Efkan Ala

Efkan Ala

Son dakika efkan ala haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan efkan ala ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını efkan ala haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Efkan Ala

haberleri sayfasında son dakika yaşanan efkan ala gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.018 efkan ala haberi bulunmuştur. Tüm efkan ala haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Yapıcıoğlu, "Prensip olarak Cumhur İttifakı'nın devam etmesi yönünde bir talep ve irade uyuşması olduğunu söyleyebilirim. Arkadaşlarımız önümüzdeki günlerde detayları çalışacaklar" dedi.
13.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail-Filistin çatışmasının ardından yapılan ilk uluslararası toplantıdaki oturumlar ve mevkidaşlarıyla yaptığı görüşmelerde, Gazze’deki sivillere yönelik saldırıların sona erdirilmesi ve buraya insani yardımların ulaştırılabilmesi için diplomasi yürüttü.
14.10.2023 Gündem
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, yeni Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) açıkladı.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı Bu hafta mesaisini AK Parti’nin kongre hazırlıklarına ayıran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni A takımına son şeklini verdi. Erdoğan’ın kendisine sunulan taslak MKYK listesini 75 kişiye düşürdüğü ve yarına kadar son şeklini vereceği öğrenildi.
5.10.2023 Gündem
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Beştepe'de gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı sona erdi.
26.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayati Yazıcı'nın annesinin cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayati Yazıcı'nın annesinin cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı’nın cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ömür içerisinde hayırlı evlatlar yetiştirdi. Bu evlatlar onun en önemli mirası ve bu evlatlar inanıyorum ki onun ebedi alemde de en önemli şahitleri olacaktır. Bizler de şahidiz" dedi.
21.07.2023 Gündem
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı AK Parti’de Mart 2024 yerel seçim için adaylık başvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanıyor. Aday tanıtım ve beyanname toplantısının da ocak ayı sonunda beraber yapılacağı belirtiliyor.
19.07.2023 Gündem
Cirit gösterisinde başlarına sopa isabet eden izleyiciler yaralandı
Cirit gösterisinde başlarına sopa isabet eden izleyiciler yaralandı Erzurum'da Şenkaya ilçesinde bu yıl 16'ncısı düzenlenen, 'Geleneksel Kültür Sanat ve Bal Festivali'nde düzenlenen cirit gösteri maçında, sporcuların attığı sopalar 3 izleyicinin kafasına isabet etti. Yaralanan 3 kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. Müsabaka anında ciritçilerden biri dengesini kaybedip, atından düşerken, bir diğeri de atın kontrolünü sağlayamayıp izleyicilerin arasından dışarı çıkarak korku dolu anlar yaşattı. 
3.07.2023 Yaşam
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye'nin sivil anayasa ihtiyacı ayan beyan ortadadır
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye'nin sivil anayasa ihtiyacı ayan beyan ortadadır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye’nin sivil, demokrat, kapsayıcı milli bir anayasa ihtiyacı artık ayan beyan ortadır. Bunu vakit kaybetmeden, ümit ediyoruz ki 28'inci dönem TBMM, milletin kendisine yüklemiş olduğu sorumluluğu layıkıyla yerine getirecektir" dedi.
20.06.2023 Gündem
AK Parti'de yeni görevlendirmeler
AK Parti'de yeni görevlendirmeler AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.
19.06.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında kesin olmayan verilerine göre Meclis dengesi değişmedi. Meclis’te çoğunluk yine AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partilerinden oluşan Cumhur İttifakı’nda oldu. Millet İttifakı ise Meclis’teki tabloda muhalefette kaldı.
15.05.2023 Gündem
Varank: Bursa da Türkiye de Cumhurbaşkanımızın Türkiye sevdasının arkasında duruyor
Varank: Bursa da Türkiye de Cumhurbaşkanımızın Türkiye sevdasının arkasında duruyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Neticeyi sabahın ilk saatlerinde alacağız ama netice ne olursa olsun biz biliyoruz ki Bursa da Türkiye de Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye sevdasının arkasında duruyor" dedi. 
15.05.2023 Gündem
AK Parti'nin aday listesi netleşti!
AK Parti'nin aday listesi netleşti! AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listelerin belirlenmesi sürecinde yoğun mesai yaptı. Listeler hazırlanırken 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti, 2023 seçimlerine büyük değişimle girecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
9.04.2023 Gündem
'Bilge Ana' Mevlüde Genç, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı
'Bilge Ana' Mevlüde Genç, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı Almanya'nın Solingen kentinde Neo-Nazilerce kundaklanan evinde kızları dahil 5 yakınını kaybedip, her şeye rağmen hoşgörü mesajları veren, bu nedenle 'Bilge Ana' olarak kabul edilen Mevlüde Genç'in (80) cenazesi, memleketi Amasya'nın Taşova ilçesinde toprağa verildi.
2.11.2022 Gündem
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Azerbaycan’da trafik kazası geçirdi
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Azerbaycan’da trafik kazası geçirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan programı kapsamında Karabağ’da bulunan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, trafik kazası geçirdi. Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım’ın durumu hakkında, “Sağlık durumları şükür iyi. Tedbir amaçlı bu gece hastanede gözetim altında olacaklar” dedi.
20.10.2022 Gündem
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Kılıç: F-16 satışında Türkiye’ye doğrudan satışı engelleyen bir şey yok
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Kılıç: F-16 satışında Türkiye’ye doğrudan satışı engelleyen bir şey yok TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç, “F-16 satışında Türkiye’ye doğrudan satışı engelleyen bir şey yok. Dolayısıyla şarta bağlama tarzına getirme gibi bir durum yok” dedi.
12.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurbetçilere mektup!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurbetçilere mektup! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Kapıkule Sınır Kapısı'nda dönüş için bekleyen gurbetçilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubu ile yaşadıkları sorunlarla ilgili çözümleri anlatan bir broşür verdi.
4.09.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Efkan Ala ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki efkan ala haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.