Diş Fırçası

Diş Fırçası

Son dakika diş fırçası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diş fırçası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diş fırçası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diş Fırçası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diş fırçası gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 diş fırçası haberi bulunmuştur. Tüm diş fırçası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza ekiplerince yaklaşık 508 milyon lira değerinde çeşitli ürün, eşya ve araç ele geçirildiğini açıkladı.
24.02.2024 Gündem
Mendup Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Mendup Örnekleri Nelerdir?
Mendup Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Mendup Örnekleri Nelerdir? Mendup kelimesi Türkçe de yer alan ve merak edilen sözcüklerin başında gelmektedir. Müstahap kelimesi ile eş anlamı bulunan mendup kelimesi bir şeye bağlanmak şeklinde yanıtlanmaktadır. Bir şey üzerinde bağ kuran, bağlanan ve takdir edilen ifadeleri ile eşleşmektedir.
31.01.2024 Gündem
Tezgâhlarda hamsinin yerini istavrit almaya başladı
Tezgâhlarda hamsinin yerini istavrit almaya başladı Karadeniz’de son yılların en bereketli hamsi sezonu geride kalırken, tezgâhlarda hamsinin yerini istavrit almaya başladı. Trabzon Balık Hali’nde bu günlerde tezgâhlarda bol miktarda görülen istavrit 50 TL'den satılırken, normalde Ağustos aylarında denizde görülen çingene palamudunun da ağlara takılması ve tezgâhlarda yerini alması balıkçıları şaşırttı.
16.01.2024 Ekonomi
Diş fırçası kadar etkili: Ağız kokusu gün boyu kayboluyor! Taptaze nefes için 5 doğal yiyecek
Diş fırçası kadar etkili: Ağız kokusu gün boyu kayboluyor! Taptaze nefes için 5 doğal yiyecek Özellikle iş yerleri ve okullarda bulunuyorsanız ağız kokusu gerçekten kabus olabilir. Bazı gıdalar koku yaparken bazı durumlarda başlı başına hastalığın habercisi olabiliyor. Ağız kokusunu gün boyu ortadan kaldıran ve taptaze bir nefese kavuşturan 5 doğal yiyecek içeriğimizde.
16.01.2024 Yaşam
Diş Eti Şişmesi Nasıl Geçer? Diş Eti Şişmesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Diş Eti Şişmesi Nasıl Geçer? Diş Eti Şişmesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Diş eti şişen kişilerin diş sağlıklarına dikkat etmeleri önerilir. Düzenli diş fırçalamak ve gargara yapmak diş eti şişmesini önler.
1.01.2024 Sağlık
Boyun Morluğu Nasıl Geçer? Boyun Morluğu Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Boyun Morluğu Nasıl Geçer? Boyun Morluğu Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Boyun morluğu genellikle buzlu ve soğuk kompres ile geçer. Eğer hemen geçmesi gereken bir durum söz konusu olursa boyun morluğu için kapatıcı da kullanılabilir. 
1.01.2024 Sağlık
Son 3 ayda pek çok kez hırsızlık kabusu yaşadılar! Ev sahibini şok eden gerçek güvenlik kamerasına yansıdı
Son 3 ayda pek çok kez hırsızlık kabusu yaşadılar! Ev sahibini şok eden gerçek güvenlik kamerasına yansıdı Son üç ayda evlerinde yapılan hırsızlıklardan binlerce liralık eşyası çalınan ev sahibi çift gerçeği öğrenince hayatlarını şokunu yaşadı.
30.10.2023 Gündem
Diş fırçası en iyi orada saklanır! Diş hekimi açıkladı: Fırçayı banyoda tutmayın!
Diş fırçası en iyi orada saklanır! Diş hekimi açıkladı: Fırçayı banyoda tutmayın! Diş fırçanızı banyoda bırakıyorsanız acilen bunu terk edin. Pratik olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Diş hekimlerinin önemli tavsiyesidir fırçayı banyoda bırakmamak. Uzmanlar diş fırçasını nerede saklamanız gerektiğni açıklıyor.
22.09.2023 Sağlık
Diş İpi Nasıl Kullanılır? Diş İpi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Diş İpi Nasıl Kullanılır? Diş İpi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Diş ipi kullanımı sağlıklı diş görünümü için oldukça önemlidir. Diş fırçası dişlerin tam aralarına giremediği için bakteri oluşumunu engellemez. Diş fırçası genellikle yüzeysel temizlik için tercih edilmektedir. Fakat diş ipi kullanımı dişlerin tamamının bakterilerden arındırılmasını ve yemek artıklarının temizlenmesini sağlar. Diş ipi kullanımına özen gösteren kişiler daha temiz ve beyaz dişlere sahip olmaktadır. Diş çürümelerinin önüne geçmek isteyenler için diş ipi kullanımına ağırlık vermek gerekmektedir.
