E-Sınav

E-Sınav

Son dakika e-sınav haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e-sınav ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e-sınav haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-Sınav

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-sınav gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.842 e-sınav haberi bulunmuştur. Tüm e-sınav haberleri aşağıda listelenmiştir.
e sınav görevli ücretleri 2024! 3 kez yapılıyor: e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder?
e sınav görevli ücretleri 2024! 3 kez yapılıyor: e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan İOKBS, LGS, ehliyet sınavları, Açık Öğretim Kurumları sınavları ve diğer birçok sınavda görevli olanlar gözetmen ücretlerinin ne zaman hesaplarda olacağını merak ediliyor. Henüz hesaplarına para yatmayanlar arama motorlarına yönelerek e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder? Sorusuna yanıt arıyor. İşte e sınav görevli ücretleri 2024…
22.03.2024 Çalışma Hayatı
6 kez girip geçemediği ehliyet sınavında kopya için 15 bin liraya anlaşmış
6 kez girip geçemediği ehliyet sınavında kopya için 15 bin liraya anlaşmış Kütahya'da girdiği ehliyet yazılı sınavında kulağında ses cihazı ve gömleğine yerleştirilmiş ucu düğme şeklindeki kamerayla yakalanan Bekir K. (55) ile üzerine düzeneği yerleştiren Fecri K. (35), adliyede ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Bekir K., daha önce 6 kez girdiği sınavı geçemediği için 15 bin liraya daha önce aynı suçtan 7 kaydı bulunan Fecri K. ile anlaştığını itiraf etti.
13.01.2024 Gündem
ÖSYM Başkanı Ersoy: Tüm Türkiye’ye e-Sınav’ı yayacağız
ÖSYM Başkanı Ersoy: Tüm Türkiye’ye e-Sınav’ı yayacağız ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, şu an Türkiye’nin 4 bölgesinde e-Sınav yapılabildiğini belirterek, "Hedefimiz şu anda 4 bölgede olan bu sınavları inşallah Türkiye'nin tüm bölgelerinde yapmak ve sınav kapasitemizi öncelikle 10 bin aday şeklinde oluşturmak. Bundan da nihai hedefimiz kağıt tabanlı sınavdan bilgisayar tabanlı sınava geçmek. Tüm Türkiye’ye bu e-Sınav’ı yayacağız" dedi.
9.09.2023 Gündem
e sınavlar ertelendi mi? 07-12 Şubat arası e-sınavlar yapılacak mı?
e sınavlar ertelendi mi? 07-12 Şubat arası e-sınavlar yapılacak mı? e sınavlar ertelendi mi, yapılacak mı? Millî Eğitim Bakanlığınca Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle millî yas ilan edilmesinin ardından ülke genelinde 13 Şubat'a kadar yapılması planlanan elektronik sınavlar ertelendi.
7.02.2023 Eğitim
Ehliyet sınavı ne zaman, hangi gün? Ehliyet sınavı kaç dakika sürüyor? Ehliyet sınavı geçme notu kaç?
Ehliyet sınavı ne zaman, hangi gün? Ehliyet sınavı kaç dakika sürüyor? Ehliyet sınavı geçme notu kaç? Sürücü adayları, ehliyet alabilmek için ehliyet eğitimi kursunun ardından yazılı sınava giriyor. Adayların, direksiyon sınavı aşamasına geçebilmek ve ehliyete hak kazanmak için yazılı sınavda başarılı olmaları gerekiyor. Adaylar, ehliyet sınavı tarihleri ile sınav geçme notu bilgilerini araştırıyor. Peki, Ehliyet sınavı ne zaman, hangi gün? Ehliyet sınavı kaç dakika sürüyor? Ehliyet sınavı geçme notu kaç? Ehliyet yazılı sınavı kaç dakika? Ehliyet sınavı kaç puanla geçilir? İşte detaylar…
8.12.2022 Eğitim
Deneyap sınav sonuçları 2022 açıklandı mı? Haziran DENEYAP sınav sonuçları 2022 nasıl öğrenilir? Deneyap sınav sonuçları sorgulama!
Deneyap sınav sonuçları 2022 açıklandı mı? Haziran DENEYAP sınav sonuçları 2022 nasıl öğrenilir? Deneyap sınav sonuçları sorgulama! Deneyap sınavı sonuçları açıklandı mı, DENEYAP sınav sonuçları 2022 haziran ne zaman ne zaman açıklanacak? sorularına yanıt aranıyor. Deneyap Atölyeleri Teknoloji adayları sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını, nasıl sorgulanacağını sorguluyor. 2021-2022 eğitim öğretim yılında 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıfta okuyan öğrencilerin girdiği e-sınava yönelik araştırmaları yoğunlaştı. Peki, Deneyap sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? Haziran DENEYAP sınav sonuçları 2022 nasıl öğrenilir? İşte Deneyap sınav sonuçları sorgulama…
22.08.2022 Eğitim
Deneyap sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? 4, 5, 6, 7, 8, hazırlık ve 9. Sınıf Deneyap haziran sınav sonuçları 2022!
