Cezaevi

Cezaevi

Son dakika cezaevi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cezaevi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cezaevi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cezaevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cezaevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.573 cezaevi haberi bulunmuştur. Tüm cezaevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te kasten öldürme suçundan 20 yıl cezası bulunan firari yakalandı
Gaziantep'te kasten öldürme suçundan 20 yıl cezası bulunan firari yakalandıGaziantep'te kasten öldürme suçundan hakkında 20 yıl 6 ay kesinleşmiş cezası bulunan firari zanlı jandarma ekiplerince yakalandı.
21.07.2024Gaziantep
Yıkım kararının iptali için cinsel ilişki teklif eden eski müdürün savunması ortaya çıktı: Konuşmalar boşboğazlıktan öteye gitmedi
Yıkım kararının iptali için cinsel ilişki teklif eden eski müdürün savunması ortaya çıktı: Konuşmalar boşboğazlıktan öteye gitmediAntalya'da cinsel ilişki karşılığında iş yerinin yıkım kararını kaldırmaya yönelik Suriye uyruklu Faten E. adlı kadınla pazarlık görüntüleri ortaya çıkan eski Aksu Belediyesi Yapı Denetim Müdürü Nevzat Avcı'nın savunması ortaya çıktı.
16.07.2024Gündem
Cezaevine uyuşturucu giyen avukata 20 yıl hapis cezası!
Cezaevine uyuşturucu giyen avukata 20 yıl hapis cezası!Adana'da cezaevine uyuşturucu sokup bir hükümlüye verdiği, ayrıca aralarında müvekkillerinin de bulunduğu 1'i kadın 3 kişi ile uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Adana Barosu'na kayıtlı Avukat F.G.K. (45) hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
16.07.2024Adana
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandıAdnan Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından onandı. Öte yandan Adnan Oktar suç örgütünün "güncel yapılanması" davasında avukat sanıkların dosyası ayrıldı.
10.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına başlandı. Davada ilk ifadeler de ortaya çıktı.
1.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısında
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısındaAnkara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada 22 kişinin yargılanmasına başlandı. İlk duruşmayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da takip etti. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşma öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün eksik bir iddianame ile yarım bir mahkeme kurulacak. Beklentimiz, eksik olan bu iddianamenin ve iddianamedeki boşlukların tamamlanarak yeni ve doğru bir iddianamenin yazılması ve yargılamanın hızlı bir şekilde yapılmasıdır" dedi.
1.07.2024Gündem
Kula Belediyesi'nde darp skandalı! Belediye Başkanı Hikmet Dönmez tutuklandı
Kula Belediyesi'nde darp skandalı! Belediye Başkanı Hikmet Dönmez tutuklandıKula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, makam odasında 2 kişinin darbedilmesine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklandı. CHP Manisa İl Başkanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kamuoyuna yansıyan vahim iddiaları üzülerek takip etmekteyiz. Yargı sürecinin tamamlanmasının ardından kamuoyuna geniş kapsamlı bir açıklama daha yapacağız." ifadelerine yer verildi. Öte yandan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akşay, sosyal medyadan sert tepki gösterdi. Belediye Başkanı Hikmez Dönmez'in ifadesi de ortaya çıktı. Dönmez'in "İddialar tamamen asılsızdır. Benim bir dövün emrim yoktur. M.U. ve H.D. yaralanmalarının çıkan arbede sırasında yaşanıp yaşanmadığını bilemiyorum." dediği öğrenildi.
1.07.2024Gündem
Gültekin Alan kimdir? Dilan Polat davasında mahkemeye dilekçe gönderen Gültekin Alan nereli, kaç yaşında?
Gültekin Alan kimdir? Dilan Polat davasında mahkemeye dilekçe gönderen Gültekin Alan nereli, kaç yaşında?Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Dilan Polat dava başlar başlamaz yere çökerek sinir krizi geçirdi. Polat "Allah'ım ne zaman bitecek" diye mahkemede gözyaşı döktü. Öte yandan Gültekin Alan mahkemeye dilekçe gönderdi. Peki, Gültekin Alan kimdir, nerelidir?
