Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı

Son dakika cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 609 cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabine Toplantısı ne zaman Nisan 2024? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi
Kabine Toplantısı ne zaman Nisan 2024? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek toplantının en sıcak başlığı ise İran-İsrail gerilimi. Türkiye, Orta Doğu'da yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Kabinede yılın ilk öğretmen atamasına ilişkin kadro tahsisine ve takvime dair çalışmaların da gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, ? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi
16.04.2024 Gündem
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak?
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesini İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik ve enflasyon oluştururken, öğretmen atamalarına ilişkin de bir karar alması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı bugün mü, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı saat kaçta, ne zaman?
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terörle mücadele sınırlarımızın içinde ve dışında engellere aldırmadan kararlıkla devam ettiriyoruz. Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi bu yaz çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.
4.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, kaç saat sürüyor, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı?
Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, kaç saat sürüyor, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı? Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Beştepe'de toplandı. Gündemde, enflasyonla mücadele, Mısır'a 12 yıl sonra yapılacak ziyaret, Milli Savunma Bakanı ve MİT Başkanı'nın Irak temasları ile ABD'den F-16 tedarik süreci olacak. Atama bekleyen öğretmenlerin durumunun da kabine toplantısında ele alınması bekleniyor. Peki, Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi, cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, Kabine Toplantısı ne zaman bitecek?
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm beka meselesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm beka meselesidir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümün siyaset üstü bir konu olduğunu dile getiren Erdoğan, "Kentsel dönüşümün siyasi çıkarlar için istismarına yönelmek ülkemize ihanet etmektir. Kentsel dönüşüm konusu beka meselesidir" şeklinde konuştu.
6.12.2023 Ekonomi
Bu hafta Kabine Toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı saat kaçta başlıyor, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı var mı?
Bu hafta Kabine Toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı saat kaçta başlıyor, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta var mı, saat kaçta başlıyor? Kabine Toplantısı takvimi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Öğrencilere vergisiz telefon, ev hanımlarına emeklilik, taşerona kadro konuları için araştırmalar devam ederken en son 3 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine Toplantısı’nın yeni tarihi merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan, Katar Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıktı. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta Kabine Toplantısı var mı?
18.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Tüm tarafların içine sinecek neticeye inanıyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Tüm tarafların içine sinecek neticeye inanıyorum Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan toplantıda ekonomi öncelikli gündem oldu. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların da ele alındığı toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylığı ödemesini erkene alıyor ve kardeşlerimizi sevindiriyoruz. Asgari ücret komisyonumuz çalışmalara başladı. Görüşmeler yapıcı şekilde ilerliyor. Memur artış oranlarıyla ilgili Meclis sürecini yakında başlatıyoruz." dedi.
14.06.2023 Gündem
Buğday ve arpa alım fiyatları belirlendi
Buğday ve arpa alım fiyatları belirlendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası çiftçilere de müjde verdi. Erdoğan, TMO 2023 buğday ve arpa alım fiyatlarını belirlediklerini açıkladı.
6.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatilinin süresi belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatilinin süresi belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bayram tatiliyle ilgili vatandaşlara müjde verdi.
6.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı, Yeni Kabine ne zaman toplanacak?
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı, Yeni Kabine ne zaman toplanacak? Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimini Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı. Milletvekili seçilen bakanlara görev verilip verilmeyeceği netleşirken kabine toplantısı tarihi de belli oldu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bugün Kabine var mı, Yeni Kabine toplantısı başladı mı?
31.05.2023 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman 27 Mart bugün kabine toplantısı var mı? Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı saat kaçta, ulusa sesleniş bugün saat kaçta?
Kabine toplantısı ne zaman 27 Mart bugün kabine toplantısı var mı? Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı saat kaçta, ulusa sesleniş bugün saat kaçta? Kabine toplantısı tarihi ve gündemi için yapılan aramalar devam ediyor. Kabine toplantısı en son 6 Mart'ta yapılmıştı. 15 günde 1 yapılan kabine toplantısının geçtiğimiz hafta yapılmaması gözleri bugüne çevirdi. Peki, bugün kabine toplantısı var mı, kabine toplantısı ne zaman 2023, saat kaçta? Kabine toplantısı gündeminde hangi konular var, EYT staj başlangıcı emekliliğe sayılacak mı, memura ek zam var mı?
27.03.2023 Gündem
Kabine Toplantısı ne zaman olacak? Cumhurbaşkanı kabine açıklaması hangi gün, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündeminde neler var?
Kabine Toplantısı ne zaman olacak? Cumhurbaşkanı kabine açıklaması hangi gün, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, saat kaçta, hangi gün? 2023 Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi ve gündemi için araştırmalar gündem olmayı sürdürüyor. Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantıları, Türkiye'nin iç ve dış gündemine ilişkin konuların görüşülmesi, kararların alınması ve koordinasyonun sağlanması amacıyla her iki haftada bir düzenli olarak gerçekleşir. Son kabine toplantısı 6 Mart 2023 tarihinde yapılmıştı ve bir sonraki toplantı tarihi ise sorgulanıyor. Peki, Cumhurbaşkanı kabine açıklaması hangi gün, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Kabine toplantısı sonrası açıklama yapılacak mı?
17.03.2023 Gündem
Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı
Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
6.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzedeler için atılacak yeni adımları açıkladı: Yakınlarını kaybedenler için 100 bin TL yardım
Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzedeler için atılacak yeni adımları açıkladı: Yakınlarını kaybedenler için 100 bin TL yardım Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında AFAD Merkez Binası'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 35 bin 418 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Erdoğan, "Milletimizin şüphesi olmasın, devletimiz bakanlıkları kurumlarıyla tüm imkanlarıyla deprem bölgesine bir an önce ulaşmak için canla başla mücadele etmiştir" dedi. "Amacımız konut ihtiyacını 1 yılda tamamlamaktır" diyen Erdoğan, "Kaybedecek tek bir dakika olmadığı bilinciyle hasar tespiti biten yerde inşaat çalışmalarına geçeceğiz. Mart başı 30 bin konut inşasına başlayabiliyoruz. Yakınlarını kaybedenler için 100 bin TL yardım yapıyoruz" şeklinde konuştu.