11.07.2023 Sağlık
Cezaevinden inanılmaz firar! Mahkumların kaçış yöntemi şaşkınlık yarattı...
Cezaevinden inanılmaz firar! Mahkumların kaçış yöntemi şaşkınlık yarattı... ABD'de gerçekleşen firar olayı polisi şaşkına çevirdi. Virginia eyaletinde bulunan bir hapishanede iki mahkum firar etti. Kaçan mahkumların yöntemi polisi şaşkına çevirirken kaçaklar için insan avı başlatıldı.
23.03.2023 Dünya
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor Önceden hazırlanmış bir deprem çantası depremde hayat kurtarabiliyor. Yaşanacak deprem durumunda hayat kurtarabilecek bir deprem çantası, ortalama 940 TL maliyetle oluşturulabiliyor. 2020 yılında bir çanta ortalama 500 liraya hazırlanıyordu.
20.02.2023 Gündem
Nazan Öncel'den şaşırtan itiraf: 7 senedir kendime hiçbir şey almıyorum
Nazan Öncel'den şaşırtan itiraf: 7 senedir kendime hiçbir şey almıyorum Nazan Öncel, sosyal medya hesabından samimi açıklamalarda bulundu. Öncel yaptığı paylaşımda 7 senedir kendisine hiçbir şey almadığını söyleyen ünlü sanatçı Nazan Öncel, "Hafifledikçe rahatladım" dedi. Öncel, "Sırada evi 2+1’e indirmek var" açıklamasıyla dikkat çekti.
5.02.2023 Magazin
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli?
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli? BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM'de her salı ve cuma günü farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda gıdadan temizlik malzemelerine, kişisel bakım ürünlerinden makyaj malzemelerine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. İşte 13 Aralık BİM aktüel ürünler kataloğu...
13.12.2022 Ekonomi
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler! Deprem, Türkiye’nin gerçeği olarak karşımızda duruyor. Türkiye’de yaşanan depremler her seferinde hazır olmanın önemini bir kez daha hatırlatırken uzmanlar yaşanan depremlerin bir uyarı olduğunu belirtiyor. Depreme için evde güvenlik ile ilgili bir takım önlemler almak ve hayat kurtaran bilgileri öğrenerek hazırlıklı olmak için pek çok sebep var. Bunların başında da deprem çantası hazırlamak geliyor. Peki, Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
23.11.2022 Gündem
26 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM’de bu Salı neler var? BİM kataloğu 26 Temmuz 2022!
26 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM’de bu Salı neler var? BİM kataloğu 26 Temmuz 2022! BİM 26 Temmuz 2022 aktüel ürünleri kataloğu yayınlandı. BİM kataloğu iki sayfa olarak yayınlandı. 3 katlı ahşap zikzak organizerden, maskaraya, kirpik kıvırıcıdan kil maskesine, peluş saç bandından, pati temizleme mendiline kadar birçok ürün indirimli olarak raflarda terini aldı.
25.07.2022 Ekonomi
BİM 10 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta BİM kataloğunda neler var? BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu indirimli ürünler
BİM 10 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta BİM kataloğunda neler var? BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu indirimli ürünler BİM aktüel ürünler kataloğu 10 Mayıs 2022 için aramalar arttı. Bu hafta BİM kataloğunda neler var? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu yayınlandı. BİM yine temizlik ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürüne indirimli ulaşmayı sağlayacak. İşte BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu…
10.05.2022 Ekonomi
Ucuz tatil fırsatı! Günlük ücretler 40 ile150 lira arasında değişiyor, Antalya, Muğla, Çanakkale, Balıkesir dahil onlarca kentte geçerli
Ucuz tatil fırsatı! Günlük ücretler 40 ile150 lira arasında değişiyor, Antalya, Muğla, Çanakkale, Balıkesir dahil onlarca kentte geçerli Havalar ısındı. Tatil planları yapılmaya başladı. Artan fiyatlar nedeni ile herkes ucuz tatil yapmanın yollarını araştırıyor. Ülkemizde tatil için farlı bütçelere uygun pek çok alternatif bulunuyor. Günlük ücretler 40 liralardan başlıyor. İsteyen herkes ucuz tatil imkanından yararlanabiliyor. Çok sayıda il ve ilçede geçerli. Olimpos'tan Datça'ya, Bozcaada'dan Foça'ya çok geniş bir yelpazede ucuz tatil yapma imkanı bulunuyor. Uygun bütçeli tatil denildiğinde kamp tatili ön plana çıkıyor. Çadır ya da karavan kiralama seçenekleri özellikle kalabalık aileler için ekonomik avantaj sunuyor. Peki ilk kez kamp yapacaklar nelere dikkat etmeli? Kampa giderken alınması gereken malzemeler neler? İşte ucuz tatilin şifreleri...
24.04.2022 Ekonomi
19 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM 19 Nisan 2022 kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel ürünler 2022!
