Döner

Döner

Son dakika döner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan döner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını döner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Döner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan döner gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.146 döner haberi bulunmuştur. Tüm döner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vertigo Nedir? Vertigo bir hastalık mı yoksa hastalık belirtisi mi?
Vertigo Nedir? Vertigo bir hastalık mı yoksa hastalık belirtisi mi?Kişiye etrafının döndüğünü hissettiren baş dönmesi rahatsızlığı, “vertigo” olarak biliniyor. Vertigonun sanılanın aksine bir hastalık değil, bazı hastalıkların belirtilerinden biri olduğu belirtiliyor. Uzmanlar, vertigonun iç kulak, göz ve iskelet-kas sistemindeki organizasyonun iç kulak ve bağlantılarından kaynaklı bozulması ile ortaya çıktığını ifade ediyor. Vertigo şikayeti olan kişilerin öncelikli olarak bir Kulak, Burun, Boğaz (KBB) hekimine görünmeleri gerektiğini belirten uzmanlar, işitme ve denge testi yapıldıktan sonra odyolog tarafından önerilen egzersizlerin titizlikle uygulanmasını tavsiye ediyor.
26.07.2024Sağlık
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazası
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazasıAntalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, hayatını kaybetti. Peki, ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli?
20.07.2024Gündem
Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Köse: Sahipsiz kedilerin birden yok olursa sokaklar Paris'e döner!
Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Köse: Sahipsiz kedilerin birden yok olursa sokaklar Paris'e döner!Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, sahipsiz sokak hayvanlarının popülasyonun kontrol altına alınmasına yönelik Meclise sunulan yasa tasarısıyla ilgili, “Eğer sahipsiz hayvanlar kontrolsüz şekilde uyutulup sayıda keskin bir düşüş olursa kediler azaldığı için kentlerimizin sokaklarında fare sayısı artar ve Paris’e dönebilir. Köpekler azaldığı için de yabani hayvanlar şehre kolayca inebilir. Çalışmayı yaparken dengeyi iyi gözetmek lazım” dedi.
17.07.2024Adana
Selçuk Şahin Çeşme'de! Eşiyle romantik anları objektiflere böyle yansıdı
Selçuk Şahin Çeşme'de! Eşiyle romantik anları objektiflere böyle yansıdı2003-2015 yılları arasında Fenerbahçe'de oynayan daha sonra da antrenörlük kariyerine adım atan Selçuk Şahin, Almanya'dan döner dönmez tatile başladı. Şahin, Çeşme'de objektiflere yansıdı.
14.07.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA'nın EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Merih Demiral'e verdiği cezayla ilgili, "Bu ceza, Merih’in şahsına değildir. Aslında Türkiye'nin millet olarak yapısına dönük verilmiş olan bir cezadır" sözleriyle tepki gösterdi.
7.07.2024Gündem
Lübnan her an patlayabilir! Birçok ülke uyardı: Uçak varken terk edin
Lübnan her an patlayabilir! Birçok ülke uyardı: Uçak varken terk edinİsrailli yöneticilerin muhtemelen bir savaşta Lübnan’ı ‘taş devrine’ çevirecekleri açıklamalarının gölgesinde Batı dünyası Lübnan alarmı verdi. Kanada’nın ardından Almanya ve Hollanda da olası bir İsrail-Hizbullah savaşı ihtimaline dair vatandaşlarına ‘Lübnan’ı terk edin’ çağrıları yapmaya başladı.
28.06.2024Dünya
Adana lezzetleri İstanbulluları buluşturacak!
Adana lezzetleri İstanbulluları buluşturacak!Adana mutfağı, 26-30 Haziran tarihlerindeki Adana Lezzet Buluşmalarında İstanbullu vatandaşlarla bir araya gelecek. Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda düzenlenecek etkinlikte vatandaşlara toplamda 134 metre uzunluğunda döner ikramı yapılacak.
25.06.2024Adana
TSK TİKTOK yasağı! TSK personeline TİKTOK yasaklandı mı? İşte TKS personeline ilişkin kanun teklifi
TSK TİKTOK yasağı! TSK personeline TİKTOK yasaklandı mı? İşte TKS personeline ilişkin kanun teklifiTSK personeline TİKTOK yasaklandı mı? Meclis’te kabul edilen TSK Personel Yasası ve askerlik alanına ilişkin yeni torba yasayla özellikle Irak’ın kuzeyindeki üs bölgelerine yönelik saldırılardan önce kullanıldığı tespit edilen TikTok ve her türlü sosyal medya paylaşımları yasaklandı.
24.06.2024Gündem
Arazi anlaşmazlığında 4 gözaltı
Arazi anlaşmazlığında 4 gözaltıAdana'nın Kozan ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 4 kişi gözaltına alındı.
22.06.2024Adana
Kurban eti ne zaman kıyma yapılmalı, kurban kıyması ne zaman çekilir? Kurban eti hemen kıyma yapılır mı? Kurban eti kıyma yapılırken yıkanır mı?
Kurban eti ne zaman kıyma yapılmalı, kurban kıyması ne zaman çekilir? Kurban eti hemen kıyma yapılır mı? Kurban eti kıyma yapılırken yıkanır mı?Kurban Bayramı devam ederken kurbanlarını kesenler etlerini kıyma olarak değerlendirmek için kasapların yolunu tuttu. Peki, Kurban eti ne zaman kıyma yapılmalı, kurban eti hemen kıyma yapılır mı? Kurban eti kıyma yapılırken yıkanır mı?
