Düziçi

Düziçi

Son dakika düziçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düziçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düziçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düziçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düziçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 düziçi haberi bulunmuştur. Tüm düziçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
80 Plaka Neresi? 80 Hangi Şehrin Plakası? 80 Hangi İlin Plaka Kodu?
80 Plaka Neresi? 80 Hangi Şehrin Plakası? 80 Hangi İlin Plaka Kodu? Türkiye'nin her şehrine bir plaka kodu verilmiştir. 80 plaka kodu Osmaniye iline aittir.
31.08.2023 Yaşam
Dolandırıcılardan depremzedeye tuzak! Hem kredi çektiler hem de parasını aldılar
Dolandırıcılardan depremzedeye tuzak! Hem kredi çektiler hem de parasını aldılar Osmaniye’de yaşayan 73 yaşındaki depremzede Mustafa Can, telefon dolandırıcıları tarafından hem birikmiş parası hem de adına kredi çekilerek 410 bin TL'si dolandırıldı.
12.05.2023 Yaşam
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti.
14.02.2023 Gündem
Deprem anında hayat kurtaran 'izolatör!' "Sarsıntı sırasında ameliyat devam etti"
Deprem anında hayat kurtaran 'izolatör!' "Sarsıntı sırasında ameliyat devam etti" Yapısında kullanılan ‘sismik izolatör’ sayesinde Elbistan Devlet Hastanesi, Hatay Dörtyol Devlet Hastanesi, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve Battalgazi Devlet Hastanesi ise yıkıcı depreme rağmen dimdik ayakta kaldı...
12.02.2023 Gündem
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları Kızılay, depremden etkilenen 10 ilde farklı noktalara yerleştirdiği aşevleri, mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla afetzedelere beslenme desteğini sürdürüyor. 
11.02.2023 Gündem
Kızılay, deprem bölgesindeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını açıkladı
Kızılay, deprem bölgesindeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını açıkladı Kızılay, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını paylaştı.
9.02.2023 Gündem
Deprem sonrası uzmanlar açıkladı: Beklenen noktadan yıkıldık
Deprem sonrası uzmanlar açıkladı: Beklenen noktadan yıkıldık Doğu Anadolu Fayı’nda yıllardır büyük deprem beklendiğinin altını çizen uzmanlar, önlem alınmamasına isyan etti. 9 ay önce Kahramanmaraş’ı depremin adresi olarak gösteren Prof. Dr. Görür, “Bu depremin gelmekte olduğunu söyleye söyleye dilimizde tüy bitti” dedi. Uzmanlar, geçen cumartesi Düziçi’nde meydana gelen 4.6’lık depremin Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerle ilişkisi bulunmadığını vurguladı, son depremlerin Marmara faylarını tetiklemesinin söz konusu olmadığını söyledi.
7.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Osmaniye'de 4.6 büyüklüğünde deprem
Osmaniye'de 4.6 büyüklüğünde deprem Osmaniye merkezli 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Hatay ve Adıyaman'dan da hissedildi
3.02.2023 Gündem
Osmaniye'de korkutan deprem
Osmaniye'de korkutan deprem Osmaniye’de Richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
18.01.2023 Gündem
Osmaniye TOKİ çekilişi kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Osmaniye kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
Osmaniye TOKİ çekilişi kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Osmaniye kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Osmaniye kura çekimi sonuçları merakla bekleniyor. TOKİ Osmaniye kura çekimi Osmaniye Merkez, Kadirli, Bahçe, Düziçi, Toprakkale, Düziçi Ellek ve Sumbas ilçelerinde 2+1 ve 3+1 konutlar için yapıldı. 1550 konutun TOKİ Osmaniye kura çekimi Youtube üzerinden canlı yayınlandı. Peki, Osmaniye TOKİ çekilişi kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Osmaniye kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
6.01.2023 Ekonomi
MHP Lideri Bahçeli'nin kuzeni trafik kazasında hayatını kaybetti
MHP Lideri Bahçeli'nin kuzeni trafik kazasında hayatını kaybetti Gaziantep'te, dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 2 kişiden birinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kuzeni Ahmet Fettahlıoğlu (66) olduğu ortaya çıktı.
