir’in (9) babası İsa Özdemir de Emir Yuşa'nın anmasına katılarak destek verdi. Emir Yuşa’nın babası Mustafa Atıcı, “Eren Bülbül’ü PKK’lı teröristler, oğlumu da sivil terörist şehit etti. Silah ölüm aracıdır ve sizler de birer katilsiniz” dedi.
11.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'i andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'i andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 yıl önce şehit olan Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Ferhat Gedik'i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda andı.
11.08.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Sonucu alana kadar disiplin ve iş takibinden taviz vermeyeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Sonucu alana kadar disiplin ve iş takibinden taviz vermeyeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Seçim akşamı, sonucu alana kadar hiçbir şekilde disiplinden ve iş takibinden taviz vermeyeceğiz. Sandık, oy namustur. Milletin bize verdiği emanettir. Onu yerine teslim edene kadar uyumayacağız" dedi.
13.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz MHP lideri Bahçeli, Batı medyasının manşetlerine tepki göstererek, 'Batı 14 Mayıs seçimlerinde zillet ittifakından yana tarafını ortaya koymuştur. Hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz.' ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Yatırımların arkasında tefeciler değil, sizin emekleriniz var
Bakan Kurum: Yatırımların arkasında tefeciler değil, sizin emekleriniz var Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen “Büyük İstanbul Mitingi”nde konuştu. Bakan Kurum, 'Yatırımların arkasında tefeciler değil, sizin emekleriniz var. Bu meydan Türkiye Yüzyılı'nı müjdeliyor' dedi.
7.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bayraktar Grubu’na AK Parti’nin verdiği bir kuruş yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bayraktar Grubu’na AK Parti’nin verdiği bir kuruş yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da Yeni Zigana Tüneli açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "14 Mayıs'ta yapılan işleri yarım bırakmadan, daha büyük hedeflere koşmaya söz mü Trabzon? Van'da bez parçaları ile devletine meydan okuyanları ve onlara el sallayanları sandığa gömüyor muyuz Trabzon?" dedi. Öte yandan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na Bayraktar üzerinden tepki göstererek çağrıda bulundu, "Zerre kadar yüreğin varsa, Bayraktar grubuna AK Parti hükümetinin verdiği bir kuruş yoktur, sıkıyorsa çık açıkla" ifadelerini kullandı.
3.05.2023 Gündem
İşletmelerin yatırım alması kolaylaşacak
İşletmelerin yatırım alması kolaylaşacak Bilişim Vadisi’nde yer alan 50 start-up, marka değerleme hizmeti alacak. Değerleme çalışmasıyla firmaların yatırım alması kolaylaşacak, satın alma ve birleşme gibi süreçlerde işletmelere büyük avantajlar sağlanacak.
21.10.2022 Ekonomi
Bakanlık açıkladı! 82 terörist etkisiz hale getirildi
Bakanlık açıkladı! 82 terörist etkisiz hale getirildi Eren Operasyonlarıyla PKK/KCK terör örgütüne ağır darbe vuruluyor. Şehit Eren Bülbül'ün anısına başlatılan Eren operasyonda bu yıl; 82 terörist etkisiz hale getirildi. 720 mağara/sığına/dpor imha edildi, 144 mayın/EYP, 275 uzun namlulu silah, 548 el bombası ve 62 bin adet mühhimmat ele geçirildi.
6.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eren Bülbül ve Ferhat Gedik paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eren Bülbül ve Ferhat Gedik paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Terör örgütü PKK’nın alçakça katlettiği Eren evladımız ile Jandarma Astsubay’ımız Ferhat Gedik’i şehadetlerinin 5. yılında tazimle yâd ediyorum." ifadelerini kullandı.
11.08.2022 Siyaset
Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi?
Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi? Trabzon Maçka'da, 5 yıl önce bugün PKK'lı teröristlerce açılan ateşte şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ölüm yıldönümünde anılıyor. Türkiye’yi sarsan Eren Bülbül’ün şehit edilmesi olayı sosyal medyada gündem oldu. Eren Bülbül’ün şehit olmadan önce, 24 Haziran'da yaptığı 'Biri de çıkıp demiyor ki: Eren iyi ki varsın' paylaşımı yeniden gündeme geldi. Peki, Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi? İşte detaylar…
11.08.2022 Gündem
Eren Bülbül, vefatının 5'inci yılında kabri başında anıldı
Eren Bülbül, vefatının 5'inci yılında kabri başında anıldı Trabzon'un Maçka ilçesinde, 2017 yılında PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül (15), ölümünün 5inci yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.
11.08.2022 Gündem
Bilim insanları yaklaşan tehlikeyi ortaya çıkardı! Hepsi Türkiye'ye geliyor
Bilim insanları yaklaşan tehlikeyi ortaya çıkardı! Hepsi Türkiye'ye geliyor İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Botanik Anabilim Dalı Bitki Görüntüleme Analiz Laboratuvarı'nda 4 araştırmacı 3 yıl boyunca bitkilerin üzerinde bulunan virüsler ve canlıları inceledi. Araştırmanın sonucunda, iklim değişikliği nedeniyle hastalık taşıyan böceklerin Türkiye'ye geldiği tespit edildi. Dr. Işıl Tulum, "Tekirdağ, Lüleburgaz, Edirne, Çanakkale, Balıkesir hattında bu böceklerle çok fazla karşılaşmaya başladık. Çok farklı vektörleri de var. Bunlar daha önceden Türkiye'de olup hastalık taşımayan versiyonlarının artık hastalık taşıdığını fark ettik" dedi.
