Çatışma Çıktı

Çatışma Çıktı

Son dakika çatışma çıktı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çatışma çıktı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çatışma çıktı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çatışma Çıktı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çatışma çıktı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.118 çatışma çıktı haberi bulunmuştur. Tüm çatışma çıktı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti İstanbul'un Kağıthane İlçesinde cadde ortasında tartışan çıkan iki arkadaş arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ölenlerden birinin yoldan geçen bir motokurye olduğu öğrenildi. Olanları güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
9.04.2024 Gündem
TIR'ın gizli bölümünde girdiler! Kıskıvrak yakalandılar
TIR'ın gizli bölümünde girdiler! Kıskıvrak yakalandılar İstanbul'un Sarıyer İlçesinde yer alan Maslak'ta 17 Mart'ta bir restoranın önünde İsveç'te yaşayan Türklerin karıştığı ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili aranan Ömer Roni Güneş ve Robin Baran Güneş kardeşler, Türkiye'den Gürcistan'a giriş yaptıktan sonra TIR'da saklanırken yakalandı.
8.04.2024 Gündem
Sarıyer'de 6 ay içinde ikinci çatışmada yine İsveç'te bulunan suç örgütü liderinin izi
Sarıyer'de 6 ay içinde ikinci çatışmada yine İsveç'te bulunan suç örgütü liderinin izi Sarıyer Maslak'ta bir kafeteryanın önünde çıkan silahlı çatışmada öldürülen Mazlum Ayrancı'nın babası saldırıyla ilgili İsveç'te yaşadığını belirttiği suç örgütünü liderini suçladı.
18.03.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı  Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit oğlunun tabutuna sarılan baba Mehmet İyem, "Oğlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. Kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.
24.12.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
20 günlük bebeğini katleden annenin savcılıktaki ifadesi kan dondurdu: Yere fırlattım evin duvarına çarpıp yere düştü
20 günlük bebeğini katleden annenin savcılıktaki ifadesi kan dondurdu: Yere fırlattım evin duvarına çarpıp yere düştü 22 yaşındaki genç annenin 20 günlük bebeğine yaptıkları duyanları dehşete düşürdü. Kırşehir'de meydana gelen olayda anne Züleyha Armut indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Züleyha Armut’un savcılıkta verdiği ifade ise kan dondurdu.
25.09.2023 Gündem
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ, tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla MHP vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır" dedi.
25.09.2023 Gündem
İzmir Adliyesi önündeki restoranda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü, 5 yaralı
İzmir Adliyesi önündeki restoranda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü, 5 yaralı İzmir'in Bayraklı ilçesinde, adliyenin karşısındaki bir restoranın üst katında oturan ve bugün davaları olduğu öğrenilen bir gruba dışarıdaki başka bir grup tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
25.09.2023 Gündem
Esenler’de asansör düştü 7 kişi yaralandı
Esenler’de asansör düştü 7 kişi yaralandı Esenler’de bir iş merkezinin asansörü 4 kat aşağı düştü 7 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
25.09.2023 Gündem
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı İstanbul Sarıyer'de site içerisindeki kafeye motosikletli iki kişi tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe silahlı karşılık veren İsveç uyruklu 6 kişi ile kaçtıkları aracın şoförü gözaltına alındı. İsveç uyruklu şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, havalı tüfek ve tabancalar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
15.09.2023 Yaşam
Sosyal medyada görüp otel bastılar! 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı
Sosyal medyada görüp otel bastılar! 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, şahısların husumetli oldukları kişiyi sosyal medyada gördükten sonra İstanbul'dan Bodrum'a gelip saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edildi.
29.08.2023 Yaşam
Başakşehir'deki vale cinayetinde son dakika gelişmesi! Dur ihtarına uymayan şüpheliler polisle çatıştı...
Başakşehir'deki vale cinayetinde son dakika gelişmesi! Dur ihtarına uymayan şüpheliler polisle çatıştı... İstanbul Başakşehir'de şüpheliler otoparkın vale noktasında bir aracın anahtarlarını çalmış, durum farkeden vale 21 yaşındaki Ogün Tekin şüphelileri durdurmak isterken öldürülmüştü. Vale Ogün Tekin'in öldürülmesiyle ilgili çalışma yapan ekipler, Arnavutköy'de şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan otomobil ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Hadımköy'e kadar devam eden kovalamaca sırasında polislerle otomobildekiler arasında çatışma çıktı. Hadımköy'de lastikleri patlayan otomobili bırakıp kaçan şüpheliler bir kamyoneti gasbederek kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
23.08.2023 Gündem
İzmir'de 5 kişinin hayatını kaybettiği olayın detayları belli oldu
İzmir'de 5 kişinin hayatını kaybettiği olayın detayları belli oldu İzmir'in Menderes ilçesinde bir kahvehanede meydana gelen ve 5 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Olayın kumar borcu meselesi yüzünden olmadığı, iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden daha önceden husumet olduğu öğrenildi.