Deneyap sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? 4, 5, 6, 7, 8, hazırlık ve 9. Sınıf Deneyap haziran sınav sonuçları 2022! Deneyap sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Deneyap Atölyeleri Teknoloji adayları sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. 2021-2022 eğitim öğretim yılında 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıfta okuyan öğrencilerden e-sınava girdiler. Sınavın ardından öğrenciler merakla sınav sonuçlarını araştırmaya başladı. Peki, Deneyap sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?
6.07.2022 Eğitim
3. dönem AÖL sınav tarihi 2022 merak ediliyor! AÖL sınavları ne zaman, online mı yüz yüze mi?
3. dönem AÖL sınav tarihi 2022 merak ediliyor! AÖL sınavları ne zaman, online mı yüz yüze mi? AÖL sınav tarihleri, 3. dönem sınavları için araştırmalar devam ediyor. Lise eğitimini dışarıdan bitirmek isteyen adaylar ders seçimi ve kayıt yenileme işlemlerini tamamladı. 2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönem sınavları temmuz ayında düzenlenecek. Peki, AÖL sınavları ne zaman, online mı, yüz yüze mi olacak? İşte AÖL 3. dönem sınav tarihleri 2022…
29.06.2022 Eğitim
AÖL sınav tarihleri belli oldu mu? Açık Lise 3. Dönem sınavları ne zaman? MEB AÖL sınav tarihleri 2022!
AÖL sınav tarihleri belli oldu mu? Açık Lise 3. Dönem sınavları ne zaman? MEB AÖL sınav tarihleri 2022! Liseyi açıktan tamamlamak için Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) Açık Öğretim Liselerinde (AÖL) Eğitim gören binlerce öğrenci, 3. Dönem sınav tarihlerini merak ediyor. Peki, AÖL sınav tarihleri belli oldu mu? Açık Lise 3. Dönem sınavları ne zaman? MEB AÖL sınav tarihleri 2022!
25.06.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! e-YDS 2022/8 İngilizce başvuruları başladı! e-YDS başvuru ücreti ne kadar?
ÖSYM duyurdu! e-YDS 2022/8 İngilizce başvuruları başladı! e-YDS başvuru ücreti ne kadar? ÖSYM Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (e-YDS 2022/8) başvurularının başladığını duyurdu. e-YDS Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana’daki e-sınav uygulama binalarında yapılacak. e-YDS başvuruları 16 Haziran’da sona erecek. Adaylar başvurularını ÖSYM’nin Aday İşlemleri (AİS) üzerinden yapabilecek. Peki, ÖSYM e-YDS başvurusu nasıl yapılır? e-YDS ne zaman? e-YDS başvuru ücreti ne kadar? İşte e-YDS 2022 başvuru ekranı!
1.06.2022 Eğitim
Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? e-sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB ehliyet e-sınav sonuç sorgulama ekranı 2022!
Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? e-sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB ehliyet e-sınav sonuç sorgulama ekranı 2022! Binlerce sürücü adayının katıldığı ehliyet sınavının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan e-sınav sonuçları adaylar tarafından araştırılıyor. Peki, e-sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte MEB ehliyet e-sınav sonuç sorgulama ekranı 2022!
28.05.2022 Eğitim
e-YÖKDİL ne zaman açıklanır? e-YÖKDİL soru ve cevapları ne zaman açıklanır? e-YÖKDİL’de yanlışlar doğruları götürüyor mu? İşte e-YÖKDİL hesaplama!
e-YÖKDİL ne zaman açıklanır? e-YÖKDİL soru ve cevapları ne zaman açıklanır? e-YÖKDİL’de yanlışlar doğruları götürüyor mu? İşte e-YÖKDİL hesaplama! 2022 Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (e-YÖKDİL) 14 Mayıs’ta gerçekleştirildi. Adaylar sınav sonrası ÖSYM tarafından açıklanacak sınav soru ve cevaplarını bekliyor. Peki, e-YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanır? E-YÖKDİL soru ve cevapları ne zaman açıklanır? E-YÖKDİL’de yanlışlar doğruları götürüyor mu? e-YÖKDİL nasıl hesaplanır? İşte e-YÖKDİL hesaplama ve sonuç açıklama tarihi!
14.05.2022 Eğitim
Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı başvuruları 55 ilde başlıyor! İşte başvuru şartları ve başvuru alınan iller listesi!
Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı başvuruları 55 ilde başlıyor! İşte başvuru şartları ve başvuru alınan iller listesi! 2022 Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı başvuruları başlıyor! Duyuru yayımlandı. Deneyap Teknoloji Atölyeleri 81 ilde öğrencilere teknoloji eğitimleri verecek. 42 ilde 1. faz öğrenci seçme sınavı çağrısı yapıldı. Peki, Deneyap Teknoloji Atölyeleri nedir? Deneyap sınavı 2022 başvuruları ne zaman? İşte Deneyap sınav başvuru şartları!
13.05.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş karar, tarih belli oldu, temmuz ayında öğrenciler...
MEB resmen duyurdu! Flaş karar, tarih belli oldu, temmuz ayında öğrenciler... MEB resmen duyurdu. Tarih belli oldu. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Temmuz ayında yapılacak. Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem sınavları için heyecan başladı. Öğrenciler ilk iki dönemin sınavlarını tamamladı. Açık liseden okuyan öğrenciler, AÖL 3. dönem sınav tarihleri hakkında araştırmalarını arttırdı. Peki AÖL 3. dönem sınavları ne zaman yapılacak, online mı olacak? İşte detaylar...
5.05.2022 Eğitim
e YÖKDİL başvuru ücreti! e YÖKDİL sınav ücreti ödemesi ne kadar, nereye yapılır? ÖSYM ödeme işlemleri!
e YÖKDİL başvuru ücreti! e YÖKDİL sınav ücreti ödemesi ne kadar, nereye yapılır? ÖSYM ödeme işlemleri! e YÖKDİL başvuru kılavuzu yayımlandı. e YÖKDİL başvuru kılavuzunun yayımlanmasının ardından başvuru ücretine yönelik aramalar da arttı. Sınava başvuru süreci, 06 Nisan – 05 Mayıs 2022 tarihleri arasında olup adaylar, başvurularını 06 Nisan 2022 tarihinde ÖSYM’nin https://odeme.osym.gov.tr internet adresinden saat 14.00'ten itibaren yapabilecek. Peki, e YÖKDİL başvuru ücreti ne kadar, e YÖKDİL sınav ücreti ödemesi nasıl ve nereden yapılır?
6.04.2022 Eğitim
e-YÖKDİL 2022 başvuru kılavuzu! ÖSYM YÖKDİL başvuruları nasıl yapılır?
e-YÖKDİL 2022 başvuru kılavuzu! ÖSYM YÖKDİL başvuruları nasıl yapılır? 2022 e-YÖKDİL (İngilizce) Sınavı Başvuruları başladı. 2022 Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2022 e-YÖKDİL), İngilizce’de Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ile Sosyal Bilimler alanlarında, 14 Mayıs 2022 tarihinde Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana’daki e-sınav uygulama binalarında yapılacak olup sınav cevaplama süresi 180 dakikadır. Adaylar, saat 13.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır. 
6.04.2022 Eğitim
Gençlere iş müjdesi! 1 milyon kişi alınacak! Yüksek gelir fırsatı! Detayları belli oldu
Gençlere iş müjdesi! 1 milyon kişi alınacak! Yüksek gelir fırsatı! Detayları belli oldu 1 milyon gence iş müjdesi geldi. Üstelik gençlere yüksek gelir fırsatı sunuyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca başlatılan, '1 Milyon İstihdam Projesi' büyük ilgi gördü. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, projenin bilgi teknolojileri sektöründe istihdamı artıracağını belirterek, dijital dönüşümün hızlandırılarak ülke ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi. Bugüne kadar 865 binden fazla kişinin başvuru yaptığı projeyle 2023'e kadar bilgi ve iletişim teknolojileri alanında 1 milyon kişinin istihdama hazır hale getirilmesi hedefleniyor. İşte yüz binlerce geci ilgilendiren tüm detaylar...
13.03.2022 Ekonomi
ÖSYM duyurdu! e-YDS 2022/3 İngilizce sınavı başvuruları alınmaya başlandı!
ÖSYM duyurdu! e-YDS 2022/3 İngilizce sınavı başvuruları alınmaya başlandı! ÖSYM duyurdu! e-YDS 2022/3 İngilizce sınavı başvuruları başladı. 19 Mart’ta Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'da yapılacak e-YDS 2022/3 İngilizce sınavı başvurular ÖSYM’nin aday işlemleri sisteminden yapılacak. Peki, YDS başvurusu nasıl yapılır? e-YDS 2022 başvuru şartları ne? e-YDS 2022 başvuru ekranı!
23.02.2022 Eğitim
Açık lise sınavları ne zaman? AÖL sınavları online mı, yüz yüze mi?
