E-Devlet Son Dakika

E-Devlet Son Dakika

Son dakika e-Devlet son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e-Devlet son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e-Devlet son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-Devlet Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-devlet son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 647 e-devlet son dakika haberi bulunmuştur. Tüm e-devlet son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... e-Devlet'te yeni dönem! Kimlik-ehliyet, bankacılık ve abonelik işlemleri ile yardım ve burs başvurularını kapsıyor, tüm vatandaşlar yararlanıyor
Son dakika... e-Devlet'te yeni dönem! Kimlik-ehliyet, bankacılık ve abonelik işlemleri ile yardım ve burs başvurularını kapsıyor, tüm vatandaşlar yararlanıyor Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Gelen son dakika haberine göre, artık e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor. Tek tek açıklandı. e-Devlet kapısı özellikle pandemi döneminde vatandaşlar için kurtarıcı oldu. Birçok hizmete evden çıkmadan ulaşmak mümkün hale geldi. Vatandaşların e-Devlet sistemine olan ilgilisi, sunulan hizmet sayısının da artırılmasını sağladı. Son olarak ad soyad değişikliği ile gündeme gelen e-Devlet hizmetleri bankacılık işlemlerinden, sigortacılığa, dava işlemlerinden abonelik işlemlerine pek çok hizmeti içeriyor. İşte e-Devlet kapısı üzerinden sağlanan hizmetler...
25.08.2022 Gündem
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz E-devlet ile ilgili son dakika gelişmesi. E-Devlet'te yeni dönem. E-devlet artık ücretsiz olacak. Mobil operatörler ve e-Devlet arasında yapılan anlaşma kapsamında kotasız e-Devlet dönemi başladı. e-Devlet'teki veri tüketimleriniz mobil internet kotanızdan harcamayacak.
18.08.2022 Gündem
Bu mesajı aldıysanız dikkat! Hemen e-Devlet'e girip bakın, 'dosya numarası' detayı...
Bu mesajı aldıysanız dikkat! Hemen e-Devlet'e girip bakın, 'dosya numarası' detayı... Böyle bir mesaj aldıysanız dikkat! Hemen e-Devlet'ten kontrol edin. Vatandaşlar her gün yeni bir dolandırıcılık yöntemiyle karşılaşıyor. Şimdiki yöntemleri ise icra borcu mesajları... Arayarak ya da mesaj yoluyla ‘İcra borcunuz hukuk ofisimize devredildi, ödeme yapmanız gerekiyor' ya da 'Sizi icraya veriyoruz' şeklinde ifadeler kullanan dolandırıcılar. vatandaşların panik halinden faydalanıyor. Böyle bir mesaj alındığı takdirde soğukkanlı olunması gerektiğini bildiren Av. Hayri Eryılmaz, e-Devlet üzerinden icra takibi olup olmadığını kontrol edebilir. Peki gerçekten icra borcu bulunan kişilere bu mesaj gelirse dolandırıcıların tuzağına düşmemek için ne yapmalı? İşte detaylar...
7.04.2022 Ekonomi
SGK'dan son dakika uyarısı! E-Devlet'ten yapılıyor! Yapmayan hakkını kaybediyor! Sağlık hizmetleri...
SGK'dan son dakika uyarısı! E-Devlet'ten yapılıyor! Yapmayan hakkını kaybediyor! Sağlık hizmetleri... SGK'dan milyonları ilgilendiren açıklama! E-Devlet üzerinden yapılıyor. SGK'nın uyarısını dikkate almayan ve E-Devlet üzerinden adres bilgilerini güncellemeyen milyonlarca vatandaş sağlık hizmetlerinden yararlanamıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre , Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'na göre, kişilerin SGK'nın hizmetlerinden yararlanabilmesi için Türkiye'de ikamet zorunluluğu bulunduğu anımsatıldı. SGK'dan vatandaşlara adres bilgilerinin kontrol edilip, gerekli durumda güncellenmesi gerektiği uyarısı geldi. Güncelleme yapmayanlar sağlık hizmetlerinden yararlanamayacak.
5.03.2022 Gündem
e-Devlet'te resmen başladı! Artık bankaya gitmeye gerek yok! Yeni dönem...
e-Devlet'te resmen başladı! Artık bankaya gitmeye gerek yok! Yeni dönem... e-Devlet'te yeni dönem başlıyor! Artık bankaya gitmeye gerek kalmayacak. Sorgulama sonucunda bankalar tek tek listelenecek. Resmen duyuruldu. Yeni hizmet e-Devlet Kapısı üzerinden verilmeye başlandı. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Twitter hesabından açıklamada bulundu. Hizmet öncesinde varisler bankalara ayrı ayrı müracaat ederek bu bilgiyi alıyordu. Artık miras bırakan kişinin hangi bankalarda mevduat ve katılım fonu varsa e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek.
