Döner

Döner

Son dakika döner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan döner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını döner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Döner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan döner gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.186 döner haberi bulunmuştur. Tüm döner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Gündem
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek? POMEM sınav ücreti yatırma için araştırmalar yoğunlaştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri 31. Dönem POMEM sınav ücreti yatırma işlemlerinde son saatin kaç olduğu merak ediliyor. 7500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM 31. dönem ücret ödeme süresinin bitip bitmediği sorgulanıyor. Peki, POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, POMEM para yatırma saati ne zaman bitiyor, sınav ücreti saat kaça kadar yatırılacak?
25.04.2024 Gündem
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
TPAO Siirt’te petrol arayacak! Proje bedeli 9 milyon lira
TPAO Siirt’te petrol arayacak! Proje bedeli 9 milyon lira Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
13.04.2024 İddaa
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
12.04.2024 İddaa
Survivor'dan elendi, Aldığı ilk haberle şok oldu! Aysu Keskin: 'Böyle bir haber almak en çok korktuğu şeydi!'
Survivor'dan elendi, Aldığı ilk haberle şok oldu! Aysu Keskin: 'Böyle bir haber almak en çok korktuğu şeydi!' Survivor'dan elenen Aysu Keskin, lk paylaşımını Türkiye'ye döndükten sonra yaptı. Keskin, döner dönmez aldığı acı bir haberi duyurarak, takipçilerini şaşırttı.
1.04.2024 Magazin
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Döner ustası, protez tırnak uzmanı ve elektrikçi için haftalarca bekliyorlar! Aylık 41 bin lira maaş fırsatı
Döner ustası, protez tırnak uzmanı ve elektrikçi için haftalarca bekliyorlar! Aylık 41 bin lira maaş fırsatı Bazı meslekler adeta karaborsaya düşmüş durumda. Öyle ki kariyer sitelerinin verilerine göre kebap ustası için açılan bir pozisyonun dolma süresi 62 güne, protez tırnak ustası için 49 güne, elektrik ustası için 42 güne, ızgaracı için 35 güne kadar çıktı. Maaşlar ise döner ustasında 41 bin lira, tırnak ustasında 39 bin lira, elektrik ustasında 37 bin liradan başlıyor. İşverenler döner ustası ve protez tırnak uzmanı için haftalarca sırada bekliyorlar. Bazı ustalar kendi sektörlerinde yıldız muamelesi görüyor.
26.03.2024 Çalışma Hayatı
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Tilavet secdesi hangi cüzlerde var? Tilavet secdesi ayetleri hangileri?
Tilavet secdesi hangi cüzlerde var? Tilavet secdesi ayetleri hangileri? Ramazan ayında müslümanların merak ettiği konuların başında tilavet secdesi geliyor. Günahlardan kurtulmak için bir fırsat olarak görülen on bir ayın sultanında herkes Kuran-ı Kerim'i okumaya ve anlamaya gayret eder. Ancak tilavet secdesi hakkında da araştırmalar sürer. Peki tilavet secdesi hangi cüzlerde var? Tilavet secdesi nedir?
25.03.2024 Gündem
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Aselsan üretti! Türkiye'nin 'keskin gözü' seri üretime geçti
Aselsan üretti! Türkiye'nin 'keskin gözü' seri üretime geçti ASELSAN tarafından milli hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500'ün seri üretim aşamasında görüntülendi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terörle mücadeleden hudut güvenliğine kadar pek çok alanda havadaki 'keskin gözü' olacak sistem; üretim aşamasından sonra optik performans ve lazer sistemi, titreşim, sıcaklık-soğukluk gibi birçok testi geçerek kullanıma sunuluyor. Keşif, gözetleme ve hedefleme fonksiyonlarını tek başına sağlayan sistem, TSK'ya güç katacak.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef her büyükşehire şehir hastanesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef her büyükşehire şehir hastanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde “14 Mart Tıp Bayramı İftar Programı”nda konuştu. Erdoğan, "Türkiye 2002'den bu yanan devasa yatırımların karşılığını salgın döneminde fazlasıyla almıştır. Depreme dayanıklı yeniden inşa ettiğimiz sağlık tesislerimiz depremden sonra elimiz ayağımız her şeyimiz oldu. Salgın dönemini başarıyla yönettik. Her büyük şehrimizi 1 şehir hastanesiyle buluşturmayı hedefliyoruz." dedi.
14.03.2024 Gündem
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak Adana'nın Karaisalı ilçesi sınırları içinde 10 sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak.
15.03.2024 Adana
Aldığınız tavuğu dönere çevirmenin basit tüyosu; Dilim dilim pişirince bu yöntem oldukça tuttu
Aldığınız tavuğu dönere çevirmenin basit tüyosu; Dilim dilim pişirince bu yöntem oldukça tuttu Tavuğu soslu sevenlerin bir de bu yöntemi denemesi gerek. Evde hazırlayacağınız dönerin pratikliğini tadınca bir daha vazgeçmeyeceksiniz.
10.03.2024 Yaşam
Kadınlarda kalp hastalıkları riskini 3-7 kat artırıyor! Uzman isimden kritik uyarılar
Kadınlarda kalp hastalıkları riskini 3-7 kat artırıyor! Uzman isimden kritik uyarılar Kalp hastalıkları açısından önemli bir risk faktörünü oluşturan diyabetin özellikle 60 yaşından sonra kadınları erkeklerden daha çok etkilediğini ifade eden Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ayça Türer Cabbar, kadın hastalarda diyabetin kalp damar hastalıkları oranını üç ila yedi kat artırdığını söyleyerek “Buna karşın, diyabetli erkeklerin yalnızca iki ila üç kat artan kalp damar hastalıkları riski vardır. Diyabet ayrıca kalp yetmezliğinin gelişimi ile de ilişkilidir” dedi.
7.03.2024 Sağlık
Aydın'da Adana günleri! Tanıtım bahane, kebap ve şırdan şahane
Aydın'da Adana günleri! Tanıtım bahane, kebap ve şırdan şahane Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Adana Günleri’nde hazırlanan 109 metrelik kebap ve döner, dakikalar içinde tükendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin tanıtımında Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, elleriyle kebap ve şırdan dağıttı.
4.03.2024 Adana
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
2.03.2024 İddaa
Türkiye başardı! İHA ve SİHA'ların vazgeçilmezi, seri üretim başladı
Türkiye başardı! İHA ve SİHA'ların vazgeçilmezi, seri üretim başladı ASELSAN tarafından insansız hava araçları (İHA), helikopterler ve uçaklar dahil hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500 ve ASELFLIR-410'un ilk seri üretimleri gerçekleşti. Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Ambargolara yanıt niteliği taşıyan sistemlerimiz, milli imkanlarla geliştirildi ve kendi alanında dünyanın en iyileri oldu" dedi.
2.03.2024 Ekonomi
Adanalı dönerci şubeleşerek büyüyor! Yurt dışında da hizmet veriyor
Adanalı dönerci şubeleşerek büyüyor! Yurt dışında da hizmet veriyor Adana’da faaliyet gösteren döner restoranı hem yurt içi hem de yurt dışında şubeleşerek büyüyor.
27.02.2024 Adana
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
12.02.2024 İddaa
Dönercilerin yetişeceği akademi açıldı! Eleman yetiştirecek
Dönercilerin yetişeceği akademi açıldı! Eleman yetiştirecek Adana'da faaliyet gösteren Piton Döner'in eleman yetiştireceği ‘Piton Döner Akademi' şubesi açıldı.
8.02.2024 Adana
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Döner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki döner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.