Cem Garipoğlu

Cem Garipoğlu

Son dakika cem garipoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cem garipoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cem garipoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Garipoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem garipoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 508 cem garipoğlu haberi bulunmuştur. Tüm cem garipoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede, neden açılmıyor? Savcılık harekete geçti
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede, neden açılmıyor? Savcılık harekete geçti Silivri Başsavcılığı, 15 yıl önce Münevver Karabulut’u öldürmesinin ardından cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu’nun ölümüne yönelik Savcılıkça Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’ndan otopsi kayıtlarını istedi. Adli Tıp Kurumu’na yazı yazılarak Cem Garipoğlu’nun otopsi işlemi sırasında yapılan işlemlere dair fotoğraf ve video kayıtlarının hazırlanmasını ve taraflarına gönderilmesi talep edildi. Peki, Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede, neden açılmıyor?
12.03.2024 Gündem
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Başsavcılıktan flaş karar Münevver Karabulut babası da açıklamıştı, görüntüler izlenecek
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Başsavcılıktan flaş karar Münevver Karabulut babası da açıklamıştı, görüntüler izlenecek Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. Bu iddia sonrası Cem Garipoğlu yaşıyor mu? soruları akıllara gelmişti. Garipoğlu'nun mezarının açılmasıyla ilgili dava sürerken savcılık da harekete geçti. İşte Türkiye'yi sarsan cinayetle ilgili yeni karar...
12.03.2024 Gündem
Van'da görülen Kuzey Işıkları'nın sırrı çözüldü! Uzmanlar açıkladı, Dünya'ya çarptı
Van'da görülen Kuzey Işıkları'nın sırrı çözüldü! Uzmanlar açıkladı, Dünya'ya çarptı Kutuplarda görmeye alıştığımız Kuzey Işıkları, bu kez Avrupa ve Türkiye’den gözlendi. Güneş’te önceki gün yaşanan patlamalarda olağandan çok yayılan plazmalar Dünya’ya çarptı. Önümüzdeki dönemlerde bunun artacağını söyleyen uzmanlar, bunun bizi tehdit eden bir durum olmadığını söyledi.
7.11.2023 Yaşam
Kebapçıda ne varsa yediler! Hesap gelince bakın ne yaptılar?
Kebapçıda ne varsa yediler! Hesap gelince bakın ne yaptılar? Esenyurt’ta kebapçıda gelen iki kişi menüde ne varsa sipariş verdi. Gelen yemekleri tek tek yiyen gençler bir süre sonra masadan kalktı. Restoran sahibi güvenlik kamerası görüntülerini izleyince şaşkına uğradı. İşte detaylar...
7.11.2023 Yaşam
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Baba Garipoğlu mezar açılsın dedi, Münevver Karabulut aile açıkladı
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Baba Garipoğlu mezar açılsın dedi, Münevver Karabulut aile açıkladı Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. İstanbul’da Münevver Karabulut cinayeti sanığı Cem Garipoğlu’nun ölmediği iddialarına ilişkin Garipoğlu’nun babası, oğluyla ilgili flaş talepte bulundu. Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, baba Garipoğlu'nun, oğlunun mezarının açılması talebiyle ilgili konuştu.
7.11.2023 Gündem
Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme: Oğlumun mezarı açılsın
Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme: Oğlumun mezarı açılsın Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. İstanbul’da Münevver Karabulut cinayeti sanığı Cem Garipoğlu’nun ölmediği iddialarına ilişkin Garipoğlu’nun babası, oğluyla ilgili flaş talepte bulundu. İşte detaylar...
6.11.2023 Gündem
Fethi kabir nedir? Cem Garipoğlu'nun babası istedi! Fethi kabir işlemi nasıl yapılır, neden, şatları neler?
Fethi kabir nedir? Cem Garipoğlu'nun babası istedi! Fethi kabir işlemi nasıl yapılır, neden, şatları neler? 2009'da vahşice Münevver Karabulut'u vahşice katleden Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Garipoğlu oğlunun mezarının açılması (fethi kabir) ve DNA eşleştirmesi yapılması talebinde bulundu. Peki, fethi kabir nedir? Fethi kabir neden yapılır, nasıl? Fethi kabir ne demek, postmortem nedir?
