Toplantı

Toplantı

Son dakika toplantı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplantı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplantı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplantı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplantı gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.397 toplantı haberi bulunmuştur. Tüm toplantı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalı
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası 9 maddelik MGK Bildirisi yayımlandı.
25.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında MGK toplantısı sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında MGK toplantısı sona erdiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Yazılı açıklama yapılması bekleniyor.
25.07.2024Gündem
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zamAnkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan karara göre 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, tam biletin 21, öğrenci biletinin 10,50 lira, öğrenci abonmanın ise aylık sınırsız 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
24.07.2024Ekonomi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Ekonomi
Rekabet Kurulu 3 firmadan sözlü savunma aldı
Rekabet Kurulu 3 firmadan sözlü savunma aldıRekabet Kurulunda, Haks Hamzaoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ (Haks Kimya) ve aseptik sıvı gıda dolum makineleri ile aseptik sıvı gıda ambalajı üretimi, satışı alanında faaliyet gösteren iki şirket hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı yapıldı.
23.07.2024Ekonomi
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldı
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldıCumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığındaki Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Toplantısı sonrası yapılan açıklamada "Programımızın nihai amacı sürdürülebilir ve kapsayıcı büyümeye ulaşmak, fiyat istikrarının tesisi ile kalıcı refah artışını sağlamaktır. Bu süreçte, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerini kapsayan kalkınma odaklı politikalarımızla istihdam sağlamaya devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.
23.07.2024Ekonomi
Erzurum kongresi kararları nelerdir, Erzurum kongresinin önemi nedir? Erzurum kongresi ne zaman toplantı, neden yapıldı?
Erzurum kongresi kararları nelerdir, Erzurum kongresinin önemi nedir? Erzurum kongresi ne zaman toplantı, neden yapıldı?Erzurum kongresinin 105. yılı. Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı Erzurum Kongresi, ulusal egemenlik tanımının da anıldığı ilk kongredir. Peki, Erzurum Kongresi’nin anlamı ve önemi nedir? Erzurum Kongresi kararları nelerdir, ne zaman ve neden yapıldı?
23.07.2024Gündem
Trump'a suikast girişimine ilişkin rapor açıklandı: Gizli Servis'in Crooks'tan haberi vardı
Trump'a suikast girişimine ilişkin rapor açıklandı: Gizli Servis'in Crooks'tan haberi vardıABD'de Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı ve eski Başkan Donald Trump'a miting sırasında suikast girişiminde yaşananlara ışık tutan 5 maddelik bir ön bulgu raporu yayımlandı.
21.07.2024Dünya
Merkez Bankası Temmuz faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2024-2025 TCMB faiz kararı toplantı takvimi
Merkez Bankası Temmuz faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2024-2025 TCMB faiz kararı toplantı takvimiTCMB Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı için nefesler tutuldu! Toplantı ardından Temmuz ayı faiz kararı duyurulacak. Peki Temmuz Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
21.07.2024Ekonomi
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz. Tüm Türkiye'de ve tüm şehirlerimizde de şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz ve kararlıyız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemize devam ediyoruz. Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı daha teröre kurban vermek istemiyoruz" dedi.
20.07.2024Gündem
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacak
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacakÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 10 gün sonra, yani temmuz ayı sonunda 15 bin, ağustosta 20 bin konutumuzu süratle tamamlayacağız. Her ay böyle 25-30 bin konutumuzu etap etap tamamlayacağız" dedi.
20.07.2024Gündem
Okan Buruk Avusturya'da karar verdi! Galatasaray'ın bir oyuncunun daha kalemi kırıldı: Transfer için acil toplantıda İbrahim Hatipoğlu o ismi önerdi
Okan Buruk Avusturya'da karar verdi! Galatasaray'ın bir oyuncunun daha kalemi kırıldı: Transfer için acil toplantıda İbrahim Hatipoğlu o ismi önerdiGalatasaray'da sağ bek transferi için çalışmalar sürerken bir kritik karar daha geldi. Avusturya kampında tüm oyuncuları raporlayan teknik direktör Okan Buruk, hazırlık maçlarında şans verdiği iki oyuncunun ismini unutmaya hazır. Ancak beklenmeyen bir performans da Cimbom'un sol kanatında yaşandı. Avusturya'da kararını veren Buruk, bir kanadı daha koparmaya hazırlanıyor. Transfer içinse acil toplantı yapıldı.