Açık lise sınavları ne zaman? AÖL sınavları online mı, yüz yüze mi? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu! Açık Öğretim Lisesi sınav tarihleri açıklandı. MEB, 2021-2022 2. dönem AÖL sınavlarının nasıl yapılacağı merak ediliyordu. MEB, AÖL sınavlarının nasıl yapılacağını açıkladı. Peki, Açık lise sınavları ne zaman? AÖL sınavları online mı, yüz yüze mi? İşte Açık Lise sınavları ile ilgili merak edilenler…
23.02.2022 Eğitim
AÖL sınavları ne zaman, online mı olacak? 2022 AÖL 2. Dönem sınav takvimi!
AÖL sınavları ne zaman, online mı olacak? 2022 AÖL 2. Dönem sınav takvimi! AÖL sınavları hakkında yapılan aramalar yoğunlaştı. Açık Lise öğrencileri, AÖL sınavları ne zaman ve nasıl yapılacak sorularına yanıt arıyor. Peki, AÖL sınavları ne zaman, nasıl yapılacak?
10.02.2022 Eğitim
Açık lise sınavları nasıl yapılacak? Açık öğretim sınavları online mı? AÖL kayıt yenileme ne zaman bitiyor?
Açık lise sınavları nasıl yapılacak? Açık öğretim sınavları online mı? AÖL kayıt yenileme ne zaman bitiyor? MEB duyurdu! Yüzbinlerce öğrenciyi ilgilendiriyor! Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) Açık Öğretim Lisesi’nde (AÖL) eğitim gören öğrenciler için 2021-2022 eğitim öğretim yılı sınav uygulama takvimi paylaşıldı. MEB tarafından paylaşılan takvime göre, 2. dönem sınav tarihleri ve kayıt yenileme işlemleri sona ereceği tarih de belli oldu. Öte yandan MEB, açık lise eğitimine devam eden öğrenciler için sınavların nasıl yapılacağını da açıkladı. Peki, Açık lise sınavları nasıl olacak? AÖL kayıt yenileme ne zaman sona erecek? Açık lise 2. dönem sınavları online mı olacak 2022? İşte detaylar…
9.02.2022 Eğitim
AÖL sınavları nasıl olacak? AÖL 2. dönem sınavları ne zaman?
AÖL sınavları nasıl olacak? AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? Lise eğitimini açıktan devam eden binlerce kişi Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavlarının ne zaman ve nasıl yapılacağını merak ediyor. MEB AÖL sınav tarihlerini açıkladı. Peki, AÖL sınavları nasıl olacak? AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? AÖL sınavı online mı olacak? İşte MEB’in AÖL sınav takvimi…
1.02.2022 Eğitim
Ehliyet sınavında şoke eden olay! 6 bin liralık kopya düzeneğiyle yakalandı
Ehliyet sınavında şoke eden olay! 6 bin liralık kopya düzeneğiyle yakalandı Osmaniye’de ehliyet sınavında kopya çekmek isteyen bir kişi suçüstü yakalandı. Şahsın üst aramasında, 6 bin lira harcayarak wifi destekli kopya düzeneği kurdurduğu tespit edildi.
22.01.2022 Yaşam
AÖL sınav tarihleri 2022! Açık Lise sınavları ne zaman? AÖL sınavları nasıl yapılacak?
AÖL sınav tarihleri 2022! Açık Lise sınavları ne zaman? AÖL sınavları nasıl yapılacak? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav tarihleri merak ediliyor. MEB açıkladı! 2022 Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınav tarihleri belli oldu. MEB tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılı II. Dönem sınavı Sınav Uygulama Takvimi yayınlandı. Peki, Açık Lise sınavları ne zaman? AÖL sınavları nasıl yapılacak? AÖL sınavları online mı, yüz yüze mi? AÖL sınav tarihleri belli oldu mu? İşte AÖL sınav tarihleri…
9.01.2022 Eğitim
AÖL kayıt yenileme ne zaman? 2022 AÖL yenileme online ödeme nasıl yapılır, Açıl Lise 2 dönem kayıt yenileme tarihleri!
AÖL kayıt yenileme ne zaman? 2022 AÖL yenileme online ödeme nasıl yapılır, Açıl Lise 2 dönem kayıt yenileme tarihleri! AÖL kayıt yenileme 2022 süreci devam ediyor. Açık Lise 2. dönem kayıt yenileme tarihleri belli oldu, ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı. AÖL kayıt yenileme kılavuzuna göre öğrenciler, yenileme ücretlerini bankaya yatırdıktan sonra kayıt yenileme işlemlerini yapacak. Peki, AÖL kayıt yenileme ne zaman, 2022 AÖL kayıt yenileme online ödeme nasıl yapılır?
7.01.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

E-Sınav ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-sınav haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.