11.05.2023 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! Van'da çatışma: 1'i mavi kategoride 2 terörist öldürüldü
Bakan Soylu duyurdu! Van'da çatışma: 1'i mavi kategoride 2 terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van’ın Erciş ilçesi Yankıtepe Köyü kırsal alanında. 1'i mavi kategoride 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
16.04.2023 Gündem
Bakırköy Adliyesi önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı
Bakırköy Adliyesi önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı Bakırköy Adliyesi önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
6.02.2023 Haber
Bakırköy adliyesi önünde silah sesleri! İki grup arasında çatışma çıktı
Bakırköy adliyesi önünde silah sesleri! İki grup arasında çatışma çıktı İstanbul Bakırköy Adliyesi önünde çok sayıda silah sesi duyuldu. Mermiler açık otoparktaki araçlara da isabet etti. Bakırköy Adliyesi önünde meydana gelen silahlı kavgaya ilişkin detaylar ortaya çıktı. Adliyede duruşmaya giden husumetliler arasında tartışma çıkınca duruşma sonrası adliye önünde husumetlilerden biri diğerine silahla ateş açtı.
6.02.2023 Yaşam
İstanbul’da silahlı saldırı kamerada: Silahla karşılık verince çatışma çıktı
İstanbul’da silahlı saldırı kamerada: Silahla karşılık verince çatışma çıktı Şişli’de motosikletle seyreden kasklı saldırganlar, cadde üzerindeki iki şahsa silahlı saldırıda bulundu. Şahıslar saldırıya silahla karşılık verince ise sokakta kısa süreli çatışma yaşandı. Saldırı anları kameralara yansırken, motosikletle kaçan saldırgan üst sokakta da iki kişiyi silahla vurup yaraladı. Polis motosikletli saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
31.01.2023 Gündem
Meksika’da kartel savaşları: Okullar tatil edildi, toplu taşıma durduruldu
Meksika’da kartel savaşları: Okullar tatil edildi, toplu taşıma durduruldu Meksika’nın Nuevo Laredo şehrinde kartel üyeleri ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmalar nedeniyle kentte eğitime ara verildi, toplu taşıma hizmeti durduruldu.
28.11.2022 Dünya
Pazarda alışveriş yaparken silahlı kavgada yaralandı
Pazarda alışveriş yaparken silahlı kavgada yaralandı Bağcılar'da iki pazarcı esnafı arasında çıkan tartışma sonrası bir pazarcı silahla sağa sola ateş açtı. Husumetlisini silahla vuran kişi, pazara gelen bir kadını da silahla kolundan yaraladı. Olayda yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırılırken, silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi kaçtı. 
18.11.2022 Yaşam
Esenyurt'ta iki grup arasında silahlı çatışma! Çok sayıda ekip sevk edildi
Esenyurt'ta iki grup arasında silahlı çatışma! Çok sayıda ekip sevk edildi Esenyurt'ta, akraba oldukları öğrenilen iki grup arasında sokakta silahlı çatışma çıktı. 1 kişi ölürken 3 kişi yaralandı.
8.11.2022 Yaşam
Maltepe’de düğünde husumetli iki aile arasında bıçaklı, silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı
Maltepe’de düğünde husumetli iki aile arasında bıçaklı, silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı Maltepe’de sokak içerisinde yapılan düğüne katılan akrabalar arasında silahlı çatışma çıktı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1’i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Taraflar arasında çıkan çatışma hastane önünde arbedeye dönüştü. Çatışma esnasında yaralıların yol üzerindeki markete taşındığı dakikalar güvenlik kamerasına, kanlar içerisinde yerde yattığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
29.10.2022 Yaşam
Silivri'de silahlı çatışma çıktı, komiser yardımcısı şehit oldu
Silivri'de silahlı çatışma çıktı, komiser yardımcısı şehit oldu İstanbul'da cinayet zanlısı olarak aranan 2 kişinin Silivri'de bir adreste saklandıklarının tespit edilmesinin ardından düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 2 polis yaralandı. Polise ateş açan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan polislerden Komiser Yardımcısı Alim Nar, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
23.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çatışma Çıktı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çatışma çıktı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.