25.06.2024Gündem
Dilan Polat ve Seçil Erzan cezaevi yönetimine dilekçe ile başvurdu! Talepleri kabul edildi
Dilan Polat ve Seçil Erzan cezaevi yönetimine dilekçe ile başvurdu! Talepleri kabul edildiSilivri’de tutuklu bulunan Seçil Erzan ile Dilan Polat dilekçe vererek aynı koğuşu istedi. Talep kabul edilirken Seçil Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi, Hürriyet’e “Birlikte sohbet edip dertlerini paylaşıyorlar. Aynı koğuşta kalmaları iki taraf için de çok iyi oldu” dedi.
24.06.2024Gündem
Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası! İhbar ve kıdem istiyor
Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası! İhbar ve kıdem istiyorÜnlü futbolcuların da aralarında bulunduğu 29 kişiyi “özel fon” adı altında dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan, kanuna aykırı şekilde iş akdini sonlandırdığı ve tazminatını ödemediği iddiasıyla 23 yıl çalıştığı Denizbank A.Ş.’ye dava açmaya hazırlanıyor.
23.06.2024Gündem
Dünyaca ünlü rapçi Travis Scott tutuklandı
Dünyaca ünlü rapçi Travis Scott tutuklandıGelen son dakika bilgilerine göre, dünyanın en popüler rapçilerinden biri olan Travis Scott, 'alkollüyken izinsiz mülke girme' suçundan Miami'de tutuklandı.
20.06.2024Magazin
Cezaevinde yasak aşk! Gerçekler ortaya çıkınca cezadan kurtulamadılar
Cezaevinde yasak aşk! Gerçekler ortaya çıkınca cezadan kurtulamadılarİki hapishane çalışanı, kalplerini mahkumlara kaptırdıktan sonra gizli bir aşka yelken açtı. Mahkum sevgilileri için hapishaneye, kokainden eroine, esrardan cep telefonuna, çok sayıda kaçak eşya soktular. Her şey ortaya çıkınca ise cezadan kurtulamadılar.
19.06.2024Gündem
Yusuf Atala tutuklandı! Ünlü oyuncu pazarlama direktörü çıktı, haftada 4,5 milyon dolandırıyorlardı
Yusuf Atala tutuklandı! Ünlü oyuncu pazarlama direktörü çıktı, haftada 4,5 milyon dolandırıyorlardıYalova merkezli Adana, Aydın, İstanbul ve Kütahya illerinde eş zamanlı düzenlenen ve 11 kişinin tutuklandığı devre mülk dolandırıcılığı operasyonunda çetenin 8-10 milyar değerinde haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı. Örgüt liderliğini Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karadereli'nin yaptığı yapıda, tutuklular arasında yer alan ünlü oyuncu Yusuf Atala'nın, “line manager” olarak adlandırıldığı ve yapının pazarlama ekiplerinin başı olduğu öğrenildi. Öte yandan örgütün şikayet sitelerine para vererek şikayetleri sildirdiği de öğrenildi.
15.06.2024Gündem
Seçil Erzan ile ilgili yeni karar! Bahar Candan ile koğuşta birbirlerine girmişlerdi
Seçil Erzan ile ilgili yeni karar! Bahar Candan ile koğuşta birbirlerine girmişlerdiÜnlü futbolcuların da dahil olduğu birçok kişiden 'Fatih Terim fonu' adı altında para toplamakla suçlanan Seçil Erzan ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Seçil Erzan'ın koğuşu değişti, artık tek kişi kalıyor.
13.06.2024Gündem
Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın örgüt davasında mütalaa açıklandı! Adliyeden tespih sallayarak çıktı
Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın örgüt davasında mütalaa açıklandı! Adliyeden tespih sallayarak çıktıAgos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastının tetikçisi Ogün Samast, "FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada 4. kez Trabzon Adliyesi'ne gelerek SEGBİS üzerinden duruşmaya katıldı. Savcılık, davanın zaman aşımına uğradığı gerekçesiyle düşmesini talep etti. 16 Ekim'e ertelenen duruşmada savunma yapan Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı.
