Datça

Datça

Son dakika datça haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan datça ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını datça haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Datça

haberleri sayfasında son dakika yaşanan datça gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.005 datça haberi bulunmuştur. Tüm datça haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye'de yat limanında yüzde 194 artış!
Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye'de yat limanında yüzde 194 artış!Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2002'de 8 bin 500 olan Türkiye'nin yat limanı kapasitesini yatırımlarla yüzde 194 artırarak 25 bin 38'e çıkardıklarını açıkladı.
22.10.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Türkiye'nin yat limanı kapasitesi yüzde 194 arttı
Bakan Uraloğlu: Türkiye'nin yat limanı kapasitesi yüzde 194 arttıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2002'de 8 bin 500 olan Türkiye'nin yat limanı kapasitesini yatırımlarla yüzde 194 artırarak 25 bin 38'e çıkardıklarını bildirdi.
21.10.2024Gündem
Akdeniz'de 4.8 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 4.8 büyüklüğünde depremAFAD verilerine göre, saat 10.08'de Akdeniz'de 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 11.32 kilometre olarak kaydedildi.
19.10.2024Gündem
Datça’da 32 düzensiz göçmen kurtarıldı! Bot arıza yaptı
Datça’da 32 düzensiz göçmen kurtarıldı! Bot arıza yaptıMuğla’nın Datça ilçesi açıklarında hareket halindeki lastik bot motor arızası yapması üzerine lastik bot içindeki 32 düzeniz göçmen kurtarıldı.
17.09.2024Gündem
Muğla Datça’da 32 düzensiz göçmen kurtarıldı
Muğla Datça’da 32 düzensiz göçmen kurtarıldıMuğla’nın Datça ilçesi açıklarında hareket halindeki lastik bot motor arızası yapması üzerine lastik bot içindeki 32 düzeniz göçmen kurtarıldı.
17.09.2024Gündem
Milli basketbolcu İlkan Karaman geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti
Milli basketbolcu İlkan Karaman geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybettiFenerbahçe, Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş'ta da forma giyen eski milli basketbolcu, Datça'da bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
8.09.2024Basketbol
Marmaris'te kaybolan Rus turistin cansız bedeni bulundu
Marmaris'te kaybolan Rus turistin cansız bedeni bulunduMuğla'nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmeyen Rus turist Natalya Somova için, Karya yürüyüş yolunun başlangıç noktasından itibaren 11 kilometrelik alanda başlayan arama çalışmaları sonucunda bugün önce cep telefonu sonra cansız bedeni bulundu.
1.09.2024Gündem
Datça'da korkutan deprem! AFAD duyurdu
Datça'da korkutan deprem! AFAD duyurduMuğla Datça açıklarında denizde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 03.19 sularında olan deprem yerin 22 kilometre derinliğinde oluştu ve kısa süreli paniğe neden oldu.
22.08.2024Gündem
Türkiye yangınlarla mücadele ediyor! Bakan Yumaklı açıkladı: Endişeye sevk edecek herhangi bir yangın yok
Türkiye yangınlarla mücadele ediyor! Bakan Yumaklı açıkladı: Endişeye sevk edecek herhangi bir yangın yokSıcak hava ve ihmal sonucu Türkiye’nin dört bir yanında çıkan orman yangınları devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ula Yönetim Merkezi'nde Muğla'da çıkan orman yangınlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Son gelişmelerle ilgili bilgi aktaran Bakan Yumaklı, "5 yangından bir tanesi kontrol altına alındı. Perşembe sabahından şu ana kadar 247 yangına müdahale edildi. 241'i kontrol altına alındı. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Şu an için bizi endişeye sevk edecek herhangi bir yangın yok" dedi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, Muğla'daki orman yangınlarına neden olan 3 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.
18.08.2024Gündem
Marmaris - Fethiye arasında deniz otobüsü seferleri başladı
Marmaris - Fethiye arasında deniz otobüsü seferleri başladıMuğla Büyükşehir Belediyesinin projelerinden biri olan deniz feribot seferlerinin Marmaris-Fethiye deniz otobüsü seferlerinin açılışı bugün Marmaris Limanından gerçekleşti.
2.07.2024Gündem
Göbek deliğini yok etti! Demet Akalın Photoshop'u abarttı