14.02.2023 Gündem
Trafik cezaları siliniyor! 10 bine yakın ehliyet iade edilecek
Trafik cezaları siliniyor! 10 bine yakın ehliyet iade edilecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından alınan kararları vatandaşlarla paylaştı. Trafik ceza puanlarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Trafik ceza puanlarıyla ilgili bir müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Yapacağımız düzenlemeyle sürücülerimizin alkol, uyuşturucu, ölümlü ve yaralanmalı kaza, drift ve aday sürücülük halleri dışındaki ihlallerinden kaynaklanan ceza puanlarını siliyoruz. 2,5 milyon sürücümüzün ceza puanının silinmesi ve 10 bine yakın ehliyetin iade edilecek sürecin hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
23.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı başladı
Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı başladı Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi ve İsveç'teki provokatif eylemler toplantıda ele alınacak.
23.01.2023 Gündem
EYT’de son durum ne? EYT’de yaş sınırı olacak mı? Bakan Bilgin’den EYT ile ilgili yeni açıklama!
EYT’de son durum ne? EYT’de yaş sınırı olacak mı? Bakan Bilgin’den EYT ile ilgili yeni açıklama! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde sona gelindi. 1 milyon 900 bin EYT’liyi ilgilendiren EYT düzenlemesinde yaş sınırının olup olmayacağı merak edilirken bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısında düzenleme ile ilgili öneriler masaya yatırılacak. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'de yaş aralığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ne zaman çıkacak? EYT’de son durum ne? EYT’de yaş sınırı olacak mı? İşte Bakan Bilgin’in EYT ile ilgili yeni açıklamaları!
26.12.2022 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat açıklayacak! Gözler kritik Kabine toplantısına çevrildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat açıklayacak! Gözler kritik Kabine toplantısına çevrildi Kabine Toplantısı kararları için Beştepe'den yapılacak açıklama milyonlar tarafından bekleniyor. Yıl sonuna doğru ekonomiye yönelik çalışmalar hız kazanırken, EYT düzenlemesi için gözler Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan çıkacak karara çevrildi. Öte yandan Erdoğan, Erzurum'da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, burada vatandaşlara pazartesi günü bir müjdesi olduğunu söyledi.
24.12.2022 Gündem
Öğrencilere müjde! Yeni kredi ve burs ücretleri belli oldu
Öğrencilere müjde! Yeni kredi ve burs ücretleri belli oldu Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından halka sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar geldi. Erdoğan,sosyal yardım alan ailelerin çocuklarına başarı desteği verileceği müjdesini de açıkladı. Erdoğan, üniversite öğrencilerinin kredi ve burs miktarlarının lisansta 1250, yüksek lisansta 2500, doktorada 3750 liraya yükseltildiğini duyurdu.
12.12.2022 Ekonomi
Zincir marketlerle ilgili flaş açıklama! Yeni uygulama devreye alınacak
Zincir marketlerle ilgili flaş açıklama! Yeni uygulama devreye alınacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından zincir marketlerin fahiş fiyat artırımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu dönemde yeni bir kampanyanın alevlendirdiğini görüyoruz. Ortaya koyulan ithamlar Ticaret Bakanlığımız ile Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından yakından takip edilmektedir. Kamuoyunda huzursuzluğa yol açan her rahatsızlığın üzerine gitmek bizim görevimizdir. Ticaret Bakanlığımız önümüzdeki günlerde yeni uygulamayı devreye alacaktır." dedi.
28.11.2022 Ekonomi
Kabine toplanıyor! Erdoğan EYT, sözleşmeli personele kadro çalışması ile ilgili detayları açıklayacak
Kabine toplanıyor! Erdoğan EYT, sözleşmeli personele kadro çalışması ile ilgili detayları açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün saat 15:30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak. Toplantıda, Pençe Kılıç Hava harekatı ve olası kara harekatı değerlendirilecek. EYT düzenlemesi ile sözleşmelilere kadro çalışmasının da görüşülmesi bekleniyor.
28.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yoğun gündemle toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sona erdi. Toplantıda Meclis'e sunulması beklenen başörtüsü teklifine ilişkin yol haritası ele alındı.
7.11.2022 Siyaset
Kabine toplantısı sona erdi! İşte masadaki kritik başlıklar
Kabine toplantısı sona erdi! İşte masadaki kritik başlıklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Masada kritik başlıklar var.
10.10.2022 Siyaset
Bakan Kurum duyurdu! Bir konut kampanyası daha geliyor
Bakan Kurum duyurdu! Bir konut kampanyası daha geliyor TOKİ'nin 250 bin sosyal konut kampanyasının ardından bu kez orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geliyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Hazine Bakanlığı ile faiz konusunda çalışmamız var, indirimi ve taksidi de çalışıyoruz. Kampanyayı ekim ayı içinde açıklayacağız." dedi.
27.09.2022 Ekonomi
Kabine toplantısı bitti mi, 26 Eylül Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı gündemi!
Kabine toplantısı bitti mi, 26 Eylül Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı gündemi! Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün kabine toplantısına başkanlık ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından Millete Sesleniş Konuşması yapacak. Peki, Kabine toplantısı bitti mi, 26 Eylül Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı? Cumhurbaşkanı ne zaman ulusa seslenecek?
26.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.