3.12.2022 Gündem
Kız öğrenci pansiyonunda kalan 23 kişi hastanelik oldu!
Kız öğrenci pansiyonunda kalan 23 kişi hastanelik oldu! Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki kız öğrenci pansiyonunda kalan 23 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 
29.11.2022 Yaşam
Pençe- Kilit şehidi uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı
Pençe- Kilit şehidi uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak (28), memleketi Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.
18.11.2022 Gündem
SGK'dan maaş kararı! Personelden faiziyle geri istedi
SGK'dan maaş kararı! Personelden faiziyle geri istedi SGK harekete geçti. Ödenen aylıklıları faiziyle geri istedi. SGK, farklı ilden gazilik kararı aldığı gerekçesiyle Uzman Jandarma Çavuş Yeşil Bozlak’a 144 bin liralık icra gönderdi. İşte bilinmesi gereken dikkat çeken detaylar...
10.11.2022 Çalışan Hakları
Osmaniye'deki orman yangını, 4'üncü günde kontrol altında
Osmaniye'deki orman yangını, 4'üncü günde kontrol altında Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde çıkan orman yangını, 4üncü gününde havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı.
26.10.2022 Gündem
Osmaniye'deki orman yangınında 3'üncü gün
Osmaniye'deki orman yangınında 3'üncü gün  Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, pazar günü çıkan  çıkan orman yangını devam ediyor. Yangına havadan müdahale sabah saatlerinde yeniden başladı.
25.10.2022 Gündem
Osmaniye'deki 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimden kritik uyarı geldi
Osmaniye'deki 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimden kritik uyarı geldi Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde meydana gelen Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde depremle ilgili değerlendirmede bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, "Toprakkale Fayı 70 kilometre uzunluğa varan bir fay ve 2 fay parçasından oluştuğu düşünülüyor. Fayın maksimum deprem üretme potansiyeli 7.0 olarak kabul ediliyor. Aslantaş barajının varlığıyla olan ilişkisi önemli. Bunun yanında kırsal kesimlerde bazı binalarda hasar gelişmiş olabilir" dedi.
11.10.2022 Gündem
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre il ve ilçelerde de hissedildi.
11.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Otomobil şarampole devrildi; aynı aileden 1 ölü, 6 yaralı
Otomobil şarampole devrildi; aynı aileden 1 ölü, 6 yaralı Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin şarampole devrildiği kazada aynı aileden 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan Ramazan Torun (13), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
30.09.2022 Yaşam
Osmaniye’de uyuşturucu operasyonlarına 7 tutuklama
Osmaniye’de uyuşturucu operasyonlarına 7 tutuklama Osmaniye’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 24 şüpheliden 7’si tutuklandı.
6.09.2022 Yaşam
Osmaniye’de uyuşturucu operasyonlarına 5 tutuklama
Osmaniye’de uyuşturucu operasyonlarına 5 tutuklama Osmaniye’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 34 şüpheliden 4’ü tutuklandı.
23.08.2022 Yaşam
Her yeri istila ettiler, vatandaşın kabusu oldu! Binlercesi bir arada görüntülendi... 'İlk defa böyle bir şeyle karşılaştık'
Her yeri istila ettiler, vatandaşın kabusu oldu! Binlercesi bir arada görüntülendi... 'İlk defa böyle bir şeyle karşılaştık' Vatandaşın korkulu rüyası oldu. Tüm arazileri istila ettiler. Salgın yapabilen ve zararlı bir tür olduğu belirtilirken konu ile ilgili hemen harekete geçildi. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ekili tarım arazilerini istila eden çekirgeler çiftçilerin kabusu oldu. Binlerce çekirge tarım arazilerinde bir arada görüntülenirken, salgın yapabilen zararlı tür çekirgeyle mücadele başlatıldı.
25.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Düziçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düziçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.