6.11.2023 Yaşam
Cem Garioğlu'nun kardeşiyle görüntülenmişti: Nilperi Şahinkaya'dan yeni paylaşım
Cem Garioğlu'nun kardeşiyle görüntülenmişti: Nilperi Şahinkaya'dan yeni paylaşım Geçtiğimiz günlerde Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı çıkan oyuncu Nilperi Şahinkaya'dan yeni açıklama geldi. Ünlü oyuncu, 'Tanımadığımız bir sürü insan yanımıza geliyor, sohbet ediyoruz. Her yanıma gelene kimliğini soramam' dedi.
9.08.2023 Magazin
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi...
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi... Münevver Karabulut cinayeti Türkiye'yi şok etmiş günlerce konuşulmuştu. Sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğrafla 14 yıl sonra yeniden gündeme oturan Münevver Karabulut cinayeti, olayın vahşetinin yanı sıra skandal otopsi raporuyla da çok konuşulmuştu. Münevver’in iç çamaşırı ve şortuna başka bir cesetten kan ve sperm bulaşmış, bu da otopsi raporunda yer almıştı. Skandalın ardından Adli Tıp Kurumu’nda otopsi prosedürü değiştirildi.
7.08.2023 Gündem
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Özel okullara zam! Artık bakanlık belirlemeyecek
Özel okullara zam! Artık bakanlık belirlemeyecek Özel okul ücretlerinin belirlenmesinde eski formüle geri dönüldü. Buna göre artık ücret artışlarını MEB belirlemeyecek. Zam miktarı önceki yıllarda olduğu gibi ÜFE + TÜFE’nin toplamının ikiye bölünmesi ve çıkan rakamın üstüne en fazla yüzde 5 eklenmesiyle saptanacak.
6.08.2023 Ekonomi
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Bu fotoğrafla ortaya çıktı: Münevver’in ailesi travma yaşıyor
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Bu fotoğrafla ortaya çıktı: Münevver’in ailesi travma yaşıyor Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti günlerce konuşuldu. Cinayeti işleyen Cem Garipoğlu hakkında birçok iddia bulunuyordu. Cinayet bir fotoğrafla yeniden gündeme geldi. Bu fotoğrafın ardından Garipoğlu Ailesi’nin, Münevver’in öldürüldüğü evden getirdiği kanlı kanepenin üzerinde çekilmiş mutluluk pozları da tekrar ortaya çıktı. Sosyal medyada dönen ve çok büyük tepkilere yol açan bir başka fotoğraf ise, Sakine Garipoğlu’nun paylaştığı ileri sürülen, boynuna V şeklinde ağzı açık bir makasın dayandığı bir heykel fotoğrafıydı. İşte detaylar...
6.08.2023 Gündem
Cem Garioğlu'nun kardeşiyle görüntülenmişti: Nilperi Şahinkaya'dan yeni paylaşım
Cem Garioğlu'nun kardeşiyle görüntülenmişti: Nilperi Şahinkaya'dan yeni paylaşım Geçtiğimiz günlerde Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı çıkan oyuncu Nilperi Şahinkaya'dan yeni açıklama geldi. Ünlü oyuncu, 'Tanımadığımız bir sürü insan yanımıza geliyor, sohbet ediyoruz. Her yanıma gelene kimliğini soramam' dedi.
9.08.2023 Magazin
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuş ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt vermişti. Konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
10.04.2023 Gündem
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Takipsizlik kararına itiraz edildi!
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Takipsizlik kararına itiraz edildi! İstanbul’da 13 sene önce öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut’un kızı Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası ile mezarının açılması için başlattığı takipsizlik kararı verilmişti. Münevver Karabulut'un ailesi avukatları Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla karara itirazda bulundu. Peki, Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı?
29.12.2022 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığından Zonguldak ve İzmit’teki şiddet olaylarıyla ilgili açıklama
Milli Eğitim Bakanlığından Zonguldak ve İzmit’teki şiddet olaylarıyla ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanlığı, Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki bir okulda akranları tarafından bir öğrenciye, İzmit’te de bir öğretmen tarafından öğrencilerine yönelik yaşanan şiddet olaylarına ilişkin müfettiş görevlendirildiğini, konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.