4.02.2022 Ekonomi
e-Devlet üzerinden yapılacak! Ve hizmete açıldı
e-Devlet üzerinden yapılacak! Ve hizmete açıldı e-Devlet'ten yeni hizmet. Milyonları kapsıyor. e-Devlet üzerinden yapılacak. Derneklere üye olabilme hizmeti internet ortamına taşındı. Artık e-Devlet üzerinden dernek üyelik başvurusu yapılabilecek.
14.01.2022 Gündem
e-Devlet'ten son dakika açıklaması! Böyle bir mail aldıysanız...
e-Devlet'ten son dakika açıklaması! Böyle bir mail aldıysanız... e-Devlet'ten son dakika uyarısı! Sosyal yardım adı altında bir mail gönderildiyse sakın dikkate almayın e-Devlet'ten sahte e-posta açıklaması yapıldı. e-Devlet kapısının resmi sosyal medya hesaplarından internette dolaşan sahte e-postaya karşı vatandaş uyarıldı. e-Devlet'in Twitter hesabından yapılan açıklamada “Böyle bir e-posta aldıysanız dikkate almayın! e-Devlet Kapısı size asla herhangi bir hizmete başvuru amacıyla e-posta göndermez. Oltalama saldırıları ile verilerinizin çalınmaması için ulaşmak istediğiniz resmî internet sayfasını adres çubuğuna elle girin.” ifadelerine yer verildi.
11.12.2021 Ekonomi
e-Devlet, e-Nabız, EBA ve ÖSYM'den veri sızıntısı oldu mu? Flaş açıklama geldi...
e-Devlet, e-Nabız, EBA ve ÖSYM'den veri sızıntısı oldu mu? Flaş açıklama geldi... Türkiye'nin dijital altyapılarına yönelik veri sızıntısı iddialarına ilişkin e-Devlet'ten yapılan açıklamada "Türkiye'nin e-Devlet, e-Nabız, EBA ve ÖSYM bilişimleri gibi dijital altyapılarından veri sızıntısı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.
4.10.2021 Gündem
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak...
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak... e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu. Artık e-Devlet'ten yapılacak. Bakanlıktan açıklama geldi. Kamu kurumlarının personel alımları bundan böyle sadece e-Devlet üzerinden yürütülecek. Sistem entegre edildi. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, e-Devlet'ten yapılan işlemlere yenilerinin ekleneceğini de bildirdi. İşte bakanlığın son dakika açıklaması...
10.09.2021 Ekonomi
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları başladı. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 4 Nisan itibariyle başladı. Adaylar başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapacak. Peki, POMEM başvuruları için son gün ne zaman? İşte son dakika haberin detayları...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Emekliler için kök maaşlar değişti! e-Devlet üzerinden yapılıyor, 10 bin lira...
Emekliler için kök maaşlar değişti! e-Devlet üzerinden yapılıyor, 10 bin lira... Emekliye son dakika çağrısı geldi. Emeklilerin maaşlarına yönelik zam kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu da yeni maaşları hızlıca belirledi ve sisteme yükledi. Emekliler fark ödemelerini de aldı. Böylece kök maaşlarda da değişiklik ortaya çıktı ve kesinleşen kök maaşlar e-Devlet'te görüntülenebiliyor.
7.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşı 10 bin liranın altında olana uyarı! Ödemeler başlıyor tek tek hesaplandı
Emekli maaşı 10 bin liranın altında olana uyarı! Ödemeler başlıyor tek tek hesaplandı Emekli olan tüm vatandaşları yakından ilgilendiren gelişme ortaya çıktı. Milyonlarca SSK, Bağ-Kur, dul, yetim yüzde 49.25'lik zammın Resmi Gazete'de yayımlanmasını bekliyor. Yayımlanmasına müteakip maaş farkları hesaplarına 7 gün içinde ödenecek. Kök maaşını bilmeyenler için e-Devlet üzerinden tespit etmelerini sağlayacak adımları sizler için hazırladık. İşte emekli maaşı ile ilgili son dakika tüm detaylar...