19 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM 19 Nisan 2022 kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel ürünler 2022! BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 19 Nisan BİM aktüel kataloğunun yayınlanmasıyla bu hafta BİM’e nelerin geleceği sorgulanmaya başlandı. Büyük beden dantelli sütyenden, bralet takımına, boxer şorttan yakası dantelli atlete, soket çoraptan, şarjlı diş fırçasına kadar birçok ürün indimli fiyatlarıyla raflarda olacak. 19 Nisan BİM kataloğu 2022…
18.04.2022 Ekonomi
Işıl ışıl bir gülüş için 5 altın kural!
Işıl ışıl bir gülüş için 5 altın kural! Diş Hekimi Şahin Durmuş, sağlıklı bir ağız ve ışıl ışıl bir gülümseme için dikkat edilmesi gereken 5 altın kuralı sizler için anlattı.
12.04.2022 Sağlık
Ramazan’da nefes kokusu kabus olmasın! İşte oruçluyken ağız kokusunu önlemenin yolları!
Ramazan’da nefes kokusu kabus olmasın! İşte oruçluyken ağız kokusunu önlemenin yolları! Ramazan sofralarında baş köşeye oturan aşırı şekerli ve karbonhidratlı yemekler, diş çürümelerine kapı aralarken, hoş olmayan nefes kokularına neden olabiliyor. Uzmanlar iftar ve sahurun ardından yapılan düzenli ağız temizliğinin dişlerin bakterilere karşı savaşını destekleyerek vücut sağlığını koruduğunu belirtiyor.
1.04.2022 Ramazan
İndirimler cuma günü başlıyor! 81 ilde uygulanacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı...
İndirimler cuma günü başlıyor! 81 ilde uygulanacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı... Temizlik malzemelerinden tarım makinelerine, yeme-içme hizmetlerinden tohuma kadar birçok üründe KDV indirimleri geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün duyurduğu KDV indirimleri 1 Nisan’dan itibaren geçerli olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan düzenlemeyle, temizlik ürünleri ve yeme-içme hizmetlerinden alınan KDV yüzde 18’den yüzde 8’e indirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sertifikilandırılan tohumluk ve fidanlardan alınan KDV oranı yüzde 1’e indirildi. Sabun, şampuan, deterjan, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, peçete, bebek bezi, ev, arsa hepsi için geçerli. Süt, yumurta ve meyve üretiminde kullanılan tarım makinaları yüzde 8 KDV kapsamına alındı.
30.03.2022 Ekonomi
D harfi ile eşya isimleri - D ile başlayan eşyalar...
D harfi ile eşya isimleri - D ile başlayan eşyalar... 'D' harfi alfabemizin beşinci harfidir. Tek başına kullanıldığında daha bazı anlamlar ifade etmektedir. ''d'' harfi fizikte kullanıldığı zaman öz kütlenin kısaltması anlamına gelir. Bunun dışında geometrik cisimlerinin yüzeylerine de sıklıkla 'd' ismi verilmektedir. Ancak genel kültür bakımından başında D olan kelimeler de aratılmaktadır. 
18.02.2022 Gündem
Genç kız, 600 TL değerinde diş fırçası çaldı: Başka bir müşterinin dikkati ile yakalandı
Genç kız, 600 TL değerinde diş fırçası çaldı: Başka bir müşterinin dikkati ile yakalandı Antalya’nın Manavgat ilçesinde 20 yaşındaki genç kız bir alışveriş merkezinden 600 TL değerinde 2 adet şarjlı diş fırçası ve krem çalıp kaçarken bir başka müşterinin dikkati ile yakalandı.
7.02.2022 Yaşam
Hepatit B hastalığı tedavi edilebilir mi?
Hepatit B hastalığı tedavi edilebilir mi? Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı Doç. Dr. Eylem Karatay, hepatit B ve tedavisi hakkında çok önemli bilgiler verdi.
12.11.2021 Sağlık
Diş fırçası ve macunu kişiye özel seçilmeli
Diş fırçası ve macunu kişiye özel seçilmeli Periodontoloji Bölümü Diş Hekimi Dr. Öğr. Üyesi Deniz Arslan, kişiye en uygun diş fırçası ve diş macununun diş hekimiyle birlikte seçilmesi gerektiğini ifade etti. Arslan, “Doğru diş fırçasını seçerken kıl tipi, fırçanın genel şekli, kalitesi ve rahatlığı gibi farklı detayları göz önünde bulundurmak gerekiyor. İlk olarak florürlü olmasına dikkat etmeniz gereken diş macunu seçiminizde gereksiniminize yönelik tercih yapmalısınız. Doğru diş fırçası ve macun seçimi ağız ve diş sağlığınızı korumanıza yardımcı olur” dedi.
20.10.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Diş Fırçası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diş fırçası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.