Ecrin

Ecrin

Son dakika ecrin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ecrin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ecrin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ecrin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ecrin gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 ecrin haberi bulunmuştur. Tüm ecrin haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası Pendik'ten Ankara'daki kızları Sıla Okur’un (19) düğünleri için yola çıkan Okur ailesi, İstanbul dönüşü otobüs firmasıyla seyahat ederken Kurtköy TEM Otoyolu'nda indi. Yolun karşısında geçmeye çalışan aileden 5 kişi hayatını kaybetti.
5.03.2024 Gündem
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü, 1 yaralı
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü, 1 yaralı Pendik, TEM Otoyolu'nda seyir halinde bulunan otomobil, otoyoldan geçmeye çalışan yayalara çarptı. Kazada yolun karşısında geçmeye çalışan 5 kişi hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü yaralandı. Polisin olay yerindeki incelemesi sırasında haberi alarak gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.
5.03.2024 Gündem
Zümra ne demek, Kuran’da geçiyor mu, hangi dil? Zümra isminin anlamı nedir?
Zümra ne demek, Kuran’da geçiyor mu, hangi dil? Zümra isminin anlamı nedir? Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün verilerine göre, 2022'de 1 milyon 22 bin 737 bebek nüfus kütüklerine tescil edildi. 15 bin 836 ikiz, 373 üçüz, 7 dördüz ve 1 beşiz doğum gerçekleşti. Kız bebeklerde Zeynep, Defne ve Asel isimlerini sırasıyla Zümra, Elif, Asya, Azra, Nehir, Eylül ve Ecrin takip etti. Peki, Zümra ne demek, Zümra isminin anlamı nedir? Kuran’da Zümra geçiyor mu, kökeni ne?
8.08.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır mahkemede ilk kez savunmasını yaptı. Soruşturma aşamasındaki ifadesini değiştiren sanık Albashır, "Daha önce bunları anlatmadım. Suriye'den gelirken patlayıcı yanımızda değildi. Böyle bir şey olacağını bilmiyordum. Bombayı İstanbul'da Bilal teslim aldı" dedi.
17.07.2023 Gündem
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrinde dua ettiler
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrinde dua ettiler 15 Temmuz darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevliyken, komutanlığı ele geçirmeye çalışan darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi'yi göğsünden vurup öldüren ve ardından diğer darbe yanlısı askerler tarafından şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrini ziyaret edenler, Kuran-ı Kerim okuyup, dua etti.
15.07.2023 Gündem
Aysima Ecrin Özer'den kahreden haber! Oynarken üzerine demir düşmüştü
Aysima Ecrin Özer'den kahreden haber! Oynarken üzerine demir düşmüştü Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada duvara dayalı halde bırakılan demir kapı üzerine devrilen Aysima Ecrin Özer (4), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
11.07.2023 Yaşam
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanmasına yarın Marmara Cezaevi yerleşkesi karşısında bulunan duruşma salonunda başlanacak.
8.05.2023 Gündem
Yasin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Yasin Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Yasin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Yasin Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Yasin Suresi Mekke döneminde inmiştir. 83 âyettir. Sûre, adını ilk âyeti oluşturan “Yâ-Sîn” harflerinden alır. Sûrede başlıca insanın ahlâkî sorumlulukları, vahiy, Hz. Peygamber’i yalanlayan Kureyş kabilesi, Antakya halkına gönderilen peygamberler, Allah’ın birliğini ve kudretini gösteren deliller, öldükten sonra dirilme, hesap ve ceza konu edilmektedir. Peki, Yasin Suresi okumanın yararları nelerdir? Yasin süresi kaç ayet? Ramazanda her gün Yasin süresi okumanın fazileti ne? İşte Yasin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında ilk duruşma 9 Mayıs'ta
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında ilk duruşma 9 Mayıs'ta İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu 36 şüphelinin yargılanmasına 9 Mayıs'ta başlanacak.
6.03.2023 Gündem
MSB: Adıyaman'da Kübra enkazdan kurtarıldı
MSB: Adıyaman'da Kübra enkazdan kurtarıldı Milli Savunma Bakanlığı, Adıyaman'da enkaz altında kalan Kübra Ecrin Kılınç isimli gencin sağ çıkarıldığını, aynı bölgedeki 3 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.
8.02.2023 Gündem
AK Partili Atabek'ten HDP'ye tepki: Dağa kaldırılan kız çocukları için de önerge verseydiniz keşke
AK Partili Atabek'ten HDP'ye tepki: Dağa kaldırılan kız çocukları için de önerge verseydiniz keşke AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, TBMM Genel Kurulu’nda HDP'nin kadına yönelik şiddetle ilgili önergesi üzerine söz alarak, "Dağa kaldırılan kız çocuklarının, çocuklukları, gençlikleri, hayalleri ellerinden alınırken de önerge verseydiniz keşke. O kızlara tacizler, tecavüzler, şiddetin en alası yapılırken vicdanınız neredeydi" dedi.
23.11.2022 Siyaset
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Suriye'nin Kobani bölgesinden ateşlenen 7 roket, Gaziantep'in Karkamış ilçesine düştü. Roketlerden birinin bir ilkokula isabet ettiği belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'in Karkamış ilçesine gerçekleştirilen havan saldırısına ilişkin, "6 yaralımız vardı, onlar hastaneye intikal ettirildi. Maalesef ilk aldığımız bilgiler çerçevesinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.
