Bestekar

Bestekar

Son dakika bestekar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bestekar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bestekar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bestekar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bestekar gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 bestekar haberi bulunmuştur. Tüm bestekar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eyüpsultan'da toprak kaydı, 2 bina mühürlendi
Eyüpsultan'da toprak kaydı, 2 bina mühürlendi  Eyüpsultan'da inşaatın temel atma çalışmaları için yapılan kazılar sırasında toprak kaydı. Çevredeki 2 bina tedbir amaçlı tahliye edildi.
23.11.2023 Gündem
Bestekar Erdinç Çelikkol, hayatını kaybetti
Bestekar Erdinç Çelikkol, hayatını kaybetti Bursa'da yaşayan bestekar ve ses sanatçısı Erdinç Çelikkol, 85 yaşında yaşamını yitirdi.
3.02.2023 Magazin
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim'
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim' Kanal D'de her cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Şarkılar Bizi Söyler, 5 Kasım akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşam yayınlanan bölümüne; usta sanatçı, söz yazarı ve bestekar Selami Şahin konuk oldu. Zeki Müren, İbrahim Tatlıses ve Coşkun Sabah taklitleriyle stüdyoda eğlenceli anların yaşatan sanatçı, çocuk anısını anlatınca gözyaşlarını tutamadı.
6.11.2022 Televizyon
Ünlü şarkıların bestekârı Dursun Karaca vefat etti!
Ünlü şarkıların bestekârı Dursun Karaca vefat etti! Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Türk sanat müziğine çok sayıda eser kazandıran bestekâr Dursun Karaca’nın vefat ettiğini duyurdu.
5.11.2022 Magazin
Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, ne iş yapıyor? Hayranı olan B.B.'ye (19) nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Kurtuluş Kuş'un (25), duruşması görüldü. Şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Peki, Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte detaylar…
Ünlü bestekar Zeynettin Maraş vefat etti!
Ünlü bestekar Zeynettin Maraş vefat etti! 'Gizli Aşk Bu', 'İnleyen Nağmeler' gibi çok sayıda ünlü şarkının bestecisi Zeynettin Maraş hayatını kaybetti. Ünlü ismin ölüm haberini Türk sanat müziği solistlerinden Canan Karadeniz duyurdu.
23.09.2022 Magazin
Zeynettin Maraş kimdir, öldü mü? Kaç yaşında ve neden öldü? Bestekar Zeynettin Maraş’ın şarkıları ve hayat hikayesi…
Zeynettin Maraş kimdir, öldü mü? Kaç yaşında ve neden öldü? Bestekar Zeynettin Maraş’ın şarkıları ve hayat hikayesi… Uzun süredir Alzheimer hastalığıyla mücadele eden 95 yaşındaki sanatçı Zeynettin Maraş hayatını kaybetti. Peki, Bestekar Zeynettin Maraş kimdir?
23.09.2022 Magazin
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Cem Yılmaz’ın “Ne Oldu Yaram” klibi yayınlandı! İşte Ne Oldu Yaram şarkısı sözleri!
Cem Yılmaz’ın “Ne Oldu Yaram” klibi yayınlandı! İşte Ne Oldu Yaram şarkısı sözleri! Cem Yılmaz Erşan Kuneri dizisi için seslendirdiği ‘Ne Oldu Yaram’ adlı şarkısının klibini merak ediliyor. Yapımcı ve şarkıcı Ercan Saatçi ve Cem Yılmaz özel bir düet çalışması için bir araya geldi. Söz ve müziği Ercan Saatçi’ye ait olan ‘Ne Oldu Yaram’ şarkısı kliplendi. İşte Cem Yılmaz’ın “Ne Oldu Yaram” klibi ve şarkı sözleri…
11.06.2022 Televizyon
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar!
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar! 23 Mayıs bugün yaşanan olaylar, doğumlar ölümler merak ediliyor. Biz de bugün meydana gelen olayları sırasıyla derledik. Peki, 23 Mayıs ne günü, kim doğdu, kim öldü, hangi olaylar oldu? İşte, 23 Mayıs yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
23.05.2022 Gündem
Piyanist Fazıl Say'ın babası Ahmet Say hayatını kaybetti
Piyanist Fazıl Say'ın babası Ahmet Say hayatını kaybetti Piyanist ve besteci Fazıl Say'ın 86 yaşındaki babası Ahmet Say hayatını kaybetti. Say ailesi tarafından cenaze töreniyle ilgili yapılan açıklamada “Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Karşıyaka Mezarlığı'nda sonsuzluğa uğurlanacaktır” denildi.
10.05.2022 Gündem
Hüseyin Kağıt kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İBO Show konuğu Hüseyin Kağıt’ın şarkıları ve hayatı!
Hüseyin Kağıt kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İBO Show konuğu Hüseyin Kağıt’ın şarkıları ve hayatı! İbo Show’un bu haftaki konukları arasında yer alan isimlerden biri Hüseyin Kağıt oldu. Ankara Eryaman’da oturan Hüseyin Kâğıt konserler vermeye, bazı mekanlarda sahne alamaya devam ediyor. Peki, Hüseyin Kağıt kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İBO Show konuğu Hüseyin Kağıt’ın şarkıları ve hayatı...