Göbek deliğini yok etti! Demet Akalın Photoshop'u abarttıGeçtiğimiz haftalarda vücudundan 6 kilo yağ aldıran Demet Akalın, Datça'ya tatile gitti. Ünlü şarkıcı yağlarından arınsa da yine photoshop'tan vazgeçmedi. Bazı fotoğraflarında oynama yapan isim, sosyal medyanın diline düştü.
27.06.2024Magazin
Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu
Liderlerin Kurban Bayramı programı belli olduDokuz günlük bayram tatilinde sadece vatandaşlar değil, siyasiler de şehir değiştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel bayramı Ankara dışında karşılayacak. Kurban Bayramı'nda Ankara'da olacak isimler arasında ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve MHP lideri Bahçeli bulunuyor...
15.06.2024Gündem
Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde deprem! Muğla Datça'da hissedildi
Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde deprem! Muğla Datça'da hissedildiAFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesini de etkileyen 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
11.06.2024Gündem
Esra Balamir'in içinde olduğu tekne alev aldı! 'Canımızı zor kurtardık
Esra Balamir'in içinde olduğu tekne alev aldı! 'Canımızı zor kurtardıkŞarkıcı Esra Balamir, Datça'da tatile gitti. ünlü isim bir arkadaşının doğum günü kutlaması için tekneye bindi. Balamir'in içinde olduğu tekne bir anda alev almaya başladı. Herkes korku dolu anlar yaşadı.
9.06.2024Magazin
Esra Balamir'in içinde olduğu tekne alev aldı
Esra Balamir'in içinde olduğu tekne alev aldıŞarkıcı Esra Balamir, Datça'da tatile gitti. ünlü isim bir arkadaşının doğum günü kutlaması için tekneye bindi. Balamir'in içinde olduğu tekne bir anda alev almaya başladı. Herkes korku dolu anlar yaşadı.
9.06.2024Vatan TV
Sahillerdeki kaçak yapılar tek tek yıkılıyor
Sahillerdeki kaçak yapılar tek tek yıkılıyorMuğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerince, sahillerde kaçak yapılarla mücadele kapsamında Bodrum ilçesinde başlatılan yıkım çalışmaları sürerken Datça, Bozburun Özel Çevre Koruma Bölgesi ile Marmaris’in Selimiye Mahallesi kıyı şeridinde yapılan denetimlerde kaçak yapılar ve iskeleler tespit edilerek tutanak tutuldu
7.06.2024Gündem
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem!
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem!AFAD, Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
15.04.2024Gündem
Muğla Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Muğla Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiEge Denizi'nde, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Datça'nın yanı sıra Bodrum'da da hissedildi.
2.04.2024Gündem
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradıYüksek Seçim Kurulu, mahalli seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırdı ve sandıklardan sonuçlar gelmeye başladı. Şehirlerdeki ve ilçelerdeki genel sandık sonuçlarıyla birlikte sunucu Mesut Yar şarkıcı Hakan Peker ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aldıkları oy oranı merak konusu oldu.
1.04.2024Magazin
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adalarıAntalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024Gündem
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyorAntalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024Gündem
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesiMuğla yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Muğla iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Muğla aday listesi
24.03.2024Gündem
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladı
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladıTürkiye'den 10 Yunan adasında kapıdan 7 günlük vize uygulamasının başlamasına sayılı günler kala İzmir'den tarifeli ve chareter seferleri hazırlıkları devam ediyor.
21.03.2024Ekonomi
Muğla'da 4.0 büyüklüğünde deprem!
Muğla'da 4.0 büyüklüğünde deprem!AFAD'ın açıklamasına göre; Muğla'nın Datça ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
5.03.2024Gündem
Bodrum’da denizde fırtına; feribot seferleri iptal edildi
Bodrum’da denizde fırtına; feribot seferleri iptal edildiMuğla’nın Bodrum ilçesinde, denizlerde etkili olan fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Yarın yapılması planlanan Bodrum- Datça arası feribot seferleri iptal edildi. Yetkililer balıkçılara denize açıklamayın uyarısı yaptı.
29.01.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Datça ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki datça haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.