11.08.2022 Yaşam
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı Trabzon'un Maçka ilçesinde, PKK'lı teröristlerce açılan ateşte şehit olan Eren Bülbül'ün (15) son fotoğrafına DHA'ya ulaştı. Fotoğrafın, saldırıdan saatler önce, şehit edildiği yerde cep telefonu kamerası ile çekildiği ortaya çıktı. Fotoğraf karesinde şehit Bülbül'ün, oturduğu ahşap çit üzerinde gülümsediği görüldü.
11.08.2022 Yaşam
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı ortaya çıktı
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı ortaya çıktı Trabzon'un Maçka ilçesinde, PKK'lı teröristlerce açılan ateşte şehit olan Eren Bülbül'ün (15) son fotoğrafına ulaşıldı. Fotoğrafın, saldırıdan saatler önce, şehit edildiği yerde cep telefonu kamerası ile çekildiği ortaya çıktı. Fotoğraf karesinde şehit Bülbül'ün, oturduğu ahşap çit üzerinde gülümsediği görüldü.
11.08.2022 Yaşam
Kim Milyoner Olmak İster'de herkesi duygulandıran soru! Kenan İmirzalıoğlu'nun nutku tutuldu
Kim Milyoner Olmak İster'de herkesi duygulandıran soru! Kenan İmirzalıoğlu'nun nutku tutuldu ATV'nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de şehit edilmesinin üzerinden tam 5 yıl geçen Eren Bülbül hakkında çıkan soru sunucu Kenan İmirzalıoğlu ve ekranları başındaki milyonlarca vatandaşı duygulandırdı. İşte Eren Bülbül hakkında sorulan o soru...
10.08.2022 Magazin
Galata Kulesi annelerin fotoğraflarıyla süslendi
Galata Kulesi annelerin fotoğraflarıyla süslendi Beyoğlu'nda gelenekselleşen Anneler Günü kutlaması gerçekleştirildi. Türkiye'nin dört bir yanından sosyal medya aracılığıyla gönderilen annelerin fotoğrafları, Beyoğlunun simgesi Galata Kulesine yansıtıldı. Kutlamada duygulu anlar yaşanırken aynı zamanda renkli görüntüler ortaya çıktı.
8.05.2022 Yaşam
Seray Sever zorlu doğum sürecini anlattı: Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde
Seray Sever zorlu doğum sürecini anlattı: Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde Seray Sever-Eray Sünbül çiftinin Sofia ve Alya adını verdikleri ikizleri, geçtiğimiz hafta özel bir hastanede dünyaya geldi. Zorlu bir doğum süreci geçiren 49 yaşındaki sunucu, "Cennet gerçekten annenin ayaklarının altında" derken, yaşadıklarını anlattı.
27.04.2022 Magazin
Abluka Operasyonları bugün itibarıyla başlatıldı! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Abluka Operasyonları bugün itibarıyla başlatıldı! İçişleri Bakanlığı duyurdu İçişleri Bakanlığı, Eren ve Eren-Kış operasyonlarının tamamlandığı ve bu operasyonlarda toplam 339 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Eren-Kış operasyonlarının ardından 15 Nisan itibariyle 'Abluka Operasyonları'nın başlatıldığı belirtildi.
15.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristlerin biz inlerine girdik mi? İnşallah tek bir terörist kalmayana kadar devam edeceğiz. En kritik yerleri terör örgütleriyle irtibatlı kişilere belediye makamında iş verdiler. 44 bin işçiyi belediyeden atıp onların yerine teröristleri doldurdular. Bunlar seçimden önce kimsenin ekmeğiyle oynamayacakları için namus sözü vermişlerdi. Bay Kemal hani namus hani şeref? Bunlar her fırsatta ülkelerini yabancılara şikayet etmediler mi? Bunlar Batı'dan talimat alırlar. Bunların ülkeye hizmet etme gibi bir dertleri yok! Bunların sözleri gibi hayatları da yalan!" ifadelerini kullandı.
30.01.2022 Siyaset
Bakan Gül, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi
Bakan Gül, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Trabzon'da teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatını konu alan 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.
21.01.2022 Siyaset
'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmine büyük ilgi
'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmine büyük ilgi Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan, TRT ortak yapımı 'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmi, vizyona girdiği ilk günden itibaren sevgi seliyle karşılaştı.
15.01.2022 Magazin
'Kesişme: İyi ki varsın Eren'in İstanbul galası yapıldı
'Kesişme: İyi ki varsın Eren'in İstanbul galası yapıldı Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filminin İstanbul Galası Beyoğlu Atlas Sineması'nda yapıldı.  
5.01.2022 Kültür Sanat
Trabzon'da 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmine yoğun ilgi
Trabzon'da 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmine yoğun ilgi Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, eşi ve Sevgi Evleri'nde kalan 35 çocuk ile beraber 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini seyretti. Vali Ustaoğlu "Trabzon halkı, filme müthiş ilgi gösteriyor. Sinemalarımız şu an tamamen dolu. Herkes heyecanla bu filmi izlemek istiyor" dedi.
2.01.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Eren Bülbül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eren bülbül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.