20.04.2022 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar programında açıklamalarda bulundu. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında en hayati görevlerden birinin sanatçılara düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taştan, betondan, demirden, camdan, metalden ibaret kalır. Halbuki biz sadece kuru kuruya bir kalkınma hamlesi değil, bir medeniyet ihyası peşindeyiz. Bunu da inşallah sizlerle birlikte başaracağız." dedi.
16.04.2022 Siyaset
Usta sanatçı Suat Yığmatepe hayatını kaybetti
Usta sanatçı Suat Yığmatepe hayatını kaybetti Aslen Elazığlı olan ve Balıkesir'in Erdek ilçesinde ikamet eden ünlü söz yazarı ve şair Suat Yığmatepe, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
5.02.2022 Kültür Sanat
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı Yılbaşı ile ilgili flaş karar verildi. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Yasak geldi. Ankara Valiliği, başkentte yapılacak yeni yıl kutlamaları nedeniyle, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla trafiğe kapatılacak yolların listesini paylaştı. Öte yandan İstanbul Valiliği, yılbaşı gecesi ve günü için trafik tedbirler aldı. Tedbirler kapsamında bazı ilçelere 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 08.00’den 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 08.00’e kadar ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı.
30.12.2021 Gündem
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'ya veda!
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'ya veda! Klasik Türk müziği sanatçısı, icracı ve bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Fatih Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına ailesinin, sevenlerinin yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop da katıldı.
25.12.2021 Gündem
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca son yolculuğuna uğurlandı Klasik Türk müziği sanatçısı, icracı ve bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Fatih Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına ailesinin, sevenlerinin yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop da katıldı.
25.12.2021 Haber
65 yaşında hayatını kaybeden Faruk Tınaz'ın eşinden 'doktor ihmali' iddiası
65 yaşında hayatını kaybeden Faruk Tınaz'ın eşinden 'doktor ihmali' iddiası Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Türk Sanat Müziği Sanatçısı Faruk Tınaz, 65 yaşında pankreas kanserinden dolayı İstanbul’da yaşamını yitirdi. Atları çok sevdiği ve at sahibi de olduğu bilinen Türkiye Jokey Kulübü asli üyesi olan Tınaz için Veliefendi Hipodrumu Şeref Tribünü önünde veda töreni düzenlendi. Törende konuşan Tınaz’ın eşi Canan Tınaz, doktorun raporu doğru okumaması dolayısıyla teşhisin yanlış konulduğunu söyledi.
24.12.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yavaşca ailesine taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yavaşca ailesine taziye telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, klasik Türk müziği sanatçısı, icracı ve bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca’nın vefatı dolayısıyla eşi Ayten Yavaşca ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
23.12.2021 Gündem
Alaeddin Yavaşça öldü mü? Devlet sanatçısı Prof. Dr. Aleaddin Yavaşça kimdir, nereli, kaç yaşında vefat etti?
Alaeddin Yavaşça öldü mü? Devlet sanatçısı Prof. Dr. Aleaddin Yavaşça kimdir, nereli, kaç yaşında vefat etti? 600’den fazla bestesi bulunan usta sanatçı Alaeddin Yavaşça’nın hayatını kaybettiği duyuruldu. Bir süredir tedavi gören Yavaşça’nın vefat haberini TRT Müzik Koordinatörü Kenan Bölükbaş duyurdu. Peki, Alaeddin Yavaşça kimdir, neden vefat etti, hastalığı ne?
23.12.2021 Yaşam
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca hayatını kaybetti...
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca hayatını kaybetti... Klasik Türk müziği sanatçısı, icracı ve bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca hayatını kaybetti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Türk sanat müziğinin duayen bir ismini daha kaybetmenin derin üzüntüsüyle Devlet Sanatçımız Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'ya Allah'tan rahmet; ailesine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."  açıklaması yaptı.
23.12.2021 Yaşam
Ankara’da kapalı yollar 31 Aralık 2021! Yılbaşında Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı?
Ankara’da kapalı yollar 31 Aralık 2021! Yılbaşında Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı? Ankara’da kapalı yollar Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Ankara Valiliği, yılbaşı kutlamaları nedeniyle bazı yolları trafiğe kapatılacak. İşte 31 Aralık Ankara’da kapalı yollar….
23.12.2021 Yaşam
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, resmen açıklandı
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, resmen açıklandı Yılbaşı ile ilgili flaş karar verildi. Valilik resmen açıkladı. Ankara Valiliği, yılbaşı kutlamaları nedeniyle araç trafiğine yasaklanacak yolları tek tek açıkladı.
22.12.2021 Gündem
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı Türkiye’nin Sanat Güneşi olarak anılan Zeki Müren’in bugün doğum günü! Etkileyici sesiyle bir döneme damga vuran Zeki Müren doğum gününde anılıyor. Peki, Zeki Müren kimdir? Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı!
6.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bestekar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bestekar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.