12.06.2024Gündem
Şehitkamil’den cezaevindeki kreş çağındaki çocuklara destek
Şehitkamil’den cezaevindeki kreş çağındaki çocuklara destekGaziantep L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda annelerinin yanında kalmak zorunda olan 0-6 yaş arasındaki çocuklar için kurulan kreş, Şehitkamil Belediyesi’nin sağladığı malzeme desteği ile daha nitelikli hale getirildi. Şehitkamil Belediyesi, verdiği bu destekle çocukların, geleceğe daha iyi hazırlanabilmelerine imkan sağladı.
29.05.2024Gaziantep
Cezaevindeki sosyal medya fenomeni Bahar Candan kendini yaraladı hastaneye kaldırıldı
Cezaevindeki sosyal medya fenomeni Bahar Candan kendini yaraladı hastaneye kaldırıldıSosyal medya fenomeni Bahar Candan, Silivri’de kaldığı cezaevinde kendini yaralayarak zarar verdi. Candan, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
25.05.2024Gündem
Seçil Erzan'ı taşıyan araç kaza yaptı
Seçil Erzan'ı taşıyan araç kaza yaptıAralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan'ı mahkemeye getiren cezaevi aracı kaza yaptı.
24.05.2024Gündem
Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu raporu çıkıyor!
Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu raporu çıkıyor!İstanbul'un Silivri İlçesinde tutuklu bulunan Dilan Polat'ın cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği, tıbbi açıdan cezaevi koşulları altında bulunmasında sakınca olup olmadığı konusunda rapor hazırlandığı belirtildi.
21.05.2024Gündem
‘Anneni neden dövüyorsun’ diyen dedesini darp etti! Kafasına 4 dikiş atıldı
‘Anneni neden dövüyorsun’ diyen dedesini darp etti! Kafasına 4 dikiş atıldıMersin’de uyuşturucu müptelası genç, üvey annesini döverken kendisine ‘oğlum anneni neden dövüyorsun’ diye tepki gösteren dedesini hastanelik etti. Yaşlı adamın kafasına 4 dikiş atıldı. Torunundan şikayetçi olan dede ve gelini, korkup minibüsleriyle Adana’ya gelip yaşamaya başladı.
20.05.2024Adana
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu!
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu!Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar ile 28 Şubat davasında ceza alan emekli orgeneraller arasında bulunan emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu. Doğan, "Televizyonlarda bir aftan bahsediliyor. Af söz konusu değil. Doğrudan doğruya anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç olarak yerine getirilmesidir" dedi.
17.05.2024Gündem
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğduBalıkesir’de, bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20) annesi Zuhal Akman, o geceyi ve Ata’yı anlattı.
16.05.2024Gündem
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?'
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?'Uluslararası boyutta sahtecilik ve dolandırıcılık olaylarının başını çekti. Soygunculuğa yarayan düzeneğini, Türkiye’de üretip İngiltere, Amerika ve Fransa gibi farklı ülkelere satıp milyonlarca dolar gelir elde etti. Dünyanın en tehlikeli dört dolandırıcısından biri olması nedeniyle FBI ve Interpol tarafından aranılan Çağatay Evyapan’ı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü yakalamayı başardı. Peki ama nasıl? İşte cevabı.
16.05.2024Gündem
Birlikte kaldığı evsiz arkadaşını döverek öldüren sanığa 15 yıl hapis cezası
Birlikte kaldığı evsiz arkadaşını döverek öldüren sanığa 15 yıl hapis cezasıAdana'da otobüs durağında birlikte kaldığı evsiz arkadaşı İlker Kattar’ı (54), durakta kalan başka bir evsizi tekmelediği gerekçesiyle çıkan tartışmada kendisine küfredince döverek öldürdüğü iddia edilen Murat Ulukan (58), cinayeti haksız tahrik altında işlediği gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
15.05.2024Adana
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacak
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacakDilan Polat'ın cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddiasının ardından avukatı tahliyesini talep etti. Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verildi. Savcılık, Polat'ın tutuklu olarak cezaevinde bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda rapor alınmasını istedi.
6.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cezaevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cezaevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.