21.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'nde hayatını kaybedenlerin isimleri okullara verilecek
İstiklal Caddesi'nde hayatını kaybedenlerin isimleri okullara verilecek İstanbul’un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybeden Öğretmen Arzu Özsoy ve lise öğrencisi olan kızı Yağmur Uçar ile ilkokul öğrencisi Ecrin Meydan’ın isimleri, okullarda yaşayacak.
21.11.2022 Gündem
Terör örgütüne ağır darbe! Yerle bir edildi, İHA ve F-16 peş peşe havalandı
Terör örgütüne ağır darbe! Yerle bir edildi, İHA ve F-16 peş peşe havalandı Suriye ve Irak’ın kuzeyindeki terör hedefleri vuruldu. İHA’lar PKK/YPG hedeflerini belirlerken, harekâtta 50’yi aşkın F-16 havalandı. Askerler terörü vuran bombalara Ecrin ve Yağmur’un adını yazdı. İşte Pençe-Kılıç Hava Harekâtı’nın detayları...
21.11.2022 Gündem
Pençe Kılıç Hava Harekatı'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütünün inleri yerle bir edildi
Pençe Kılıç Hava Harekatı'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütünün inleri yerle bir edildi Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye ve Irak'ın kuzeyine eş zamanlı düzenlediği Pençe Kılıç Hava Harekatı'nda muharip ve destek uçaklarının yanı sıra İHA ve SİHA'larla birlikte 70'e yakın hava aracı görev aldı. 81 hedefin imha edildiği harekatta, terör hedeflerini vuran bombaların üzerine İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda hayatını kaybeden 9 yaşındaki Ecrin ile 15 yaşındaki Yağmur'un isimleri yazıldı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kılıç Operasyonu kapsamında gerçekleştirilen hava harekatına dair görüntüleri paylaştı.
20.11.2022 Gündem
Pençe Kılıç Hava Harekatı'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütünün inleri yerle bir edildi
Pençe Kılıç Hava Harekatı'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütünün inleri yerle bir edildi Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye ve Irak'ın kuzeyine eş zamanlı düzenlediği Pençe Kılıç Hava Harekatı'nda muharip ve destek uçaklarının yanı sıra İHA ve SİHA'larla birlikte 70'e yakın hava aracı görev aldı. 81 hedefin imha edildiği harekatta, terör hedeflerini vuran bombaların üzerine İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda hayatını kaybeden 9 yaşındaki Ecrin ile 15 yaşındaki Yağmur'un isimleri yazıldı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kılıç Operasyonu kapsamında gerçekleştirilen hava harekatına dair görüntüleri paylaştı.
20.11.2022 Vatan TV
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen anne ve kızı gözyaşlarıyla uğurlandı
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen anne ve kızı gözyaşlarıyla uğurlandı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen Arzu Özsoy ile 15 yaşındaki kızı Yağmur gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.
14.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybeden Ecrin ile babası Yusuf Meydan'a acı veda!
İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybeden Ecrin ile babası Yusuf Meydan'a acı veda! İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda görevli Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin yaşamını yitirdi. Ecrin ile babası Yusuf Meydan'ın cenazeleri hava yolu ile Adana'ya getirildi. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Mevlüdiye Meydan, kızı ve eşinin fotoğraflarını öperek, “Üzerimde kocamla kızımın kanı var" diyerek gözyaşı döktü. Saldırıda hayatını kaybeden anne kız Arzu Özsoy ve Yağmur Uçar da son yolculuğuna uğurlandı. Eski karısının ve kızının tabutuna sarılan oyuncu Nurettin Uçar gözyaşlarını boğuldu.
14.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: Örgütün talimatı teröristin öldürülmesi yönündeydi
Bakan Soylu: Örgütün talimatı teröristin öldürülmesi yönündeydi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Amerika Birleşik Devletleri'ne teröre verdiği destek nedeniyle tepki göstererek, "ABD Büyükelçiliğinin taziye dilemesini kabul etmiyoruz, reddediyoruz. Terör bölgelerini besleyen bu anlayışa kendi senatolarından para gönderen bir devletle bizim müttefikliğimiz elbette ki tartışılmalıdır" dedi.
14.11.2022 Siyaset
İstiklal Caddesi’nde ölenlerin isimleri belli oldu!
İstiklal Caddesi’nde ölenlerin isimleri belli oldu! İstanbul'da İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 81 kişi yaralandı. Patlamada yaralananlar sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralı 81 kişiden 50'si taburcu edildi. Yoğun bakımda tedavisi süren 5 yaralıdan 2'sinin durumu ciddiyetini koruyor. Taksim patlamasında ölenlerin isimleri belli oldu.
14.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'nde şüpheli kadının kaçış anı kameraya yansıdı
İstiklal Caddesi'nde şüpheli kadının kaçış anı kameraya yansıdı Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama sonrası şüpheli kadının kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.
14.11.2022 Gündem
Taksim'deki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar da hayatını kaybetti
Taksim'deki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar da hayatını kaybetti İstiklal Caddesi'nde dün saat 16.20 sıralarında yaşanan ve 6 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıdan kahreden haberler geliyor. Hain saldırı, Adana'dan gelen Yusuf Meydan ve minik kızı Ecrin'i hayattan kopardı. Hayatını kaybedenler arasında Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar'ın da olduğu ortaya çıktı.
14.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ecrin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ecrin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.