29.12.2022 Gündem
Ankara'da kura heyecanı! 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belirlendi
Ankara'da kura heyecanı! 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belirlendi Ankara'nın Mamak ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 519 konutun hak sahipleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un da katıldığı kura çekilişiyle belirlendi.
29.12.2022 Yaşam
Cem Garipoğlu öldü mü firar mı etti? Mezarının açılmasına verilen takipsizlik kararına itiraz
Cem Garipoğlu öldü mü firar mı etti? Mezarının açılmasına verilen takipsizlik kararına itiraz  İstanbul'da 13 yıl önce vahşice öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulutun kızının katili Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası üzerine mezarının açılması için başlatılan soruşturmaya takipsizlik kararı verilmişti. Karabulut ailesi avukatları Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla karara itiraz etti.
29.12.2022 Yaşam
Liseli kızı seni 'MİT'e alacağız' diyerek kandırdı! Gerçek ortaya çıktı: İnşaatlarda çalıştırmış
Liseli kızı seni 'MİT'e alacağız' diyerek kandırdı! Gerçek ortaya çıktı: İnşaatlarda çalıştırmış Konya'daki bir lisede öğrenci G.A. okul müdürü tarafından 'Seni MİT'e alacağız diye kandırılıp A.M. ile tanıştırıldı. G.A., günlerce A.M.'nin istismarına maruz kaldı ve genç kıza okul müdürü H.A.'nın odasında dini nikah kıyıldı. G.A. (17) ve K.K. (18) isimli iki genç kıza cinsel istismarda bulunan A.M.'in ifadesi ortaya çıktı. A.M'nin 'Bana karşı ilgisi vardı, gönül birlikteliğim oldu' diyerek sonrasında söyledikleri adeta pes dedirtti.
24.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı'
Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı' Oyuncu Burcu Binici (36) ile rapçi Tankurt Manas (30), Eylül 2022'de sürpriz bir şekilde nikâh masasına oturmuştu. Binici, geçtiğimiz ay boşanmanın eşiğinden dönmüş, daha sonra "Fevri davrandık" açıklamasında bulunmuştu. Son olarak ünlü çiftin evliliğiyle ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.
23.12.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyaladı! Sosyal medyanın diline düştü
Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyaladı! Sosyal medyanın diline düştü Şu sıralar Survivor 2023 yarışması için hazırlıklara son sürat devam eden Berdan Mardini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildi. Tatlıtuğ'un tarzını kopyalayan Berdan Mardini, sosyal medyada alay konusu oldu. Tarzı Tatlıtuğ ile kıyaslanan Mardini'ye yorum yağdı.
23.12.2022 Magazin
İstanbul'da zincirleme taciz: Üstümü açmaya, parçalamaya başladı
İstanbul'da zincirleme taciz: Üstümü açmaya, parçalamaya başladı İstanbul'da seri tacizci paniği yaşandı. Kadıköy'de bir apartmana giren kadını hedef alan tacizci, tacizine asansörde başladı. Durumu fark eden kadının kaçmasına engel olan tacizci, kadının üstünü açmaya parçalamaya başladı. Tacize uğrayan kadın, "Bilincimi kaybetmeye başladım, çok koktum" dedi. Öte yandan tacizcinin aynı gün 1 saat içerisinde 4 kadını daha taciz ettiği ortaya çıktı.
23.12.2022 Yaşam
Hastane randevu sisteminde yeni dönem! 15 gün sınırı geliyor
Hastane randevu sisteminde yeni dönem! 15 gün sınırı geliyor Sağlık Bakanlığı harekete geçti. MHRS sistemi üzerinden hastanelere randevu alanlar için yeni dönem başlıyor. Artık yasaklanacak. 15 gün sınırı geliyor.
23.12.2022 Gündem
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. Karabulut ise, "Ben bir babayım, kızım rüyalarıma giriyor ve o adamın ölmediğine yüzde yüz eminim." dedi. Öte yandan olayla ilgili dikkat çeken fotoğraf ayrıntısı ifşa oldu. İşte haberin detayları...
23.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cem Garipoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem garipoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.