Gazete Vatan Logo

Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Hayranı olan B.B.'ye (19) nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Kurtuluş Kuş'un (25), duruşması görüldü. Şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Peki, Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Kurtuluş Kuş ile ilgili detaylar araştırılıyor.  

KURTULUŞ KUŞ KİMDİR?

Kurtuluş Kuş, 1997 yılında Karaman'da dünyaya geldi. Ses sanatçısı ve bestekar Ramazan Kuş'un da oğlu olan sanatçı, Burak Bulut ile seslendirdiği Sevmedim Deme şarkısı ile online dünyada dikkatleri üzerine çekti.

Ah Bu Şarkılar, El İnsaf, Nabız, Leyla Mecnun, Rüya Gibi şarkılarını çıkaran Kurtuluş Kuş son düeti ile yeniden gündeme geldi.

Cinnsel saldırıdan en az 12 yıl hapis istemiyle dava açılan, görüştüğü genç kadınla zorla birlikte olduğu iddiasıyla yargılanan şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.