20.07.2024Galatasaray
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyonda
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyondaEn düşük emekli aylığının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
18.07.2024Ekonomi
Adanalı çimento üreticilerinin savunması alındı! Karar 15 gün içinde açıklanacak
Adanalı çimento üreticilerinin savunması alındı! Karar 15 gün içinde açıklanacakRekabet Kurulunda, Adana ve Osmaniye illerinde faaliyet gösteren bazı hazır beton üreticilerine yönelik soruşturmanın sözlü savunma toplantısı gerçekleştirildi.
18.07.2024Adana
Rekabet Kurulu, hazır beton üreticilerinin sözlü savunmasını alındı
Rekabet Kurulu, hazır beton üreticilerinin sözlü savunmasını alındıRekabet Kurulunda, Adana ve Osmaniye illerinde faaliyet gösteren bazı hazır beton üreticilerine yönelik soruşturmanın sözlü savunma toplantısı gerçekleştirildi.
17.07.2024Ekonomi
İBB'nin gündemine ilk kez taşındı! Paylaşımlı yolculuk yol haritası çizilecek
İBB'nin gündemine ilk kez taşındı! Paylaşımlı yolculuk yol haritası çizilecekİstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yarın yapacağı toplantıda 'Paylaşımlı Yolculuk' (Uygulama Bazlı Ulaşım Sistemi) konusu ilk kez gündem maddesi yapıldı. Konu toplantıda görüşülerek yol haritası belirlenecek.
17.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlar
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlarKahramanmaraş’ta depremde yıkılarak 76 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralı kurtarıldığı Ebrar Siteleri’ndeki K Blokla ilgili tutuksuz 7 sanığın ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın 2’nci duruşması görüldü. Binada annesi, babası ve kardeşini kaybeden Yasemin Kozaklı, sorumluların cezalandırılmasını istediğini belirterek, “8 katlı bina, depremde 2 kata düşmüştü neredeyse. Bina değil puzzle yapmışlar” dedi.
11.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde temaslarına devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde temaslarına devam ediyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamındaki Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na iştirak etti.
11.07.2024Gündem
Servet Yardımcı TFF başkan adaylığından çekildiğini açıkladı
Servet Yardımcı TFF başkan adaylığından çekildiğini açıkladıServet Yardımcı sosyal medya hesabından 18 Temmuz'da yapılacak TFF Genel Kurulu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylığından çekildiğini duyurdu.
11.07.2024Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı. Erdoğan, burada aile fotoğrafı çektirdi.
10.07.2024Gündem
1 milyar dolarlık yatırım, 5 bin kişilik istihdam! İlk hedef 2026 yılının sonu olacak
1 milyar dolarlık yatırım, 5 bin kişilik istihdam! İlk hedef 2026 yılının sonu olacakBYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergün, ‘‘2026 yılı sonunda üretime geçme planımız var. 5 binin üzerinde istihdam sağlayacak bir yatırım. BYD üretim tarihini teknik şartlar el verirse daha öne çekmek isteyecektir’’ dedi.
10.07.2024Ekonomi
Adana'da orman yangınları ve felaketleri zirvesi!
Adana'da orman yangınları ve felaketleri zirvesi!CHP'li 14 büyükşehir belediyesinin afet durumlarında ve sonrasında gerekli işbirliğini sağlayabilmesine yönelik "Orman Yangınları ve Çevre Felaketleri" konulu koordinasyon toplantısı Adana'da yapıldı.
10.07.2024Adana
Emekli maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! En düşük aylık kaç lira olacak?
Emekli maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! En düşük aylık kaç lira olacak?Milyonlarca emekli bekliyordu. Emekli aylıklarına düzenleme yapılması gündeme gelmişti. En düşük emekli aylığı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. En düşük emekli maaşı için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine Bakanı Şimşek, Abdullah Güler ve Mustafa Elitaş toplantı yapacak.
Bakan Bayraktar, Dünya Bankası ile enerji iş birliğini artırmayı hedeflediklerini bildirdi
Bakan Bayraktar, Dünya Bankası ile enerji iş birliğini artırmayı hedeflediklerini bildirdiEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, enerji dönüşümü ve temiz enerji konularında Dünya Bankası ile iş birliğinin geliştirilmesi ve ortak projelerin artırılmasının hedeflendiğini bildirdi.
10.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toplantı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplantı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.