19.06.2024Gündem
Morbius konusu ve oyuncuları | Morbius 2 çıkacak mı?
Morbius konusu ve oyuncuları | Morbius 2 çıkacak mı?Morbius filmi televizyon ekranlarında yayınlanacak. Morbius filminin konusu ve oyuncularının kimler olduğu TV ekranlarında filmle karşılaşanlar tarafından sorgulanıyor. Peki, Morbius filminin konusu ne? Morbius filminin oyuncuları kim?
7.06.2024Magazin
Kurban kesilir kesilmez bunu yapın: Yeşillenmeyi önlüyor! Kurban eti neden yeşillenir, et bozulmadan nasıl saklanır?
Kurban kesilir kesilmez bunu yapın: Yeşillenmeyi önlüyor! Kurban eti neden yeşillenir, et bozulmadan nasıl saklanır? Kurban eti yeşillenirse ne yapılır sorusu yaklaşan bayram öncesi gündemdeki yerini aldı. Kurban etinin uzun süre bozulmadan saklanması için bazı püf noktaları var. Kesildikten sonra etin yeşillendiğini gören vatandaşlar ne yapmalı? Erken bozulan ve yeşillenen kurban etleri ne yapılırsa eski haline döner? Yeşillenen et yenirse ne olur? İşte kurban etinin yeşillenmeden saklanması için yapılması gerekenler...
7.06.2024Yaşam
Gaziantep'te Evlilik Okulu’nda eğitim gören 530 çifte sertifika
Gaziantep'te Evlilik Okulu’nda eğitim gören 530 çifte sertifikaAile kavramının sağlam temeller üzerine kurması için Şahinbey Belediyesi tarafından 2009 yılından bu yana düzenlenen Evlilik Okulu Projesi’nden mezun olan 530 çift daha sertifikalarını aldı.
6.06.2024Gaziantep
İzmir’de Efes-2024 tatbikatı! Cumhurbaşkanı Erdoğan yerinde takip edecek
İzmir’de Efes-2024 tatbikatı! Cumhurbaşkanı Erdoğan yerinde takip edecekİzmir’de Ege Ordusu Komutanlığının sevk ve idaresinde düzenlenen Efes-2024 Birleşik, Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı'nın gündüz safhası denizden yapılan kara bombardımanıyla başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da tatbikatı yerinde takip edecek.
30.05.2024Gündem
Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yapacak, neden final yapıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm ne zaman?
Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yapacak, neden final yapıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm ne zaman?Ben Bu Cihana Sığmazam 2022 yılında yayın hayatına başladı. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'ın yer aldığı, yapımcılığını KYN Yapım'ın üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan'ın oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin final yapıp yapmayacağına yönelik araştırmalar arttı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yapıyor, Ben Bu Cihana Sığmazam neden final yapıyor?
28.05.2024Magazin
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Altınay Sanayi için “gong töreni” Borsa İstanbul’da yapıldı. 3,6 milyon bireysel başvurunun yapıldığı Altınay Savunma Teknolojileri halka arzında işlem günü geldi çattı. Altınay Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Altınay Yönetim Kurulu Üyesi ve Letven Capital Genel Müdürü Kamil Kılıç, TSKB ve Ziraat Yatırım yöneticileri katıldı.
17.05.2024Ekonomi
GAÜN öğrencilerinden Kudüs söyleşisi
GAÜN öğrencilerinden Kudüs söyleşisiGaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Amine Sena Aslan ve Dilek Kurt tarafından Kudüs Söyleşisi düzenlendi.
15.05.2024Gaziantep
Almanya'da döner gündem oldu, şimdi de devlet desteği istediler
Almanya'da döner gündem oldu, şimdi de devlet desteği istedilerAlmanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in 22-24 Nisan tarihlerinde Türkiye’ye yaptığı resmi ziyarete ‘Berlin döneri’ götürmesinin yankıları sürerken Sol Parti, döner fiyatlarında artışın engellenmesi için devlet desteği verilmesini gündeme getirdi.
6.05.2024Dünya
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda ettiİclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Gökberk Demirci, Aydan Şener ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizi son kez izleyici karşısına çıktı…
5.05.2024Magazin
Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim açıklaması! Dikkat çeken Acun Ilıcalı detayı
Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim açıklaması! Dikkat çeken Acun Ilıcalı detayıFatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'ta başkan Giannis Alafouzos, Yunan basınına önemli açıklamalarda bulundu. Alafouzos, Terim'in göreve gelişi ve Jovanovic ile yolların ayrılma süreci hakkında dikkat çeken sözler kullandı.
1.05.2024Şampiy10
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydettiİstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024Gündem
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?POMEM sınav ücreti yatırma için araştırmalar yoğunlaştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri 31. Dönem POMEM sınav ücreti yatırma işlemlerinde son saatin kaç olduğu merak ediliyor. 7500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM 31. dönem ücret ödeme süresinin bitip bitmediği sorgulanıyor. Peki, POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, POMEM para yatırma saati ne zaman bitiyor, sınav ücreti saat kaça kadar yatırılacak?
25.04.2024Gündem
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacakTürkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024Ekonomi
TPAO Siirt’te petrol arayacak! Proje bedeli 9 milyon lira
TPAO Siirt’te petrol arayacak! Proje bedeli 9 milyon liraTürkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024Ekonomi
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
13.04.2024İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Döner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki döner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.