Taciz iddiasıyla yargılanan Kurtuluş Kuş'a zorla getirme kararı!
Taciz iddiasıyla yargılanan Kurtuluş Kuş'a zorla getirme kararı! Aydın'ın Efeler ilçesinde, otel odasında hayranı olan B.B.'ye (19) nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında, mahkeme sonraki duruşmaya zorla getirilmesine ve yurt dışına çıkış yasağı konulmasına karar verdi. Duruşmaya katılan B.B. "Ben doktor doktor, o ise sahne sahne geziyor" diyerek şikayetini yineledi.
14.02.2023 Magazin
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'un yargılandığı davada ilk duruşma görüldü!
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'un yargılandığı davada ilk duruşma görüldü! Aydın'ın Efeler ilçesinde, otel odasında hayranı olan B.B.'ye (19) nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Kurtuluş Kuş (25), duruşmadaki savunmasında iftira atıldığını söyledi. Mağdur B.B. ise "Bakire olduğumu söyledim. Çığlık attım ama durmadı" dedi.
1.11.2022 Magazin
İrem Derici aşk iddialarına yanıt verdi!
İrem Derici aşk iddialarına yanıt verdi! Cem Belevi ile ayrıldıktan sonra bir süredir yalnız olan İrem Derici ile ilgili ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. 'At gibi aşığım' diyen İrem Derici'nin bomba bir isimle aşk yaşadığı öne sürüldü. Derici bu haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.
23.10.2022 Magazin
Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, ne iş yapıyor? Hayranı olan B.B.'ye (19) nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Kurtuluş Kuş'un (25), duruşması görüldü. Şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Peki, Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Benzer Haber Etiketleri