2.02.2024 Çalışma Hayatı
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş Kayseri'de, iki grup arasındaki silahlı kavgada Suriye uyruklu Ahmed (29) ile kardeşi Muhammed Alhalaf'ı (26) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan ve ifadelerinde cinayeti işlemediğini öne süren Hüseyin El Hammud (20), cezaevinden itirafçı olmak istediğine dair mektup yazdı. Savcılıkça yeniden ifadesi alınan Hammud, olaydan önce Alhalaf’tan kullanmak için 150 TL karşılığında uyuşturucu aldığını ama parasını vermediğini belirterek, “Beni arayıp, '150 TL, bin TL oldu' dedi. Küfretti. 15 dakika sonra da eve 5-6 kişi geldi. Beni dövmeye başladılar. Öldürecekler diye korktum. Tüfek ile 1 el ateş ettim. Ama, korkmadılar. Üzerime gelmeye devam ettiler. 2 el daha ateş ettim. Sonra da korkumdan olay yerinden kaçtım. Daha önce koktuğum için farklı ifade verdim" dedi.
15.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve maaş zamları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanların kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, enflasyonla ilgili önemli mesajlar vererek, "İnsanımızı günlük hayatta sıkıntıya sokan meseleleri bire birer çözüme kavuşturuyoruz. En zoru geride kaldı. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz." ifadelerine kullandı.
6.12.2023 Gündem
e-Devlet'te yeni hizmet! Bugün kullanıma açıldı
e-Devlet'te yeni hizmet! Bugün kullanıma açıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı'na yeni bir dijital hizmet eklendiğini belirterek, "10'dan fazla kurumumuzun varis- muris işleri ile ilgili hizmetleri tek başlık altında toplanarak bütünleşik hizmet oluşturduk" dedi.
10.10.2023 Ekonomi
BES birikimleri teminat gösteriliyor! Bireysel Emeklilik Sistemi katılımcılarına avantajlı kredi imkanı sunuluyor
BES birikimleri teminat gösteriliyor! Bireysel Emeklilik Sistemi katılımcılarına avantajlı kredi imkanı sunuluyor Bireysel Emeklilik Sistemi, iş hayatında birikim yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Fakat farklı nedenlerden dolayı erken çıkmak isteyenler bulunuyor. Sözleşmeler ise bankadan bankaya değişiklik gösterirken, caymadaki farklılıklar bazı mağduriyetlerin yaşanmasına neden oluyor. Öte yandan Bireysel Emeklilik Sisteminde bulunan katılımcılara avantajlı kredi imkânı tanılıyor.
14.09.2023 Ekonomi
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
29.08.2023 Ekonomi
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında Disney'de yer alan Atatürk dizisinin yayınlanmayacağı iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Kararın düzeltilip, Atatürk dizisinin yayınlanması gerektiğini vurgulayan Çelik, 'Devletin kurumları bu süreci inceliyor. RTÜK muhatapları ile görüşecek, yanlış karardan dönmelerini talep edecek.' ifadelerini kullandı.
2.08.2023 Gündem
Dolandırıcıların yeni tuzağı: MERİCGEZMEN! Mesaj alan dolandırılıyor, avukatlar uyardı
Dolandırıcıların yeni tuzağı: MERİCGEZMEN! Mesaj alan dolandırılıyor, avukatlar uyardı Yeni dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı! İsme özel sahte mahkeme kararı hazırlayan sahtekarlar, bu kararları ödeme linkiyle birlikte binlerce kişinin cep telefonlarına mesaj olarak gönderdi. İstanbul Adliyesi şikayetçilerle dolup taşarken, avukat Dilek Yüksel, “Linke kesinlikte tıklamayın ve para göndermeyin” uyarısında bulundu.
23.07.2023 Yaşam
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren son dakika açıklaması! MEB duyurdu: e-Kayıt sonuçları e-Devlet Kapısı'nda
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren son dakika açıklaması! MEB duyurdu: e-Kayıt sonuçları e-Devlet Kapısı'nda Ana sınıfı, ilkokul ve ortaokula başlayacak milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren son dakika gelişmesi! MEB duyurdu, e-Kayıt sonuçları erişime açıldı. İşte sorgulama ekranı...
18.07.2023 Eğitim
Yönetmelik değişti! e-Devlet'ten yapılıyor, yüzde 75 indirim fırsatı
Yönetmelik değişti! e-Devlet'ten yapılıyor, yüzde 75 indirim fırsatı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Karayolu Taşıma Yönetmeliği’nde yapılan değişikliklere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
17.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

E-Devlet Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-devlet son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.